Novinky
0
má daleko ke "sporťáku", ale za 6,5 litrů a ještě s kytičkami u výfuku to beru :yes:
Tak todle auto se mi pekelně líbí. Batman by se za něj taky nestyděl 😄 Hlavně ten zadek je geniální. Jen by to chtělo střešní okno, aby jím člověk protáhl periskop, protože si myslím, že jinak toho člověk dopředu moc neuvidí >😒] A ty opěrky hlavy ve stropu, to je taky dost dobrá myšlenka. Neboli dávám Citroënu :yes: :yes: :yes:
tedy Citroen Concepty se mi moc, ale moc libi. Vecna skoda, ze v realu to dostava dost na frak😒 I kdyz C2,3 a 4 jsou dost povedeny :yes:
moje slova..!! :yes: taky bych si tohle dokázal představit v provozu.. A dále.. je to stvořený téměř jako okruhovej speciál.. Tam by mi pak citroen seděl lépe než nápis na skle mistr rally.. 😉
Jo ten napis me treba u Picassa privadi k zachvatum smichu >😒]
:yes: >😁 ..no však proto jsem to psal... i jsme o tom myslím nedávno debatovali Ale tenhle koncept na okruh je jak dělanej.. s omalovánkama, číslem ale teda kromě BRgreen.. >😒] :yes:
Jo, Citroen můžu - koncepty mají správně ulítlé... Aby taky ne, když i sériovky mají občas ulítlejší než ostatní automobilky koncepty... 😉 Což mě přivádí k tomu, že je mi líto, že na naších silnicích (a myslím, že jinde v Evropě to není o moc lepší) prakticky není vidět C6 - dle mého opravdu nádherný počin a návrat k velkým avantgardním Citroenům... :yes: Bohužel v době, kdy každej chce "sportovat" i s pětimetrovou limuzínou, není pro takové auto na trhu příliš mnoho místa... Zajímalo by mě, jestli bych sám měl dost odvahy do něj jít v případě, že bych řešil nákup auta v tomto segmentu - teprve v tu chvíli se totiž láme chleba... Chce se mi věřit, že jo (pochopitelně s benzínovým šestiválcem - když pohodlí a samet, tak přece se vším všudy 😉) - to vše samozřejmě za podmínky, že člověku parkuje vedle v garáži něco s výrazně méně pohodlným podvozkem... 😉 Každopádně Citroen - :yes:
All my friends drive a lowrider. And the lowrider is a little lower.
Take a little trip, take a little trip, take a little trip with me.
*. . .aww *, aww shhhiitt, awww. . .yup. . . :-! :yes:
Take a little trip, take a little trip, take a little trip with me.
*. . .aww *, aww shhhiitt, awww. . .yup. . . :-! :yes:
Ještě, že to Citroen udělal... alespoň se majitelé C5 mohou začít přemlouvat, že koupě nebyla tak úplně mimo. Problém těch majitelů je, že ta C5 se tomuhle leguánovi podoba jen velmi vzdáleně. Co je však důležité... vidíme, že od stylu C6 Citroen jen tak neuhne. A je to dobře... protože stvořil opět kus auta. Spatřuji v C-Métisse velmi potěšující křivky budoucích Citroenů...
Co do toho motáš C5, motáku? :no: 😄
Jel jsem za C5 a říkal si, kam dal Citroen voči... A mám tušáka, že nová C5 by mohla být dobrá, co, dobrá, výborná... motáku 😉
Tak jestli hledáš voči vždy za *, tak už chápu, že obdivuješ VW. Tvá manželka je sestra Paroubkový, viď? >😒]
Koukám, že ses nějak podivně nabudil >😒] Bude tu s tebou švanda... jen si překoukl, že tu středobodem tvého psaní maj bejt auta... Hele... nejak tě přitahuju... ne, že by mi to vadilo, ale zkus to trochu s elegancí... pitbulla na druhou >😒]
Co se Ti stalo GTI?
Máš horečku nebo jdeš konečně do sebe?
Z Tvého příspěvku se mi skoro toří hlava. Takhle normálně docela rozumně tě vidím psát skutečně poprvé.
Za to dík. A a k autu jen jediné. Takhle podobně si představuji vývoj designu. Prostě fanoušové s talošema umí. Kdo umí, ten umí. A kdo nikoliv, ten čumí. :yes: :yes: :yes:
Máš horečku nebo jdeš konečně do sebe?
Z Tvého příspěvku se mi skoro toří hlava. Takhle normálně docela rozumně tě vidím psát skutečně poprvé.
Za to dík. A a k autu jen jediné. Takhle podobně si představuji vývoj designu. Prostě fanoušové s talošema umí. Kdo umí, ten umí. A kdo nikoliv, ten čumí. :yes: :yes: :yes:
Světe, uč se. Uč se, jak se dělají emoce a vdechuje život do snů v otevřených očích. Nemůžu je zavřít, pořád se dívám :yes:
Všude kolem vládne stříbrná tma, dokonalá šeď bez emocí a espritu. A najednou je tu, Prométheus! Nese lidem pochodeň a svítí na cestu zbloudilým. Citroën jede na plný plyn a dokazuje to nejen tímhle počinem, ale i 55% meziročním nárůstem prodejů u nás ( >😁 ). Budoucnost "Céčka" vypadá dobře, takže :yes:
Všude kolem vládne stříbrná tma, dokonalá šeď bez emocí a espritu. A najednou je tu, Prométheus! Nese lidem pochodeň a svítí na cestu zbloudilým. Citroën jede na plný plyn a dokazuje to nejen tímhle počinem, ale i 55% meziročním nárůstem prodejů u nás ( >😁 ). Budoucnost "Céčka" vypadá dobře, takže :yes:
Prométheus přinesl naději na prosvětlené zítřky. Přirovnat (byť zatím jen) studii C-Métisse ke Kentaurovi je však přiléhavější. Francouzský hybrid - turbodiesel-elektromotory. Antický hybrid - kůň-člověk. Kolik koňů a lidí se muselo spojit, aby vznikla taková nádhera jako C(entaur)-Métisse? 😲 Snad nezůstane pouze u snů a jednou bude možné ho spatřit na silnicích. Ačkoli...na těch našich by chudák při prvním pokusu o rychlejší rozběh dostal pěkně přes kopýtka. Ale dokud tady není, můžeme jen snít a topit se v bezemoční stříbrošedi a koukat na okoukané i neokoukané modely (a modelky 😉 Naštěstí - naděje, Prométheus a Citroen ještě neumírají...Prométheus a naděje dokonce nikdy >😒]
😲 Moc hezký, marně hledám uznale pohvizdující smajlík 😉 Kentaura už má (žel) rezervována Alfa, a to už hezkých pár miliard let, ale idea je bez chybičky. Sny jsou zdarma, to je jedna z mála spravedlností tohoto světa a jednoho dne něco podobného určitě vyjede. Je dobře, že někde mají odvahu dát snům konkrétní podobu a tvar, protože odvaha je přesně to, co v autech moc a moc chybí. Pak nastoupí marketing a 100x opakovaná lež se stává obecnou pravdou. Stříbrnou, šedou a nízkoprofilovou. PSA obecně se snaží jít tak trochu proti proudu (tak trochu víc) a v Paříži to ukážou na příkladech jako 908 RC a C-Métisse. Je houšť, jen víc... jen kdyby místo toho kapání začalo pršet.
P.S. Kolik lidí to bylo, nevím, ale koní je po přepočtu z kilowatt asi 245 😄 :yes:
P.S. Kolik lidí to bylo, nevím, ale koní je po přepočtu z kilowatt asi 245 😄 :yes:
Díky za odpověď, Kentaura jsem užila skutečně pouze jako příměr v reakci na Prométhea. S automobilovým (a nejen automobilovým) marketingem máš pravdu, reklama užívá stále stejná klišé, věty, které vzletně pojmenovávají "nový a ještě lepší" produkt, ale ve své podstatě neříkaji zhola nic - protože produkt je možná trochu nový a ještě lepší, ale jen tak, aby nikoho neurazil. Protože "přizdisráčů" je pořád ještě mnohem víc než těch, kteří mají odvahu. Škoda.
Jo a mimochodem Peugeot 908 RC...tak k tomu uz snad vubec neni treba komentare...CHCI HO doma...teda doma...kdekoli... >😁 jesteze aspon ty sny jsou zadarmo, ze :yes:
Tak já HO už mám, heč! No vážně. Trůní mi na ploše mého miváška a "přívětivě" se na mě zubí. Je to Peugeotova hozená rukavice? Ano? Kdo jí sebere, kdo najde odvahu? Uvidíme, každopádně se už ale chýlí ke zveřejnění prvních špionážních fotografíí nástupce klasiky vyšší střední. Monsigneur 608 přinutí mnohé k zamyšlení, co že to vlastně AUTO je. Jiné zase připraví o spánek a klid na toaletě, ale to už autobusinessu patří. 😉
Emoce a pocity, to je Alfa a Omega veškeré radosti 😄 Takže "Revons nous" :yes:
Emoce a pocity, to je Alfa a Omega veškeré radosti 😄 Takže "Revons nous" :yes:
Pěkná studie. Nepamatuju se, že bych kdy viděl opěrky visící ze stropu... Nicméně nejhezčí studií Citroënu posledních let pro mě stále zůstává C-Sportlounge.
a bude to mít konečně přesné řízení a převodovku a nebo tam zase budou vůle, jako u všech nových citroenů?
citroen ted vydal interní nařízení.. že ty jejich auta nepůjdou ani nastartovat a cca po 20tis km to přestane přesně řadit a po cca 110 tis km se tím pádem musí rozsypat převodovka.. to aby se vydělalo na servisních opravách a aby se vyprodal sklad všech naskladněných převodovek..
myslím to víc než vážně, teď máme v rodině fungl novou Xaru Picasso a ve firmě služebáka C4 a řazení a žízení je, ve srovnání s novými vozy jiných značek, opravdu hodně nepřesné. Samozřejmě to neznamená, že se to auto rozsype, to je nesmysl. Po motorové stránce si není na co stěžovat, oba vozy mají shodně 1.6HDi, ale to řazení byla první věc, co mě nemile překvapila a řízení bylo hned druhé nemilé překvapení. Ale asi od nového auta čekám příliš a tak slabší převodovka (ve srovnání s jinými) se dá tolerovat (totéž platí pro řízení).
Jistě, řízení je nepřesné. Zatočíš volantem doprava a auto jede do leva >😁 8-s :no: 😉
vidím, že nemá smysl bavit se s někým, kdo sotva dokončil základní školu a ještě nemá ani řidičák :no:
a navíc nikdy neřídil citroena... >😁 to chápu.. a kdo ví, jestli ho vůbec kdy viděl.. co viděl.. jestli by ho vůbec poznal... >😁 😉
>😁 >😒] Citroën jsem naposledy viděl v Ovoce a zelenina na Malostranským náměstí. Měli ho hned vedle kedbluben 😄
To je špica. Kdo se bojí, nesmí do lesa 😄 Citroën má dokonalý koncepty. Tohle v reálu by mělo šanci :yes:
Uz jsi na sobe zapracoval a je z tebe lepsi clovek?😉
Myslím, že jsem právě čím dál horší, tak jsem sem přišel zchytat pár tvrdejch výchovnejch úderů :yes:
Tak to jsi u spatny diskuse. Vychovny se rozdavaji jinde😉
Koukám na to.. Je to k zblití 8-s :no: Pár dnů jsem sem moc nechodil, jen přečetl novinky a v rychlosti nějakou diskuzi. Ztráta času, když je 90% diskuzí zaplevelenejch výplody nevyřáděného chorého mozku nebo válkou starej pán proti celému světu a jiným názorům :no: Pak člověk děkuje za přínosné diskuze viz. AM a Marko. Jinak je to k zoufání viz. blitky u Mondea ;-\
A to ja se bavim! Krasne ukazuje jak je zoufalej a co je vlastne zac. Parada, odvari se tu uplne sam :yes: 😉
Je to * a to že je odvařenej mu v rámci jeho ***smu nedojde. Vážně nuda sem chodit a číst ty jeho zvratky :no:
Nádhera. Netradiční pojetí designu a pohonu. Prostě klasický Citroen už od dob kdy vyrobil svůj model DS :yes:
Francuzi asi idu tocit remake Fantomasa a tu ukazali hlavnu hraciu rekvizitu. Nastastie to je len studia. Tam by odislo vsetko :-!