Novinky
0
Jako Honda-fan bych chtěl zmínit nemalou spotrovní legendu jako je CRX,to by si taky zasloužilo znovuzrození 😉
Přejít do diskuze
Zatim tam o ni nepadla zminka, i kdyz 120HP by na zaklad jiste stacilo a ulehcilo by se predni naprave.
Jak bych mel k puntu vyhrady, tohle se mi libi, je v tom dnes malo videna lehkost a elegance, zejmena prid... Mlhovky trochu rusi, to souhlasim, s cernou si tak jistej nejsem, s decentnim chromem na spodni cast mrizky urcite... Jen tak dal! :yes:
moc se mi líbí vznik spodní hrany oken spodní hranou světla a hrany táhnoucí se bokem hranou na nárazníku. :yes:
dCi: souhlas, chvíli mi to trvalo, ale taky už se mi to líbí, okolí mlhovek musí bejt tmavý a zadní světla nevypadaj moc definitivně, každopádně profil fakt pěknej. Byebye Stilo, bravo BRAVO 😄
neboj ja som o nom uvazoval .. aj som s jednim trosku jazdil ... ale sak neni seckym dnom konec .. ale jedine biele s karoanymi potahmi a la PROFESIONALOVE 😄 😄
Bohuzel, jakmile neco bude poslu, pro motorizace bude v zasade platit ve vyssich spektrech to same jako u nize popsane AR 149.
Příď to u mě již vyhrála, stejně jako boky, spodní linie bočních okýnek je šik, zadní dveře mají také nádherný tvar. Prolis na boku je lehce alfoidní. Jinak jasný odkaz na GP, převisy pěkně do sportu. Přední světla mohla být trochu zajímavější, trošku jakoby brzdí nádech, nicméně problém nebude v nich, jako spíše v mlhovkách. Ti mají trošku zabijácký účinek, strhávají na sebe zbytečnou pozornost. Jediné čím si stále nejsem jistý je zadek. Hezky padá, ale ta světla? Nemáš víc fotek zádě?
Není to zlé, nevím zda-li z toho zadku necítit nějakou oplovinu. Každopádně blbá barva, koukám dál.
Panejo, díky, jdu jej studovat, už první pohled naznačil, že to nebude na krátko. Na první pohled hooodně kontroverzní. Nechávám si čas. Jinak si myslím, že tohle Fiat dělá naschvál, u GP to bylo zcela stejně. A tohle rozhodně nevypadá na retuši.
Jakej je tedy ten viníkající motor ? >😁 >😒] On Vlkohrádek vymyslel něco nového-možná tam časem bude i hybrid od TOYOTY :yes:
VW nam to trosku rusi ... uz nemaju dusi ... sakra to sa rimuje .... ked sces zabavu kup si stare CAPRI ... 😄 ... myslim ze to bude vo finale drahe auto s tazkym predkom [podla motoru .. ale sak vieme ake m tam pojdu koncern sa nezapre ]
Vypadá to hezky, ale trošku se obávám, že žádná velká zábava to nebude...stejně jako nové TT. VW už dávno neumí auta s duší.
Nova AR149 bude od zacatku vybavena novymi turbomotory vyvinutymi Fiatem, take pro Punto a Stilo. Jedna se o jednotky 1,4 turbo 8v 120HP, 1,4 t 16v 160HP, dale bude jiz znama 2,2JTS 185HP (snad s tim bude jezdit lepe nez s 159 jak psal ZZ), zustane verze GTA s 3,2V6 a 260HP ta navic s pohonem Integrale, tedy 4x4 permanent. Dale budou pouzity zname JTD objemu 1,9 a 2,4. Predni cast je silne ve stylu retro a je tedy podobna konceptu kupe 8C. Nadale bude nabizena 3 i 5-ti dverova verze.
Jo, nekdo ma holt vlhky sny a nekdo ma v posteli holku. Pro onanisty mozna dobry, ale my co vime, jake je to s opravdovou holkou, se timhle opravdu uz nadchnout nemuzem.
Za komunistu ho mel v CL jeden zubar, melo sedou barvu a doplnky Kamei, pro mne tenkrat klukovsky sen. Ze tohle nove Scirro bude mit uspech o tom zadna, staci mu na to nemecky trh a par kusu po Evrope. Zaklad bude postaven na G, motory podobne, navic vrcholna verze GTI nebo R. Myslim, ze bude tak 2-3kEUR nad Golfem a pojede na dracku. Je dokonce otazka, jestli by melo pote smysl vyrabet Golf 3d.
Od dob HotHatchů to mají malá kupátka těžší. Když chceš radost v praktickym balení, koupíš STčko nebo GTI.No a když chceš "zábavu koncetát", přihodíš nějakou korunu a koupíš zetko. Ty by sis koupil scirocco, který neni ani praktický, ani superzábavný ?
Ono s tim kupé to nebude zas tak horký, spíš to bude 3-dveřový hatchback na styl Audi TT. Asi nejbližší konkurent bude Astra GTC.
Vím, že toho Passata ceníš... VW ví, na co navázat... Corrado bylo výborné... prudké, zejména předek byl povedený... ale asi se tolik nevpil do našich duší... tak vyčkejme nového Scirocca.
Chtěl jsem ti napsat - a co Capri... přesně o tom to je. Ano, Capri byla velká trefa... Myslím, že VW dobře odhadnul, že nastal čas na malé coupe... Souhlas... Ford by mohl navázat na Capri... to, narozdíl od Scirocca ještě mělo jeden velkej klad i vklad - velmi originální a nezapomenutelný tvar. Opravdu legenda. :yes:
Co si pamatuji Scirocco (druhou generaci, první jsem vlastně nikdy na silnici nezaregistroval), tak nic ve zlém, ano bylo levné, ale rozhodně ne dravé a rozhodně to nebyla legenda. Já jej vždy vnímal jako otřesný křáp s otřesným jménem (a to byla doba, kdy se mi zdálo o třetí generaci Passata- toho bez masky chladiče, posledního sympatického VW- s dvoulitrem pod kapotou- tím co ještě dnes pohání Fabii), něco na způsob Opelu Manta, ale ještě s horším vzhledem a image. Z mého hlediska tedy nemá VW na bůhvíco navazovat, spíš by jsem kvitoval nástupce Corrada. :-!
Ale urcite bych byl pro, aby to Ford zkusil. >😁 Blby je, ze v soucasny dobe to ta americka cast tak voře, ze si nejspis ani vydelecna evropska nemuze dovolit zadny velky e😜erimenty & sazky na vasen. A s prihlednutim k tomu, ze Ford of N.A. hodla nastupce Focuse (a tedy sveho jedineho zastupce na rostoucim trhu malych vozu v US) uvest az v roce 2010, musim rict, ze to na zmenu k lepsimu zatim nevidim.
Ty, jako VW-fan, nemuzes mluvit/psat jinak, chapu. Ja mam problem tehle teorii uverit. V mejch ocich to auto neni az takovej Pojem. A to rikam s vedomim, ze jsem Ford-fan, a tudiz hrozi, ze se na to divam zkreslujici optikou; zkreslujici hlavne proto, ze kdyz se rekne Scirocco, ja si doplnim "a nebo radsi Capri" 😄 ... A kdyz uz jsem to Capri zase jednou zminil: domnivam se, ze Capri je vetsi pojem nez Scirocco, ale ani jemu bych se neodvazil vestit uspech.
Neboj se, že to VW nezvládne... koneckonců to již jednou dokázal... a byla to velká trefa. Mimochodem jsi zapomněl vypsat ta jiná coupe... za, tedy cca 850, která tě sejmou...
Připlatíš si určitě za sport.povozek a sedla,metla,digi.klima,sound systém a si na 850!Nemáš kůži,pořádnej motor,individualitu a musíš se pořád přesvědčovat,že nejedeš v Leonu,Octavii,Golfu... 😉
Tak brácho tomuhle bych sakra rozuměl - po EOSu druhý doopravdy pěkný Volkswagen. Jestli bude vypadat tak jako tahle studie, pak to bude pecka. 😉
Prestoze mam ke koncernovym vytvorum vesmes pozitivni vztah, tohle vypada silene. Kde je lehkost a elegance? Chybi uz jen delova vez [za priplatek?], predek a vyhled jsou tankoidni uz dnes.
Podívejte se na levný EOS!2.0 FSI v "lehké"výbavě za 850 litrů!VW není dávno levná automobilka.Myslím,že Scirroco bude v pěkné výbavě stát pořádnej ranec!A co za tu spostu peněz dostaneš?Nudný interiér,koncernové motory...Jsou jiná kupé co ti dají více zábavy,individuality a spolehlivosti!
Scirocco? Yaroukhu... ty netušíš po čem prahne mladej kluk? Po lítačce, co mu z dálky připomene, že chtěl jako malej kluk 911ku... a do který mu VW zamontuje vynikající motor... za pár kaček... Vždyť snad víš co je po světě srdcařů, co nesou v sobě legendu jménem Scirocco?... Legendu těch... co nemaj na 911snů...
A este ked to auto pojde nahodou niekedy do vyroby a zostane tam ten predny ksixt , tak ja uz neviem ktore auto z koncernu VW bude vyzerat spredu inac ako audi... :no:
Nikoliv... spatřuji v IROCU předobraz příštích snů těch... co umí cílit přesně tím správným směrem... levné, dravé, coupe... coupe od VW... a že na legendě VW vystaví nové Scirocco... no... uvidíš, že bude jedno velké téma... srdce, kotva... a Scirocco... nebude mít konkurenci. :yes: