Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
0
Jo, klid... Doufám, že Evropská komise ještě nezrušila dělení aut podle tříd... takže Clio... ač roste... na nižší střední nedoroste. V malých vozech lze Clio jednoznačně doporučit. Minimálně do doby představení nového POLO GTI... Ovšem liga mistrů, hot-hatch tvého srdce... to JE, a nadále bude jen - GTI. GOLF GTI. Ostrej hoch do ostrý doby. Nebo ST... Nedosahuje sice vizuální vyspělosti geteička, leč... je to prostě nadupanej drzek. Tak se laskavě ještě vydejchej, než vlezeš do prodejny... zkus Clio, Golfa i eStéčko... Pojď se vsadit, že vím, co nakonec vezmeš... tedy, pokud na to nestřádáš do klobouku na Karlově mostě...
0
Ty už trpíš samomluvou? 😉
0
Ne, psal jsem to tobě 😉
0
clio vypada dobre, asi i pojede dobre, ale porad mi v mysli blika vystrazny vykricnik: " pozor bracho, je to rendl!!!"
0
Jistě.
0
tak na to tak koukam a zase tak dobre nevypada. Moc foukane tvary 😄
0
Neblázni, já jsem na Hondy 😄 .
0
chlape,zdá se mi,že si z toho svýho Golfa nějak udělanej :-!
0
Nemám Golf... nejsem udělanej... jen vím, co JE GOLF, co je Clio...
Renault už nám ve výbavě chytá japonské manýry. Např. hloubkově stavitelný volant (což pro vyšší řidiče je v Cliu nutnost) člověk zakoupí jen v paketu za 32tis..
8-s 8-s 8-s 8-s nějak mi došly slova... 😲 😲 za kolik?????? ;-\ :no: :no: :no:
Tak pánové, podívejte se pořádně na tohodle drzka. Jak se vám tenhle draveček líbí?? kolega GTI nahoře zmiňuje, že pro něj nadále zůstává jasnou volbou VW GTI (světe div se 😉 ) příp. Focus ST. Pojďme se ale zamyslet nad pojmem hot-hatch. Jsou dva výše zmíněné modely ještě hot-hatche?? dalo by se o tom polemizovat. Každopádně původnímu pojetí hot-hatchů se značně vzdalují. Ono to bude možná tak trochu i dobou. Velikostí je dnešní Clio na úrovní dvojkového Golfa a první generaci dokonce přerostlo. Já jsem toho názoru, že pravý hot-hatch by měl mít na délku max. 4 metry. Tedy v této třídě (nižší) Clio sport skutečně dnes asi nemá konkurenta. Podvozkově by se s ním alespoň vzdáleně mohla měřit leda Fiesta ST, jenže je tu výkonový handicap. Nevýhodou Rendla je naopak jeho poměrně vysoká cena. Takže já to beru takhle jsou hot-hatche - Clio Sport, Fiesta ST, budoucí Corsa OPC, Polo GTI, Fabia RS, Ibiza FR a Cupra, Yaris sport, 207 GTI, C3VTS, Colt Turbo, atd. Golf i Focus už jaksi kopou jinou ligu. Těm by byl spíše soupeřem Mégane Sport. Takže shrnuto podtrženo, kdo hledá čistou radost z jízdy, nelituje vysoké pořizovačky a nepotřebuje moc prostoru, pro toho je Clio jasnou volbou. Kdo chce odvézt i nějaký ten náklad a třeba rodinu, připlatí cca. 60.000,- a hupne do nižší střední... 😉
To jsem psal já. Apropos víte už někdo něco o připravovaném Puntu Abarth???
Jak pise Pierro, Clio sport se dostalo do vahove (i rozmerove) kategorie byvale nizsi stredni a pomerem vaha/vykon, jizdni vlastnosti chte-nechte ukazuje tezsi konkurenci zada. Navic si cenim pristupu k motoru, nebot pouze Honda dokaze nabidnout bez "foukani" stejny litrovy vykon. Podle prvnich reakci totiz Clio nema konkurenci a obavam se, ze na tom nic nezmeni ani pripravovane GP Abarth. To totiz prijde s preplnovanym ctyrvalcem 1,8l a zrejme i primym vstrikem. Myslim, ze koncept bude predveden na blizkem Parizskem autosalonu a pokud se potvrdi zvesti o pohonu vsech kol, bude GP nekde jinde nez prave Clio (coz je na jednu stranu super, na druhou skoda). Corsa OPC bude take preplnovana, takze bez rozdilu trid budou tim spravnym protivnikem zrejme novy CTR, ktery pri stavajici hodne agresivni cenove politice muze byt za podobne penize.
S tym hodnotenim klídek.Nič extra.1) Image ,nič moc. 2) Celkovo až moc drahé. 3) V testoch spolahlivosti 2005/06 značka renault až na posledných miestach./ clio,tvingo,laguna,megan.../ :-!
713 tis... No, chápu, že někomu to může připadat jako dost peněz za zběsilou nákupní tašku - tvárnice v tom neodvezeš, při zasvěcených diskusích o potřebě krouťáku a tahu "vodspoda voe" nemáš šanci, "image" si před většinou lidí přeci jen líp nahoníš v gétéíčku - a to jsme ještě nezmínili ani budoucí zůstatkovou hodnotu auta... Hmmm, jenže co je Tobě po tom, sakra? Koho tohle všechno zajímá ve chvíli, když jsi se právě prosmýknul zatáčkou takouvou rychlostí, při které by ostatní soupeři i přes točení volantem jeli pořád ještě rovně? Proč by sis proboha měl dělat těžkou hlavu z nějakýho foukanýho krouťáku, když jsi před chvílí ve 4 tis. zatnul plyn a motor na tvou pobídku pravou nohou reagoval rychleji, než bys stačil říci "turbo"? Majitel tohodle auta nebude chápat, proč by měl chtít jet rychle a točit přitom dva tisíce, když může jet rychle a točit sedm tisíc... 😄 A "image"? Cože? Tohle že by Tě mělo trápit na bohem zapomenutých silnicích v horách, kde společně s tímhle ďáblíkem budete trávit nejvíce času? Tohle auto si koupí klasik - člověk, který ví co chce, který ví, co tak proslavilo hot hatche 80.let, který ví, že zábavu a rychlost za volantem si musí řidič zasloužit sám... :yes: Tohle je stará škola v moderním hávu - tak buď jednou taky klasik a kup si Clio Renault Sport... :yes: :yes: :yes: 😄
:no: :no: :no: renault :no: :no: :no:
Myslím, že naprosto rozumím tomu co píšeš 😉 nevíš od kdy bude v prodeji?? tedy kdy se objeví v showroomech?? Projel bych ho... 😉
:yes: Bohužel mám pocit, že předváďečky tu moc nebudou - místní zastoupení Renaultu většinu sportovních Clií dříve ani nenabízelo... Takže na objednávku ho dovezou, ale na showroomech bych jich příliš mnoho nečekal - pravda, nedá se čekat, že by zrovna český trh měl pochopení pro auto této velikosti s touto cenovkou... 😉
Minuly tyzden bolo u nas na autosalone takze uz je moznost ho objednat. Nechysta sa u vas nejaky autosalon ? Ak ano a mate sikovneho importera zoberie ho tam potom z toho urobi predvadzacku pre novinarov a potom by sa mozno dalo dohodnut. 😉
Nevim, proc davat 713 za tohle auto, kdyz za 650 muzu mit Leona FR s vyssim vykonem (o kroutaku nemluve) a lepsim podvozkem (viceprvek vzadu).
Nemluve o tom, ze Leon je vetsi a dospelejsi auto. Od toho v ramci predchozi argumentace samozrejme muzeme odhlednout.
Clio se mi jinak moc libi, je to paradicka, prima motor, vypada vymakane. Ale mit ty penize, jdu radsi do leona. Kvuli zabave (podvozek, motor) i z racionalnich duvodu.
Nemluve o tom, ze Leon je vetsi a dospelejsi auto. Od toho v ramci predchozi argumentace samozrejme muzeme odhlednout.
Clio se mi jinak moc libi, je to paradicka, prima motor, vypada vymakane. Ale mit ty penize, jdu radsi do leona. Kvuli zabave (podvozek, motor) i z racionalnich duvodu.
Nemyslím, že by podvozek Leonu byl lepší jen kvůli koncepci - nesmíš zapomenout, že Leon má o 170 kg více... Ve váhové kategorii, ve které se pohybuje Clio, se bez víceprvku stále ještě obejde - podstatné je naladění a o tom bych v případě Clia nepochyboval... 😉
Vzhledem k tomu, Clio RS motorem vstoupilo do teritoriálních vod Civicu Type R, tak bych ještě chvíli počkal na jeho představení, protože chceli člověk opravdu to nejlepší z maloobjemových vysokootáčkových motorů navíc s bonusem v podobě precizního řazení nesmí Hondu opomenout.
Civic je ale o poznání větší auto a jak jsem již psal, spadá do nižžší střední třídy... :-!
Ale svým charakterem odpovídá Cliu RS a ani jeho cena nebude příliš rozdílná.
mám obavu, že s Civicem Type-R se pod osmset tisíc nedostaneš. Ale máš pravdu, minimálně motoricky (bez turba, vysoké otáčky, 2 litry objem) si tahle auta budou docela blízká...
Za přístup Renaultu :yes: . Doufám, že už těm foukaným rádoby sporťákům odzvonilo. Jednou to pochopí i VW 😉 .
čoveče myslím si že tohle je auto přesně pro takový stylový mladý bejky, jako jsme my >😒] >😁 tak a teď jak na něj vydělat???? >😒]
Resim to same... Chci ho a moc, ale s tou cenou se nejak nemuzu smirit. Doufam, ze brzy prijdou nejake posezonni slevy u Rendlu, ale nejsem si jisty jestli i tak na to dosahnu. Pocital jsem spis se 650 - 700 tis. po dovybaveni, ale tohle se mi zda jiz moc i na tak kvalitni auto, jakym nove Clio RS bezesporu je... 😒
suhlasim s tebou...mam fiestu ST, je super ale idem do tho clia...dnes som sa odviezol na nom a takmer nema chybu...iba jedna vec mi trochu vadila...moje ST ide na V.stupen nieco okolo 135km/h a toci 4.000 a clio na 6.stupen pri 4.000 nema ani tych 130. Pritom sily to ma dost...kludne mohola byt ta šestka tochu dlhsia...podla mna tak pri 4.000 okolo 145km/h by bolo optimalne...ale co ma dostalo bol ten zvuk...ten motor(pozor nie vyfuk) znie ako porsche...alebo starsie hondy (integra type-R)ked sa prepla vačka do sportoveho rezimu...to mi tie vysoke otacky ani tak potom nevadia😊))tesim sa na to auto ako maly chlapec😊
Je vic sexy, Clio pusobi sterilnejsim dojmem a horské silnice...u nas ??? Ano, rozbite se sotolinou tu mame.
Podle prvních testů není podvozek Clia přehnaně tvrdý a díky tlumičům s velkým zdvihem vynikne nejlépe právě na českých rozmlácených cestách, kdy všechna čtyři kola drží na zemi i v situaci, kdy jiná sportovní auta by měla nějaké to kolo dávno ve vzduchu - a tam se trakce nehledá právě ideálně... 😉
Myslím, že v nižší třídě se stane francouzština úředním jazykem... 😉 Jsem zvědavej jak se pochlapí Peugeot, jestli se mu s 207 GTI podaří navázat na legendární 205 😉 ??
Italština je mi mnohem sympatičtejší... A zapla´t pán Bůh zatím vede... Kdyby tomu chtělo být na věčné časy...
Přeci jenom, žáby moc nemusím... >😁 :yes:
Přeci jenom, žáby moc nemusím... >😁 :yes:
wolffe no nevim nevim, jestli vede... Italové nabízejí pouze Punto Grande Punto a Ypsilonku, která se tu stejně neprodává. Frantíci maj 207, C3, Clio a k tomu ještě "starouše" Clio min. generace a 206... tak teda kdo toho v evropě prodá víc??? Ale taliančina mi taky sedí nějak víc jako jazyk... 😉
Tohle auto je spíš dělaný jako základ pro sportovní využití ať už pro rally, ZAV nebo ZAO do třídy sériovejch dvoulitrů.
To Clio asi bude pěkná lítačka, výbornej motor a výbornej podvozek soudě dle dat. Zřejmě nabídne špičkové svezení, ale že to bude i pro každodenní jízdu do práce nebo pro rohlíky, to si nemyslím. Takže pak je potřeba i něco na každodenní ježdění. Pokud však budeš chtít jezdit pohodlně do práce a o víkendu pouštět přetlak pořádnou jízdou a přitom jen s jedním autem, pak ti nezbývá volit FOCUS ST 😉 PS: Jinak Clio :yes:
Neviděl bych to tak zle, dovolím si malou citaci z Carauta - "A co víc, Clio 197 poskytuje pohodlnou a poddajnou jízdu, které se žádný z jeho rivalů nemůže rovnat." 😉
No víš jak to je, dokud sám nezkusíš, a třeba i tu pražskou dlažbu, nelze soudit. Pro mne jsou časopisy zdroje informací, ale názor si dělám sám 😉 PS: Chce to to Clio vyzkoušet 😉
Jasně, není nad vlastní zkušenost... 😄 Jenže kdyby člověk měl psát jen o tom, s jakým autem toho najezdil dost na to, aby ho dostatečně poznal, většina z nás by se musela omezit na několik málo příspěvků ročně - a to by byla trochu nuda... 😉
sklízí tohle Clio jen výbornou... O tom není třeba se přít. Je výborné ve třídě, kterou reprezentuje. Tak se musíš rozhodnout, jestli prostě hodláš jezdit v autu ze segmentu - malé vozy. To je všechno. Na silnici budeš pasovanej mezi Fiestu ST, POLO GTI, CORSU OPC... rozumíš tomu... chlapský auto... to začíná až na segmentu Nižší střední, klasickej hothatch, o to jde...
brácho ale tohle právě je moderní hot-hatch se vším všudy. Klasickej hot-hatch byl Guru I, II, Nissan Sunny GTI, GTI-R, 205 GTI, R5 Turbo, Uno Turbo, AX GTI, Ritmo Abarth, Delta HF, Mazda 323 GTR, atd. Prostě auta prodávaný v 80. a počátkem 90. let. Dnešní nižší střední se už hotnostně dostala na dosah 1500 kg a délkou 4,2 - 4,4 metru. A to už není o hot-hatchích. Já osobně bych neměl se svým chlapstvím ve stylovém malém hot-hatchi problém. Ostatně sám jsem byl kdysi vlastníkem Golfa G60. 😉
Nějak v tom seznamu nevidím Civic VT a VTi. Na auto s 1.6 DOHC VTEC 110 a později 116 kW by se zapomínat nemělo 😉
Nevzpomínej na to "čo bolo". Dnes je prostě důstojnej rozměr auta pro chlapa od nižší střední... Clio je - malé vozy... což může být problém při prodejích... Tím neříkám, že Clio nebude krásně jezdit...
blbost..toto auto je lepší Hot Hatch než Focus ST a Golf GTI a auto pro chlapy neznamená že musí být co největší...
Nemusí být největší... ale musí mít chlapskej rozměr. Malé vozy... toho se Clio nezbaví, i kdyby mělo 250koní... A v tom je jeho velkej problém. Nemá image "káry", "děla" je to než výborné... Clio.
ahá..takže všechny auta které pro tebe nemají dostatečné rozměry nejsou pro chlapy, jo? Takže Golf 1. a 2. generace není auto pro chlapy stejně jako Lotus Elise a další, jo?
Ne pro mne... i pro tebe. Malé vozy jsou ideálním autem pro ženskou... jako druhé auto do rodiny... Chlap má řídit káru, a já vnímám opravdu ten rozměr třídy v nižší střední jako ideální velikost auta pro chlapa. Lotus Elise je trochu jiná píseň... nevychází se segmentu - malé vozy. My zde teď píšeme o podsegmentu hothatch a ten prostě definoval a nadále definuje rozměr auta GOLF.
Ano..rozměr určuje Golf GTI, ale ten první a druhé generace. takže Clio přesně zapadá
V tom si rozumíme... jenže tehdy měl, resp. rychlostí blesku získal Golf obrovský image... a o to samozřejmě jde také. Já nenapadám přece Clio za to jak jezdí... jen připomínám, že je to segment - malý vůz. a to je problém.
No myslím že Clio má taky obrovský image- možná ne u nás kvůli hroznému importérovi, ale ve světě určitě- Clio Williams, 172, 182, Trophy..vše to jsou v podstatě legendy mezi Hothatchama. a jestli je pro tebe problém že je tabulkově v jiné třídě tak pro mě rozhodně ne 😄
Skládám tu velkou poklonu Renaultu za auto, které má všechny předpoklady být skutečným HotHatchem. Jako jediná ze dvou automobilek na světě se odvážila udělat malé sportovní auto s atmosférickým vysokovýkonným dvoulitrem. Je tu jediné auto, které poskytne radost z jízdy srovnatelnou s Hondou Civic Type-R. :yes: Kdo bude lepší, to se uvidí (svého favorita bych měl 😉 ). Je to spousta peněz, ale je to auto, co udrží krok s GTI a ST při úspoře 50 000 korun, které můžete prolít hrdlem nádrže. 😄 Jediné, z řeho mám opravdu ,ale opravdu strach je, že Renault u CRS nezmění řízení stejně jako ho nezměnil u MRS. Mírné zlepšení jako u MRS totiž nestačí. A clio má otřesné řízení. Pokud nebude o dvě (možná tři) třídy leší, CRS tím naprosto zabijou. 😒
Nezapomeň, že sice ušetříš 50 tisíc, ale nezískáš také auto z nižší střední, nýbrž jen "malý vůz". Nahoře si toho dobře všiml Ciello... Takže ta "úspora" by měla být srovnávána s konkurenty, kterými tedy jsou POLO GTI a Fiesta ST, případně letitá FABIA RS... a je to hned jinak... P.S. Když jede GOLF GTI, FOCUS ST, koneckonců u Civic Type-R... stojí Clio v pangejtu a salutuje... to je snad jasný...
Jen doplním: u takových aut, a je jedno zda-li B-HH či C-HH (vysvětlení viz níže), v první řadě zaleží kdo sedí za volantem. To už musí být kalósek který má sakra něco najeto, to nejsou káry pro ty co jim eščě neoschla barva razíka na řidičáku. Jináč to jsou pak velmi smutné konce a spousta nešťastných lidí.
To s tím ale nesouvisí, přestože je Clio o třídu menší auto, neznamená to, že bude méně rychlé, tím méně méně hravé. U HH pro radost z jízdy nezáleží, jak je velké. A bohužel, v B segmentu Clio zřejmě konkurenci mít nebude. Minimálně to tak nyní vypadá.
Píši to úplně nahoře. Patříš do klubu vyvolených... kupuješ auto pro radost. Dokonalé 😉 P.S. Ta hravost není přímo úměrná možné rychlosti, na to pozor, anonyme.
Vyhazuje mi to furt nick... 8-s Ano, hravost není přímo úměrná rychlosti. Díky tomu mohou existovat HH, jinak by sis užil jen se supersportem. Ale realita je nakonec jiná - s CTR, CRS nebo OPC si nakonec můžeš užít víc, než s Ferrari F430 :-!
mari je "on the trip" tak to tu dám za něj: [odkaz] neb článek je velmi hezky napsán. A k dnešnímu hot-hatch sporu: kdysi byl jeden velký CCCP a jeho satelity, kdysi stálo pivo 10/12 1,80/2,10, kdysi byly hot-hatche nižší střední. A dneska máme Rusko+Xzemí a zaplaťpánbůh (relativně) svobodné země, za pivo dáš dvacku a kousek. Nižší střední nám povyrostla do všech směrů a dělaj se v ní zas auta ostré jak břitva, jmenovat je nemusím, šak je všichni znáte. Malá auta pak zas povyrostla do mír dříve níže-středních, a (logicky) se taky vyrábějí kósky ostrobřitvé. Tudíž zde máme B(aby)HH a C(ompact)HH, každej si může vybrat - nabídka jest široká jak Volga v Pětrográdě - a to je myslím si jen dobře. Evoluce forever :yes: Tož tak.
Volga v Pětrográdě, to je něco jako Vltava v Brně. Čili blbost. Jinak ovšem 1*. 😄
Sorry za zmatený zeměpis, dávno tomu co ja byl tam, a mnogo mnogo vodky tam teklo, ne tedy v té řece, mně do grdla ... a pak ešče jedna takaja pjeknaja Nataška ... na tej Volze si trvám, ale co to bylo hymbajz za město? ... žeby tedy Volgograd ...?
Renault opet zabodoval,aspon podle zahranicnich testu,podvozek,motor,brzdy nemaj chybu,akorat narustem vahy nepatrne ztratilo na hravosti min. generace,ale stale zrejme bude okupovat trun HH jako jeho predchudci. Tak pokud hledas HH pro skutecny pozitek z jizdy,tak nevahej a objednavej...ikdyz mozna by se vyplatilo pockat na prichod CTR,a pak se rozhodnout... 😉
GTI
Koukám, že je to tu samej člen klubu požitkářů. Jo,jo, vyřádíš se v Cliu, a v těch šunkách, jako je GTI, ST, OPC... abys zaplakal. Tak hochu, jedno garantuju... nemáš šanci rozeznat rozdíl... kde taky. Koupíš si tohle Clio a zajezdíš si sním přesně jako s jinejma... Jistě, zkušební jezdci, ti poznaj jestli přejeli vařenou špagetu nebo špejli... ty ne... ty seš rád, pokud se dokážeš dobře držet volantu. Pochop... abys mohl ocenit "hravost" auta... musíš bejt dokonalej a hlavně vyježděnej jezdec. Mám pro tebe dobrou zpávu - na pohádky o zábavnosti můžeš klidně zapomenout, přesto nemusíš mít komlex méněcennosti. V životě na silnici je to totiž obráceně. Po pár kilometrech se šofér přizpůsobí autu... a nalezne tu zaklínanou zábavnost i třeba v Loganu. A to je to nejdůležitější... protože s tím Loganem nebudeš ve vlásenkách příliš pomalejší, než v tomhle Cliu. Jen si to představ... Clio je technicky velmi piplané a velmi doladěné. Na kolik doladěnej jsi ty? Nebo snad by sis zejtra troufnul na Monte Carlo? Tam ano, tam by Clio ocenili... ty ne... ty koukej, aby Clio ocenilo tebe. A že jeho vlastnosti využiješ maximálně na 10 procent... tím si buď jistej.
Tož jak gdybys mi mluvil z duše, neb 50/90/130 to je zákon, a dvánáctka, ne pivo, bodů, to je bubák nejbubákovitější. A v takovém Cliu (či jiném HH) máš po žížalkách natota, ani nebékneš. No některé zdejší kalósky bych nepodceňoval a nějaký ty procentní bodíky bodíky bych přihodil.
Rozdíl mezi GTI, OPC a spol. a Cliem, CTR je vtom, že Rencek a Honda nepoužívají turbo. Lidi tak mají po odchodu Toyty Corolly 1,8 zase výběr ve vysokootáčkových relativně levných sporťácích. Je to i o pocitu, že ten motor někdo piplal, aby z něj ten výkon dostal a ne jen k běžnému motoru lupnout turbo a dělat z toho kdoví co 😉 . Věř, že člověk, který si vybere malé auto v ceně střední třídy, ví co kupuje a umí s tím slušně zacházet - nepodceňuj! Tím něříkám, že se to týká mě nebo tebe, my tu jenom krafeme na netu 😉 .
Vypadá to, že se piplá jen atmosféra, nikoliv turbo... no zkus GTI v tom dvoulitru... ten sametovej záběr bez obávaného turboefektu. Poměrně dost najezdím na silnicích, takže mám představu jak to vypadá... to, že s tím umí zacházet, ještě neznamená, že umí poznat tu hravost o níž píši nahoře. Problém s prakticky nemožným poznáním hravosti totiž plyne z podstaty jízdy. Neboť - jedeš jen své auto (třeba to Clio) a neporovnáváš v duchu s jiným... s jakým taky... a tedy přizpůsobuješ se možnostem auta. To jen zkušební jezdci, co přelétávají mezi auty, jako včelky z květu na květ rozeznají ty drobné nuance mezi volanty. Klid, Welle, Jestli si někdo koupí Clio, aby ho drásal za vsí na okresce, je mi ho líto, tedy toho Clia... auto má jezdit po parádních cestách a šofér má mít pod pravým kopytem vždy dostatečnou rezervu. O tom to je na silnicích. Trochu o nečem jiném je to na závodech, tak prosím nezaměňujme.
Jasně, VW turby vypiplalo, ale zatím jen odspoda. Chybí výkonová špička. Výkonová rezerva "vždy" je prima věc, ale trochu sterilní. Auto na drásání za vsí na okresce? Málokdo si koupí auto jen pro to, ale na druhou stranu, čas od času ho tam drásáme všichni. A když už ho drásám, rád bych chtěl mít to zvíře, které musíš zkrotit a pak teprve spolupracuje tak, jak se od ní čeká. Jasně, stojí to za houby, to drásání na mizerných okreskách. Ale co naděláš? Sosonová je pro motokáry, Do brna se můžeš podívat 10x do roka na 1/2 hodiny a v mostě jsi prakticky bez šance. Tak co pak zbývá?
Po pár kilometrech se řidič přizpůsobí autu. ..... Tak za to :yes: :yes: Skutečně skvělý postřeh. S Loganem opravdu nebudeš mít potřebu protahovat vlásenky. ..... Ale ruku na srdce, GTI - s tím využitím potenciálu na 10 % - to soudíš všechny podle sebe? >😒] 😉 Pochop - jsou na našich silnicích i řidiči, kteří dokáží využít 80, 90 % auta. A jsou i tací, kterým 10 % schopností auta chybí k tomu, aby to či ono auto pro něj nebylo dostatečně hravé, ovladatelné, poslušné, divoké, nebo...nebo... skvělé. 😉
Sorry, vyhodilo mi to Kinga :😉
Buď si jistý, že až na pár procent sportovních, talentovaných fandů, jezdíme všichni skoro stejně. Ti umělci, to je zanedbatelné procento... V podstatě ze sta šoférů, tak tři by uměli zvládnout smyk na sněhu v 50. Smyk na asfaltu ve 150 možná jeden. Ten zbytek... ten jezdí... v těch Cliech a GTIčkách, a STčkách. Opravdovej jezdec, ten jezdí jinou auto-ligu. Ten jezdí ligu č. 911. P.S. Ano, jsem k sobě velmi realistický, co se týká umění jezdit... možná proto jsem už najel stovky tisíc bez nehody... musím to zaťukat.
Ale no tak - umění je v těch 150 smyk nedostat, ne ho zvládat. Liga 911? Potkal jsem už na silnicích spoustu "elfrů" ale všichni jeli rychle jen na rovince >😁
O to přece nejde. Umění je umět ve 150 zvládnou to, když ti tam z pole skočí kombajn... Jak v Cliu, tak v 911.
Člověče GTI, kdy ty jezdíš ty statisíce kilometrů bez nehody, když pořád dřepíš u kompu připojenej na auto.cz 😄 ? Že by jsi měl notebooka na kolenou při jízdě v golfíku? To se pak nedivím, že ti sportovní jízda nic neříká 😄 . Musel jsem si rejpnout, prostě mi to nedalo 😉 .
V Golfe ma palubny POCITAC. Vsak GTI ? >😒] 😉 >😁 >😁
Nemám Golf, ale celý život si poctivě zapisuji, kolik jsem s kterým autem najel.
Viem ze nemas Golf. A toto 😉 si si asi nevsimol vsak. To bolo akoze podpichnutie. 😉 Ako teraz. 😉 Viem o dvoch autach co si mal a ... no ... celkom dobry vyber. :yes:
Pokud to nemá mít hlubokej podtext, tak můžeš rejpat... Píšeš to, jako by sis myslel, že jsem ty statisíce najel za poslední rok. Za celý život, welle, za celý život... mám na hrbu cca 800.000... za volantem.
Nemáš Golfa? Tak už chápu, proč to auto tak miluješ. Až ho jednou koupíš, tak tě ta láska k VW přejde 😉 .
Rejpání nemá hluboký podtext, vždyť debatíme jenom o autech
😄 .
Rejpání nemá hluboký podtext, vždyť debatíme jenom o autech
😄 .
Nemám Golfa, ovšem nikoliv proto, že bych ho nemohl mít. Vím o GTI 108tisíc... od nuly do stoosmtisíc... psal jsem o tom v článku 50 x od GTI, tak si to tam přečti... Vím přesně co je GTI... vím ostatně také přesně, co je VW. A vím také, co jsou ostatní... P.S. Miluji pouze jedno auto... 911krát.
hmmm...ale ten zvuk😊) to v ziadnom logane nebudes pocut..a ten oceni hocikto kto ma vodicak, t.j. nie je hluchy a pouziva auto na viac ako len na presun z bodu A do bodu B😊 a to auta sa da fakt riadit plynom a o tom je ta hravost, nie?skusil som si to aj ked sa nepovazujem za vyjazdeneho vodica..toboz nie na CRS, v ktorom som absolvoval asi tak 10km...ale moju fiestu ST som uz par km potrapil a sprava sa podobne...a tiez clio16v a moju milovanu byvalu...Deltu Integrale😊))
Tohle Clio bude minimálně stejně dobrý jako předchozí Clia Sport či Williams - to bylo ve své době výborně hodnoceno odborníky v celé Evropě a bez přehánění je to dnes legenda mezi "prckama sportovcema"! Kdo v životě v žádném rychlém Cliu nejem, nemá zdání, co se s ním dá všechno zažít.
podle meho nazoru pokud nekdo naladi auto na NÜRBURGRINGu at to Clio Cup nebo Type-R, a prdne ho na ceske okrsky tak to nemuze byt pro to auto, a majitele dobre 😁 ale jinak verim ze par lidi jsi to koupi kteri koukaji na Alonsa 😉
Ale vazne pokud clovek nebude kazdy vykend v BRNE, tak to auto je bez upravy toho skveleho podvozku jenom hodne rychlej motor na pomalejsi sasi , ktery vam na okrsce pridela hodne prace a nauci vas setrit pravou nohu, ale proti gustu nebo jak jse to rika😉😁
Ale vazne pokud clovek nebude kazdy vykend v BRNE, tak to auto je bez upravy toho skveleho podvozku jenom hodne rychlej motor na pomalejsi sasi , ktery vam na okrsce pridela hodne prace a nauci vas setrit pravou nohu, ale proti gustu nebo jak jse to rika😉😁
pokud autori Clia naznacuji ze nove Clio ma predni napravu tak dobrou ze ani nepotrebuje samosvor tak to ve mne vyvolava velke rozpaky, proste cekam ty same problemi jako kdyz dam full u Civavy R, ja pravda ze dnes se da samosvor dokoupit, myslim ze za ty prachy by tam mel byt ve zlate provedeni. K tomu difuzoru tak takovy vam udela z karbonu na "zakazku" par lidi i tady v CR >😁
funkcni jo? hahahah😃)
jinak by me zajimalo proc je importer ceskej podle vas tak blbej...ono kdyz lidi kupuji jen thalie a megany neni se cemu divit ze neni na kazdem showroomu clio sport pro ty co se chteji jen vyblbnout na predvadecce...tak asi tak..meganu RS se snad prodalo jen osm
jinak by me zajimalo proc je importer ceskej podle vas tak blbej...ono kdyz lidi kupuji jen thalie a megany neni se cemu divit ze neni na kazdem showroomu clio sport pro ty co se chteji jen vyblbnout na predvadecce...tak asi tak..meganu RS se snad prodalo jen osm
Někdo tam psal,že renault nepatří mezi spolehlivá auta,dobře nechám mu jeho názor a řeknu svůj,neexistuje na světě auto,které by nepotřebovalo ani jednu opravu(jestli existuje stránky výrobce a důkaz)každé auto se jednoho dne porouchá at' je to na ně působí fyzikální vlivy jako na každou věc na planetě i pánvička nebo ponožka se vám může zničit...takže to pouze pro úvod ted' se vrátím k autům,každé auto je bezporuch první 2roky od data kdy auto uvedete do provozu(porachami nemyslím brzdově destičky,prasklá žárovka u světlometu atd)po 3-5 letech začnou být s autem problémy např.špatný řemen,zničený chladiš atd...............Nejdůležitější při výběru automobilu je to co se líbí vám a ne to co se líbí okolí,nebudu si kupovat Porsche jen proto,že se líbí nějakým pubert'ačkám..Takže Renalut Clio Sport je hezky zpracované auto,ale jeho cena je příliš vysoká to samé platí i Audi A3....Tak přeji hodn' štěstí na silnice,at'se vám ten váš bourák neporouchá.. 😉 😉