Novinky
0
Ty ne, Ozzy 😄 :yes: P.S. Těší mě tvůj zájem... číst tě... to člověka opravdu obohatí 😉
Přejít do diskuze
Tak GTI to je dost hrozný,když VWerky nechtěj ani lidé z Brazilskejh pralesů na ježdění do tamní bambusový Delvity >😁 >😒] upřímnou soustrast Bravo VW In memoriam... >😒] :-!
OD FIATU PROTO, že je to an tamním trhu nejúspěšnější automobilka generující velice solidní zisk i bez berliček. A to Stilos e tam prodává líp, než všechny VW dohromady...
Mimo to, Stilo enní jediný model, který enní prodejně úspěšný... Ony i ty čísla prodejů Golůfu nejsou žádnej zázrak... A pokud vím, tak novej Golf přijde jen o rok později než nové Bravo >😒] :yes: Takže to Stilo na tom trhu nakonec vydrží možná dýl než ten Golf V
Mimo to, Stilo enní jediný model, který enní prodejně úspěšný... Ony i ty čísla prodejů Golůfu nejsou žádnej zázrak... A pokud vím, tak novej Golf přijde jen o rok později než nové Bravo >😒] :yes: Takže to Stilo na tom trhu nakonec vydrží možná dýl než ten Golf V
.. na to aby sme mohli sudit co sa tam naozaj deje mame asi tolko informacii ako keby sme nemali ziadne. do financnych tokov a presnych vykazov asi nikdy nenahliadneme (a aj keby 90% tu pritomnych by na to cumelo ako simpanz na reaktor)takze budeme vidiet len TO co sa deje a nie PRECO sa to deje.. Takze ak ma vw v brazilii problem len boh a manageri vw vedia preco. Aj ked tymi managermi nie som si taky isty. Ale vseobecne sa to zatial javý ako ze vw ide dole nosom.. a to sakra rychlo. Otazka je ci kupit akcie vw lebo vseobecne padaju jak strelene svine a potom ich drahsie predat - ked bude lepsie , alebo vsetko predat kym sa nezosype cele vw na..... Keby som na toto poznal odpoved do roka zarobim 20melonov.. Cakam rady
Hele, na tyhle rady (odtušuju z mentální úrovně tvých příspěvků) máš čas, tipuju tak 40 let... co? >😁 😉 :yes:
Ozzy... jestli mě považuješ za nenormálního... no, tak to potom ty bys musel bejt přinejmenším King Kong >😒]
Jedině s tebou, Dute >😒] P.S. Preferoval bych sever, dlouhé stíny a jednu slušně zajetou kočku (utáhnout víc než jednu... to není jen tak 😄 ), pro každého. A aspoň dva roky. Jo, ovšem musela by tam bejt přípojka na net... to snad chápeš 😉
Uz opät potrebujes dovolenku. Tentokrat skus juh, slnko, more, pekne mlade kočky. Aspon 2 tyzdne. A ehm....letecky, na tom trvam 😉
Tak jdi s tím úžehoúpalem do VWemocnice a neinfikuj normální lidi.
Jdi si koupit rohlík do škodovky na pás. :no:
Jdi si koupit rohlík do škodovky na pás. :no:
Chlapče.
VW strkal penízky do škodovky nikoliv ze svého, jak se nám snaží dojčáci mediálně nalhat, nýbrž z našeho. Oni bohužel ještě stále mají daňové prázdniny víš. To mj znamená, že výnosy investují kam chtějí. Třeba do rádoby top auta audi apod. Není náhodou v té Brazil stejná situace? Z jakých penízků investují tam. Přečti si to jó. Díky. :yes:
VW strkal penízky do škodovky nikoliv ze svého, jak se nám snaží dojčáci mediálně nalhat, nýbrž z našeho. Oni bohužel ještě stále mají daňové prázdniny víš. To mj znamená, že výnosy investují kam chtějí. Třeba do rádoby top auta audi apod. Není náhodou v té Brazil stejná situace? Z jakých penízků investují tam. Přečti si to jó. Díky. :yes:
GTI, GTI... Občas s tebou ani z části nesouhlasim, občas se divím tvýmu až utopickýmu pohledu na VW, ale teď jsi to trefil přesně i bez jakýhokoli přikrašlování! :yes: Jenže to jsem netušil, jak silný argumenty na to ještě vytáhnou. Jak Tě převálcujou snůžkou pečlivě vybraných slovních spojení. 😉
Gilmoure... tvůj problém jsi ty sám... Pokud je tvůj rozhled tak nízký, jak nízký je tvůj příspěvek... chci věřit žes opravdu jen vyjímečný přírodní úkaz.
Ty má místo mozku v hlavě z piva kostku.
to co tady píšeš je prostě hromada sraček.
Mě se přící už jenom to, že nějaká zas........ německá automobilka
VW bere prachy od brazilský vlády. Já chci taky prachy od nějaký vlády a víš co? nikdo mi je nedá!
Nehcť chcípne fauvé a začně dělat byznys tak jak je a ne pomocnou berličkou dotací atd.
to co tady píšeš je prostě hromada sraček.
Mě se přící už jenom to, že nějaká zas........ německá automobilka
VW bere prachy od brazilský vlády. Já chci taky prachy od nějaký vlády a víš co? nikdo mi je nedá!
Nehcť chcípne fauvé a začně dělat byznys tak jak je a ne pomocnou berličkou dotací atd.
S tebou bude Karlle asi pěkná sranda... Pokud to nechápeš... zkus ještě jednou třetí třídu. Myslím ve zvláštní 😉 :yes:
a kolem nich jejich ženy, děti... jako planety na té kruté cestě životem, sají teplo a jistotu. Vždyť VW... je v Brazílii vnímán jako spasitel, jako opravdový GURU. No... tak teď se z 6 tisíc sluncí stanou bílí trpaslíci... smutné, nikoliv však vyjímečné. Ovšem 17 tisíc sluncí bude o to více plát... o to více sálat. A to je ta naděje. Tvoje naděje... protože, kdyby krachla evropská jednička... pocítil bys to i na ceně svýho chleba, to mi můžeš věřit. Jen hloupí a myšlenkově zanedbaní křepčí s nocí nad světlem komet... v nevědomosti žáru slunce sluncí... BRAVO VW-PORSCHE, tvé světlo je nadějí tmy :yes:
to dopadne vždycky tak - automobilka u opic v pralese, železárna tisíce mil od dolů s rudou - nesmysly jsou trestány, vozit brouky z brazílie - páni logistici, takhle si hrát na high managering - tohle se dalo čekat
Proč zrovna od Fiatu, který musel urychlit vývoj nové generace Stila kvůli malému odbytu té současné?
No tak on VW určitě nekoupil Škodovku pro dobročinné účely a pokud je mi známo, dooost dlouho do ní víc strkal, než z ní bral...
Bohužel to dopadne tak, že vw si nechá vyplatit dividendy od Škodovky, aby si alespoň trochu polepšil ... :no: a zaplatí to pak každý, kdo si tu Škodovku koupí ... :yes: