Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Mercedes GL od Brabuse – SUV jako břitva

25 komentářů

😲
Léčebná, posilující apod. je KÚRA, ne KŮRA!!! To už je po několikátý. Kůra je na stromě.
Jo, jde to 😉 Sice nějaké ty kontrakty by mohly víc rýžovat, ale nestěžuju si😄
hmm, hmm, nechce mi to vlozit odkaz, tak mozno takto, video Gas Guzzler [odkaz]
a inak, v praci fajn?
Jsem na SUV, to se mi líbí moc. Jen tak dál. :yes:
Ja bych si to koupil. Kdybych mel na to ty lowe, tak me stoji v garazi x dalsich aut a muzu si vybirat na kazdy den jedno.
At zije zavist !! :yes: :yes:
K terénímu SUV může taková (slabá paprsková) kola vymyslet snad jen Brabus. Když s tím pak projedete díru, tak při hmotnosti(2.5tuny) auta, můžete rovnou kupovat nové disky. :no: Marnost nad marnost... :no:
A hlavne nedobrzdí pred nejakou zátačkou a vezme sebou časť motorestu >😒]
...leda smíchy, až se je bude pokoušet předjet taková rozzuřená krabice. Hnus :no:
Bohužel podobnými stupidními výtvory se podporuje pověst SUV jako nesmyslných aut. Mě vadí už vrcholné verze továrních SUV s osmiválci (i když chápu, že výrobci jsou nuceni mít je pro US trh), SUV (ta velká) mají v sobě kloubit maximum užitku a pohodlí, když do nich narvu největší motor co mám, obuju pneumatiky okruhových speciálů, olepím spojlery a snížím na 2cm od země, dostanu místo SUV jen nevkusnou rozežranou vysokou a neohrabanou krabici. :no: :no: :no:
nuda... 😄 ale kvůli těm kolíkům na dvěřích si ho určitě koupím, to bude super extra bomba! >😒]
šak 50cent a jeho "crew" >😒]
... a znovu stvorili neco uplne zbytecneho. Jen tak dal, jeste porad mame ropu na par let... :no:
já teda nevím?! mě osobně se líbí a docela dost!a Brabus jako takovej je v poho 😉 :-!
:yes: Skvěle vystiženo.
leftie toto je kára pre prihriatych amíkov >😒]
Ideálne auto pre 50centa a iných "umelcov" som zvedavý, ktorí z týchto "raperov" to bude mať ako prvý v klipe. Inak zmysel Brabus GLka nevidím ;-\ Snad elegantná "rakva" 😉
tohle je hnus...nejak mi i uchazi smysl toho takhle prznit SUV
A to mně sa GL páči, ale rozhodně nie v tejto úprave. Brabus něznášam.. :-!
mne sa to |GL nepaci nemozem si pomoct .. stare G je super ... aj ked sa chvalabohu stale vyraba
Sport Utility Vehicle, pokud se dobře pamatuju. OK, takže lesní, polní cesty, horské středisko, bahno, déšť... jo... naprosto přesně chápu smysl tohodle auta. A úplně ze všeho nejvíc bych chtěl čistit ty koberečky od bahna z pořádnejch kopyt >😒]
Ty bylo myšleno na Brabus 😉
Smrt SUV divizi Brabusu. Nes**te se do něčeho, čemu nerozumíte! >😁
Jsem někde slyšel, že prodejci Brabusu jsou ty nejarogantnější hovada. Ještě protivnější ja ty od Ferrariho 8-s