Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Toyota RAV4 2010: Facelift uvidíme v Ženevě

10 komentářů

Lubos.1
No vyzera to tak, ze sa budu do RAV4 konecne montovat xenony.
kolmar
tak len dufaj... to sa neda fotkou zistit. Aj terajsia ma tu "sklenenu gulu" na rozptil a po xenonoch ani chyru ani slychu. Ale je to otazk apra Eur to tam narvat, jedine ak ti to rozptiluje klasicke zrkadlo ta fizly drbu...
maro-01
z coho usudzujes tie xenony? bolo by to super
btw potesilo by keby sa aj vo vychodnej Europe dalo objednat stresne okno...
no až na tie dve ostré hrany v spodnej časti nárazníka - ujde,neviem ako ale bude tam pasovať prídavný nárazník,ktorý si tam mnohí montujú ?
kolmar
No Marikovec... tak konecne vidis ako to bude vyzerat, hoci inf. este skupe a interier tiez neznamy... ale zmeny tam velke nebudu. Tak co ty na to? oplatilo sa cakat? trochu mi to pripomina corollu...
Marikovec
Mne sa ten predok paci ovela viac ako v sucasnej. Da sa povedat ze je to nad moje ocakavania. Takze myslim ze sa oplati pockat a hned ako bude v cenniku tak ju beriem. Jedine co by ma este dokazalo primat k terajsej by bola nejaka mimoriadne dobra zlava. Ale fakt sa mi paci ovela viac ako ta terajsia. A som zvedavy ako vyzera zadok a co sa menilo v interieri. Na jednej nemeckej stranke niekto splietal ze tam ma byt aj stresne okno, uvidime ci to neni somarina, potesilo by. Inak ten predok zrejme vychadza z Vanguarda. Pekne, pekne pekne.
maro-01
ano o tom Vanguarde ako urcitej "predlohe" hovorili dost na forach vo svete. Stresne okno je ako opcia napr v Nemecku aj teraz. V Piestanoch mi kedysi vysvetloval predajca ze to je vec importu ci si stresne okno ako volitelnu polozku vyziadaju alebo nie. Neviem, rad by som vedel preco je mozne mat stresne v Nemecku a tu nie. Bolo to tak aj s predchadzajucim Avensisom.
L@...
Vanguard není předloha, ale již nová RAV4, protože Vanguard je pouze RAV4 s prodlouženým skeletem, která se prodává v USA a z té Vanguard vychází...
kolmar
Noo...tak super! No podla mna zadne partia len velmi decentne a rovnako aj interier. Mozno par knoflikov inac a trochu iny otien plastu ci potahov... nic zasadne necakam!

PS: vidis to... ja na stresne okno z vysoka... 😉
hard to kill
auto pro bukvice