Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nissan vyrobil od svého založení 100 000 000 vozů

20 komentářů

Jo, klub "stomilionářů" se rozrůstá. :yes: Hele... když se řekne "Nissan, resp. Datsun", co se ti asociuje? Přeci jenom... stomilionů... to už by ti v hlavě něco ulpět mělo...
asociace? protoze jsem zatim hlavne na sportovni auta, tak se mi hned vybavi legendarni Z (jak minuly tak to soucasny), dokonalost Skyline, a pak driftovaci silenosti od japoncu (prosim nespojovat s tou blbosti co jde prave v kinech) ..je mi jasny ze tohle tech 100 mega a automobilku jako takovou nevystihuje, ale tohle jsou proste moje asociace 😄 jo, a ted jsem si vzpomnel na zabavnou jizdu s malym hatchbackem Sunny 2.0 GTi 😄
A co teprve Sanny GTi-R, 220HP, 4x4, 1240kg...
Datsun 240. Nadherne dobre vybavene lacne a kvalitne kupatko.
Taky 240, dodnes krásný tvary. Potom KPCG10, rok 1969, řadovej šestiválcovej dvoulitr se 4ventily na válec, 160koní. Nádhernej zvuk, nádherný auto :-!
Nešlo by někde dohledat kolik vyrobili ostatní? Jen tak pro srovnání, aby jsme tomu dali nějaké měřítko 😉
Ja asi dve - z Merkuru. Jezdila celkem dobre. 😉
>😁 :yes: Mě se vždycky líbilo Lego 😉
Tak to by sme dnes s mojim druhym nissankom mali asi buchnut sampus,nie!?
Neviděl jste někdo ten díl Top Gearu, kde vyškolil Datsun 240Z ve sprintu 350Z??? Celkem vtipný, 350 je úžasný auto a angláni jí milujou, výkonu má taky o dost víc, ale taky má šest a to všechno něco váží😄
Ne opravdu jsem definitivně nezešílel ta poslední věta se uložila tak nějak ne úplně celá😃) Mělo tam být šest pytlů,ABS,ESP,navi, klima bla bla bla a to všechno něco váží😄
generále, bylo by možné vidět link? Děkuji 😉
Nissan Maxima QX byla první auto, který sem řídil, když se nepočítá školní Felicie. Superspolehlivej dříč. Pěkný velký auto. Jaktože se tu už neprodává? Místo toho ty pidiauta, který jsou "velký uvnitř", protože mají nad hlavou přidáno 20cm a proto stojí auto o 200 000 víc? :no: Jinak Nissanu gratuluji, přeju hodně dalších úspěchů a hlavně aby tu začal prodávat Infiniti, Maximu a Armadu. :yes: :yes: :yes:
Já Nissan hlavně přeju, aby mu to s tím GM nevyšlo a aby se konečně pořádně dostal z problémů. Na Infiniti v EU se vyloženě těšim :yes: Maximu by teda fakt přivézt mohli, ale o Armadě těžce pochybuji (BTW armada se mi fakt líbí, víc než Infiniti Q45) ;-\
Plne suhlasim ten 3-liter v Maxime bol fantasticky,povozit sa na tom bol pre mna vacsi zazitok ako zvezenie sa na novej A6 S 3tdi!
MAXIMU MAM UZ DRUHOU,PRVNI BYLA 2LITR-SUPER,ALE 3LITR SE NEDA SROVNAVAT. MAS PRAVDU MAXIMA JE OPRAVDU SUPER-AKORAT SE SPATNE TUNI COZ JE SKODA VIDEL JSEM NA NETU 800KONOVOU S TURBOKITEM.
Mazda rx 8 RuleZZZ >😒] 😉
co se mi vybaví? střízlivě elegantní primera 1.generace s geniálními jízdními vlastnostmi. 2.gen už nebyla tak sportovně laděná a ta poslední mě vzhledem neoslovila vůbec (ale nejel jsem s ní).
nejak se ten prvni nissan podezrele podoba na ford 😄 ale japici vzdy odkupovali zapadni produkty rozebrali a potom kopirovali. dneska to dela cina
Vybaví se mi jeden z 100 000 000 dole v garáži 😄