Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nissan Qashqai: premiéra v Paříži (video)

20 komentářů

Ten odkaz z textu nefunguje..zkuste s tim prosim neco udelat,jsem hrozne zvedavej. Diky !
Tak uz nic, uz jsem ho videl a jsem zklaman, hodne.. Ve videu vypadal tak nadejne.. 😒
kde si to videl? odkaz stale nefunkcni...
...no to jsem vam veril trochu vic, nez jste momentalne predvedli => tohel je informace z konce srpna a ne z dneska....😜
[odkaz]
Nevypadá zle (fotky jsou třeba tady: [odkaz] ale Dodge Caliber se mi líbí stále víc (sorry že tady s Caliberem furt otravuju, ale když mám něco v hledáčku, mluvím o tom často 😄 )
Jo a navíc nepochybuju že cenu dá Nissan tak na 600 tisíc Kč minimálně, Dodge je v 445 tisíci v tuhle chvíli bezkonkurenční.
s tim Calibrem pockej...uvnitr je plast na plast, ale jestli ti to nebude vadit, koncepce je zajimava => ale to zpracovani, des ! jinak bacha na kufr, opravdu velmi maly (samo podle VDA, podle Amiku to div ne 15.000 litru 😉))
P.S. jo a tchyni nestěhuju zas až tak často, chalupář nejsem, a jednou za uherskej rok (OT - nevíte někdo jak vlastně dlouho trvá?) holt sklopím zadní zicle. Tož tak.
:yes: Dodge Caliber se líbí aj mně. Jen co budu mít příležitost, tož si ty tolik a tolikrát nechvalně zmiňované plasty v interiéru půjdu osobně očmuchat, možná že si aj líznu 😉
Ohavnej paskvil to je. Na obrázku vypadá jak novej model od sang jongu, anebo rovnou jako čínská produkce. Nissane, nissane, kam to spěješ 😒
Tak klasika. Z konceptu zůstalo jenom to jméno. A náznak prolisu na přední kapotě 😄 Vypadá to jak modernizovaný Tuscon od Hyundaja. To je fakt takový problém vylisovat oblé tvary nebo si to nechávají jako další generaci...
Souhlas. Ten koncept vypadal o dost lepe.
Zdá se mi to, nebo od předního zrcátka dozadu to je Mazda3 Offroad? 8-s Předek neurazí ani nenadchne, celkově prostě Nissan 😉
Nevypadá to tak zle, ale ten název je strašný. Jaký je jeho význam? Že by "zvracející homosexuál"? >😒]
Ved v tom videu nic nie je. Ma tam byt nejake auto... ?
další 2 foto na: [odkaz]
Blik (viz vyse) 😉 😄
Mazda bude muset svolat do servisů všechny vozy RX-8 s krouživým pístem poslední generace a vyzkoušet jejich těsnost. U některých vozů totiž hrozí, že dojde úniku oleje do výfukového potrubí a zničí tak katalyzátor. Jak to vypadá, oprava není u motoru možná, takže agregáty, které neprojdou vakuovým testem budou muset být kompletně vyměněny. Jak se zdá, wankelův motor není zas tak propracovaný, jak značka slibovala...
Ajeje 😒 Ono dobré utěsnění Wankelu je vždycky problém. A já tak Mazdě s tímhle projektem tak fandil 😢