Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Chevrolet WTCC Ultra Concept – korejské emoce

22 komentářů

Autor asi moc sleduje WTCC v televizi a zamiloval se do Leonů 😉
To je dobrý postřeh mám podobný názor Zadní lampy jsou zase puvodem z novýho pašíka bych to tak typnul.
Ja v tom vidim jasnu inspiraciu mojim autom. Asi som toho Ewana niekde prednehol a inak to nevie rozdychat :-! 😉
To je dneska pořád samá studie, koncept, prototyp a kde nic tu nic. Ve finále na silnici zas vyjede zaoblená bečka co bude mit hlavně 1620 l kufr a uchyceni dětskych sedaček systémem ISOFIX. Já už chci aby na našich silnicích jezdilo něco, za čím si vykroutím krk a brada mi spadne až na zem. No....snad aspoň když bude to nový Scirocco a Lancia.
tak co, Tome, už máš pořádný rúmstry v roomu?
Asi nemá, zas chatuje. No neměl by prodávat roomstery, on ty auta nemá rád - však vidiš, nemá rád isofix a 1620 litrů zavazadlák 😄 :yes:
Náhodou ISOFIX je dobrej >😁
je, souhlas. Já ho rád mám. Tomas ne asi
Já neříkám že není. Určitě je to dobrý bezpečnostní prvek, ale pro mě, člověka který nemá děti je to celkem zbytčná záležitost. Já bych prostě uvítal i něco pro nás, co v brzké době děti ani rodinu neplánujeme. Já bych si tím systémkem mohl leda tak přikurtovat bečku pivka na kostru vozu když jedeme někam na výlet 😁 Aspoň bych měl jistotu, že se jí nic nestane a v případě kolize me nevyrazí ven z auta 😁
:yes: dobrý nápad. Zkus s tím jít do Receptáře. Přemet Prkennápodlaha bude zářit nadšením >😁 A co se týče dětí. Ty taky nemám. Ve svých 22 se na to ještě necítím. Ale jinak ISOFIX :yes:
Já si prostě nemůžu pomoct. Přivítal bych nějakou štávu od kolegů z Bolky. Nejaký coupe. Něco pro mladou (zazobanou) krev 😄 Moc mě mrzí, že je Tudor jen studie. Celekm bych jí oprášil - i když teď bych už vzal ten předek raději z Octavie MkII., než ze Superbu.
to máš tím, že v koncernu je na sporťáky seat. Jak Bolka udělá např. toho tudora, je seat v ještě větší *, než je teď.
Nezájem. Seaty neprodávám. Sice jsem asi jedním z mála lidí, kterým se nová tvář Seatu líbí, ale přesto bych raději viděl na scéně nějaky sporťák s okřídleným šípem v logu. Vždyť toho nechci tak moc - 2 motory ( TDI 125kW a TFSI 147kW), jedna výbava a hotovo. To snad není tak mooc 😄
no ale ve Wolfsburgu si stěžuj, synku. Koncern nepošle proti seatu sporťák z Bolky 😉
ne-e. Teď frčej Fabie - akce "Ojeté jako nové" 😄 Fakt jsem cumel, ze kdyz misty rozlestis lak a kloudne to vytepujes, tak to auto je fakt jak novy. Jen skoda ze jsou vsechny ve vybave classic
Tohle je aerodinamický?
zase mi to nejako pripomina Mitsu Concept X alebo skor Mitsu Sportback jooj kopirovanie...
Pripomina, ale nevyzera zle. :yes:
190 koni z nafty..to je pekny cislo...na korejce 😉 😄
Hmm...Mladý design. Docela dobré. Ale vsadím se, že GTI (myslím našeho bejčka a pořádnýho chlapa) tohle spláchne do *.
>😒] :yes:
v rukou odborníka dokáže divy. Tenhle hoch umí... je v tom sice cejtit novej Golf napůl s Čivavou... ale má to velkej švih. Dnes... musím - :yes: