Novinky
0
trochu PR by Ingolstadt,nemyslite?
0
Ano, nemyslíme
0
bohužel... :no:
Pred A3 bylo Volvo 480ES a take BMW Compact 1. generace pokud se nemylim. Jinak tohle skutecne vypada na solidni PR
budeme slavit výročí každýho pitomýho auta. To už jsme dokonale zblblý.
Kolegyně slavila dvacet let. Nechápu proč tady o tom sakra nenapíšete??? Přitom emotivní linie a rozvor má mnohem lepší než tahle šunka ;-\
Otázka je, jestli taky umí v dlouhým táhlým slušně bušit, jako tahle kráska na třetí.
Kamaráde...to bys viděl...a to tvarování masky.. Navíc žádná velkosériová produkce. Prostě dokonalej kus pro platinovýho kovboje 😄
Tak, ještě to chce aby sis pořídil tu Atrojku... a budete ideální trojka 😉
Neznám Tvoje chutě, proti gustu žádný dišputát, ale já bych do trojky volil něco s živějším startem a pohonem na biopaliva 😉 A co se auta týče...znáš mě...hledím k východu...
V tom ti nebráním... pokud ovšem nemáš směr pohledu v popisu pracovní funkce... těžko lze uvěřit tomu, že z kontinentu aut-dokonalostí lze vyhlížet trajekt s nákladem low-endovejch produktů. Jako proč?.. proč tě to strhává tímhle směrem? Tebe neuchvacuje BMW? Tebe neuchvacuje Mercedes-Benz? Tebe neuchvacuje Ferrari? VOLVO? Saab? Co tě vlastně uchvacuje?
Wow, jednim dechem o lowendech a o ferrari, to musel bejt dobrej matroš >😒] Navíc evropští výrobci ("ikony") mají mezery v nabídce...
Brácho, vždyť jsi to sám vypsal. Je Prémie s velkým P...o ní se nediskutuje, ta se žije a jezdí. Pak je mainstream - evropskej, americkej, asijskej, Fiat, VW, Ford, Toyota, Hyundai. Tady se neshodnem, takže to nebudem rozebírat 😄 A pak je low-end. Okrajová dokážu pochopit..život je někdy těžkej. Takže prosím - rozlišuj. Až se to naučíš, složím Ti tu poklonu...
Jedna věc je s čím člověk jezdí, resp, jak píšeš, s čím je někdy nucen jezdit, a druhá věc je horování za nějaký produkt... To s čím, kdo jezdí, to chápu zcela... nechápu to horování.
To se zase AUDI něco povedlo. A3 je v současné době vizuálně nejvyváženější vozidlo ve své třídě. Dokonalý styl. Zezadu jakoby přikrčená ke skoku, vysoko položené zadní lampy, boční proporce definované zejména nízkými skly a dravý čumák dělaj z Atrojky sen snů v kompaktním premiovém segmentu. Motorizace nemůže neuspokojit. A tak nezbývá, než, když tě předjíždí, zvedat palec. Jo, tohle se povedlo dokonale. BRAVO AUDI :yes: P.S. A3 je pro ty co cítí styl a dokonalé tvary. BMW1 je drzek drzků pro mladýho horkokrevnýho bejčka, Přijede C30, VOLVO pro lidi s velkou estetickou a intelektuální nadstavbou... A pak ještě je tu Mercedes A... velmi potentní auto. Co chceš víc? Střádej a nekritizuj. Není ostatně ani co.
Tridverova verze je tvarove nevyvazena a naopak 5d vypada k svetu...ale zkusil jsi se projet s A3 s dravou maskou a 1.6l, nebo 1.9tdi pod kapotou??? Myslim, ze ne...ostatni uhybaji, ale Ty jet nemuzes...obcas trochu trapne...i kdyz se jedna o zakladni motorizace. 😄
s tou vizuální vyvážeností 100% souhlasím, já tomuhle říkám "čistý design", když mne předjíždí palec sice nezvedám (ten budu zvedat až si jí koupím, ale to nazáleží na tý A3 😉) ale vždy si jí s radostí prohlídnu.
Dokonalej je Sportback, ten mne táhne víc ...
Dokonalej je Sportback, ten mne táhne víc ...
Ty se necháš předjíždět takovejma prckama?? >😒] A v dlouhym táhlym? Unbelieveble >😁 :yes:
intelektuální nadstavbou >😁 >😁 >😁 :yes: :yes:
řekl bych že spíš mb c cupe nez trída A
To není úplně šálek mého čaje, poněvadž v této třídě a tomto segmentu prémiovek je pro mne dokonalým zástupcem BMW 1 a Volvo C30, ale jistý šmrnc se ji nedá upřít, teda u 5D. Ale jak psal Pája, ta bídná 1,6. No kdyby ji alespoň nahradili tou 1,4 TSI 😉
Kdykoli kolem mě projede A3, zívám nudou a chce se mi usnout. Beztak je to jen naleštěná oktávka.
Ty jsi asi fakt ten pitomin-A3 je jedno z mála Germany vozů které má styl,udělat malé auto, aby vypadalo noblesně a elegantně a ne pouťovsky je asi opravdu kumšt a AUDI se to u A3 povedlo-je to takový princ mezi Hatchbacky... :-! A3 -3palce nahoru :yes: :yes: :yes: ale výročí bych mu asi nedělal... 😲
Já osobně bych tedy slavil už mnohem dřív. 10leté výročí zcela neodpovídá legendě A3.To je jako opomenout den narození Enza.
Takže zaveďme oslavu každho 5 auta A3, které vyjede z továrny.
Dále oslavme každý pohled potencionálního kupce tohoto skvostu.
A nkonec bych zavedl povinnou výrobu audi 3 ve všech automobilkách na světě.A oslavme podpis smlouvy, která zaznaméná zcela nový a převratný vývoj na tomto světě. Management audi má vidiny, audi A3 do každé rodiny.
:yes: :yes:
Takže zaveďme oslavu každho 5 auta A3, které vyjede z továrny.
Dále oslavme každý pohled potencionálního kupce tohoto skvostu.
A nkonec bych zavedl povinnou výrobu audi 3 ve všech automobilkách na světě.A oslavme podpis smlouvy, která zaznaméná zcela nový a převratný vývoj na tomto světě. Management audi má vidiny, audi A3 do každé rodiny.
:yes: :yes: