Novinky
0
škoda že tuhle Legacynku v turbu potkám jen v mrtvým údolí. Kéž bych jí moh prohánět tím nuselským.... 😉
0
Legacy s takymto nasavacim otvorom sa predsa v USA predava...jedna sa o LEGACY GT a je tam 2,5 Turbo motor z WRX....
0
No to si pište že to bude PECKA :yes: , te nevypadá na tuctovou masovku typu VWGroup >😒] .
0
oprava "to".
zatim jsem jeste neslysel, ze by v Tribece byl preplnovany sestivalec, presneji receno jsem zatim neslysel o zadnem prodavanem Subaru, ktere by melo preplnovany sestivalec. Na americkem trhu, stejne jako ted v Evrope se Tribeca bude prodavat s atmosferickym sestivalcem znamym jiz z Legacy 3.0R
at to bude cokoliv, bude to bomba...ostatne jako cokoliv od subaru :yes: :yes:
Ale vzdyt uz davno existuje Legacy GT s 2.0 turbo , bohuzel se prodava pouze v Japonsku a USA .
Ale jedno uz jsem v Praze videl
Ale jedno uz jsem v Praze videl
Oprava, je to 2,5 T
250-hp 2.5-liter DOHC intercooled, turbocharged boxer engine
- viz www.subaru.com
250-hp 2.5-liter DOHC intercooled, turbocharged boxer engine
- viz www.subaru.com
A cokdyž je tojen Amik se se rozhodl "vytunit" si svoje Legacy...nic víc...když si takovou kapotu pořídím na svoje Saxo tak si mě žádný fotograf nevšimne ani kdybych jezdil po měsíci.... >😁
nevim jak prisli na tu mulu. Testuji motor to je vic nez jiste.
Napadla me taky nafta. Benzin muzou testovat kdekoliv, ta nafta je napadnejsi (z vyfuku i jiny zvuk)
Napadla me taky nafta. Benzin muzou testovat kdekoliv, ta nafta je napadnejsi (z vyfuku i jiny zvuk)