Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
0
nic pro český knedlíci s fantazií omezenou křivkama VW.
0
Jak český knedlíci ty knedlíku... To auto kromě toho, že je designově zajimavý, je úplně k ničemu - za ty šílený peníze... Takže fakt jenom pro zhýčkanou přítelkyni, jako praktický auto k ničemu...
0
Vsak ale o tom to je, nikdo netvrdi ze ma to auto byt prakticky. Holt si u nas malo hyckame pritelkyne.. 8-s >😒] 😉
0
Nebo je spíš většina lidí ráda,že koupí něco za 250-300 tis,aby tam vlezla rodina,nákup,pes...nové či jeté. Při prům.platu a živ.nákladech to ani jinak být nemůže :no: Nebo může? 😉
0
Ja to za neprakticke nepovazuju ... mam ho cca. rok a vzdycky jsem s tim odvezl, co jsem potreboval. Nezapominejme, ze kufr je vyklapeci (podobne jako u pickupu) a je na auto tohoto typu pomerne velky. Pro 2 lidi supr ...
Já myslim, že C3 pluriel je fakt pěkný auto. Kdyby Polo bylo aspoň z poloviny tak nápaditý bylo by zajímavý, a ne taková šedá Alltagspopelnice.
Jo, v mnoha věcech zajímavé auto. Jinak ne moc hezké ani praktické a už vůbec ne něco po čem by potenciální zákazníci toužili. Snad dárek pro přešlechtěnou a zhýčkanou milenku 😉 Myslím že to vlastně nikoho trápit nebude, kromě FR fandů, kteří by si Pluriela ale asi stejně nikdy nekoupili, takže to bude spíš jen nostalgie. Jinak poslední Citroen co má v názvu slovo :yes:
Kdyby redakce chtěla, mohu jí včas o takovýchto změnách informovat. Tato zpráva je stará několik měsíců. Tedy žádná novinka.
Ten odskok od klasicke C3 je prilis velky. Navic nejrozsirenejsi, mozna dokonce jedinou u nas nabizenou motorizaci byl motor 1.4 8V 55 kw, coz je motor stary cca 20 let! Kdyby byla cena o par desitek tisic nizsi a v zakladu to melo alespon solidni 1.4 16V s VVT, prodej by byl mozna lepsi...
Pritelkyne o tom aute porad basni, ale uprimne za ty prachy, s tou technikou je to auto o nicem. Fanda Citroenu jsem, momentalne jezdim C4, ale Pluriel...no comment
Pritelkyne o tom aute porad basni, ale uprimne za ty prachy, s tou technikou je to auto o nicem. Fanda Citroenu jsem, momentalne jezdim C4, ale Pluriel...no comment
Neni to jen o cene, problem je, ze to auto je pro nase podnebi extremne nevhodny, protoze narozdil od jakyhokoliv kabria, nebo cc nechavate ty dva oblouky v garazi a kdyz zacne prset, neni mozny strechu nasadit :no:
Nevím jestli z vás měl tu možnost se svést, poř. s Plurielem jezdit. Je to docela hezké autíčko, bohužel jen pro dva, ani děti se dozadu nevejdou. Docela dobrý podvozek,opravdu to chce silnější motor, 1,4 tomu nesedí. Pěkné vychytávky, skládání střechy, stahování oken, atd... . Ale úplná katastrofa je dílenské zpracování, za ty peníze to je otřes a bohužel si myslím to samé o C4, tam je alespoň ta cena příznivější. Honza
Johny,.to je blbost,je videt že zde píši lidi co vý prdlajs a to mě rozčiluje,..ja to auto mam s 1.6 16ventil 110koni,..jezdi to slušně,.co se tyče vykonu vyzdvihovaných naziwagenu 1.6 na to nemá,TDI nebudu ani komentovat..(mel jsem služební boru 1.6,lenoch,jak kráva),.co se tyče vnitřniho prostoru,tak o moc menší než fabia to není(nejednou jseme jeli 4 dospělí lidi),..kufr velikostně +/- stejný,.jinak co se tyce vykonu bude nekdo prndat,.že je to lehký,maličký auto,.ale kvuli bezpečnosti váži na 1kg stejně jako golf..naschledanou,.tyhle fora škoda číst,. 8-s