Novinky
Minulej tejden jsem to viděl zaparkovaný před obchodním centrem. Všimnul jsem si toho jen díky MEGA obrovskýmu kříži na kapotě. Ten je snad ještě větší než logo VW na Touaregu (jo, fakt to lze)... PS: Před tím obchodním centrem jsem nepotkal žádnou Imprezu, co driftem přejíždí vozíky nakupujícím.. asi byli "copaři" někde jinde >😒] 😉
To je úžasný, jakými odborníky na design, kvalitu a spolehlivost se to tu hemží. Jeden lepší než druhý. Nikdo z vás v tom autě neseděl a většina ho viděla jen na obrázcích, ale hned dokážete velice objektivně posoudit jak vzhled, tak i kvalitu a jízdní výkony. Bravo, tleskám vám.
Suhlasim s tebou. Donedavna som daval k dobru vtip: "Aky je rozdiel medzi 15 ročnou tehotnou dcerou a Daewom? Žiadny, obaja su hanbou rodiny. A teraz som si objednal Daewo _Chevrolet Captivu 2.0 diesel LT. Mimochom, teraz mam BMW 525TDS. To auto nema chybu, je pekne, vnutorna vybava je super, ziadne lacne materialy ako u Santa Fe (bol som sa previezt aj na nom). Lahko sa kritizuje od stola, len na zaklade znacky. Treba to auto vidiet, sadnut si don a zajazdit si. Mimochodom, Ta najdrahsia dieselova verzia v kozi - manual ma vyjde pod milion bez DPH. A za to to auto rozhodne stoji.....
PS. co hovorite na tie spetaky?? ako plutvy, nie...?? >😁 >😁
Aj ked s X3 by som asi suhlasil to je taky nezmysel to auto kupit, ze asi ten kto ho kupuje vzdy kupuje s 3.0i. Ked nezmysel, tak poriadny..