Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Spy Photos: Subaru Turbo v Death Valley

18 komentářů

škoda že tuhle Legacynku v turbu potkám jen v mrtvým údolí. Kéž bych jí moh prohánět tím nuselským.... 😉
Legacy s takymto nasavacim otvorom sa predsa v USA predava...jedna sa o LEGACY GT a je tam 2,5 Turbo motor z WRX....
No to si pište že to bude PECKA :yes: , te nevypadá na tuctovou masovku typu VWGroup >😒] .
oprava "to".
Nějaká zpráva o této evropské novince by se nenašla?
Neučeji jezdit Subárko na naftu? Amíkum teď zdražily benzín,je to možný... >😁 >😒]
zatim jsem jeste neslysel, ze by v Tribece byl preplnovany sestivalec, presneji receno jsem zatim neslysel o zadnem prodavanem Subaru, ktere by melo preplnovany sestivalec. Na americkem trhu, stejne jako ted v Evrope se Tribeca bude prodavat s atmosferickym sestivalcem znamym jiz z Legacy 3.0R
Já ano,podle informací prodejce Subaru v Torontu dostane Tribeca 340hp 3litre "turbocharged" engine... Je možné že ho testují v Legásku 😉
je mozne, ze to je Subaru Legacy STI?
to uz jezdi v Japonsku
at to bude cokoliv, bude to bomba...ostatne jako cokoliv od subaru :yes: :yes:
Ale vzdyt uz davno existuje Legacy GT s 2.0 turbo , bohuzel se prodava pouze v Japonsku a USA .
Ale jedno uz jsem v Praze videl
Opravuji se , je to
Oprava, je to 2,5 T
250-hp 2.5-liter DOHC intercooled, turbocharged boxer engine
- viz www.subaru.com
A cokdyž je tojen Amik se se rozhodl "vytunit" si svoje Legacy...nic víc...když si takovou kapotu pořídím na svoje Saxo tak si mě žádný fotograf nevšimne ani kdybych jezdil po měsíci.... >😁
podle me se jedna o jiz drive avizovany 3.0 H6 turbo diesel...
nevim jak prisli na tu mulu. Testuji motor to je vic nez jiste.
Napadla me taky nafta. Benzin muzou testovat kdekoliv, ta nafta je napadnejsi (z vyfuku i jiny zvuk)