Novinky
Já v tom smysl vidím. Infinity - nekonečno, ruské stepi také nikde nekončí.. Je to geniální marketingový tah.
Pánové, až se bude chtít jít v Praze napapat a pak trsnout, tak můžete vyrazit do restaurace Infinity na Vinohradech.. ale prosím, prosím, pokud se budeme bavit o autech (a to asi ve většině případů dělat budeme), tak ta automobilka se jmenuje INFINITI.. INFINITI, s měkkým í na konci!!! Je to slovní přesmyčka, Toyota vymyslela "luxus".."Lexus", Nissan se inspiroval a udělal "infinity" - "Infiniti".. Už na to mám slušnou alergii, prosím, nekomolte to.. INFINITI, jedině INFINITI.. všem předem díky 😉 Infiniti TTTom
Jak to vypadá s budoucí nabídkou dieselových motorů pro jednotlivé modely Infiniti?
Pravý duvod, proc Infiniti zacíná v Rusku, je to, ze zatím není k dispozici velký vznetový motor, který Infiniti potrebuje pro západní Evropu. V Rusku a na Ukrajine, kde Infiniti zacne prodej v roce 2007, dieselové motory nejsou tak dulezité.
Koukni co ma k dispozici Renault a budes vedet alespon potencialni kandidaty.
Tome, neviem o tych motoroch viac ako ty....popravde som po takto exaktnych detailoch (ako ja buduca motorova paleta)ani nikdy nepatral , a to hlavne preto, ze sanca odhalit taketo detaily je pomerne mala (ak nemas v danej firme insidera). Jedna vec je dostat sa k info o tom, ze nejake auto sa chysta (co je pomerne vseobecna vec), druha mat detailne informacie o motoroch, vybavach a cenach. A to je uz dost "nebezpecna poda"...
pekny hybrid z CLS a bmw. Nevim proc asiate nemaji vlastni designovy napad. Anglicane, Italove, Amici delaji svuj design u lususnich aut, jen asiati musi stale kopirovat bmw a benz.
Minule jsem potkal toyotu mr2 a zena na mne kricela ze cinane z kopirovali jejiho porsche boxtera. Lexusy hlavne 430 jsou uplne trapni, takle si skutecne "narocne" klienty z vkusem nikdy neziskaji.
Minule jsem potkal toyotu mr2 a zena na mne kricela ze cinane z kopirovali jejiho porsche boxtera. Lexusy hlavne 430 jsou uplne trapni, takle si skutecne "narocne" klienty z vkusem nikdy neziskaji.
Podle počtů vozů téhle značky, jsem si i myslel, že tam zasoupení už funguje...