Novinky
vidim tak jednou za mesic a to jeste poslednich par minut, ale zacinam se bat, ze neohrozeny Simir prestane nicit padouchy jezdici vyhradne v Jagu a zacne likvidovat padouchy v Lexu >😒] TTTome boj se!😄 Nemecky auto prumysl se musi branit. Jag se trapi, tak se typicky Nemec Simir, prestal bat ostrovni klasiky a dostane vitr z Japonskeho vichru >😒] Stejne je ale jasny, ze tak za 3 roky bude Simir Cinan a bude jezdit Jagem a prohanet lumpy v GTI a Passsatu >😒]
Muj syn na to ma jiny nazor! Dam Ti na nej tel. cislo! >😁
>😁 😉 Kdyby tahle situace opravdu nastala, tak bych se ani tak moc nedivil.. ;-\ 😒 :no: P.S. typický Němec Simir >😁 >😁 >😁 :yes:
lexusy jsou pro anglii kde se jezdi max. 110 dobre, ale na nemecke dalnici si tuto rozzurenou tramvajku se slabym podvozkem a brzdami neumim predstavit 😄 nemecka dalnicni policie ma hlavne silne bmw i m5 a par kusu porsche.
Vsadím se, že je Lexus a Honda britské policii DAROVALI. Nedovedu si představit lepší marketingový krok jak prosazovat zbytečné a nedokonalé hybridy. Zatím zlaté diesely...
ake vzdelanie mas ukoncene?
Nebuď drzý!
Faktem je, že mám k hybridům averzi - podle mě by bylo vhodnější se víc soustředit na vodík a spol, než jít cestou kontrolovaného a výrazně pomalého vývoje. Chápu některé důvody které je k tomu vedou, nicméně se obávám, že je to víc o naftových šejcích, než pomalému přivykání prostých plebejců.
Faktem je, že mám k hybridům averzi - podle mě by bylo vhodnější se víc soustředit na vodík a spol, než jít cestou kontrolovaného a výrazně pomalého vývoje. Chápu některé důvody které je k tomu vedou, nicméně se obávám, že je to víc o naftových šejcích, než pomalému přivykání prostých plebejců.
Další z mnoha, který zásadně nepochopil filozofii hybridního pohonu.. ;-\ Chlapi, sakra, dělejte s tim něco!
od intelektualne jednoducheho a podla vsetkeho adolescentneho jedinca sa moc zmysluplnej diskusie nedockas..😄
Ja tiez nie som za hybridy, ja chcem cisto elektromotor. 😄
Jenze bacha, 450h byl srovnavan s porsche boxster a porsche to projelo, vyletelo ze zatacky a LEXUS drzel. Pochybuju ze je mezi vama nekdo kdo uz v 450h sedel. Osobne si myslim ze nema cenu nekomu vysvetlovat ze je LEXUS davno pred evropou, kdyz jste tu vsichni po....i z nemcouru.
A dobře to říkal Chris Harris - nejde o to, jak velká jsou kola, ale jak dobře jsou vyplněné podběhy - takže proč nemít průměrně velká a kola a gumy s vysokým profilem? Zabijou se dvě mouchy jednou ranou...