Novinky
0
ulyltlh., ,lfh
Přejít do diskuze
možná zůstaneš u strýčka Kim-ling-čueje nebo u strýčka Konstantina Bondarenka, uvidíme, jak se prodej vyvrbí >😁
Dva tyhle kousky me predjely na dálnici v Rakousku, pekne, moc pekne, ale asi bych volil S3 - kvuli kufru a taky "nevypada veru zleeee..."
Suhlasim s tebou ze na podvozku noveho TT sa zamakalo,takisto technicky daleko preskocili prvu generaciu ale s tymi motormi: pouzivaju 2TFSI a 3,2 V6 quattro a tie tu uz nejaky cas su.Celkovo su myslim ze nove TT je o dost lepsie auto,aj co sa tyka designu.
Ciello, tenhle víkend jsem viděl novou Fábku v okolí Vrchlabí. Byla je lehce maskovaná (polepená), takže se dal vysledovat tvar karoserie. Takže předkem to je Roomster, rám předního bočního okénka je hranatý (nelíbí se mi to 8-s ) z boku auto trochu připomíná zvětšeného Swifta. Ale zadní dveře jsou jiné. Záď je asi nejvíce podobná Golfu. Takže to co se tu vyskytlo na počítač. animacích prakticky odpovídá skutečnosti. Mezi náma, žádná pecka to nebude a potvrdí se jen to, že tady dvojka jedničku designově asi nepřekoná. Alespoň se ale odliší.
Tady musim souhlasit. S O2 pohnuli slusne. Jsem zvedavy na Fabii. Teda ani O2 ani Fabia2 neni nic pro me, ja si zustanu u strycka Henryho, ale pokrok se jim uprit neda.
ano.. škoda je taky ten příklad u všech svých modelů... a pokud to s Fabií bude jako s Octavií.. tak se nebojím.. jen nevím, kam to až půjde.. kam až se bude Š posouvat směrem k lepšímu.. kvalitnějšímu.. dražšímu.. 😄 zatím to je jen ku prospěchu věci (vidno na Octavii)..
Zcela určitě ho překoná jízdníma vlastnostma. První generace nebyl žádnej sporťák. Jednalo se o spíše designové kupé. U nové generace se hodně makalo jak na podvozku tak i na motorech. A to by mělo být vidět a hlavně znát. Takže doufám, že to bude pecka. Jakmile se tu objeví, tak si jí otestuju. Jinak všeobecně vzato, každá druhá generace to má těžké a výsledek se ne vždy dostaví. Je to jako s filmem. Dvojka málokdy překoná první díl. Jsem zvědavej jak se s tímhle popasuje škodovka se svojí dvojkovou Fábií.
souhlas... ale v poslední době se stále častěji setkáváme s neschopností následovníka (2. generace) překonat svého "otce nebo matku"... resp. první model.. stačí mrknout na Alfu 156, Focus, nyní i TT, X5... :yes: Ono nyní to je težší, pač novej model (třída) z ničeho je vždy tak trochu určující a i dech beroucí, nepřekonatelná, mnohdy i trend setter.. ovšem.. dá se tam jen vyhrát.. - z "ničeho něco" je vždy vítězství, takže i přes své jednoznačné vylepšení a zdokonalení vždy druhá generace už nebude tak "šokující".. a možná tím bude pokulhávat za svým předchůdcem... Jinak musíme jít dál... Mini to udělalo po svém... TT taky... a tuším, že TT svého předchůdce malinko překoná v technice... Vždyť maj přece náskok ne.. >😁 >😁
Teda Paule to bylo zase moudro... >😒] No k novému TT - je velice pěkné, kvalitní, s dobrými motory, ale podobný kult, jaký si dokázala i přes své nedostatky vydobít první generace, tak ten se konat nebude. Více pracovních míst je sympatických. Většina automobilek dnes spíše propouští.