Novinky
0
Tak to jsem vážně zvědav, kdo si takovou podivnou prašivku koupí. N1, luxusní sedadla, podvozek corsa, červené kolotočářské třmeny. Toto je hrozné auto. Kdo je modelový zákazník pro takovouhle zoufalost?
0
Golf GTI je taky prašivka protože krásné kolotočářské třmeny >😁 >😁 >😁 >😁 asi jsi nepochopil ze tohle auto je jako ukazka taky jej na auto salon vysperkovali, no toty ale nechapes a nezapomen jezdit na 98¨ za 36kč za litr ty moulo >😒]
0
asi jsi nepochopil, pane opel dealere, že se chováš jako trouba
0
nejsem Opel dealer ale Opel fans a jako trouba se nechovam, kdyz nevis co je koncept na vystavu a bezna seriova vyroba, tak je to tezke porizeni. >😒]
0
Koncept je pokus, kdyby se to líbilo, tak se koncept dostává do výroby. Nebylo by to poprvé, ani naposled. Těžko s tebou diskutovat, zvlášť když jsem u tebe moula, přitom ani nevíš, že FSi motor má jako relevantní alternativu 95. Víš, nejsi pro mně partner. Nemyslím odborně, myslím lidsky. Jsi ještě nevyzrálý kluk, který zná z aut jen auta pro německé sedláky. Užij si to a měj se, chlapče, jo a kopni si do mně, snesu to. Chlapče.
0
Zase ty 😄 . Ty máš strach s čím dál větší nabídky Oplu viď? 😉
0
No nevypadas na to ze by jsi to snesl >😁 >😁
0
Hm, nejlepší je někoho "usměrňovat" tím, že zná jen auta pro německý sedláky a přitom sám mít nick FSi... 8-s :no:
0
No mne sa páči a kludne by som si ho kúpil, jazdím sám, maximálne so ženou, žena má vlastné velké auto, ja jazdím rád v pohodlí a svižne a čo je najdoležitejšie jazdí so mnou moje malé psie zlatíčko(asi 40kg😄) takže ten priestor vzadu aj s mrežou využijem na 100% no a máš koncového zákazníka...mladého človeka od 25-35 rokov, ktorý sa rád športovo odvezie a má psieho miláčika😄)
0
Corsu mam necely tyzden a perdal som ich devat. Kde? V 50 tisicovom meste. Je to prasivka, len sa tak za nimi prasi... A kde jazdia tie FSi?
0
Ahoj Opel dealere😉 , nemáš nějaké info, jestli má, popřípadě kdy nové Combo?
0
myslel jsem kdy má přijít, ale to jste jistě pochopily 😉
Tak a je to tady... Dodávka... ty asi nevíš, co to bejvávalo. Dodávka měla ambice pracanta, co vozil maltu, písek, a zbíječky... No, svět se mění... a přepážkovej kovboj pomalu vytlačuje gentlemany v jelenicovejch rukavících, co za sebou na provázku tahaj desetiletí Astony a Jaguary. Jo, dneska, jak nemáš na klopě placku N1 a místo poklopce krysí mříž... seš nula, vodkecanej... Tak nezapomeň... když auto, jedině s mříží... Koneckonců, film 1984 jsi viděl ne? Tak se prodej, brácho, nebude to ani bolet... ani si za čas neuvědomíš, kdo je za mříží a kdo před ní...
Vieš, ľudia nejak zabúdajú na "špinavú" robotu. Už zabudli čo sú to cihly, cement, proste bordel v aute. Každý teraz už len vozí so sebou notebooky, majú "kravatky" a myslia si že mlieko sa vyrába v Tescu (nie z kravy😄 ) Potom tak vyzerajú aj tie "dodávky". Kde sú auta pre "špinavú robotu" a poriadnych chlapov? CHcú mi povedať, že toto auto má voziť lopaty a nejakých robošov?!? >😁
>😁 TESCO... >😁 :yes: :yes:
Tak pro vození lopat a pytlů cementu máš pořád v nabídce Transita, nebo v menším balení třeba Combo. Tahle malá dodávečka mi třeba výborně pasuje na rozvážkovou službu, pro cesty z místního centrálního skladu ke koncovejm adresátům, nebo třeba pro elektrikáře, který tam svůj kufr s nářadím a druhej s díly v pohodě strčí a nechce (a už ani nemusí) přitom jezdit v žebřiňáku...
No mě to moc neoslovilo, trošku si to kluci v marketingu popletli koho teda chtějí oslovit 1,3 s klecí sportovní vzhled, 17 kola, no trošku velký mix.Neumím si představit koncového zákazníka pro tohoto opela. 8-s
Já si umím představit využití tohoto auta - jako kurýr anebo zmrzlinář... jinak je dle mého názoru taky celkem zbytečné. :-!
Dojmy sú rôzne, ale na fotke to nevyzerá zle. Keď importér už nesmie robiť prestavby na N1, tak toto je odpoveď výrobcu. Ale nechajme sa prekvapiť. 😄
nova corsa je super !!! ale toto se mi nezda jako to prave orechove. corsu vyhlizim jako druhy auto ale tuhle verzi dodavky to nejde moc dohromady s tim nadhernym designem...