Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Mosler MT900 GTR: na silnice míří další supersport

14 komentářů

mnam mnam.. 😉
Chtělo by to nějaký test a uvést víc údajů o autě jinak supersportů není nikdy dost .-))
Tvary to ma celkom pekne, ale tie svetla vyzeraju ako z pred 20-tich rokov.
tie svetla su z corvetty...najskor C5...mne sa na tom moslerovi paci prave ten zadok...
Ja som skor narazal na predne svetla, nieco take malo Ferrari F40, akurat, ze neboli okruhle. Pripada mi to dost zastaralo. No a ak pozeram aj na tie zadne, tak tiez vela napaditosti a elegancie nepobrali.
vzhlad nic moc a na poriadny supersport mu zopar konikov chyba :no:
>😁 Je topřesně múj typ pro naše silnice a vůbec pro cesty okresního charakteru
tak toto je ine kladivo... co sa tyka dizajnu az na profil je skor vsetko funkcne ako pekne 😉
to je dobrý parametr uvádět. škoda, že ho nikdo jiný nikdy neuvedl a nemáme ho s čím porovnat.
Tak ten tvůj tzv.přítlak 9,81 ;-\ je ve skutečnosti tíhové zrychlení značí se g a je v metrech za sekundu na mínus druhou po vynásobení poh.hmotností se dostane síla ,která působí na vozovku za KLIDU vozidla,která o ničem nevypovídá. >😁 >😁
...kde jsou ty časy, kdy supersporty byly prestižní záležitostí. Předevčírem to byly maximálně Ferrari, Lambo (sem tam McLaren nebo Bugatti), včera ňákej Salín (prej tuner...) a dneska Mosler ;-\ Jen doufám, že VW si dobře rozmyslí, jestli opravdu potřebujeme (a chceme) supersport s hmyzím rodokmenem :-!
Naprosto souhlasím. Mají sice právo existovat a mohou i dobře jezdit,ale pro mne to budou vždy jen no name, nic víc.
Nevím o jaké době to mluvíte ? Takoví výrobci existovali vždy, díky globalizaci je nyní možné koupit značky o kterých před několika lety nikdo neslyšel. Ferrari a Lambo nejsou žádní spasitelé či průkopníci supersportů pouze díky dobrému marketingu a reklamě obě stále existují. Takové Lambo před několika lety už mělo namále pokud by ho nespasil jistý koncern. Malí výrobci mají právo žít a je to jenom dobře protože se stále ukazuje že u těchto dvou značek jde především o pozlátko které pouze navyšuje cenu. Dobré auto není až tak složité postavit za výrazně nižší cenu a díky tomu se musí tyto značky více snažit. I když mám pocit že v poslední době se jedná pouze o snobskou záležitost a pravé SUPERAUTA pro radost se dělají někde jinde jednodušeji a levněji.
hnusný auto od hnusných skopčáků!!!! >😒]