Novinky
Predek dobrej, ale vsimli jste si te zadi? Co ma znamenat ta "zmet cehosi" ??? Kamarad to popsal, ze jim tam asi vybuchl granat 😄
No, zepředu je to hezké a profil je taky fajn. Záď ve stylu vesmírné lodi je úlet, stejně jako mohutné prosklení na boku - nepotřebuju, aby mi někdo koukal na nohy. Největší sranda je ovšem prostor pro cestující vzadu 😄
Octavia III. (2013) design v liniích kupé, a zákl. znacích superbu foto AMR č.3/2010
Motory pouze přepl. TSI od 1,2, RS BiTDI 132kw, RSR 195kw, rozvor 262cm, LED diody (denní-vpředu) i vzadu.
Fabia facelift: motory: 1,2TDI Greenline, RS - 1.4TSI 105kw resp. 2.0TDI 105kw + DSG 7st.
Bližší info a foto AMR č.3/2010, to znáš, ne.
Motory pouze přepl. TSI od 1,2, RS BiTDI 132kw, RSR 195kw, rozvor 262cm, LED diody (denní-vpředu) i vzadu.
Fabia facelift: motory: 1,2TDI Greenline, RS - 1.4TSI 105kw resp. 2.0TDI 105kw + DSG 7st.
Bližší info a foto AMR č.3/2010, to znáš, ne.
Edit: už vím, kde jsem námět přídě u oné studie viděl! [odkaz] >😒]
to mě napadlo jako první, ale jako trekista nemohu podporovat takový brak jakým jsou Hvězdné války >😒]
Mimochodem včera jsem viděl nové Polo s polepem a lá Star Trek a identifikačním číslem jedné hvězdné lodi >😁 >😁
happy birthday, mila alfa..