Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Chevrolet Camaro jde do výroby!

61 komentářů

Jo tak to bude hodně pěkná kára a ještě ta cena doufám že bude jak u mustangu. >😁
Design exterieru je fakt uzasnej...brutalni! Skoda toho interieru...predstavoval bych si vetsi oldschool...ale jinak krasny auto. Skoda,ze je to "Amerika" 😄
Velmi som spokojny ze sa objavy aj v EU. A je dobre ze tam bude aj 6-valec. Predpokladam nizsiu cenu nez u Corvette a ked vezmem do uvahy ze sestvalec bude vykonny a pri nizkej hmotnosti tam bude aj slusna spotreba- jedna radost. Ja len tolko pridam ze,... ah ti blbci z Ford-u, kde je Mustang? Ved Cammaro sa bude pohybovat na urovni najdrahsich verzii Peugeot 307(a nech mi niekto nerozprava ze sa to da s tym porovnavat)...
Jednoducho bez velkych reci,KRASA!
Fakt pěkný auto. Tohle se amíkům rozhodně povedlo. Jsem zvědav jak bude jezdit a za kolik se bude prodávat 😄
budeme strašit děti a stařenky 😄 😄 Ten nevinný kukuč... Už vidím, jak si pomalu pluje kvetoucí alejí... Stromy šumí, ptáčci zpívají, rosa se třpytí na okvětních lístcích kopretin... Pod kapotou ekologický "Small Block"... 😄 :yes:
Mas prehozene uvozovky... >😒]
to já pořád. "je to úchylka" 😉
pro páju a mariho: chlapi v tomhle bych ty stařenky s vnoučkama i bursíky klidně strašil. >😁 jinak hezký dopoledne vinšuju!
jo, taky bych do toho šel... PS: taky vinšuju 😉 :yes:
vyzera fact cooool :yes:
Neustále všichni omílají návrat klasických muscle cars. Nesouhlas - to byla auta pro život, přemotorované bestie v konfekčním kabátku. Camaro je nádherné, ale kdo si ho pořídí? Sběratelé, majetní podivíni, chlubilové na tuning srazy - je to spíš showcar. Ale budiž - dnes mladým lidem s horkou hlavou bude bližší Focus ST, GTI nebo třeba Mini One 😲
ale myuž přeci nejsme mladí lidé s horkou hlavou 😉 😄 . Takže hezky do kafe 4 cukry a Camaro v garáži :yes: 😉
Sakra abych si nezapomněl vyndat ze skleničky zuby.... >😁 já si do kafe máčim rohlík, abych ho líp sežvejkal... 😉
jo, já to dělám s tvrdýma sušenkama. Rohlíky nechávám potřebným 😉
Nemas pravdu, myslim si ze tyto mlady dobr vedia co je to novy Mustang alebo retro Challanger. Ale taky mustang stoji o 10-15000Eur viac nez hore uveden auta to je problem a k tomu motor 4.6! vysoka poistka, nemoznost bratia na leasing... to su hlavne dovody pre Golf GTI a Ford Focus ST, ale ak by Cammaro malo cenu blizku tomuto a pri oficalnom predaj leasing nie je problem... 6-valec poistovatelny a nezere vela- zahada je vyriesena, otazka ako rychlo?
Jsi na omylu. Mluvis totiz o muscle-cars v souvislosti s Evropou. Proc? V Evrope muscle cars, zpusobem ala America, NIKDY NEFUNGOVALY, takze se sem ani nemohou vracet. Proto kdyz se muscle cars VRACI, vraci se do US. Jedinymi evropskymi pokusy o muscle cars byly Ford Capri a Opel Manta. Jenze muscle cars v Evrope nejely a nejedou ze zrejmych duvodu - kupni sila evropskeho zakaznika se te US obecne nemuze rovnat + i dnes je "stava" v US za 1/2-2/3 ceny, za kterou tece v EU. Podtrzeno secteno: dokazovat ne/realnost navratu muscle cars v evropskych podminkach je absolutni non-sense.
Moje oblíbené Camaro!!! Mňam, je to krásný, Mustang se může jít zahrabat!
mňam mňam... PS: ale ten Mustang by taky stál za hřích 😉
Chevy Vette, Dodge Viper, Chevy Camaro a Ford Mustang - toť ameriky dle mého gusta 😉
já dodávám: Dodge Charger, CH 300C Hemi (nejlíp SRT😄,s ostatním souhlas... PS: Velmi postrádám Firebird- osobní niterná zkušenost s 5.7 Trans Am (91)... Nezapomenutelné dělo. Při Losím testu by se asi převrátilo na střechu, ale ten zátah... 😄 :yes:
Aý na 300C plnej souhlas. Místo Chryslera bych volil jen ekvivalent od Dodge. Ten Firebird bylo krásný auto s neskutečně hnusnym interiérem. Kamarád ho měl. Užili jsme s timhle amer. pekáčem spoustu srandy. Holky na diskotékách si mohly ukroutit hlavy. Jo žlutej pták ohnivák byl prostě masírka.... 😉
😉 :yes: Jo ten interiér byla americká klasika. Něco jako Škoda 110 Laurin& Klement... Ty holky 😄 :yes: to si dovedu živě představit...
ale hadam, ze o hlavy zrovna neslo 😃
IMO: 1) Mustanga mas okoukanyho 2) porovnavas Mustanga seriovku s Camarem concept
Bude to 2+2 nebo jen dvoumistny?
chlape, co je to za nick? >😁 >😒] :yes: PS: já bych to tipl na americkou třímístnou lavici vpředu >😒]
Ja uz sem myslel ze umru !!! Ten nick je skoro pravdivy. Nechce nekdo prevzit stafetu? NEMUZU TAKHLE DAL chci Camaro a ujet tem nymfomankam.
[odkaz]
ten Shelby GT500 mě fakt bere :yes: Čtu dobře? 0-100 za 4,5 ? 😄 😄 😄
...a seria bude vyzerat uplne inak.... :no:
Jooo, tohle je pekáč dle mýho gusta. Široká hajvej sixtysix, poušť, v dálce skály, levou nohu vystrčenou z okýnka, na krújzkontrolu sevnty majlí, v pravým láhev mexickýho patoku, na vedlejším sedadle si brácha izolepou obvazuje prostřelenou dlaň, zaprášená skla, slunce pálí, motor burácí a v dálce letí do vzduchu gasstejšn... 😉
jo. :yes:
>😁 :yes:
😄 :yes: 😉
Tohle camaro bych pasoval za nejzdarilejsi retro styl muscle cars. Ma ten spravne brutalne nastvanej vyraz. Ale nekolik veci bude chybet. Nevim jak to je se zadni napravou (viceprvkac sem nepatri jedine tuha klada ... to je ta brutalita), s 6-ti valcem to taky neni ono a hlavne muscle cars byli ve svy dobe financne dostupny siroke vrstve obyvatel.
Naprostej souhlas. nejhezčí retrocar. A s tou cenou. V USA bude nízká jako u Mustanga, který stojí cca půl mega, ale např. dovozce Denker za úpravu pro EU chce 900 táců, tak to je skoro dvojnásobek.
len aby ho nedali robit korejcom z daewoo 😒
já bych to nemohl koupit kvůli tomu odznáčku ve předu >😒] >😒]
Jsem už byl smutnej... že si nikdo nerejpne... jako by to nebylo jedno jestli to smontuje nějakej jak to říct slušně afroameričan nebo korejec.... já jenom pořád nechápu že u téhle značky se řeší kde to auto je vyrobené a u ostatních pleček je vám to jedno....
asi jde spis o ten kontrast Matiz vs. Camaro (tusim, ze se to uz jmenuje Chevrolet Spark, a dokonce se mi to libi, ale Matiz je jeste prilis cerstva vzpominka 😄
jasně to je kontrast, ale řeší někdo v Americe na showroomu kontrast Chevrolet AVEO vs. CAMARO nebo CORVETTE???? Tak co proboha pořád všichni řešíte.... možná kdyby lidi v EU nebyli tak vypatlaní a nepřepláceli pořád EU značky, možná by jsme se se divili co by jsme si dnes za stejné peníze mohli koupit.... dokud, ale dokud tady bude typ lidí alá "GTI" tak automobilky nebude nic nutit jít s cenama dolů...
>😒] :yes:
Na tom něco bude :-!
Kam se ztratil vševěd, všudybud a všímjel s těma všema jeho zcestnejma blabolama?
chtelo by se mi napsat: "probral se, prejmenoval se a ted se ucastni diskuse zpusobem hodnym dospeleho cloveka"; ale bohuzel skutecnost je (AFAIK) takova, ze je na dovolene a drive nebo pozdeji se vrati, aby tu o5 rozhazoval sve vykaly :no:
GTi psal v jedné diskuzi že jede na dovolenou. 😐
jaj jaká škoda a já myslel, že virus byl zneškodněn...
Krása :yes: :yes: Akorat ten interier bych udelal ve starym stylu
Mne sa to paci,ak sa to bude dat u nas kupit ,tak nebudem vahat,ako auto na obcasne prevezenie to je idealne ,za cenu do 1-1,2 miliona nekupim nic podobne a za 1,2 ma moja frajerka golfa ktory sa nechyta....
S nadšením sleduji tuto diskuzi. Co GTI zmizel je to potěšení číst. Znám toho pána, jsme z jednoho města a pochlubilse, že Vám píše. Možná by měl radost kdybych poodhalil jeho identitu. Třeba by nebyl tak radikální. Co myslíte?
pokusiteli >😒]
Odhal, docela by mě zajímalo, co se skrývá za jeho "slupkou"... >😒]
vsak sa vozi na Skode 105 a sniva o Golfe III >😒]
Cha cha! Ten Tě roznese v zubech >😁
prosim povedz ake ma auto.. 😉
Super, asi si ho raz kupim, jedno Camaro uz mam (1979), neni nad V8!
;-\ veľmi pekné Daewoo!
Ať žijou amíci, nikdo neumí dělat design aut jako oni, kromě toho seriovka bude vypadat pry naprosto stejně a co se týče ceny? slyšel jsem věrohodně 20tis dol. za základní model, nicméně já bych bral tu 8.3l 900koní!!! akorát, kde zaparkovat, aby mi to ty český *** nezničily ;-\
neni to náhodou bumblebee z transformerů ?
neni to náhodou bumblebee z transformerů ?