Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Mitsubishi i táhne na Evropu

33 komentářů

Fabia HTP ma 40 a 47 kW...ci tak nejak 8-s >😒]
:yes: :yes: :yes:
:yes:
Proboha italský auta stojí za how*no stejne jako francouzký (vyjímam Pažouty) o Oplech ani nemluve - japonské vozy jsou propracované,i když zase trochu jiné než evropské to je pravda. Myslím,že evropa vs japonsko se mají navzájem od sebe co učit ....
a este na 0,660L = 50KW to je fajn :yes: "!! hh kto vie kolko ma taka vysavacova fuciaca Fabia HTP 1.2 hh :no:
:yes: no toto auticko ako aj kazde od mitsu ktore sledujem uz dlksiu dobu a toto mikroauto vyzera velmi zaujimavo aj interierovo :_) :yes: ja by som mu prednost pred smartom :yes: 😉
Moc bych se netěšil. Trend laminátových prcků do města už je jasný, vývoj řídících systémů nezávislých na vůli řidiče (= svobody pohybu zbaveného) taky. Velký EUbratr si toho už určitě všimnul a brzy se dočkáme z některého pod- nebo nadvýboru úžasného návrhu směrnice, která nám to všem velkoevropanům jednoduše nařídí a šmytec. Pánové, pokud máte pár peněz v matraci, dejte je na hromádku a začněte skupovat soukromé polygony. Co třeba takové Ralsko...(pardon, dnes mám trochu depku, to bude tím datem)
Mitsubishi 660cm/50kW - Škoda Fabia 1,2 HTP 90kW 😄 😄 No řekněte, nebylo by to super! >😁 >😁 >😁
GTI
Tak to jsme dva... 😄
no tak to jsem rád že žiju tady... Popravdě poslední dobou přibývá věcí neslučitelných se zdravým rozumem... Nejhorší je ale to, že to téměř vždy odse-rou motoristé :no:
Reálně uvažují o podstatném zpřísnění zdanění automobilů dle produkce škodlivin, zákaz SUV a Off-roadů ve městech, brutální parkovací poplatky pro "velká" auta či rovnou zákaz vjezdu do centra apod.
nějak nejsem v obraze...
No vzhedem k tomu, co všechno plánují provést v Londýně s dopravou, se uvedení takovéhoto auta na britský trh zas tak nesmyslné nezdá 😉
Japončíci se poučej, z těch bambusových řečí dole nemám obavy... jen nevim jestli sis všimnul, ale cena je dána na v přepočtu 360k což není za mikroauto málo... a jak bývá v čechách zvykem, u nás to bude ještě o něco víc ;-\
ta první věta byla fakt dobrá 😉 :yes: PS: díky mé anatomii to nemůže být můj směr ani kdybych tisíckrát chtěl... 😉 >😒]
GTI
😄 Nikdy... nikdy bych na tom nechtěl bejt tak špatně... abych tohle musel považovat za auto... P.S. Přesně jak píšeš... nemám problém zaparkovat v podzemních gáražích... Příčný stání na hraně chodníku je možná efektní... ale jezdit s bradou mezi koleny... to není můj směr.
jako designérské cvičení to není špatné, ale tady nejsme v Tokiu- kde spí v kotcích nad sebou (kabinkové hotely) 32 milionu lidí... Takže bych se absolutně nevzrušoval 😉 . Nechtěl bych v tom bourat, nechtěl bych v tom jet po dálnici, při bočním větru, nechtěl bych v tom prožít aquaplaning ani první sex v autě... Ale přeju si, aby až vjedu do nějakýho města, všude parkovala tahle auta a ušetřila tak místo pro pořádný poctivý bourák 😄 😉
Nesouhlas. To retro je lepší.
Tak do tohohle vysavače (tvar a výkon odpovídá) na kolcách mě nikdo nedostane. Zajímaly by mě výsledky crash testů, protože ta tenká přepážka z bambusů mezi motorem a pasažéry toho asi moc neudrží. Vypadá to strašně. Pokud to bude stát jako Smrad forTwo tak to nikdo nekoupí :no:
to nema, byl vedle me na zachodku pri poslednim srazu a myslim, ze je na osminove hodnote! >😁
Hlavně na trojku v dlouhým táhlým :-!
že ty seš nervozní z těch 40 centimetrů???? >😒]
Ále... to neřeš, Odborníku >😒]
No řídil jsem: Fiata 600, Uno, Punto, Grande Punto, Bravo, Stillo a starou Cromu. Jo a taky žigulíka >😁 Proč se ptáš???
Řídils někdy FIATa? >😁
myslíš tu miniaturní lavici obžalovaných???? >😒] která je menší než verpánek v pikantu, pandě anebo v tomhle pikaču???
Už jsi měřil délku sedáku v Lexusu IS?
pane doktore, prosíííím už dost.... nebo dnes nezvládnu táhlej dlouhej... >😁
To není a taky ho to téměř zahubilo 😐
Jenže Smart je z Evropy. Z tý Evropy, kde bouchaj automobilový ikony. Kde se tvoří historie aut. Za Smartem stojí německá preciznost, dokonalost dokonalostí a švýcarská kvalita.. nutno dodat že i za švýcarskou cenu 😉 Proti tomu chceš stavět podměrečný pytlík rejže???
Já si naopak myslím, že japončíci se poučej a rozhodně nebudou tohodle pikaču nabízet za tak nesmyslnou cenu jako smart svůj fortwo. Náhodou je to celkem sympatický a moderní autíčko, na rozdíl od třeba toho nemožnýho retro-Daihatsu. 😉
To je otazka, Smart taky nepatri k nejlevnejsim...
Do města dokonalé vozítko, ale mám obavy, že cena Pikačua zahubí ;-\