Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nové BMW 325i Coupé na českém trhu za 1,076 milionu Kč

30 komentářů

paráda :yes:
mas pravdu, je to spica :yes:
přesně :yes:
:yes: :yes:
:yes: jj, to bude bomba. :yes:
Tak toto auto je fakt cool,dost ze sa mi paci a som zvedavy uz aj na novu M3 ale R6 3.0 atmosfera ponuka uz aj vykon 200 KW a prave v tomto aute,no motory su skvele ako vzdy vsetky a este nova 335d to bude trhac asfaltu ale celkom dobra sa mi zda aj cena na. A halvne 335i,na taky motor a tehniku nieje az tak vela 1,3mil vasich. :yes:
dobrá zpráva pro fandy BMW! jen asi bude třeba si trochu připlatit za výbavu...ale za takových +1200 k korun už to bude pěkně vybavený a rychlý baworáček :yes:
veru...za 1,5melonov dostanes uz naozaj vybavenu a hlavne cool karu...
( nie ze by standardna vybava nestacila urcite bude bohata 😉 )
:-! :yes:
Jasnou volbou je ten 225k třílitr :yes: To bude mít brutální zátah. Ale už jste ho někdo viděl naživo? Já ještě ne. Z fotek mě nebere 😒 tak to snad osobní setkání zlepší...
Nac ta skepse predsedo. Uz jsem ti psal, ze zadny BMW neni fotogenicky a ze skutecnost je oproti fotkam o par levelu vys.
No, prostě na E46 to nemá. Přijde mi to moc rozteklý a vyměklý. E46 je zatím poslední pravá trojková bavorácká řada. A když už jsem si našel cestu k čumáku na nové 3er a začíná se mi líbit (jen v některých barvách), tak ho neaplikovali na Coupé... Tak snad to osobní setkání... Ovšem aby bylo jasno: o super jízdním zážitku vůbec nepochybuji :yes: 😉 Z nových BMW se mi nejvíc líbí 5ka. Mrkni na ta kola [odkaz] *zamilovaný smilík* 😉
Nechci tě nějak urazit, ale ty kola jsou parádní kýč 😉
Proč bych se urážel. Je to tvůj názor. 😄 Za kýč bych je ale rozhodně nepovažoval.
GTI
Kýč... ZZ... dokonalej kýč... Nahoře píšeš - rozteklej, vyměklej... hele... neotiskl tys tu nedopatřením intimní větičky ze svého tajného deníčku?.. 😉
>😁 :yes:
Ano, zrovna jsem nalistoval stránku s tvým choulostivým popisem 😄
GTI
...koukám, že originalitou nestonáš 😄 😉
nahodou, mne sa tie disky celkom pacia... mozno by to chcelo namiesto tej antikoro lesklej nejaku matnu striebornu, alebo antracit... kazdopadne nazivo by som urcite siel do kolien 😉 :yes:
..mam rad BMW ... 😄
i ja >😁 :yes: >😁
i ja i ja >😁 >😁 :yes: >😁 😉
žeby všichni chovanci nějakého ústavu? >😒] 😉
teda sorry- špatně čtu... 😉
Ten rozdíl už není tak patrný...kdo se poohlíží po takovém autě...hmm...připlatil bych si stopro :yes:
Tenhle cenik tam visi JEDEN A PUL MESICE ( [odkaz] ), a to jeste cena byla jasna uz od jara... ( [odkaz] )

No je vikend, ale zkuste napsat neco trochu novejsiho. DIKY
GTI
tvejch snů. Když ho máš, letíš... když ho nemáš... děláš, že lítat nechceš... No, tenhle bavoráček... má jednu obrovskou výhodu... je to prostě kupátko od BMW v tom dokonalým středně premiovým segmentu... a tedy je ti šitej na míru... nic nepřečnívá... a pokud neholduješ bůčkovejm mejdanům... nikde tě neškrtí. Prostě, pásne ti dokonale. Ta cena, pánové... to je dokonalost tohoto roku... kdo miluje jen dvoje dveře... ten dnes neusne. A i když ho vezmeš v tom základu (není základ jako základ...) budeš neustále jednou nohou v ráji... přitom... ho nemusíš ani moc rdousit... protože tohle coupe... to chce jemnou dlaň, upřímný voči a jen trochu slušný konto. BRAVO BMW :yes:
podepište petici proti silničnímu zákonu www.chcetezmenu.cz/petice a čtěte www.chcetezmenu.cz a www.stalose.cz
a to jako proč ?
MOC HEZKÁ KÁRA NECHTĚL BY MI JI NĚKDO KOUPIT? BUDU MÍT BRZO NAROZENINY. BUDU MU MOC VDĚČNÝ.TOHLE MÍT A PAK UMŘÍT.
tak tohle mi krouti nohy vic nez Z4