Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Ford Shelby GT350-H: z půjčoven do prodejen

16 komentářů

Nemyslim "machrovat" kvůli tomu, že je to mustang, jako spíš že by mi vadilo to H v názvu. Nebo ty bys snad koupil Octavii RS-Rent-a-car??
Ano,ano,ano :yes: :yes: Mustang jedno z najkrajsich umeleckych diel ktore jazdia po cestach.Ked budem velky raz si ho kupim 😄 dufam
krása....prostě...prostě nádhera...Ameriky mají srdce,duši a to správné kouzlo...opravdu krásné...srdce nejednoho motoristy při pohledu na tuto klasiku zaplesá ....ne jak moderní BMW,Subaru a podobný přetechnizovaný nudný hračky bez duše...tohle je to vo co go...brumlající motor a ten krásý pocit z jízdy...kdo zažil,ví...BRAVO FORD :yes: ...jen se těším an nový Dodge Challanger 😉 :yes:
škodovka v TDI PD? >😁
krasa, Jsem rad ze muzu takovy auto aspon obdivovat :yes: :yes: 😉
Tož jsem zatlačil slzu dojetí ... vyměnil pampersky ... aspoň jednou tohohle Mustanga pořádně prohnat po prérii ... velmi velmi těžko by mne pak sundávali ze sedla ...
:yes: ANO :yes:
Souhlas, tohle auto není výkřik techniky a nejlepších jízdních vlastností, ale je to o srdci a nádherném pocitu, když jedeš pade a slyšíš jak motor krásně bublá, sem tam trochu zatůruješ a koukáš jak motor zahejbe s autem 😃)
Moc, moc bych ho potreboval 😲 !!!
Mustang se nekupuje na machrování nýbrž z lásky. Nepamatuji se, kdy Mustang vyhrál nějaké porovnání sporťáků. Stejně tak se můžeš ptát, jestli si největší machr na světě v autě s tuhou zadní nápravou, bez měkčených plastů nebo v autě, jehož základní verze stojí v přepočtu 420 tisíc.
No nevim, ale asi bych si nepřipadal jako největší machr v autě, který má už v názvu zakódovaný, že je z půjčovny..
To se zase hned rozprodá a pak aby to člověk kupoval dráž v nějaký aukci. 😲 Je jedno, kolik Mustangů Shelby vyrobí, nikdy jich nebude dost pro všechny. 😉 😄 ps: ta barevná kombinace je dokonalá
Pěkná kára. Chtělo by to víc detailnějších fotek(i z interiéru).
No tak lidi... tohle už je starý a u konkurence jsem o tom četl už snad měsíc zpět...
Jak se tak koukám na ty oba krasavce na scéně stojící vedle sebe v těch nádherných barvách, ježí se mi vlasy a to ještě neslyším ty motory... Jen mi přijde, že 330 koni ze 4 a půl litrového motoru není mnoho, natož zvýšení o 24 koní, to musí být v této výkonové kategorii hrozně znát 😉 Ale stejně mi připadá, že ten nový kousek má takový dravější a agresivnější vzhled.
Tak to je sakra klasik, a nejen po ránu!