Novinky
0
Mercedesu R 63AMG.. >😒] 😉
[odkaz]
Tak pánové... to jsem si početl... to se zase radkce vytáhla, bravo :yes: Sakra... vtěsnat do jednoho testíku pohled na krvelačnej souboj mezi benzínem a naftu a do toho ještě ti umožnit zvážit, zda sedan či combi... před tím opravdu v pokoře smekám. Ano... tohle je přesně ten druh testů (textů) které potřebujejme. Já to dočet´... vrátil se na začátek... a začal znovu... tohle jsem naposledy udělal u u Scotta Fitzgeralda :yes: Dnes to tu tedy zase... vyhrála redakce... P.S. Brácho, čti si to s kanistrem v náručí... myslím, s kanistrem nafty... aby ti ho při čtení někdo nevyfouk´... nafta, jak známo má již dnes cenu i pro znalce motorů a aut... tak bacha. BRAVO TEST :yes:
ten test byl mezi dvěma verzemi naftového motoru......
Lákáš na to všude ale reakce zatím nic moc 😉 >😁
Myslíš k testům? Sám to nechápu... Opakovaně tu čítám stesky, aby se dalo diskutovat k testům... Lones již dávno odtušil proč to nejde (bylo by to na mačety 😄 ) ale... zde je možné diskutovat a - nediskutuje se. Asi hoši necítí potřebu...
No já to ještě nečet ale vrhám se na to protože už ten samotný nápad zní velmi... interesantně 😄
No test pěkný. Podle popisu motoru by mě víc asi seděl 320d, poloautomatická převodovka by taky možná nebyla na škodu.
Jo.
Samozřejmě se sekvenční volbou a sportovním režimem. Ale takhle na hopsání po městě automat se silným dieselem ideální.
Testík je zajímavý, určitě i praktický, najde se jistě spousta lidí, kteří budou zvažovat jestli přihodit 50k za silnější variantu stejného motoru. S 318d jsem prakticky nejel ale 320d mám otestovanou i proti soupeřům v segmentu, snad jediné, co se tomu autu, dle mého, dá vytknout je zpřevodování. Velmi krátká dvojka a trojka a pak trochu nelogicky delší čtverka, trojka měla být delší, u dieselů je taková "roztahovací" rychlost, čtverka je zas delší než by měla, což ubírá dynamiku např. při zrychlení od 80 km/h nahoru, které se při předjíždění snad nejvíc využívá. Stejně velké auto s 2,0 tdi je kvůli tomu v pružném zrychlení stejně rychlé jako podstatně silnější 320d.
věřím, že R-ko se uchytí. je to velké, elegantní auto. I když mám jiné favority, tak skloubení rodiny a luxusu se mercedesu povedlo :yes:
"...i kdyz mam jine favority..." ja myslel, ze mas subaru a ty zatim favority! >😁 >😒]
no jo...dělám si v garáži potajmu Favorit R-klasse , přivařím tomu ještě kastli s olcita, vyndám páté dveře a bude místo pro 8(!!!) lidí jako nic! Chachá, kam se na mě soudruzi hrabou! Ještě nalepím znáček VW a dozadu dám nápis "Polo Max" a červené TDI....to by bylo, abych nebyl král silnic! >😒]
Překvapuje mě jak se můj vkus rozchází s všeobecným nadšením. CLS ani R-Klasse mě totiž nijak výrazně neberou - ne že by nebyly jistým způsobem hezké, ale dalo by se to udělat líp (design samozřejmě). Naopak E-Klasse v mých očích zraje jak víno. S-Klasse se postupě přesouvá z kategorie má-hezké-blatníky-a-zadek do skupiny vyvolených označených prostě: meisterstück. A nová CL, ta je nádherná už na obrázku. Ale zpět k R-Klasse - mám pocit že u Mercedesu chtěli být neobvyklí až zbytečně moc 😉
je elegantní? je. je to mercedes? je. Koupil by jsi ho? ne. já taky ne. To na tom ale nic nemění (design ani nezklame ani nenadchne...skoro mi to příjde jako VW 😄 )
A vida, ja to mam zrovna naopak. CLS je moje momentalni jednicka - krasny ladny tvar a zejmena interier; ten je pro me moc dulezity. S-Klasse mi pripada porad trosku humpolacka a tezka na zadek, i kdyz se na ni poctive snazim zvyknout. Mam Mercedes rad. R-Klasse vidime stejne; neni to pro me elegantni vuz.
Souhlas, CLS je drahokam... S-Klasse... velmi důležitý styl (záď)... který doceníme tak za 3 roky... zatím je dobré se podívat jak to dělaj vedle a začíná být jasné, že to bude stále srejné - MB stále světovým králem. R... nový segment... obrovské auto... které odráží dobu - těžká, smyslná až neurvalá... dokonalá odpověď na realitu od MB.
No CLS, v 99,5% případů ho vidím zvenku, takže vnitřek soudit nebudu. Je to krok správným směrem, ale vzhledem k designu posledních novinek by ho asi sám Mercedes radši udělal trochu jinak. A to S - zraje jak víno, vypadá čím dál líp. Vlastně první S-Klasse od roku 1979 co je opravdu bomba :yes:
:yes:
Znáš ten odstín červená Carneol? K němu kůže světle krémové barvy a můžeme vyjet >😁
😄
Ale až na showroom konečně dorazí ta nové CL500 v bílé a já si ji odvezu, eSko bude častěji stát v garáži. To je život, elegáne 😉
Přečti vedle, brácho... Toyoda... od počátku... aby sis nemyslel, že auta se vyrábí jenom v Evropě. Toyoda, Toyoda... kde já to jen slyšel?... P.S. Bravo text :yes:
Jestli to teda myslíš vážně (?? :😉 ) tak já souhlasím. Věděl jsem že bylo nějaký AA a AB, ale že dělali i náklaďák, motor byla kopie Chervoletu.... a spoustu zajímavých informací. Takhle má vypadat letní speciál :yes: :yes: :yes:
:yes: :yes:
A dvojnásob na tom cením fakt že zjistit něco na internetu o evropských autech řádově před rokem 1960 (pokud to zrovna není Gullwing nebo 356) je zatraceně obtížné. Zjistit něco o japonských autech té doby je bez znalostí japonštiny zhola nemožné. Takže shrnuto: pan Láník srozumitelnou formou prezentoval obtížně zjistitelné informace, šel do hloubky a přitom článku zachoval atraktivitu i pro nezaujatého člověka jakým jsem já.
[odkaz]
Vnitřek konečně moderní, vypadá, že by i mohl odpovídat ceně, kastle na první pohled jako větší facelift, ale je delší a vyváženější, celkově: :yes:
Ono menit prilis povedeny koncept originalu by nebylo pro BMW stastnym krokem. Jednine co me prekvapuje je to, ze BMW stale nemuze najit svou cestu ztvarneni zadnich svetlometu, je to neusatle tapani....jinak generalni tvar je opravdu prijemnou evoluci...
:😉 co to je místo šaltpáky? Není to joystik z Didaktiku Gama ? Proboha... :no:
[odkaz]
Sem rád, že u Mitsubishi nezklamali a novej Lancer vychází z Conceptu X. Zatím to vypadá slibně, i přes to maskování. Nezbývá, než jen zvolat: Evo! Evo! Kde jsi? >😁 :yes: