Novinky
Marko
0
V tej sprave sa este hovori, ze Ford by si ponechal v AM 10%-ny podiel s opciou na spatne odkupenie. 😄 /// Btw. mozne podoby nasledujucej generacie Jaguarov (ktore budu mat karoseriu v style coupe a opustia retrodesign): S-Type [odkaz] XJ-Series (2011/12): [odkaz]
0
Ohohoooo, tak to uz hej, toto je mojmu oku ovela viac lahodiace, ako sucasne modely. Krasne dynamicke, sportove linie, juuuuuuj. >😁
0
Marko, tohle mě bude strašit po nocích! Snad to dopadne líp než ten S-Type na fotce 😒
0
Nemohu si pomoci.. tyhle "težký zadky" (viz návrh S-type) ve mě hned evokují GSko ;-\
0
Nový XJ přijde až 2011/12? No to snad ne..
0
Vzhledem k tomu že XJ generace se střídají +- po osmi letech (s určitými úpravami po čtyřech letech) prakticky od počátku tak bych Markovi věřil. Ale ten obrázek mu věřit nechci.
0
>😁 😉
0
Za tu dobu vystřídá Corolla dvě generace a v Číně automobilka vznikne a zase zanikne, prostě jiný kraj jiný mrav >😁 😉
0
>😁 >😒] :yes: 😉
Marko
0
Jasne, ze to tak vyzerat nebude! 😉 To, ako bude XJ vyzerat este nemozu presne vediet ani u Jaguaru, a uz vobec nie v nejakom casopise.Skor ide iba o pokus ukazat, akym smerom sa bude uberat celkovy designovy koncept. Takze v pripade XJ (a nakoniec aj S-Typu) este stale zije nadej, ze tie auta budu podstatne krajsie ako na obrazkoch. 😉
0
To se mi teda moc nepozdava ;-\
Marko
0
😄 Ani mna nie... Nemam nic proti streche a la coupe, ale v takom stvarneni, ako je na obrazkoch by som z celkoveho designu aut nadseny nebol. Je to sice pekne , ale na Jaguar absulutne neoriginalne....