Novinky
Huraaaaaaa!!! A bude taky RS6 TDI?? S prednim nahonem, samozrejme, a v kombiku...
Jen mi přijde, že vizitka RS by měla zůstat tomu nejsportovnějšímu, co umí v Mladý Boleslavi nabídnout. Proč nenabízet rychlej diesel? Sem s ním, určitě se chytne. Ale nelepte na něj visačku RS. Kazíte mu dobrý jméno.
V tomhle tak nějak srdečně souhlasím. Hodila by se zkratka RD nebo tak. Každopádně to nemusí být špatné svezení - za šest litrů a když tě to přepadně, šlápneš na to a moc hezky se projedeš.
Přesně. Jel jsem s Passatem 3.0 TDI a jelo to...báječně. Byl jsem až unešen, opravdu..nečekal jsem to od tohoto dieselu...a to měl jen 103 kW. Prostě je to pro mě lepší varianta s tím dieselem, ale sportovní příchuť ti to v té nejkrásnější podobě rozhodně podat nemůže, toho jsou schopny jen benziny.
Proc menit oznaceni? Ja myslim, ze RopnySlimak po vzoru supersportu Fobie je dobrej zaklad >😁
Teď jsi trochu ujel. Tak předně - vizitka RS má v rodokmenu tolik vavřínů, že si o tom leckterá zahraniční ostrá nálepka může nechtat zdát. Když jsem se dozvěděl, že RSová Fabka bude ropohlt, nepotěšilo mě to. 1.8T by jí určitě slušelo víc. Když si ale odmyslíš zadní dveře od sazí a težší nedotáčivej předek, máš před sebou hodně rychlý zboží. A nakonec - právě proto, že má jako jedinej HH ropu pod kapotou, nemá konkurenci. Takže jako zlomový počin to byl úspěch. Nedělal bych z toho tradici. Ale už vůbec bych si z toho nedělal legraci...
Sorry, ale ja si z auta, ktere da stovku za 9.6 a pritom je to "RS" srandu delat budu. HH v zadnem pripade neni, od toho je tu Yaris T-Sport, Clio Sport, 206 RC nebo Cooper S a nemyslim, ze ma Fobie jakoukoliv sanci proti temhle vozitkum. Navic i v koncernu najdes silnejsi ropak, treba Ibiza (stejny motor, jen 118 kW). A ano, je to "rychle zbozi", ale to je dneska kazde druhe auto a nalepku RS nepotrebuje.
Tak teď se právě krutě pleteš. HH totiž není jen o sprintu z nuly na sto. Možná tě překvapí, že jsou i jiný a neméně důležitý disciplíny. A pokud jde o to, jestli má Fabia RS šanci proti konkurentům, které jsi proti ní postavil? Má. A chceš-li důkaz, doporučuju shlédnout epizodu Top Gear z 18. 7. 2004. Fabka si na testovacím okruhu pochutnala na Cooper S. S přehledem. Težko se věří, že? >😒]
Já sem sice Top Gear neviděl,ale Fabii RS vlastnim a ikdyž je to dobrý a rychlý auto,tak sporťák to prostě neni.Svez sem se Fiestou ST a zábava je úplně jinde,ikdyž bych jí někdy s RSkem ujel.Ten diesel je prostě kvůli spotřebě a klidnýmu předjíždění.
Peytle, jsi jen dalsi z pomylenych, velmi pomylenych. ;-\ RS si nedala s prehledem Cooper S (tomu sam neveris, ze?), ale "jen" Cooper, tedy ten s podstatne mene sportovnim podvozkem nez ma S a predevsim - bez turba. Az RS porazi nejaky 1.9 turbobenzin, tak smeknu, ale dokud je o cca pul sekundy na kolo rychlejsi (cemuz bych "pochutnala s prehledem" zrovna nerikal) 1.9 turbokamna proti celkem prumerne atmosfere 1.6/85 kW, zas tak bych se tim neohanel. Toz se na ten TT podivej jeste jednou. A myslim, ze se tomu bude verit mnohem lehceji >😒]
Sypu si popel na hlavu. Máš pravdu, je to "jen" Cooper. Takže z výkonového pohledu na věc nijak překvapivý výsledek - jak říkáš. Přesto, HH není jen o výkonu. A ačkoli jsi mi můj argument "vzal", trvám na tom, že Fabia RS je HH. I když, možná ne tak Hot, jak by se slušelo...
Ja netvrdim, ze jedinou dulezitou charakteristikou HH je zrychleni 0-100 (viz treba vychvalovana Fiesta ST, ktera taky neni v primce zrovna drtic), ale proste RS je o tridu pod tim, co si predstavim, kdyz se rekne HH. Prave video z TG to dokonale potvrzuje - na Cooper S nema, pritom prave Cooper S je HH. Cooper HH neni, je to jen H (to druhe 😉 ). A vzhledem k tomu, kolik lidi z toho dela auto malem na urovni CTR (ano, i takove jsem v diskusich zazil - "ta vysokootackova plecka *nema na poradnej kroutak sanci, pytcho"), nezbyva mi, nez se smat. Ale na tom se nejspis neshodnem, nechme to tedy tak, ze pro tebe RS HH je, pro me nikoliv. Argumenty jsme si vymenili a kreve netekla, takze vse OK 😉
Už jsi RS viděl? Velmi povedené, velmi jisté. Jasně, že preferujem benzín... Světovej motor roku 2005, 2006 ve své kategorii (to je zázrak)a výborně odladěný podvozek. Tak se do něho alespoň posaď... je i uvnitř moc krásná. Pouze snad ta černá výplň střechy... na mě působí trochu depresivně... ale to je jediné, co bych RS vytknul. Daň naftovejm kovbojům... je to TDI... přejdi to mlčením... je to trend a Škoda nemůže zůstat mimo. Osobně však bych bez rozmýšlení vskočil jen do toho benzínáčka... Jinak samozřejmě, tahle RS sejme kdekoho v dlouhým táhlým... to snad víme všichni. Někdo nahoře píše, že je to pro chudýho příbuznýho... Tak kolegovi bych doporučil studovat společnost... její hodnocení automobilek a jednotlivých aut. Neboť jestli se něco cení na našich silnicích, pak to nejsou jezdci skladovejch zásob Subaru za pětsetpade na N1, co nosej pod košilí samurajskej meč... jakožto výraz nikoliv jejich postoje, nýbrž touhy být silným... ale inteligentního kluka, kterej zná kvalitu Škody a stojí rovnejma nohama na zemi. P.S. Kup si RS... budeš na našich silnicích za velmi ceněného... to jen zoufalci nevědomí hledaj jistoty v šedém průměru z dovozu za půl mega... pamatuj - vždy buď lehce nenápadný... abys donutil ty kolem přemýšlet, čím to je, žes utratil třičtvrtě mega za Škodu... nebuď pasák svejch snů, gigolo svých zítřků a prostitut své touhy. To v RS rozhodně nebudeš. TY si kup RS... oni ať jezdí ve skladovejch zásobách...
>😁 >😁 >😁 tu zášť vůči Subaru asi přiživuje soused, co ti to cestou do práce vždycky nandá? Jinak to cos napsal je canc od A do Z. Jindy prokazuješ sice minimální, ale soudnost.
Kdy? Ja zatim soudnost u kadrovaka nenasel >😒]
No třeba na ferrari nenašel tu strašnou chybu, že co model to maximálně dvamotory a navíc ani jeden v naftě. To u něj považuju za důkaz soudnosti. 😄
To neni soudnost, to je jen klasicky evropsky stihomam. Byt to z Japonska, uz by plival. Ja na dukaz soudnosti cekam uz pres rok a porad nic, jen kolem dokola kolovwratek vwykalu. Proste starej kadrovak z ulicniho vyboru v akci.
Proti Subaru nemám nic... jen mě upoutal v novinách ten prostituční leták na skladový zásoby... no, koupit si Subaru ze skladovejch zásob... na to už člověk musím mít náturu 😄 To co jsem nahoře napsal si můžeš vytisknout nad postel. Ano, RS jede na nejlepším dvoulitru světa za roky 2005 i 2006. Tohle bys asi těžko vyvrátil. Ostatně si to vyhledej. No... a image RS? Image RS trčí jako Petřín nad Prahou... to bys vědět měl. Tady pokud za dokonalost nepovažuješ Yaris I...
Ano, Image RS ční...ale od doby, kdy se za RS vydává nafta na 125 kW...nějak...mi to nesedí. PS: ne že by se mě to přímo nějak dotýkalo, ale proč je podle tebe "správnější" kupovat auto za plnou cenu? To mi není jasné. VW neprodává skladové vozy?
Skladové vozy... lépe řečeno vozy loňské produkce prodává ten, co je nedokázal prodat v aktuální době... Netoč se kolem nejnižší ceny. Žij tak, aby jsi si šel koupit auto "svejch snů" a to poslední, co by tě zajímalo, by byla cena. Nebo snad koupě auta z neprodané loňské produkce by ti udělala radost tím, žes dostal slevu? To by byl zajímavý postoj...
abych řekl pravdu....sleva potěší,ne? Kdyby mi nešlo o slevy, tak si jdu hned zítra pro XKR >😁 PS: skladové vozy prodává snad každý,ne?
Pojem "skladové" musíš chápat zde ve významu - neprodané. Nikoliv jako to běžně dělaj v USA, kde maj na skladě stovky aut, ty přijdeš a odjedeš. Subaru vyparodává neprodanou produkci z minulého roku... a to je na pováženou... z hlediska image. sleva potěší... ale nemůže být hlavním motorem koupě auta. Nebo, ty bys nekoupil aktuální kolekci Legacy a brodil by ses loňskou sezónou?
mě do toho netahej >😁 . Ono, když něco dovážíš tak je jasné, že musíš naplnit sklady a mít rezervu. my na auto čekali tři týdny.
A ako je mozne,ze na SK sa predavali skladove zasoby skodoviek,VW,Peugeotov,Fiatov,no proste skoro kazdej beznej automobilky!?Ako je to mozne,zeby aj europania nevypredali vsetko co vyrobili?
Ale no tak. Oktávka je hezký rodinný auto. Ale takových je šest půlek. Cit: "zoufalci nevědomí hledaj jistoty v šedém průměru z dovozu za půl mega". To jeko rada kup si oktávku ať vypadneš z šedýho průměru??? A nebo: "RS sejme kdekoho v dlouhým táhlým" Pokus o vtip?
s prvním souhlasím, s druhým ne. GTI má pravdu! Podívej se na vozový park a zjistíš, že nové auto s 125 kW bude rozhodně v top 10%, co se týče jízdních vlastností. Otázky jsou jen dvě: proč tam cpou PD a kolik nahoře dostaneš od stážníků bodů 😄
Nevím, zda se pohybuješ zde, či píšeš z buše... ale image Octavie, resp. Škody jako takové je zde v Česku, a oprávněně, velmi, velmi silné. Jen ten, kdo neví, jak kvalitní vůz je Octavia se domnívá, že je lepší pořídit v nižší střední něco "z dovozu" Jo... premiovku... to ano. Jinak, kdo tomu rozumí, koupí z mainstreamu Škodu. Co se týče jízdy, pak si přečti výkonové vlastnosti RS... mrkni na váhu... a pochopíš, že včetně AUDI A4 na stejném motoru nemá nikdo šanci... Myslím tím ty majitele nižší střední z dovozu.
ježiši, zase začíná debata okolo tvrzení "kdo je odborník, má stejný vkus jako já"? Fakt? Opět? 😐
Alessio, naštěstí to není tak, že co máš v garáži, to má největší image. O tomhle rozhoduje většina. Pamatuješ, jak vloni vyhrála Octavia II v Česku soutěž o nejlepší auto vesmíru? my se tomu zde smáli (vzhledem ke konkurenci) ale musíš si z toho umět vzít to hlavní poselství... tedy "názor" populace na Škodu... a o tom to je.
Taky tady maji 50% KSCSSD. Chapu, ze demagogove jako ty nehledi na zdroj hlasu, ale ja jsem opravdu rad, ze s temito lidmi nazory nesdilim, a to ani na auta. :no:
já beru octávku za výborné auto, to máš tak krátkou paměť? Jen RS s PD je něco, co nelibě nesu. PS: tady na serveru o image většinou rozhoduješ ty, i přes hlas většiny (Lexus...) 😉
Já také nahoře naftu v RS nijak necením, jestli sis všiml... Image Lexe... no, ty jej vnímáš... já ne. Image má Aston... třeba... nebo BMW... abych to snesl do uchopitelnější roviny. No, a Lex... tu bude na svém image pracovat dalších 20 let... Zde v tradiční lokalitě aut to má velmi těžké.
to má, ale minianketa dopadla snad jasně,ne? lex image má, i když každý jí vnímá jinak (ty a já)
Ty myslíš zde? To nebyla anketa o image, nýbrž o tom, zda se líbí kastle Lexe. Ty sem stále tlačíš své představy... To je jako bych tu já vypisoval co si myslím o VW... pochop... nejde o tebe o mně... jde o obecné vědomí společnosti při sortýrování aut. to, že ty ceníš Lexe neznamená takřka nic... musí bejt takovejch hodně...
promiň, ale já se rozhoduju podle sebe, ne podle "obecného mínění" 😉
To vies v Lexe moc ludi co tu vypisuju nesedelo,zato v oktavke skoro kazdy!A neviem ci prave to,ze v tom jazdi kazdy druhy vytvara ten spravny image!?Skor by som povedal,ze uniformitu a nie image.Ti co chcu mat clastny image a su osobnosti siahaju po niecom co sa bezne nevidi,napr.Lexus,Subaru a......Ine je to v USA tam je to presne naopak,tam taky Passat vyvola rozruch a obzrie sa za nim par ludi,lebo ich tam je velmi malo!
Já nepochybuju o kvalitě oktávky a ty se nevyhýbej odpovědi na otázku zda si myslíš, že oktávka je ve své třídě to pravé, co tě vyzdvihne nad "šedý průměr"
Podívej se, už zase začínáš. Mírni své výroky, založené na domněnkách,polopravd a lží. Jestli znáč auto octavia jen z plakátů, pak chápu hájení. S tím jdi ale do lesa.
Já odjezdil už 2 a doufám, že byly v mém životě poslední. Ta první z kolekce novinek, kdy vyjela Boleslav s tím skvostem byla jakš-takš solidní, docela spolehlivá, to ale musím pominout její četné porodní bolesti, které bych však u dovozovžých aut v žádném případě netoleroval.
Ovšem octavia 2 byla velmi neskutečnej paskvil. Během 2,5 let, kdy jsem najezdil více jak 150 tis. jsem více najezdil do servisu než kam sem potřeboval. Odešlo úplně vše. Dá se bez nadsaázky říci, že jsem měl ty auta dvě. Za ty prachy, za to místo uvnitř jen blázen a magor.
Doufáž, že už nikdy více. A kolegové z práce? Každá octavia má nějakou vadu ( a že jich máme na firmě požehnaně) jenže vono se o tom tak nějak nesmí mluvit a musí se vychvalovat protože to je přece náš klenot s tradicí a navíc když patří do tý rodiny VW a to je přece kvalita né! Takže brzdi kamaráde. Že je ze škodovky odpad pro VW ví sand každej kromě tebe o tobě podobnej. Sundejte klapky z očíchlapci. :no:
Já odjezdil už 2 a doufám, že byly v mém životě poslední. Ta první z kolekce novinek, kdy vyjela Boleslav s tím skvostem byla jakš-takš solidní, docela spolehlivá, to ale musím pominout její četné porodní bolesti, které bych však u dovozovžých aut v žádném případě netoleroval.
Ovšem octavia 2 byla velmi neskutečnej paskvil. Během 2,5 let, kdy jsem najezdil více jak 150 tis. jsem více najezdil do servisu než kam sem potřeboval. Odešlo úplně vše. Dá se bez nadsaázky říci, že jsem měl ty auta dvě. Za ty prachy, za to místo uvnitř jen blázen a magor.
Doufáž, že už nikdy více. A kolegové z práce? Každá octavia má nějakou vadu ( a že jich máme na firmě požehnaně) jenže vono se o tom tak nějak nesmí mluvit a musí se vychvalovat protože to je přece náš klenot s tradicí a navíc když patří do tý rodiny VW a to je přece kvalita né! Takže brzdi kamaráde. Že je ze škodovky odpad pro VW ví sand každej kromě tebe o tobě podobnej. Sundejte klapky z očíchlapci. :no:
>😁 Vevnitř je moc krásná?
PS: jistěže se na našich silnicích cení zejména produkty wlkohradu...já na chvíli zapoměl...pardon 😄
PS: jistěže se na našich silnicích cení zejména produkty wlkohradu...já na chvíli zapoměl...pardon 😄
Pokud jsi v ní seděl... nenajdeš v ní jedinej kaz. Ergonomie je na jedničku, vybavení taktéž. Ostatně proč myslíš, že cena Legacy a Škody je porovnatelná... A to si představ, že Subaru jede na permanentu... Je to proto, že Škoda je opravdu výborné auto. Na našich silnicích se cení kvalitní produkce... která to umí i v oblasti PR... cení se kvalitní historie, cení se sportovní úspěchy, velký počet "bodů" Škoda má za to, že je národní značkou, to přiznám, ale tak to prostě je, to nezlomíš copem, ale tím, že to pochopíš. Mimochodem... když jsem si přečetl, že fakt to Legacy je cenou někde kolem 600... tak jsem se rozesmál na celé kolo... Zoufalství. Jo, zoufalství. Na tomhle přístupu k zákazníkovi ten image nevybuduješ ani kdyby sis nechal cop až ke slipům.
>😁 Z tebe musejí mít prodejci radost >😁 Já jsem GTI a tohle auto chci za plnou cenu, vaše slevy mě nezajímají. >😁
teď opravdu netuším, proč sem zase cpeš legacy...že by tě budila ze snů? Já nevidím na prodeji minulého MY s dvoulitrem a výbornou cenu nic špatného, takže pokud tě dráždí ta nízká cena věz, že to je asi cíl automobilek - čím dál tím více kvalitnější auta za čím dál tím nižší cenu. PS: jestli tady opravdu srovnáváš Legacy s Octávkou...fakt se běž projet, dobrá rada 😉
Ta cena je přece kontraproduktivní v oblasti image... Rozumíš... auto... to je ikona... (ausgerechnet Legacy...) Přece bych si nemohl pořídit auto z nevyprodané loňské sezóny... Co bych si musel o sobě myslet, když nemám ani na to, abych si vybral auto, a šel si ho koupit? Tohle nechápu. Pochopím to u bot... že si v červnu koupíš lyžáky... ale u auta?...
Pakliže si kupuješ auta stejnou frekvencí jako trička Adidos (přece nebudu chodit v tom loňským modelu, né?), tak má tvůj příspěvek smysl. Ale auto není sezónní záležitost.
Predstav si, ze na foru "www.missworld" porad donekonecna zvracis, ze nejkrasnejsi je typ "Pablbkova manzelka", protoze na lepsi nemas. No a pak zjistis, ze vedle je typ "Sofie Lorenova" za stejnou cenu na hodku - no nenastvalo by te to >😁 A tak bys zacal premyslet, jak sam sebe obelhat, ze i tak je za ty prachy lepsi tvoje "favoritka". /// PS: je zajimave, ze i v tom Nemecku se Legacy od noveho modelu bezne srovnava s BMW, jen nas vrchni kadrovak to prirovnava k Ochcavce. Kde je ten Traper, tohle je jasny dukaz misto slibu o soudnosti.
Co to tu plácáš za nesmysly? Především bys měl mít úrověň a nekritizovat tu "krásu" žen :no: :no: :no: Kdo tu koho obelhává? Ty tu vypisuješ své trapné maňáskovo divadelní názory a ostatní tu vypisují názory své. To, že ti názor můj nabourává představu o dokonalosti jménem Civic... s tím se vypořádávej jinde, ne na tomhle foru. P.S. Jistě... Legacy je něco jako BMW... ostatně proto ho tu prodávaj za cenu vybavené Octavie. Ty jsi opravdu zábavný 😄
zato v americe ho prodávají za cenu vybavenýho mustanga... 😉 >😁
Uz jen to, ze kdyz je neco drahy, tak je to dobry je proste nazor hodny odbornika. Tyhle joudy maji v obchodech nejradeji, koupi za strasny prachy jakykoliv smejd, jen kdyz to ma spravnou znacku. No a pak se snazi vsem kolem vnutit a sebe obelhat, ze to tak skutecne je. Ovsem na druhou stranu, aspon se clovek pobavi. 😄
Zase se ti šláplo na kuří oko ve tvaru VW? Většina tvých příspěvků (zdržím se denunciačních přívlastků, tobě vlastních) opravdu napovídá tomu, že ti střelili nějaký to fauvé za stršný prachy a teprve potom si začal zjišťovat, co lepšího za to mohlo být. Lidská mysl je velmi flexibilní co se týká snahy ospravedlnit si kdejakou pitomost, kterou jsme udělali.
Já jsem dnes o VW nenapsal ani slovo... píšu tu o RS. Snažíš se mě hezky směrovat... ale není důvod. Vím přesně, co je Škoda, co je Honda, co je Citroen...
O.K. Opakuji: Já nepochybuju o kvalitě oktávky a ty se nevyhýbej odpovědi na otázku zda si myslíš, že oktávka je ve své třídě to pravé, co tě vyzdvihne nad "šedý průměr"
Je fajn, že nepochybuješ o kvalitě. Ano... Octavia je v segmentu nižší střední ikonou... tedy mezi lift backy. Koneckonců, Megane v sedanu asi znáš, ne? Nebo Jettu... nebo Focus sedan... to jsou konkurenti Octavie... a mezi nimi ona opravdu je premiantem. Vizuálně ční nad všemi o páír pater. A pokud zvolíš správnou motorizaci, získáš vynikající auto.
A ta odpověď??? Víš vůbec co to znamená "ikona"?
já ti nějak nerozumím... jaká odpověď? Ikona?.. zkoušíš mě 😄 Včera mě zkoušel Alessio, že nemohu psát "dokonalý jezdec" neb prý takový neexistuje... tak jestli je to ze stejného soudku, tak mi to raději napiš hned...
Chtěl jsem se dobrat toho proč si myslíš, že nejprodávanější auto tě vyzdvihne z průměrné šedi. Nezní ti to jako protimluva? Ale nech to bejt. Meleš pořád dokola jako kafemlejnek, jenže z tebe padá pořád ta samá melta, ať se do tebe hodí cokoli. Tahle vlastnost se může v životě hodit, ale pokud jí používáš v diskuzi, jen se tím shazuješ jako kdysi slavný Revo na iDnes. Ještě teď se >😁 když si na něj vzpomenu.
Ted's uhodil hrebicek na hlavicku! Revo "nejlepsi je A3 1.6 MPi" byl skvelej magor, jednu dobu jsem tam chodil jen do diskusi a cetl jen ty, kam psal - to bylo lepsi, nez Blazniva strela 😄 Uz jsem tam ale snad 2 roky nebyl, chodi tam jeste? Nebo uz ho plne zamestnava plozeni prispevku na auto.cz pod nickem GTI? >😒]
Připadáš mi jak malej jarda. auto musíš porovnávat se svou konkurencí... A v té opravdu třčíš s Octavií jak na Petříně. Pokud to tak nevnímáš... vnímej to po svém... je mi to zcela šumafuk... akorát... pokud jedeš třeba Megansedan... měl bys vědět, že ten v Octavii tě drtí, neb je o pár pater vějš. jak vizualitou auta, tak svým image... jo... vím... je to kolovrátek... ovšem jen pro takové, jako jsi ty... ostatní se na to nemusí ptát, ti to ví.
megan je o pár pater výš? Možná ve tvých očích! vsadím se, že na francouzském serveru o autech by nějaký HDI (vím, tady je taky, ale víte jak to myslím), vykřikoval to samé, ale naruby. 😉
Tak schvalne, kdy te to prestane bavit 😉 Odpoved na tvou otazku je prece zrejma, ovsem klavesnice kadrovaka takovou posloupnost pismen nezna. Podobne otazky uz tady probehly hodnekrat a vzdycky to skoncilo stejne - nekonecnymi vwytackami (pamatujes na Sladka? Ten sveho casu v TV diskusich placal uplne stejne) a nasledne moudrejsi ustoupil a udelal si svuj nazor na kvalitu pisatele.
Zase jsi oslnil svojí hloupostí. Za "pětsetpade" si koupíš Imprezu 116 kW, permanentní čtyřkolka a jízdní vlastnosti, o kterejch si může Škodověnka nechat zdát. Takový Subaru si kupujou lidi pro radost z jízdy, takže popravdě, nechci paušalizovat, ale většinou najdeš machýrka v tý Octavii, než v tom Subaru, stačí koukat kolem sebe. A mimochodem, na automodulu si můžeš najít za třičtvrtě mega Imprezu WRX, vedle který je Octavia RS úplně k smíchu, pokud bereš v potaz to co chce poskytovat, tj. sportovní svezení.
Nezapomeň, že Subaru ztrácí v segmentu Impreza tím, že prostě nevypadá, že je malá a že přístrojovka je tak 15 let za aktuálním trendem... Nebo... prosím tě, ty si umíš odpovědět na to, proč se tu prodává tolik těch neskonalejch šunek od Škody a takřka nikdo nevidí ty Subaruimprezní zázraky?
Ano umím odpovědět. Škodovka se hodně prodává kvůli mýtu, že je to domácí auto s levnými (až nejlevnějšími) náhradními díly (znám dost škodováků a snad každej tenhle nesmysl zmínil jako argument). Je pravda, že Impreza má jak s externím tak interním designem tak trochu problém, ale Subaru se kupuje pro pocit z jízdy, když si chceš užít za volantem. Až přijde nová Impreza, tak se snad ten interiér a exteriér zlepší. Sám jsi to napsal, Škodovka je mainstream, ale většina autmobilovejch fajnšmekrů nechce patřit do konzumního hlavního proudu. Já osobně bych nesnesl potkat cestou na nákup 15krát stejný auto jako to, v kterým jedu, z toho třikrát ve stejný barvě. Ke Škodovce existuje spousta alternativ a rozložení na evropských trzích je převážně dáno patriotismem a mýty. Co se týče jizdních vlastností, tak to jsem zmínil, to že tuzéři jezdí Octaviema a ne Subaru snad taky.
P. S. Nikdy jsem neřekl, že je Škodovka šunka. Dokonce se traduje, že má největší spolehlivost v koncernu. Já jsem pouze reagoval na ten tvůj nesmysl o Subaru. Dělat z řidičů Subaru machýrky a z řidičů Octavií inteligentní borce je fakt hovadina. Na klidný rodiný jízdy je určitě lepší Octavia, ale pokud jsme v segmentu "skorosportovním," tj. ORS, tak ta si na Imprezu ani nešáhne.
Na jakou Imprezu... na tu v dvoulitru na 160 koních za 599 tisíc? To nemyslíš vážně, tu RS smlsne jak malinu.
Tuzéři jezdí v Oct proto, že je jich mnoho k sehnání v bazarech... Těžko sehnat Subaru... to by musel mít řádově větší prodeje. My tu nepíšeme o to, co bude za tři roky, my tu píšeme o aktuálních autech... a tedy lze napsat, že OCTAVIA II je jak zvenku, tak uvnitř překrásně provedené auto. Jaké bude Subaru zejtra je mi jedno. Škoda se neprodává kvůli mýtu, nýbrž proto, že lidé ví o jak kvalitní auto jde, že ve svém segmentu je jedničkou. Tak proto. Nebo ty bys raději kouli Meganesedan?
... bavime sa o sportovych autach teraz myslim ze ... a ty porovnavas Oktafku RS v nafte zo Subaru impreza dufam ze nemyslis... ani wrx a uz vobec ne Sti ..... Sportak s naftovym [tazkym a netocivym motorom pretoze regulerne diesle take su] s predokolkou a neidealnym rozlozenim hmotnosti .. s presilenym posilovacom a este aj combi .... proti stvorkolke s dobrou vahou a jej rozlozenim .... s uzasnym podvozkom s aktyvnymi diferakmi .. s autom ktore dokaze vyhravat v skupine N rally so skoro ziadnymi upravami ..... Ty si sa zblazdnil .... ako mozes mat nick GTI
Nějak se ti to pomotalo. Já nesrovnávám závodní Imprezu s RS... Jen někde nahoře teď diskutuji, zda RS vyklepne dvoulitrovou Imprezu na 160ti koních... no, tak to si piš.
Jak kde. Na dálnici určitě. Ale nemyslím si, že dálnice je místo, kde se majitel Imprezy chce vyblbnout. Každému nevyhovuje dát cihlu na plyn a držet se volantu...
Nevěř tomu... vždyť skoro nikdo neumí pořádně zatočit... a tak ta dálnice... to je ideální prostor.
Ano, dálnice je ideální pro ty, co neumějí zatočit. Ale ti si nekupují Imprezy. Třeba právě proto, že maximálka není silnou stránkou těchhle aut. A na dálnici se na nic jiného nehraje (= nedá hrát).
A ty se domníváš, že ti v Imprezách zatáčet umí? 😄 😉 Klid andrew. pohádky miluju... před spaním.
Ano, já se domnívám, že člověk, který dá Impreze přednost třeba před O2, tím volantem líp točit umí.
Domněnka... Andrew... pouhá domněnka...
Hm... a kdepak se vzala tvoje jistota? Z domněnky fakt neuděláš tím, že ho budeš dokola opakovat?
je to proto, že znám lidi. Ze 100 lidí umí tak 3, z toho jeden podle tvejch imprezních představ... Tím neříkám, že ten, kdo jezdí imprezu, neumí...
Jinak řečeno, z lidí, které ty znáš, umí zanedbatelné procento "dobře řídit". A z nich minimum má Imprezu. To ale přece vůbec nic neříká o majitelích Imprez. A tou poslední větou mě nějak mateš. Archetyp "řidič Imprezy" teda řídit umí nebo ne?
Andrew... jestli si vytknul cíl mě trénovat... tak se ti to nepovede. Ne já... Ze sta, které znáš ty 😄 pochop... to je jako by ses mě ptal, jestli za sta co znám jsou 4 teplý 😉 >😒] Obecně... lidi moc neumí jezdit. Tak 3 ze sta.
Já tě nechci trénovat, můžeš si za to sám >😁 Já si prostě myslim, že "průměrný" řidič Imprezy řídí líp než "průměrný" řidič O2RS a tuto domněnku si jsem schopný logicky zdůvodnit. Ty s tou domněnkou evidentně (aspoň do tvého předposledního postu jsem si to myslel) nesouhlasíš, a tak jsem tě požádal o vysvětlení tvého postoje. Nic víc. A zatím nic. P.S.: Hospodské poznámky o homosexuálech jsou pod úroveň téhle diskuse.
pozor... to je trefná poznámka. V populaci jsou 4% teplejch... To, co píšeš, by bylo krásné... ale není to tak... Impreza je (mimo té polozávodní mutace) autíčko s dvoulitrem a 160 koňmi... nechceš mi doufám tvrdit, že na tohle je potřeba větší "umění"než na RS...
Jistě, čistě statisticky je to pravda. Jenom to podání mi přišlo dost laciné. /// Na dálnici opravdu moc umění nepotřebuješ, ale to už jsem psal. A taky jsem psal, že na dálnici bude Impreza v nevýhodě, resp. se její nevýhody projeví na úkor výhod. No a tam, kde jsou auta jako Impreza doma, tam se na hrubý výkon nehraje.
mne sa oktafka RS paci .. ale .. co mas proti Subaru .. a este jedna vec ... neporovnavaj OKTAVIU RS so SUBARU ... neblazdni rs ners na subaru nema ani z kilometra ani z dvoch .... je to silne rychle auto .. to fakt .. ale ked uz si kupis napr bmw 120d so sportovym podvozkom [naozaj 120d sa netvari ako sportovy model] priplatis len par korunek .... nechas RS za sebou a to myslim vazne .... takze je to rychli supr kombik .. a key som si teraz kupoval auto tak si ho asi kupim [kvoli prevadzkovym nakladom .. co si budeme hovorit jeto nafta] :yes:
proti Subaru nemám nic. Zcela nevýrazná auta... s výbornými motory a podvozky... Nikdy by si je nemohl pořídit.
>😁
nevýrazná auta? to říká milovník golfu a passatu? >😁 . GTI, dnes jsou tvé myšlénky obzvláště propečené 😉 :yes:
nevýrazná auta? to říká milovník golfu a passatu? >😁 . GTI, dnes jsou tvé myšlénky obzvláště propečené 😉 :yes:
Musíš se umět podívat na klasu karoserie... na Legacy není takřka nic k ohlédnutí... podívej se na Apoštola... ale nechci ho tu vymezovat... je to nový model. Nejzřetelněji to vidíš když srovnáš SUV model Legacy s Allroadem nebo XC70... myslím, že není co řešit 😄 Ano Subaru Legacy je stylisticky velmi nevýrazný vůz. O nějaké dravosti (na jejíž notu by mohlo hrát) nemůže být ani řeči.
zajímavé...píše to ten samý čloěk, co před nedávnem cenil sedan legacy jako jeden s nejhezčích sedánků, nebo jsme opět svědky krádeže nicků?
Sedan jsem konfrontoval s combi... a opravdu sedan je vyvážené auto. nikoliv výrazné či dravé... vizuálně klasický mainstream... Jako minulý Passat... Auto, kámoš... co tě poveze ale vizuálně nenadchne, byť by křivky neměly chybu... nemaj ale to něco... co má teď aktuální apoštol, třeba...
GTI...my dva máme opravdu na auta ale úúúúplně jiný pohled. legacy je výrazná a i docela dravá...nevím, jak jsi přišel na to, že passat je hezčí - i když...no jo, musím si zvykat na tvůj vkus 😄 . Vizuálně to je jeden z nejhezčích mainstreamů (dá se tomu u nás říkat mainstream?) v sedanu, co jsme kdy viděl 😉
:yes:
prostě každý má volbu si vybrat. ty šáhneš po passatovi, já třeba po legycy nebo...hele, nenapíšeme každý svojí aktuální TOP do 500 tis, 750 tis. 1000 tis. 2000 tis. a výš? Můžeš třeba na mail...schválně, jestli se shodneme (někde) 😉
Já nesáhnu po Passatovi... já jen vím, co Passat znamená. a o to tu jde. Alessio, vloni tu probehly opakované diskuze - od auta za 200 až po auto za 5mega... to je počteníčko... tam vše najdeš. 😄
GTI, nic si z toho nedelej, ze ti hosici nadavaji. Myslim, ze jsou to kluci neco malo pres 20, jeste moc mlady a jeste moc radikalni. Ty rozhodne drzis glanc. PS Nerikam, ze VW bezpodminecne zeru ve vsem, co dela. Ale mam s nim dobre zkusenosti. A tyhle diskuse ctu nejcasteji prave diky GTImu.
OCTAVIA, jako klasický sedan (liftback) má za konkurenci - Megane sedan, Astru (tuším clasic), Focus sedan, Citroen C4 (zatím jen Čína), Jetta. Corolla sedan, Civic sedan, Mazda 3. Nad těmito výrobky ční opravdu jak Petřín nad Prahou. Co se týče RS... je to vynikající auto, zejména s motorem 2.0 TFSI. 200 koní. Co chceš za třičtvrtě mega víc... Tak až vymyslíš něco lepšího, napiš... nevymyslíš... uvidíš. BRAVO RS :yes:
Ty woe, nesklamals. GTI to opět všem natřel, takže to musí v konečném příspěvku zdůraznit, že on hlásá pravdu. Ještě by jsi mohl dodat, že kdo si koupí něco jinýho než Octavii, tak je hloupej, něco takovýho jsi psal v jiný diskuzi, že inteligentní, chytří a oduševnělí kupují německý auta a kdo koupí něco jinýho, v nějaký z uvedených vlastností zaostává. BRAVO GTI :yes:
Pravda je, že někdo si koupí Megane sedan... třeba, a někdo Octavii II... a to je vše... chápeš. P.S. za celou diskuzi jsem četl jen napadání přispěvatele GTI... myšlénku o RS... nebo dokonce, co konkurence a Octavia... žádnou... nic... rozumíš... nic. Přitom bych si rád přečetl, které, že to konkurenční auto je lepší koupě. Ono není. Nejlepší ve svém segmentu je (pro nás naštěstí) ta Škodovka. Tak proto se tu většinou píše i přispěvateli GTI a nikoliv o autě.
protože přispěvatel GTI píše takové hlody, že nějaká debata o RS je proti tomu fádní babská říkánka >😁
😄 To ovšem by nemohlo zabránit tomu, aby to někdo nevypsal názor o konkurenci Octavie... NIKDO, Alessio... nenapíše delší větu... o tomhle... neboť nemá o čem. Každej, kdo do toho trochu vidí ví, že Octavia je v segmentu jedničkou. Podívej se na OCT I. to byl takřka zázrak... na čistém poli tohle vypěstovat...
octavie je na poli jedničkou alespoň u nás, s tím souhlasím. Dost lidí cítí škodu stále jako "svojí" levnou značku a tak to má být (i když už naše co do smyslu slova není,no)
Neblázni... to s tou levnou značkou neplatí tak deset let... Objektivně je Octavia na špici své konkurence. to není žádné zbožné přání... jen porovnej Jettu a Octavii - vždyť Octavia ji střčí do kapsy. tohle nečekal ani sám VW...
Hele, pochopíš už někdy, že útoky na tebe jsou pouhou obranou proti tvým výpadkům? Kdybys v diskuzích jenom něco vychvaloval tím tvým stylem, tak je to sice nuda, ale budiž, dalo by se to přejít. Jenomže ty při tý tvý chvále (která sama o sobě není vždy na místě) většinou neopomeneš se do někoho navézt. Povětšinou do majitelů či těch co maj rádi auta asijské provenience. Ale ještě to děláš naprosto hloupým způsobem, kdy implicitně tvrdíš, že ten kdo nekupuje nebo nemá rád německou produkci to nemá v hlavě úplně v pořádku. Snažíš se svůj vkus vydávat za ten jediný správný, nic jinýho nebereš v potaz.
Octavia je určitě kvalitní auto, ale spoustu lidí odradí, kolik jich jezdí po našich silnicích. Když vezmeš v potaz různý potřeby lidí, tak alternativ je dost. Když nepotřebuješ kufr jako kráva, Mazda 3 ti dá kvalitu, spolehlivost a super podvozek. Rozebrat by to do detailu by bylo moc dlouhý, ale v zásadě jsou dvě alternativy, protože Octavia je na rozhraní nižší střední a střední, tak si buď můžeš koupit jinde dobře vybavenou nižší střední, nebo střední kolem základu. A je tu spousta lidí, kteří si s radostí tu práci dají, vyhodnotí možnost a zvolí něco jiného, tak z nich nedělej ***y. Každej řeší svoje potřeby a pro spoustu lidí není Octavia nejlepší cesta.
Octavia je určitě kvalitní auto, ale spoustu lidí odradí, kolik jich jezdí po našich silnicích. Když vezmeš v potaz různý potřeby lidí, tak alternativ je dost. Když nepotřebuješ kufr jako kráva, Mazda 3 ti dá kvalitu, spolehlivost a super podvozek. Rozebrat by to do detailu by bylo moc dlouhý, ale v zásadě jsou dvě alternativy, protože Octavia je na rozhraní nižší střední a střední, tak si buď můžeš koupit jinde dobře vybavenou nižší střední, nebo střední kolem základu. A je tu spousta lidí, kteří si s radostí tu práci dají, vyhodnotí možnost a zvolí něco jiného, tak z nich nedělej ***y. Každej řeší svoje potřeby a pro spoustu lidí není Octavia nejlepší cesta.
jasně...btw, GTI,máš psa? Můžeš na mail, něco mě teď docela zajímá 😉
Psa nemám, ale umím pěkně rafnout >😒]
škoda, tak to mi neporadíš. No nic. PS: nosíš mezi lidi náhubek? rafající psi by měli... >😁 >😁 >😁 >😁 😉
Mám zbroják...
takže bez náhubku? >😁 😉 :yes:
>😒] Zato v podpáždí... tam je horko... tam je velmi 9mm horko...
ty tu devítku potřebuješ na sebeobranu, protože jestli jsi v životě takovej jako tady v diskuzích, musíš řešit jedno napadení za druhým
.. hm ... za tristvrte mega ... to je asi mega slovenskych .... za to si kupim uz FORD FOCUS ST [Nový Focus ST- cena od 769 990 Kč] .. neviem ci to znesie zrovnanie [to bol jeden variant mojho mozneho nakupu]
Zcela se ztotožňuji s názorem Peytla - tedy že odznáček RS na Octavii TDI nepatří... Bohužel, marketing je...no, prostě tu je a nic s tím nenaděláme... 😉 Proti autu jako takovému jinak nic nemám - proč nemít v nabídce rychlý úsporný cesťák? Ovšem musí se na něj tak také nahlížet... Jinak diskusi výše nechávám bez komentáře - další příspěvek k ní by byl stejně zbytečný jako ta diskuse samotná... 😉
Zásadně nesouhlasím. Tedy se zbytečností diskuze. To bychom si tu brzy přečetli, že Škoda je pro socky... Neznalost je nutno vymítit informací, nikoliv ignorací 😉
Chtel bych se zeptam jestli mi nekdo neumi poradit (objektivne) pro kterou variantu rs se mam rozhodnout? Jde mi hlavne o to ktera s tech dvou mi poskytne lepsi a drtevejsi tah, ono to povestne zatlaceni do sedacek, jesli u vozu teto vykonostne kategorie - sice ne nizke - se da ovsem tenhle pojem pouzit.Skratka receno, kdyz se obe varianty setkaji rekneme na dalnici vedle sebe, resp. za sebou, ktera ktera to krere nanda,hm? Dekuji za odpoved...
Nevíme, jak poletí nafta... ale jestliže pojedete v 80 vedle sebe, tak pravděpodobně pár set metrů bude mít nafta při akceleraci vrch... pokud zabřednete do pěti bodů a vejš... tak začne benzín dotahovat a v 240ti bude králem. Ovšem musíš si odpovědět, na co RS chceš... Není to Civic Type-R... je to rodinej pochoďák, takže ona ta nafta tam opodstatnění má. My ale bychom v RS viděli rádi Českou Type-R. A tak potom to chce ten benzín. Ten motor 2.0TFSI... to je sen... takže chceš-li samet v poměrně velmi silném zátahu... pak benzín... Píši nahoře, že bych o naftě do RS prostě neuvažoval (souhlasím vlastně s Peytlem), byť bych tam tu naftu tak nějak z uvedených důvodů i toleroval.
tak tak :yes: . ještě dodám, že když umí majitel benzínu kvrdlat, tak dá o stupeň níž a vystřelí možná ještě rychleji.
Nevystřelí, Alessio... pozor na naftu ve středních otáčkách...
a co benzín ve vyšších? největší turboefekt co jsem zažil byl v STi... >😁 😉
Porovnáváme tu dvě RS... já vím, jak zrychluje v benzínu, nevím ale jak v naftě... ta je sice slabší, ale má velkej krouťák... takže to tipuju z té 80, že nafta zatne a poposkočí... ale bnezín ji dotáhne... a předjede.
preboha, cesky Type-R??? ved by sa vsetkym rozsirili oci a narastli by im copy a to predsa nexces... :-!
To je sica pravda co rikas, jenze v te 80 ja muzu zaradit trojku a vytocit na rekneme 150 160 kdezto diesel ma taktez zarazenou trojku jenze musi omnoho driv preradit na styrku a to muze byt dost velka nevyhoda. Nedavno jsem ridil po dalnici nove acko mercedes se 140 ps diesel a byl jsem dost sklaman protoze to auto proste jen plynule tahlo ale o nejakem zatlaceni do secadak a zjezeni vsech chloupu a dveste krvniho tlaku, jake jsem rekneme prozil kdyz jsem jel v meganu rs nebo v alfe 147 gta, o tom jse mi mohlo v tom 140 ps diesli jenom zdat. Proste to byla nuda, ta no ze jsem slisel jak diesel umi zatlacit paradne do sedacek. MOmentalne mam oktavku 115 ps 2.0 benzin a tu kdyz drzim na dalnici tak od 4000 do 6000 tak ma asi zrovnatelny tah s tim mercedes kdyz na plno taha. Takze z toho usuzujim, ze z hlediska nejakeho adrenalinu muze byt pro mne lepsi volba benzik, i kdyz to samozrejme neni nijakej ostry sportak.
Ta tvá OCT na 115 koních ... to je výbornej motor... max krouťák někde kolem 3tisíc... subjektivně silnej zátah již od 2 tisíc... No... ten nafťák tam nebude mít trojku ale 4 nebo pět... a stejně ho to nakopne. Řekl bych, že nafta má cenu tak od 180 koní výš... pak tě nakopne. Souhlasím, chce to ten benzín. A speciálně pro tebe bude krásná nová zkušenost to turbo... obsah znáš, viď... tak ti přidaj turbo... Ne nadarmo ten motor letos opět obhájil titul motor roku ve dvoulitrech. Byť se tedy jedná o jiný dvoulitr než ten 115.
Jak napsal Alessio - podstatné je umět zakvedlat... 😉 :yes: Takže pokud si v benzínové RS správně zakvedláš, nemůže mít diesel šanci... Teď si to neověřuji, ale předpokládám, že benzín bude o trochu lehčí než nafta... I kdybychom však předpokládali, že oba vozy jsou stejně těžké, tak 30 koní navíc pro 2,0 TFSI bude rozhodujích, neboť o akceleraci rozhoduje - tramtadá - výkon!!! 😄 Zhruba ve 4,5 tis otáčkách již má 2.0 TFSI výkon nad 170 koní - drž ten motor nad těmito otáčkami a TDI necháš za příjemného zvuku benzínu někde v dáli za sebou...😄 :yes: Benzín forever!!! :yes: :yes: :yes:
Pěkná píseň... souhlasím, že těch 30 koní vyrovná tu naftovou kroutící převahu... možná 2,7RS... možná 😉
No tak takove neco jsem chtel sliset. Asi jse rozhodnu pro ten benzin. A ten se da jiste jeste vytunit na takovejch 230 240 ps a to uz musi byt padadne svezeni. Jak jsem rekl, jel jsem v meganu rs ten mel 225 ps a bylo to neco zdrcujiciho i kdyz to je sice pravy ostry hatchbak naproti ors, jenze jeho cena je dost vysoka.
my co valíme Subaru víme o kvrdlání své 😉 >😁 :yes:
Chápu - pravé lejtko pak oproti levému vypadá jak po náletu sršňů... 😉 :yes:
Si suzurpuju výsadní právo GTI dělat ty správné závěry a udělám taky závěr. V životě jde o to, aby každý byl spokojen sám se sebou, s tím jak se mu žije, čím jezdí, jak se oblíká atd. Takže pokud je někdo spokojený v Thalii, neberme mu to právo. Já bych v ní sice spokojený nebyl, ale to je taky moje právo. Někdo bude nadšenej s ORS, někdo z Imprezy, někdo z německé trojky, někdo z Lexusu a tak je to správně. Nechtěl bych se dožít doby, kdy budeme všichni jezdit ve stejných autech...
Hezké :yes: P.S. Kup ale RS 😉 budeš spokojenej.
máš opravu křištálové koule >😁 . nepochybuji, že ty bys byl spokojenej (btw., tak proč jí nemáš?), ale třeba já bych spokojenej nebyl. její interiér se mi tak nehorázně nelíbil, že jsem pak musel dlouhé minuty sedět v 9-3 aero, abych to ze sebe dostal (za pomoci hostesky 😉 )
Už jsi to tu psal... a mám dojem, že si to pleteš...
já to tu psal, máš pravdu. jsou věci, které platí pořád a nezáleží na počtu opakování 😉 . Co si pletu? Nerozumím.
No, že tě tam posadili vedle 😄 RS do standardní Oct... protože já v RS seděl a nic ošklivého tam nebylo.
ne, seděl jsem v RS, protože to mělo bílý potahy a zelený brzdy 😉 . Ošklivé, to není to pravé slovo...jaké je to pravé pojmenování pro stejný plast všude, kam se podíváš?
Já mám Mazdu 3 a jsem maximálně spokojený. Víš, je to o okolnostech, jak jsem psal. Je mi 27 a jsem svobodný a pro moje potřeby mi vyhovuje Mazda 3 víc než Octavia.
to je fakt ... ja som tez pokukoval po oktavce .. ale potom som si povedal ze by som si knej mal kupit psa a manzelku >😒] .... jednoducho na moj ve sa mi zda niaka usedla .... ale taka 4x4 ... by na hori nebola zla .. ale ked ja rad vracecky .. esicka ... zatacky ... tak som si kupil bmw1 s podvozkem ze ktereho nemam trochu zubu ... ale som spokojny ... hehe .... bohuzel je to tez nafta .... 8-s ... ale spotreba je spotreba ... jazdim vela ... 8-s ... no nic nabuduce bude mozno niake EVO alebo to GTi/m zaznavane SUbaru alebo .... no uvidime o 4 roky 😄
P.S. Hlavně neříkejme, že ten kdo jezdí v Lexusu GS je v něčem horší člověk než ten, kdo jezdí v A6, 5 nebo E.
To tu nikdo nikdy neřekl.
Ale jo, v jedný diskuzi jsi psal něco v tom smyslu, že úspěšný, bohatý, inteligentní atd. jezdí v německý trojce. Źe mu jinak něco chybí z těch vlastností.
Vytržená věta... pozor na to. Popravdě ale musím napsat, že kbybych byl inteligentní 😄 možná tedy i úspěšný 😉 a tak nějak bohatý 😄 ... neumím si představit, že bych nejezdil v Astonu, v Bentley či ve Fioranu... ale Lex... ten by mě nanapadl nikdy... A to samé platí, pokud bych se pohyboval... jaksi ... "pouze" v premiovém segmentu.
.. to zase stebou shlasim .. mam sice rad japonske auta [evo subaru skiline] ale lexus mi trochu vadi lebo je to znacka vzniknuta s kopirovania [bmw merc. rols..atd] do lexusu by som nesiel [aj ked su to teraz uz auta s vlastnou identytou] lebo som tak divne zasadovy
Když vidím tvoji identYtu, tak buď v klidu, ty na Lex nikdy mít nebudeš :-!
ou chyba .... no stava sa .. ale napadat ma kvoli tomuto ... ja som nepovedl ze lex je zly ... akurat ja by som ho nechcel kvoli tomuto ... okrem toho jazdim na BMW 1 .. predtym som mal landrover freelander ... mam 27 .. myslim ze mam dost casu na to aby som si kupil pocas mojho zivota 10 lexov .. takze pokojne priatelu 😄
To je blbost, co pises. Lexus neni znacka, vznikla z kopirovani evropskych aut, ale prejmenovanim nekterych modelu Toyoty na Lexus a uvedenim teto nove znacky na US trh. Auta, ktera se v USA zacala prodavat jako Lexus tam klidne mohla Toyota dovezt pod puvodni znackou, ale tak nejak se po vzoru Hondy rozhodli, ze bude lepsi na to dat jine jmeno a vytvorit tomu jinou image. Neco jako VW a Audi, nebo snad mas pocit, ze Audi je neco jineho, nez jen VW s jinou nalepkou? No, vlastne, pocit mozna ano, ale na holem faktu ze jde o temer stejna auta to nic nemeni.
Mrkni do historie... objevíš tam, jak tě čtu, určitě Ameriku... Jinak to, že Lex vyjel jako věrná kopie MB nepopírá ani Lex sám... ostatně kopírovat ikony... to je pořád lepší než se snažit o nemožné.
kupte si vsetci oktafky a GTI bude s vami kamos, alebo potom mozno bude zas kydat na toho co len 1.6, alebo nema take elektorony ako sa ma. Kazdy ma v nieco pravdu ale GTI mi pripada ako zamestnanec VW koncernu ktory ma za ulohy propagovat VW. Vw sa mi pacia, ale uprednostnujem japonca (mam Nissan Sunny N14 2.0GTi a Nissan Maxima Qx 3.0V6). a keby som mal menit (nad cim aj uvazujem ) tak o5 nissan bud primera alebo nieco ine, ale nebudem teraz svetosvete tvrdit ze Nissan je najlepsie auto na svete , a ze Oktavka RS je proste blud atd.
A aj ked na krizovatke ma nespravi Oktavka 1 RS na Sunny Gti , nebude tvrdit ze ten sunny je proste maximalna bomba a vsetky Skodovky acely VW group je salam! Kazdy ma pravo na nazor, a nepaci sa mi ako ty GTI musis mat vzdy pravdu.
K hlavnej teme: TDI do OII RS je podla mna cisto tah kvoli tomu ze sa az moc propaguje TURBO-DIESEL, preco nezacnu vyrabat motory (neratam teraz TFSI) benzinove ktore budu mat potom ake VYKONY??
Wed ten diesel bez turba je uz davno minulostou.
A aj ked na krizovatke ma nespravi Oktavka 1 RS na Sunny Gti , nebude tvrdit ze ten sunny je proste maximalna bomba a vsetky Skodovky acely VW group je salam! Kazdy ma pravo na nazor, a nepaci sa mi ako ty GTI musis mat vzdy pravdu.
K hlavnej teme: TDI do OII RS je podla mna cisto tah kvoli tomu ze sa az moc propaguje TURBO-DIESEL, preco nezacnu vyrabat motory (neratam teraz TFSI) benzinove ktore budu mat potom ake VYKONY??
Wed ten diesel bez turba je uz davno minulostou.
auto roka na Slovensku pre rok 2006 je Honda Civic a minuly rok to bol Citroen C4, takze na Slovensku je to uz ina situacia ako v Cechach, nemame tu Skodu, tak si vyberame viac otvorene a slobodne a nie len slepo, ze to je nasa octavia, tak to je super nadauto
ooo to ano, zeme bez vlastnich narodnich automobilovych znacek vybiraji jinak, nez ty, ktere je maji... p.s. TAZ se nepocita 😄
ze to hovoris zrovna ty... ...bez nemcov by ste boli v *... ...ja netvrdim ze slovensko malo nejaku automobilku. Nemalo. Ale to neznamena ze to je zle. Je ix tam momentalne dost (SK) - VW,Peugeot,Kia a vsetci to beru tak nejak ze OK , nieco vyrabame.... ...na druhej strane vy mate Skoda a cez to vsetko je to lacnejsi VW , vsetko rovnake... ...takze tak. Narodny je taky Fiat , Buick alebo Mercedes ale Skoda ani moc nie... Asi tak ako Opel je nemecky (GM)...
Já bych se krotil. Ono to nemuselo být nutně myšleno zle. Ona je to jasně pravda. Čeho jezdí nejvíc ve Francii? V Itálii? U nás? V Německu? Vždycky to jsou tuzemské automobilky. Jediný problém je, že kupní síla na Slovensku není tak velká, aby se auta nekupovala podle ceny, ale tak, jak o tom pořád mluví GTI 😉
My snad mame nejakou narodni znacku? Ha ha, mame jen montazni zavod a par chlapku, kteri podle pokynu z nemecka tvori design. Jedinou techniku, kterou vytvorili za poslednich 10 let nasi hosi ve skodovce, bych tady nezminoval (ano, je to otresny "litr" z Fobie Junior a jeste otresnejsi 1.4 z Ochcavky).
Možná si to eni neuvědomuješ... ale elegantně se tu odstřeluješ... až je mi tě trochu líto, Skyline... Mimochodem, takovej nesmysl, cos napsal... to se tu opravdu málo vidí.
Skyline, uprimne - neni to i tak fajn, ze u nas Skodovka vubec je a ze jeji transformace klapla tak, jak klapla? Chtel bys v MB a okoli radsi desetitisice lidi na podpore? Ja opravdu nechapu, co nekteri (kupodivu i celkem mladi) lidi maji porad s tou ceskou firmou, neceskou firmou. Svet je dneska jedna vesnice. Jestli sedi vlastnik v Nemecku, v USA ci v Italii, to je celkem jedno. Ale dokud to dava praci nasim lidem a dokud to dokonce drzi tradicni ceskou znacku, tak je nam to prece porad blizky! Ja jsem za Skodu opravdu rad.
V tom pripade mas jiste rad i Toyotu, PSA a Hyundai, coz je fajn. Ja jen uvadel na pravou miru tu kravinu o tom, ze mame nejakou narodni znacku. Nemame. Celkove ale ve sporu nejsme, je to proste fabrika, ktera zivi spoustu lidi. Stejne jako TPCA v Koline nebo jeste nedavno Philips v Hranicich.
to sn4pb4r: milej zlatej, to si pletes pojmy a dojmy - ano, na slovensku je par motaznich zavodu bez technickeho vyvoje - takove muzes postavit kdekoliv na svete, na Ukrajine, v Jizni Africe nebo treba urundi burundi.. par let tam budou a pak uz mozna nebudou... ale to neni nic spatneho, tech zemi s dlouhou strojirenskou tradici zas tak moc v evrope neni a slovensko k nim halt nepatri...
to skyline: vidim, ze xenofobie a nenavist je tvuj salek kavy... inu, kazdy vynika v necem jinem. jsi li presvedcen, ze skodovka je jen montazni zavod kde par chlapku plni rozkazy z nemecka, nikdo ti to nevymluvi. kdyby sis doplnil vzdelani, pracoval, cestoval, sbiral zkusenosti v automobilovem prumyslu a dosahl urcite intelektualni a profesionalni urovne, nazrel bys jak hluboce se mylis. ale nebudeme ti kazit tvuj vnitrni svet: ano, mlada boleslav je koncentrak kde cesti otroci drou na nemecky herrenfolk, nikdy tu nic nevymysleli a pokud ano tak je to "otresne"... spokojen? a ted hybaj na nocnicek 😄
to skyline: vidim, ze xenofobie a nenavist je tvuj salek kavy... inu, kazdy vynika v necem jinem. jsi li presvedcen, ze skodovka je jen montazni zavod kde par chlapku plni rozkazy z nemecka, nikdo ti to nevymluvi. kdyby sis doplnil vzdelani, pracoval, cestoval, sbiral zkusenosti v automobilovem prumyslu a dosahl urcite intelektualni a profesionalni urovne, nazrel bys jak hluboce se mylis. ale nebudeme ti kazit tvuj vnitrni svet: ano, mlada boleslav je koncentrak kde cesti otroci drou na nemecky herrenfolk, nikdy tu nic nevymysleli a pokud ano tak je to "otresne"... spokojen? a ted hybaj na nocnicek 😄
Miluju psychoanalytiky, kteri z jedineho meho prispevku okamzite poznaji, jak jsem spatny (zatimco oni jsou samozrejme svetaznaly a na vysi). Pominu-li, ze tyhle rozbory o tobe prozradi docela hodne (a neni mou vinou, ze me soudis podle sebe), muzes me presvedcit o opaku treba - treba pomoci argumentu. Nikde jsem nenapsal, ze MB je koncentrak, jestli ano, prosim o citaci. Jestli ne, pak si tyhle nesmysly nech pro svou mamu. A ted k tomu, co jsem napsal: 1) jake jine motory, jezdici v soucasne produkci Skody, jsou z jeji vlastni lihne a kolik z nich je technickou spickou? /// 2) kolik prevodovek, podvozkovych skupin a soucasti elektroinstalace je puvodnich ceskych navrhu, neprebranych z ostatnich koncernovych vozu? /// 3) v cem jsou motory 1.0 z Junioru a 1.4 z Ochcavky, vyvinute u nas, dobre?
Škoda je chloubou Česka. OCTAVIA je klenot. RS je v rovině cca 700 tyček ikonou těch co tomu rozumí. Jistě. Chceš 200 koní na světovém motoru? Chceš překrásnou, stylovou karoseri? Cestu znáš. Prodejce Škoda ti RS dodá za chvíli... Tak si nezoufej ve svém exotickém 80ti koňovém rorejsovi... příště už to jistě napravíš a koupíš Škodu. Buď chytrej. BRAVO RS :yes: P.S. Jestli se něco počítá, jsou to koně... do 75 je to dobrý tak z kopce. 100 koní, pokud jedeš sám, se ti může občas i zalíbit. 150 tě povozí tak, že ti jen občas bude chybět výkon, a 200 koní v této kategorii... to je sen. Tvůj sen... mít tak 200 koní od Škody. P.P.S. Nevěř nikomu, kdo nemá aspoň 130 koní 😉 P.P.P.S. 250 koní... jsi král okresu. 350 koní... nemá na tebe nikdo, pokud to trochu umíš. 500 koní... to je ráj... na to ovšem nemáš... Pak je ještě Veyron... ale to tě nemusí zajímat, na Veyrona totiž nevydělá vaše vesnice dohromady ani za rok...
A co třeba Focus ST za 769 (+18 kW oproti ORS), Opel Astra Turbo 147 kW za 713, určitě přibyde Civic Type-R? Já bych teda v cenový relaci ORS volil radši Focus ST.
Ad PPS > Takze mi iste uveris, ze hodnotit auto podla koni je pekna konina a ze moja 5 rokov stara herka s atmosferickou 1.8 od skrachovanej automobilky natrhne hocikedy hocijakej Octavii jej nemecku *??
P.S - Passat je napuchnuta obluda bez akehokolvek stylu. Legacy je vedla neho skvost vyvazenosti a charatkeru. >😒] :no:
P.S - Passat je napuchnuta obluda bez akehokolvek stylu. Legacy je vedla neho skvost vyvazenosti a charatkeru. >😒] :no:
Ochcávka je určitě solidní auto, ale tomu humbuku kolem motoru 2.0 TDI PD se musím smát. Špičkový motor do RS! Cha 😉 Do Laguny si můžete nacpat 2.0 dCi 127 kW, 360 Nm, zrychlení 8,6, max.rychlost 222 - kombajn, papírová spotřeba, pravda, 6,2 l. Rozhodně si ale Renault nehraje na to, že je to sportovní motor, proboha... od toho jsou jiný motory (třílitr benzín).
Dokonce nebude Laguna ani o moc dražší a to je to vyšší třída než Ochcávka...
Dokonce nebude Laguna ani o moc dražší a to je to vyšší třída než Ochcávka...
Asi ses zrovna probudil... Při tvé filosofii by nemělo ani cenu vyrábět Boxstera, ne? RS je derivát z nižší střední... rodinej pochodák... Najdi si Megana a zkus ho sem vhodit... s 200 koňmi za 700... jestli se tedy za ním někdo ohlédne.
Proti existenci RSa nic nenamítám. Já jen že o tom motoru se psalo asi půl roku předem, jaká to bude špička atd. V tý době už Renault motor takovejch parametrů dávno sériově montoval, bez nějakých mediálních o***k...
Prostě mám ten dojem, že je VW vždycky musí udělat velikej humbuk, aby se nachytalo dostatek GTIček, co budou slinit, bez schopnosti porovnat.
Prostě mám ten dojem, že je VW vždycky musí udělat velikej humbuk, aby se nachytalo dostatek GTIček, co budou slinit, bez schopnosti porovnat.
Když máš vypálený VW v oku, tak ty se určitě neohlédneš. Ale ty motory z lagun dávaj i do meganů. A to je nejlepší motor na trhu ňoumo.Akorát si nerajou na sportovní.
Protože sportovní každej neumí. Respektivě Kromě Italů a Francouzů o tom moc nevím. Kde jsi VW, proč se tak vlečeš sakra, nedržuj ma. >😁 >😁
Protože sportovní každej neumí. Respektivě Kromě Italů a Francouzů o tom moc nevím. Kde jsi VW, proč se tak vlečeš sakra, nedržuj ma. >😁 >😁
Na rychlé rozjezdy z křižovatek a machrování před sousedama to tý zakomlexovaný střední třídě úplně stačí.
Nechápu smysl této a podobných diskuzí. Kdo chce závodit jde do benzínu. Kdo závodit nechce, tak nedá tolik peněz za RS a koupí si normální oktávku. Kdo chce nafťáka, ať si koupí Avii. Smrdí to stejně. RS s TDI si koupí jenom "podnikatel", který to má vzadu s tou přiblblou mřížkou, aby to mohl rvát do daní své firmy, která je každý rok v mínusu, jenom aby s tou RS mohl sekat frajera někde v baru s klíčky a mobilem na stole před kumpány stejného IQ. A naftu má velmi levně bůhvíodkud! Srovnávat zrychlení z 80-ky na pětku či šestku je jenom reklamní trik výrobců diesselů a je to vůči (zejména atmosférickému) benzíňáku nefér. V 80-ce teprve řadím trojku. Typický český pirát silnic si koupí ojetou oktávku v áčkách, nechá si ji přečipovat, aby byl IN a pak se za ním nedá dýchat. Nakonec ho v zatáčkách stejně uděláte, protože je to šašek, který to stejně neumí. :-!
Teď jsi nám to fakt vysvětlil....jo a to zrychlení tam prostě je ty triku, hlavně že víš jak by se měla nakupovat auta. :no:
Mrizka N1 je jenom stupidni spidlovskej vymysl, hrajici na zavistivou strunu socanskejch volicu. Chces si odepsat slusny auto z dani? Fajn, ale budes ho mit za trest zkripleny, protoze podnikatele jsou prece zlodeji. Nevidim jedinej duvod, proc si neodepsat z dani JAKYKOLI auto, jako jinde ve svete. Nekdo holt vozi kladiva a pytle s cementem a potrebuje "montazni vozidlo", nekdo vozi myslenky a notebook... a ten je menecennejsi? Pri vsi ucte - spis naopak. Na danich odvede mnohonasobne vic. Takze tahle mas "nakladak", kterej ma variabilitu paradoxne horsi nez osobak, ze kteryho vychazi, pac neni mozny sklapet sedacky... Takze tolik k "priblbly prepazce". Nesvedci o priblblosti majitelu techto aut, ale to galakticky stupidite socanu. Vas bych, mily pane, videl taky na volice Jirky Paroubka a jeho bandy loupezniku.
A ted k tematu - kdo tvrdi, ze chce zavodit? Nekdo chce sviznou nizsi stredni tridu v dobry nafte, ja osobne bych sahnul po Focusu, ma kultivovanejsi motory, o chlup lepsi podvozek, neni na kazdym rohu, min se krade... ale Octavia je OK. Ano, Octavia s TDI, byt 125kW, by se nemela jmenovat RS. Jenze na druhou stranu... RS u skodovky nikdy neznamenalo to samy co RS u Audi nebo nedejboze u Porsche. RS je proste relativne rychla skoda, lhostejno, zda v benzinu ci nafte. Kdo si to koupi coby sportak, ten "sportuje" leda v maximalce. Ale! To je spis nepochopeni RS jako auta. To neni sportak a ani bejt nemel... Sportak nedelaj kulaty mlhovky. Ale marketing Skody: :yes:
A ted k tematu - kdo tvrdi, ze chce zavodit? Nekdo chce sviznou nizsi stredni tridu v dobry nafte, ja osobne bych sahnul po Focusu, ma kultivovanejsi motory, o chlup lepsi podvozek, neni na kazdym rohu, min se krade... ale Octavia je OK. Ano, Octavia s TDI, byt 125kW, by se nemela jmenovat RS. Jenze na druhou stranu... RS u skodovky nikdy neznamenalo to samy co RS u Audi nebo nedejboze u Porsche. RS je proste relativne rychla skoda, lhostejno, zda v benzinu ci nafte. Kdo si to koupi coby sportak, ten "sportuje" leda v maximalce. Ale! To je spis nepochopeni RS jako auta. To neni sportak a ani bejt nemel... Sportak nedelaj kulaty mlhovky. Ale marketing Skody: :yes:
No problém je v tom, že v 70 a 80 letech v MB dávali přídomek RS na závodní auta. No a před 6 lety to označení znovu vzkřísili a každý očekával pokračování tradice. Jenže to zatím nejde, Škoda není značka, u které by lidé jinde než v ČR kupovali polozávodní auto a pro pár zdejších snílků určitě nebudou stavět a prodávat auto, na kterém prodělají gatě. Na to zatím nemá image, to ještě chvilku potrvá, v budoucnu se možná dočkáme více muziky - v souvislosti se sportovními aktivitami značky. A Octavia RS je na segment, kam patří dobrá až až (i když oproti ORS1 trochu vyměkla). Proto k ní buďte velkorysí a nehledejte v ní druhé Subaru WRX STi (to byla nadsázka), když ona sama si na něj nehraje.
co jsme se to tu zase dozvěděli.... Člověk jenom žasne... Subaru za 500 z roku 2005 se nemůže rovnat naší milé ochtávce za třičtvrtě mega... Ou, ou, horka, ničí tuto zemi rychleji než výpadky v elektrické síti... A pak jsme tu všichni pracháči, co mohou vyhodit za nesrovnatelný vůz o 200 klacků víc. Jenom, protože je to Škoda. Protože je to co? No škoda za třičtvrtě! Má historii a je úspěšná v motorsportu! Úspěšná v čem? Ale no tak Helmut, znáš snad lepší koupi než škodu za třičtvrtě v nižší střední?... Jel jsem v ní (ne RS samozřejmě), je dobrá. Dobrá znamená průměrná. S klasickým TDI PD a rozsahem asi 1300 použitelných otáček je dobrá možná tak na cestu do Kauflandu, ale žádné Monte Carlo, zatáčet se jí moc nechce... Ale to nebude samozřejmě případ RS. Ta si nese poselství z motorsportu, pravděpodobně ji ladil sám Armin. No ale to ještě nejsou hodnoty pro člověka, který tomu rozumí. Ten zabředne do detailů nestárnoucího designu, sjede okem ty nezkrotné linky, přes Z sloupek se dostane až k linii světlometů svítích před vůz a odtud se sveze až do koncovek výfuku. Na chvíli zadržet dech - a je to. Uf, to bylo ale vyčerpávající a to jsme nenačali historii, motorsport, evropskost a poměr výkonu a ceny! Ano, Škoda si za svůj vůz může žádat víc než Subaru za limo o třídu výš! A je to tak správně! Proč? Protože je to škoda, volba znalců, sportovců, mladých bejků, dlouhých táhlých a krátkých rychlých, volba evropanů, čechů a slováků zároveň!! Tak bratře, krom A4 na stejným motoru se jí nic nevyrovná a pokud to máš v oku a hlavě srovnaný, nemáš jinou možnost... :yes:
Čítal som si túto diskusiu a úprimne povedané, väčšieho ***a ako je GTi som na diskusiach nevidel. Nevie nič iné len trepať nezmysli o Škodovke a VW. Škodovka nič sama nevyvija všetko berie od VW!!!, takže by si sa mohol nad tým zamyslieť! Škoda je len prezlečený VW nič iné! Všetko made in Germany. Aké image má Škoda ty vole. Áno na SK aj v CZ má, lebo to ludia kupujú zo zvyku a pre tým ako kúpili napr. Fabiu mali Favorita a sú celý bezseba, ake je Fabia "super auto", lebo v nicom lepsom nesli. Vo svete je Škoda ešte nula. Žiadne image tam nemá. Videl si už Škodu v USA?? Ja teda nie ale Toyotu, či Subaru už áno. A ináč, toto ti niečo hovorí? Skyline,35Z, Supra,Celica,Eclipse,Impreza WRX, Lancer Evo,...Keď tvojaˇposratá Škoda niekedy SAMA vlastnými silamy (nie s VW) taketo niečo vyrobí, potom sem môžeš písať tie svoje koko*iny až potom!
A co to má společného s mým příspěvkem? Takové výlevy si pouštěj jinam a nepřipojuj to za můj příspěvek. :no:
Nevím co napsat. Snad jen, že si * :no: Pláčáš o něčem, čemu evidentně nerozumíš a meleš páté přes deváté. Navíc srovnáváš nesrovnatelné. A tvé vulgarismy svědčí o tvé inteligenci. Ale co, každej má právo na názor. Jen si třeba zjisti, jak jsou propojeny ostatní automobilky, kdo je vlastní, kdo dělá vývoj! Taky si zjisti, proč není nejen Škoda v USA!
Já se veřejně přiznám, že jsem zvolil RS s TDIčkem. Nechci tvrdit, že nafta dá na *benzinu, to ne, ale zase na druhou stranu, nafta má slušnej potenciál pro chip. Z těch sériovejch 125 kW není problém vymáčknout nějakejch 160 kW a to už je zase něco jinýho. Jinak pro běžný ježdění asi 15 tisíc měsíčně považuji naftu za super. Ať si říka kdo chce co chce, ten nepatrnej rozdíl mezi naftou a benzinem při normálním provozu na normální, nebo spíš nenormální český silnici se stejně nepozná. K tomu bys potřeboval okruh, letiště nebo evropskou dálnici a i tak pochybuju, že bys s tím benzinem jel furt na hraně, takže jízda s naftou stejná jak s benzinem, ale daleko úspornější. Btw. RS není jen o sportovních vlastnostech, ale také o výbavě a jakési komplexní "mimořádnosti". Pro mě je RS skvělá volba, za 830k je to nadupaný auto, který si nic nezadá s většinou konkurence, kterou potká na silnici. RS sahá do historie a je to jakýsi klenot Škody a já to tak beru a taky ho tak uctívám, proto jsem nesmírně potěšen, že za volantem tohoto krasavce budu moci zanedlouho trávit většinu svýho volnýho času. Kromě toho je to moje první auto, o to je to potěšení větší.
počkej, jak myslíš to, že nepoznáš, že jedeš naftu? Ty jsi hluchý? nemáš čich? necítíš vibrace? necítíš turboefekt PD?
Tak s tím čichem si mě fakt dostal. Copak ty snad v autě cítíš svoje splodiny?? No možná, že subaru zavedlo novou metodu, jak řidiči dostat adrenalin do žil - zavedli výfukové plyny přímo do kabiny. :no: Jinak samozřejmě poznám, co mám pod kapotou, ale já to myslel spíš v rámci jízdního režimu, že pojedu cca stejnou rychlostí jako s benzinem, možná i rychleji, protože to auto má zhruba stejný potenciál, záleží pouze na okolnostech. A ty vibrace nebo turboefekt - tento motor není PD, ale piezo PD, což znamená upravená technologie vstřikovacích trysek, navíc má upravené sání, které při nízkých otáčkách uzavře část sacích kanálů v důsledku čehož nastává stále konstantní zvýření nasávaného vzduchu a to má za následek hladký chod i v nižších otáčkách. On i motor PD je do jisté míry kultivovaný, záleží na řidiči - pokud se budeš rozjíždět z volnoběhu, řadit příliš brzo a motor nebude mít to svoje, tak se otřepe, zadrnčí atd, ale pokud jen maličko přidáš, zvuk se rázem změní a vibrace jsou ty tam. :-!
myslíš, že na silnici nepotkáš někoho s další RS PD? Bude jich hodně, takže doporučuji vozit plynovou masku. Ale, SKAJO, jestli opravdu nepoznáš jestli sedíš v naftě PD nebo v benzínu, tak nemá cenu tady s tebou dál debatovat, to snad uznáš :no:
Nevím, kde jsi vzal, že to nepoznám, když jsem jasně napsal, že při jízdě vím, co mám pod kapotou. Jinak opravdu nemá cenu debatovat, protože spoustu lidí se nedomluví. Je to tak, stále melou to svoje a nepřipustí, že druhej může mít taky třeba kousíček pravdy. Stačí kouknout na tu debatu nahoře, pořád to stejný dokola a dokola. GTI vs OSTATNÍ :no: :no:
Nesouhlasil bych s tebou ze na normalni silnici rozdil nepoznas, protoze jsem mnel moznost porovnavat zopar modernich dieslu kolem 150 koni (ja vim sice ne az 170 jako v RS) se sportovnimi benziny kolem 200 az 230 koni a i kdyz ty diesle meli dobrou pruznost na vyssi stupne, ten tlak do sedacek a akcelerace pri vyuzivani celeho otackoveho spektra se s temi diesly nedala porovnat ani ve snu. A to zde nemluvim o dalnici ale o meste kde podle meho nazoru ten rozdil poznas kdykoli i pri kratke akceleraci. Skratka pri diesly mi nikdy jeste nespadla sanka a nemel jsem pocit take dynamicke nadradenosti jako kdyz jsem vystoupil ze silneho benzinu.
Tak já si také přidám. Opravdu mě vždy pobaví, jak se, od rádoby odborníků, dozvím, jak je Škodovka vlastně špatná, jak na nikoho nemá, nekvalitní atd. atd. atd. a jak jsou vlastně ubohý, že dají sportovnímu střižení daného typu dieselový motor. Jenom je zajímavé, že u jiných automobilek to nevadí. No jo, hold Škoda, hlavně, že si můžeme do ní kopnout! Také alergie na "RS" označení je značná. Jak to léčit, ale neporadím. Jen mě napadá, co těm lidem na tom vadí.
Já bych si do Octavie RS naftu nekoupil, ale je dobrý tah, že jí nabízí. Oni automobilky nedělají to, co se kecalům líbí, ale co vydělá! Ale to řada lidí prostě nechápe 😒 A kvalita? Nechápu, jak může někdo napsat, že Škoda Octavia je nekvalitní auto. V čem? Je to špička v kategorii (pomineme-li prémiové značky), ví to celá Evropa, jen doma to hodně lidí nerado slyší! Vezmu-li například interiér, tak jeho designové ztvárnění je velmi povedené, líbivé a z kvalitních materiálů. A nezlobte se na mě, mě interiér zajímá, v tom sedím, když řídím. A tolik vysmívané měkčené plasty jsou prostě hezčí a příjemnější na údržbu. U Škody se tomu někteří smějí, jinde jsou z toho hotový, jak udělali kvalitní interiér.
A srovnání se Subaru? Určitě má Subaru při sportovní jízdě (určitě na sněhu atd.) lepší trakci, to je prostě dané stálým pohonem 4x4. Ale na rovinu říkám, že 4x4 nechci, nepotřebuju a to žiji v na úpatí Krušných hor. A jiné srovnání. Desing je věc názoru, ale Subaru (Impreza) krásná tedy není, interiér prostoru moc nemá, pohledově interiér proti Octavii nemá nárok, motor 2,0 nic moc, spíš vůbec nic. A cena? Ano, Subaru musí cenou dolu, protože jinak neprodá, ale proč by to dělala Škoda? Stačí znát ekonomiku a nemusím odpovídat! A srovnání Subaru Impreza v combajnu s Octavii combajn? Subaru je 4x4 a u nás cenově dole, tím jeho výhody končí. A srovnávat Imprezu Sti a Octavii RS nejde, Subaru je jiná liga. Octavia RS je svižný rychlý cestovní auto, tak je třeba ho brát.
A ještě něco. Proč se do Škody kope třeba za haldex? U Volva to neva, u Škody to vadí! Prostě zažitá nevraživost některých jedinců, kterou prostě rozumný člověk pochopit nemůže 😒
Já bych si do Octavie RS naftu nekoupil, ale je dobrý tah, že jí nabízí. Oni automobilky nedělají to, co se kecalům líbí, ale co vydělá! Ale to řada lidí prostě nechápe 😒 A kvalita? Nechápu, jak může někdo napsat, že Škoda Octavia je nekvalitní auto. V čem? Je to špička v kategorii (pomineme-li prémiové značky), ví to celá Evropa, jen doma to hodně lidí nerado slyší! Vezmu-li například interiér, tak jeho designové ztvárnění je velmi povedené, líbivé a z kvalitních materiálů. A nezlobte se na mě, mě interiér zajímá, v tom sedím, když řídím. A tolik vysmívané měkčené plasty jsou prostě hezčí a příjemnější na údržbu. U Škody se tomu někteří smějí, jinde jsou z toho hotový, jak udělali kvalitní interiér.
A srovnání se Subaru? Určitě má Subaru při sportovní jízdě (určitě na sněhu atd.) lepší trakci, to je prostě dané stálým pohonem 4x4. Ale na rovinu říkám, že 4x4 nechci, nepotřebuju a to žiji v na úpatí Krušných hor. A jiné srovnání. Desing je věc názoru, ale Subaru (Impreza) krásná tedy není, interiér prostoru moc nemá, pohledově interiér proti Octavii nemá nárok, motor 2,0 nic moc, spíš vůbec nic. A cena? Ano, Subaru musí cenou dolu, protože jinak neprodá, ale proč by to dělala Škoda? Stačí znát ekonomiku a nemusím odpovídat! A srovnání Subaru Impreza v combajnu s Octavii combajn? Subaru je 4x4 a u nás cenově dole, tím jeho výhody končí. A srovnávat Imprezu Sti a Octavii RS nejde, Subaru je jiná liga. Octavia RS je svižný rychlý cestovní auto, tak je třeba ho brát.
A ještě něco. Proč se do Škody kope třeba za haldex? U Volva to neva, u Škody to vadí! Prostě zažitá nevraživost některých jedinců, kterou prostě rozumný člověk pochopit nemůže 😒
u volva si nikdo nehoní triko, jak je to úžasný systém, co kope do zadku všechny subaráky a quattristy 😉 . A co se týče dvoulitra v Impreze...ano, 118 kW z atmosférického dvoulitru je ostuda jak hrom...moment, kolik má 2.0 FSI v octávce...110kW? ajajajajaj >😒] !
Jeste nedavno byl jednim z nejlepsich dvoulitru obstarozni osmiventil 2.0/85 kW. Ted vyjelo FSI a skoro dotahlo konkurenci z pred 5 let. Co si v takove situaci tradicni skodifkar pomysli? "Ty v.e to je jako narez 25 kW navrch to je urcite nejlepsi na svete" - no a pak napise, ze motor konkurence je sracka. Problem je, ze automaticky predpoklad "arijske nadauto je nejlepsi" znamena, ze se ani nenamaha podivat, co ze vlastne konkurence nabizi (logicky, kdyby se podival, ze v Impreze je 118 kW, nemohl by takovou kravinu napsat). No a tak bych ho nechal spat a snit ten svuj sen o tom, ze az jednou proda S120, koupi si to nej na svete, Ochtlu >😁 >😒]
Ty jo, ty jsi mi to dal! Nikde nepíšu, že je Octavie nejlepší a už vůbec nemíním komentovat ubohosti typu "arijské auto" apod., které nemůže normální člověk používat! Nikdy a nikde jsem nepsal, že 2,0 Subaru je ***, a že 2,0 od Škody je nejlepší. Já píši, že 2,0 od Subaru nejede. Kdysi jsem tu psal, že jsem o Subaru uvažoval, ale po projížďce jsem byl velmi zklamán, a to nejen motorem! Nemusím si snít svůj sen, koupil jsem Octavii combi 2,0 TDI a jsem spokojen, už jsem to tu psal. On někdo je zažraný a nekritický Škodovkář, někdo zase zažraný nekritický Civikář nebo Subarista. Jenže ten druhej případ je IN a nosí se. A pro ty Civikáře a Subaristy je hold ten Škodovkář divnej a hloupej a nekritickej. Co dodat? Raději nic, oni by to stejně nepochopili!
prosímtě, brzdi. jsem subarista (i když mám moc rád vícero značek, většinu v evropě) a škodovkáře nikam neházím, většinou je tomu naopak. PS: pořád nemůžu pochopit, proč jsi byl zklamaný...ten motor je klasický benzín, dokonce bych řekl docela dynamický - jistěže ho pro sportovní jízdu musíš vytáčet, ale od toho benzíny jsou. Možná jsi zvyklý na naftu a na ten zátah. Já jsem zase zvyklý na široké pole otáček a na podřazení.
Já nemyslel Subaristu Subaristu, ale Subaristu 😄 Jistě chápeš. Já to chápu, vidím kolem sebe zabedněnce více značek. Mě osobně jen mrzí, že se do Škodovek všude kope 😒 Já jsem hrdý, že je to česká automobilka (ať jí vlastní kdokoliv) a jsem rád, že vyrábí tak dobrá auta. Jinak samozřejmě vidím, že jsou i jiná hodně dobrá auta.
S tím Subaru nevím, možná jsem čekal víc, dle chváli, co se píše. Ale jo, je to dobrej motor, jede solidně, ale nějak jsem čekal víc. Možná moje chyba! Ale víc jsem byl zklamaný z prostornosti, desingu interiéru, prostě mi to auto nesedlo. O autech rád mluvím, a ten prapůvodní příspěvek určitě nebyl mířen na lidi, jako jsi ty!
On to tu někdo psal. Škodovka je masovka (ani nemyslím výrobou) ale pojetím, Subaru je trochu něco jiného. Každý má jiné preference, já jen tvrdím, že z běžného uživatelského hlediska (odvoz rodiny, nákupy, pes v kufru, chalupa, ježdění klidnou jízdou atd.) je Octavia combi přeci jenom lepší nástroj než Subaru. Pokud si chci zařádit na sněhu, jezdím po nezpevněnejch komunikacích atd. je Subaru dobrá volba!
S tím Subaru nevím, možná jsem čekal víc, dle chváli, co se píše. Ale jo, je to dobrej motor, jede solidně, ale nějak jsem čekal víc. Možná moje chyba! Ale víc jsem byl zklamaný z prostornosti, desingu interiéru, prostě mi to auto nesedlo. O autech rád mluvím, a ten prapůvodní příspěvek určitě nebyl mířen na lidi, jako jsi ty!
On to tu někdo psal. Škodovka je masovka (ani nemyslím výrobou) ale pojetím, Subaru je trochu něco jiného. Každý má jiné preference, já jen tvrdím, že z běžného uživatelského hlediska (odvoz rodiny, nákupy, pes v kufru, chalupa, ježdění klidnou jízdou atd.) je Octavia combi přeci jenom lepší nástroj než Subaru. Pokud si chci zařádit na sněhu, jezdím po nezpevněnejch komunikacích atd. je Subaru dobrá volba!
tak mě se dost líbí impreza kombi, takže tam už nějakou tu čivavu dáš, ale není to klasický rodinný stěhovák jako je třeba O combi. PS: ódy se na subaru pějí, ale na základní motor asi moc ne...měl jsi zkusit WRX, s mříží (ano, kaju se) za tuším 830 k.
Jednu dobu jsem vlastnil Imprezu 1.8 (74kW) Kombi. Do kufru se po sklopení zadních sedaček vešlo horské kolo. Pravda, po sundání předního kola z vidlice. Maximum výkonu měl ten motor někde kolem 5600 ot./min. Zkoušel jsem to jenom jednou, zdálo se mi, že to tahá až moc. Normálně jsem řadil někde kolem 2500 - 3000 otáček. Jezdil jsem tak normálně - podle předpisů. Na dálnici Impreza ještě ve 150 km/h měla chuť zrychlovat. A tady najednou čtu, že motor 2.0 116 kW je v Impreze nic moc. Nějak se mi tomu nechce věřit, pánové. 😄
"motor 2,0 nic moc, spíš vůbec nic" - jestli si myslis, ze tohle budu povazovat za nazor nekoho, kdo neni zazrany skodifkar, tak holt smula. Jestli se ti Impreza nelibi, to je neco jineho (kadrovak uz tady jeden je) a klidne si napis, ze je hnusna (ale neupirej pravo me napsat, ze je hnusna treba Fobie - opet klasicky kadrovak). Ale pokud motor se 160 koniky je "vubec nic", ehm... Nekriticky zdaleka nejsem, ale to uz je klasika na auto.cz, ze je kazdy hned psychoanalytik-profesional. Ze se neco "nosi" a je to "IN", tak s tim jsi u me nemohl trefit vic mimo. A "arijske auto" je zcela odpovidajici reakce na kadrovacke kecy o zoufalych Asiatech, nikdy jsem si nevsiml, ze by ses pod prispevky od kadrovaka ohrazoval proti urazkam ostatnich. No jo, ale on kope za tu "spravnou" stranu, ze?
Skyline, ja srovna na teto 85 kw oktavce jezdim, jenomze pripada mi prilis leniva. Jestli mas skusenosti s timhle motorem tak porad.Svazuji koupu dvoulitru fsi. Co bys poradil, myslis ze to ma nejakej vyznam menit, bude znat ten rozdil? Nebo mam jet rovnou do tfsicka,hm?
A ona si Škoda honí triko, že je lepší? Asi ne. A že to píší nějací týpci, je mi jedno. Oni jiní týpci zase píšou jiný koniny, třeba jak je novej Civic nejlepší na světě. To je stejný.
Nikde jsem nepsal, že je ostuda 118 kW u Subaru. Jen píšu, že to auto s tím nejede a rozhodně to není super giga mega super svezení, jak ostatní píší. On pohon 4x4 prostě něco váží a prostě je to znát. Jediný, v čem 2,0 Impreza combi je lepší, je trakce (tedy pohon). Jinak ať se na mě nikdo nezlobí, ale z uživatelskýho hlediska je Octavia prostě lepší.
Nikde jsem nepsal, že je ostuda 118 kW u Subaru. Jen píšu, že to auto s tím nejede a rozhodně to není super giga mega super svezení, jak ostatní píší. On pohon 4x4 prostě něco váží a prostě je to znát. Jediný, v čem 2,0 Impreza combi je lepší, je trakce (tedy pohon). Jinak ať se na mě nikdo nezlobí, ale z uživatelskýho hlediska je Octavia prostě lepší.
myslel jsem samozřejmě neználky, ne Škodu. K tomu subaru: reagoval jsem na "motor 2,0 nic moc, spíš vůbec nic.", kde mi přišlo fér říct, že dvoulitr od subaru je velmi dobrý motor a že ti přišel o tolik horší než u konkurence nechápu. A s tím supermegagiga...kdo tady v diskuzi tvrdil, že impreza ve dvoulitru je nějaký výborný sportovec? Je to lehké auto s docela výkonným motorem, pohonem čtyř kol a nízkým těžištěm. Jinak, nikdo se na tebe nezlobí, protože každý má ta uživatelská hlediska někde jinde. Já třeba kvituji pohon všech kol a impreza se mi líbí, jiný chce velký kufr a rychlou naftu...ok, proč ne? 😉 :yes:
V celku souhlasim,sám mám imprezu,ale nemám jedinej důvod kopat do oktávky.Ono taky porovnávat tyhle 2 značky je dost neštastný.Subaru si podle mě koupí člověk,který ví co je subaru a který ho prostě chce.Škoda je obecně masová značka a má i tak zaměřené modely a věřim,že si jí koupí človék,který chce auto a není přesně rozhodnutý pro značku,tak jde k naší škodě.
Jinak s novou octavií najezdim měsíčne přibližně 2000km na služebky a celkem mi vyhovuje.Interiér je celkem solidní,plasty příjemné,jen mi trochu vadí přeposilované řízení a brzdy,ale pro ženu ideální.Novou oktávku beru jako opravdu jedno z nejlepších aut ve své třídě,ale že by vyčnívala,to bych neřekl.
Jediné co opravdu neskousnu je právě to RS s turbokamnama pod kapotou.Silné a pohodlné cestovní auto to ano,ale označení RS si podle mě nezaslouží.V benzínu klidně,i když 200HP z foukanýho dvoulitru neni nijak oslnivých,ale OK,konstruktéři chtěli potlačit turbo efekt a chtěli plynulej zátah odspoda,to beru.
Jinak s novou octavií najezdim měsíčne přibližně 2000km na služebky a celkem mi vyhovuje.Interiér je celkem solidní,plasty příjemné,jen mi trochu vadí přeposilované řízení a brzdy,ale pro ženu ideální.Novou oktávku beru jako opravdu jedno z nejlepších aut ve své třídě,ale že by vyčnívala,to bych neřekl.
Jediné co opravdu neskousnu je právě to RS s turbokamnama pod kapotou.Silné a pohodlné cestovní auto to ano,ale označení RS si podle mě nezaslouží.V benzínu klidně,i když 200HP z foukanýho dvoulitru neni nijak oslnivých,ale OK,konstruktéři chtěli potlačit turbo efekt a chtěli plynulej zátah odspoda,to beru.
Taky moc nemusím spojení RS s naftou, byť hodně výkonnou. Jinak si myslím, že je OII docela povedené auto. Ve své třídě je určitě super. Výborné rodinné auto. Ale nic víc. To, jak se marketing Škodovky snaží nacpat Oktávku do všech možných kategorií u mě pomalu způsobuje alergii na slovo Škoda. A taky jsou Oktávky předražené.
Ale musím říct, že v benzínu se mi docela OII kombík docela líbí (není slyšek Zetor).
Jinak Subaru a Škodu bych nesrovnával. Každá značka má jinou cílovou skupinu zákazníků.
Howg.
Ale musím říct, že v benzínu se mi docela OII kombík docela líbí (není slyšek Zetor).
Jinak Subaru a Škodu bych nesrovnával. Každá značka má jinou cílovou skupinu zákazníků.
Howg.
Na naftak supr zvuk (nejsem zvukar takze ikdyz me zato budou ted vsichi krizovat - me se libi vic nez ten od TSFI >😒] ) skvely tah, absolutne bez turboefektu prakticky od zacatku do 4,5 tis. (trbicko je ale celkem slyset) K rodinemu GTI se mi proste tento motor presne hodi. Jo a diky filtru pevnych castic - ani saze 😄 vrele vsem oproti rozezranemu benzinu - ktery se mi ani moc na predvadecce nelibil jak turbem silene vysoko tak tim ze se musel dost tocit - pridejte si ty lovace a kupte si naftak konec koncu nafta ted v zavodech frci tak at se jdou benziny bodnout 😄
PS: pro zaprisahle benzinaky - zkuste to uz prekousnout :-!
PS: pro zaprisahle benzinaky - zkuste to uz prekousnout :-!
Díky, že jsi napsal konečně ty, co už ji máš doma. To je alespoň podloženný příspěvek. Jel v benzinu, koupil naftu, je s ní spokojen. Taky jsem vsadil na naftu a teď mi konečně někdo potvrdil, že jsem udělal dobře. Jinak mě se taky zvuk TDI docela líbí, alespoň to není taková sekačka. Díky za super příspěvek. :yes: :yes: :yes:
TDI jsou super motory - vubec nechapu proc je u nas na ne poradan takovy hon na carodejnice - vetsinou si myslim ze je to proto ze ti s 1.6 OI by je moc chteli jen na ne nemeli penize tak je alespon pomlouvaji. Treba i Fiat pochopil a kupuje je o VW. Ted ten dvoulitr 2xOHC PD s piezoelektrikou - benzinaci zkuste se s tim bez predsudku svezt - sami budete koukat!! Navic setrme trochu ropu - samozrejme ze kdyz se kolem me prozene BMW 7 - 12V - je to krasa ale mit ti kazdy tak uz jedime vsichni na elektrinu (a toho zvuku se dozit nechci). Kdyz s timto jedu tak mam spotrebu mensi nez jakykoliv benzin. Nebo mi najdete nejaky - po statni Brno - Svitavy (40km) 4,1 na 100 prumerna rychlost 97 km/h 😄 setrme planetu.
Já ti to řeknu takhle - kdybych už chtěl šetřit planetu, tak si koupím hybrida a ne jezdící karcinom. Co se týče jízdních vlastností - za tu cenu to určitě bude dobrý zážitek pro milovníka dieselu, takže ti přeju hodně štastných kilometrů :yes:
Jo ale kolik hybrid stoji a kdo ho dela, taky jsem nad tim uvazoval a zatim je to mimo moje moznosti, navic spis cekam az tady bude vodik - tomu predpokladam budoucnost. Diky za prani a tobe taky
Já nějak pořád nechápu ty dohady benzín/nafta.Každý at si určí co chce a co mu vyhovuje.Když bych jezdil 50000km ročně,tak jdu taky do diesla,neřikám,že třeba přímo do octávky,ale prostě diesel.Ted ale mám auto na víkendy a jezdim max. 6000km ročně a dokud to jde,tak se chci bavit a právě v tomhle srovnávat octávku a imprezu prostě nejde.Ted nejde o debatu o normální produkci automobilek,ale o sportovně zaměřené modely a RS v naftě si hraje na něco co neni,respektive je do té pozice tlačeno marketingem.
není to tak... marketing využívá svých schopností.. a v RS to má na svědomí poptávka po dieselech, která tady je... Obecně bych si nevzal diesel do auta s nádechem sportovního modelu - RS. Jo a pro přispěvatele RS.. nějak mi uniká ta krása a malebnost zvuku chrochtajícího TDI.. nic horšího jsem v autě nezažil.. a pokud chceš zažít orgasmus při zvuku motoru.. >😁 >😁 TDI.. >😁 >😁 .. no nějak mi docházejí slova.. na to se asi nedá nic říct.. Dokonce i VW na to přišlo a začíná pomalu používat Common rail pro jeho kultivovanost.. (nejen pro ni teda).. 😉
No je videt ze jsi nikdy nebly u tohoto motoru zajdi si treba k VW pasatu s timto motorem - poznas ze to chrochtani tam skoro neni a i u starych TDI bych to nenazyval chrochtanim me se ten hlubsi zvuk proste libi, taky bych mohl hanlive pouzivat to ze benzin je jak vysavac, je to jen hloupa tradice - kdyby zacali diesly tak by se ted vsichni smali benzinu jak ma jiny zvuk - je to proste neco jineho a kazdemu se libi neco jineho. Jo a narozdil od tebe orgasmus si uzivam vyhradne v pritomnost me pritelkye ( nebo jine divky >😒] ale rozhodne ne v aute 😄 No to bych nerikal konecne i Fiat prisel nato ze Common je oproti PD vzdechlejsi a tak ho kupuje - precti si clanky i treba i na tomto webu a jeste proc ted tak VW s PD prorazi do ameriky ze cely Ford rychle vyvyji taky neco aby mu neprebral trh kdyz uz konecne i americani zacali setrit ropou 😃)))))
A to si prave nemyslim, jen lidi to zkresluji - podivej se na vsechny reklami na RS - jen treba hned na prvni slogan - chcete rodinne auto a pritom sportovni ??? vsimni si co je na prvnim miste - rodinne. RSko od skody je skvele rodine auto se supr uzitnymi hodnotami ve kterych se ostatni "souperi" hothaci 😄 nemuzou ani rovnat ( vem si treba tu imprezu - strohy osekany interier (skoro rovnou WRC, nic mo komfort - je to cisty sport ( nemyslim to hanlive ba naopak) kufr, lozny prostor kdyz sklopis sedadla tam se oto nikdo ani nestaral ( zase chapu je to proste sportak dusi i telem) ulozne prostory atd.. takze tady OII RS vede skoro nad vsemi o hodne - to se snad shodneme ? Ale pokud se podivame na druhou stranu nato kde treba objektivne majestatne vladne Subaru - sport. Tam ta skoda zase nezaostava natolik co za ni zaostavaji ostatni v tom predchozim a v tom vidim tu supr vec kterou na OII RS mam rad a proc jsem si ji koupil. Po pravde kdybych nato mel tak budu mit v garazi dve auta (snad tomu i tak jednou bude) OII RS - pro denni jezdeni komfort a sport cestou do prace a na vikend se drsne vyradit treba na okruhu treba prave s Imprezou ale pokud se potkame na silnicich treba z nakupu tak je na tom lepe OII RS, kdyz na okruhu tak te trochu potrapim 😄 PS: treba o spotrebe jsem se radsi ani nebavil - to by bylo moc nefer >😒]
proč tady všichni porovnáváte dvulitrovou nefoukanou imprezu s RS? nebylo by fér jí postavit třeba WRX? 😄
Diesel a ochrana planety.. jako kameňák je to dobrý, pokud to bylo myšleno vážně.. :no:
No za prve jsem to mislel ve smysl - nespalme si vsecnu naftu - za druhe podivel se na exhalace s filtrem pevnyc castic- v poho splnuje EU4 😄 a uz i americke normy takze i tady jsem mel pravdu, nemyslim co do budoucna ala hybridy ale co muzu udelat ted kdyz jsem 24.7 kupovla auto 😄
V "poho" splnuje Euro 4 - pro ropaky. Karcinogenni castice ovsem FAP nezachyti, takze sice se za autem nekouri (protoze saze filtr pochyta), ale na rakovinu je to snad jeste horsi. Jestli mas pocit, zes udelal neco pro dobro planety, tak se zeptej nekoho s rakovinou, urcite ti podekuje :no:
Nevim zaco me porad napadas, v tuto chvili se vic delat neda a bohuzel me chemie moc nerika ani medicina - asi jsi lepsi odbornik ale at porovnavam tabulky jak chci tak mi popravde tento motor s emisemi vychazi porad velmi dobre, navic v usa nemaji dvoje tabulky a on splnuje i pro usa, na takovouto diskuzi bohuzel nemam aprobaci tak ji opoustim a navic myslim ze ten clovek kdyby mel raokovinu jen z dieslu (coz je hloupost - ptal jsem se ted velde sediciho doktora) tak by byl si myslim byl rad ze se neco dela a ze se ty auta zlepsuji.
vedle sedící doktor...to je net na veřejných záchodkách? >😁
ne nemocnice 😄
😄 :yes: PS: jo, Pohotovost poctivě sleduju, takže.... :yes:
Přemýšlím o ní, tak díky za názor. Chtěl jsem koupit OII 2.0 TDi ve slušné výbavě a zjistil jsem, že když si připlatím cca 20 tisíc Kč, mám podobně vybavené auto, ale verzi RS + 30 koní navrch. Myslím, že to za to stojí, co na tom, že nálepka RS tomuhle autu zrovna nesluší. Ale ročně najezdím docela hodně, diesel má pro mě smysl a 170 koní, zrychlení a super spotřeba k tomu, koho by to nelákalo? Ještě se poohlédnu, ale na 90% mám jasno.
já bych osobně bral (kdybych chtěl diesela na rychlou jízdu) nejspíše Avensise a jeho 130 kW a 400Nm , o jeho kultivovanostise pějí oslavné ódy. Ale ani třílitr od koncernu není k zahození...ten je ale o pár výplat výš.
Mno ódy se moc právě nepějou a přiznám se , taky jsem je očekával.Motor to je ale jinak dobrej a kritiky je taky minimum.Hondí 2,2 je sice výkonově slabší ,ale parametrově v ostatním prý lepší.No nakonec ji Toyota v motoru roku nepředběhla a skončila vždy za ní.Tož tak...
Avensis se mi nelíbí. Obecně Toyota nedělá auta, která by se mi líbila. Nechci tím říct, že zrovna OII je designový skvost, ale vzhledově je ok, obzvláště kombík. U standardní série mi vadili přední mlhovky a verze RS řeší i tenhle problém. Každopádně, ještě budu chvíli vybírat, ale v cenové kategorii kolem 800K jsem zatím nenašel lepší volbu.
Psal se rok 2006, kdy se na stránkách všech tehdejších motoristických časopisů objevila Škoda Octavia druhé generace s motorem 2.0 TDi PD. V té době to byl opravdový kus. Můj obdiv mě donutil otevřít peněženku a vysolit 3/4mega. Dnes, po pěti letech zběsilé jízdy (50km/h v obci a 90km/h mimo) zjišťuji, že by bylo dobré objednat pár náhradních dílů z koncernu. Zadní okvetlé lemy volají po kytu, tlumiče už netlumí nárazy tak jak by měly. Další závady bych nekomentoval. Repase turba a výměna váhy vzduchu asi nestojí za zmínku. Proč jsem tenkrát nedal na slova kamarádů z hospody, když říkali kup si za tu cenu bavora? :-!
Výbornej tip ten bavor... akorát budeš muset na tu M3 dožebrat někde dva melouny... P.S. Tys někde slyšel, že by Škoda rezivěla? Nepoplet jsi si nadpis? nemělo tam být - pohled do daleké minulosti?
Když máš skoro mega na oktávu RS, tak už přihodíš nějaké drobné a koupíš si něco lepšího. Jo a mám 110kW z roku 1999, najeto necelých 180tis km a z červené (které je psaná v techničáku) se to mění na hněd😲ranžovou s bublinkami. A přitom je to pozink s nástřikem.
Nikoliv "skoro mega" nýbrž 700 a něco... do mega je daleko... Asi budeš nějaká výjimka, obecně Škoda a rez... to je vyloučeno. Jinak... máš ho sedmej rok... teď by to chtělo to modré RS na 200 koních ne?
Všichni tihle rychlí jezdci na Imprezách 2.0 se 160 😄 koňmi (bože), všichni tihle Civicové, Corollové, trojkjovýmazdoové, Riové... co žmoulaj 100 koní v ruksaku... ti všichni se třesou před jednou věcí - že je na silnici sejme Octavia... Jistě, pokud je to RS na dvoulitru v benzínu... nemaj šanci. Žádný z nich nemá šanci... Zbejvá jim jen jejich zoufalej RS mindrák. Tak je pochopme. Přece je nebudeme nutit, aby tu veřejně prohlásili, že chtěli bejt světový za 700... a přitom je na maděru rozcupuje ŠKODA. Tak za to náleží Škodovce velké BRAVO RS :yes: :yes: :yes:
existují i slabší auta než 160 😄 koňová impreza, takže toho Boha tam nějak nechápu. Jinak, máš pravdu. jen mi možná někdy příjde, že někdo si RS koupí, pak zjistí, že to není závoďák ale auto pro rychlé svezení rodiny a začne ten mindrák mít. PS: když už se tu vysmíváme dvoulitrové impreze na 160 koních, předpokládám, že ty jich povalíš aspoň 250,ne? 😉
Tady v Česku jezdí prakticky dvě motorové mutace Imprezy. 99%... to je tedy asi těch 20 za rok 😉 si koupí (logicky) těch 160 koní... a pak ten jeden, co si koupí Imprezu na 280 koních... ale všichni se tu na diskuzi tváří, jako by každá Impreza měla těch 280. To je ovšem omyl. Většinou je to "jen" 160... Přitom běžná Octavia jich má 150 a nikdo se tu nezaklíná, jáká to je lítačka. Z toho vidíš, jakou špatnou službu tu dělaj ti (nemyslím tebe) kdo vynáší Imprezu do nebes. Je to přesně to samé, jako bych tu jásal nad Fabií a tvrdíl, že prece je WRC a tedy je to neskutečný dělo. P.S. Nevysmíváme se Impreze na 160... vysmíváme se zoufalcům, co tomu nerozumí...
dobře...jen, já se skoro vsadím, že se u nás prodá víc WRX než imprez na 160 koních....to auto je sice dobré, ale hlavní devíza - motor - není žádná věc, co tě uzemní. Sakra, nejde někde najít statistiku prodaných vozů? Možná že u imprez vede STI... >😁
Prodeje Subaru za rok 2005 podle modelů (42% nárůst oproti 2004)😒br />
Impreza 32, Impreza WRX/WRX STI 49, Legacy 143, Outback 204, Forester 330 kousků... Celkem 758 vozidel. Vzhledem k vyhraněnosti značky, absenci naftového motoru a nepřiliš velkého záběru značky co do tříd to není dle mého názoru špatný výsledek. :yes:
:yes: Odkud je ta informace?
😄 Díky. Z oficiálních stránek subaru čr. Trochu jsem se tam zamotal a už to bylo. 😄 Zaujala mě Alessiova poznámka o prodaných Imprezách, protože když se podívám na cesty u nás (rozuměj v okolí Zlína 😉 ), tak tam na normální Imprezu téměř nenarazíš, zato těch "ostrých" tam jezdí jak smetí, nemluvě o různých evolucích lanceru... Hold kraj soutěžím zaslíbený... :yes:
"bezna ochcavka ma 150 koni" - to je pokus o for mesice? >😁
motor 2.0 FSI,110kw.Sakra lidi,tady je pár jedinců,který se snažej prudit do všeho.Sám mám nejradši japonskou produkci a evropský auta mě osobně moc neberou,ale ještě to neni důvod,abych je slepě odsuzoval. :no:
FSI 2.0 je podle tebe "bezna ochcavka"? V tom pripade je Type-R "bezny Civic" a STI "bezna Impreza". FSI neodsuzuju, je to na VW docela slusny pocin, uvazime-li, ze predchozi 2.0 byl archaicky osmiventil s 85 kW. Nikdo se nenavazi do motoru jako takoveho (zadny zazrak to sice neni, ale posmech taky nezaslouzi), ale do skutecnosti, ze by snad melo jit o beznou motorizaci. Podil 2.0 FSI bych odhadoval na 5% prodeju, jestli mas nekde nejaka cisla, ktera tvrdi neco jineho, sem s nimi. Podle me ma bezna oktavka do 115 k (drtiva vetsina O2 co na silnici potkavam jsou TDi/77 kW, sem-tam staricka 1.6 MPi, sem-tam 2.0 TDi/103 kW a zcela minimalne predrazene obe FSIcka).
Moc se snažíš napadat Škodu a působíš křečovitě. Ten starej dvoulitr na 115 byl ten správněj "pomaloběžnej" motor. Kdybys ho zkusil... zapomněl bys rázem na sekačky na trávu... (líbila by se ti i spotřeba), max kroutící moment měl někde kolem 2.8... dokonalej zátah od 1200... možná máš zvyky z autodráhy, tam se dobrý auta točej na mnoho tisíc... Nový 2.0 TFSI byl vyhlášen světovým motorem roku 2005 ve své kategorii, a možná ještě cennější je to, že letos své prvenství obhájil. Možná je to proto, žes nebyl v porotě... ale každopádně je dobré vědět, že VW vyrábí světovou jedničku v dvoulitru a zajímá-li tě to, též světovou jedničku za inovaci - to je ten maý ale nadupaný benzín 1.4... takže tve travněsekačkové touhy jsou zde v Evropě jaksi hodně oslabené... P.S. Na jakejch motorech si myslíš, že tu jezděj jezdci Civic >😒]
Jenže o tom to je.Type-R není běžný civic právě pro to,že je to Type-R,to samí je v rámci modelové řady oktávka RS,ale 2.0FSI je nabízen do běžných oktávií.Chceš příklad od Hondy,dobrá.Civic 7.gen se prodával od 1.4 do 1.8Vti a kolik myslíš,že se prodalo 1.8 a taky to nebyl speciální model.
O cem to proboha je? Bezna oktavka proste NEMA 150 koni, vic nevim, co k tomu rict. Pro nezaujateho ma proste bezna oktavka, kterou potkas na silnicich, v 90% pripadu nizsi vykon, nez 150 k. Jestli mas z nasich silnic jiny pocit (nebo lepe, jestli mas statistiky prodeju v CR podle motoru), sem s tim.
OK,jestli bereš běžný model jako ten,který je v % nejvíc prodávaný,tak 2.0 FSI není běžná oktávka.Já beru 2.0 FSI jako běžný model,protože ten motor není nabízen v nějakám zvláštním modelu (jako RS),ale jako součást normální modelové řady
Jistě. Ale to se Skylinovi nehodí do krámu 😄
ja so Skyline-om suhlasim, jednoducho je fakt, ze bezna oktavia nema 150 koni, tak prestante s tou smiesnou demagogiou. je to fakt trapne...silou mocou tlacite OIIRS tam, kde nieje a ani nikdy nebude.
Octavia RS není špatné auto, jenom označení RS pro běžné cestovní auto mi připadá velmi přemrštěné. Audi RS je sice o 2 třídy výš, ale u něj označení RS znamená 45O koní, a to je na místě.Pokud se týká motoru 2,O TFSI, není špatný, několikrát jsem s ním jel.Ale není atmosférický, ale turbo.Já jsem před mnoha lety zničil turbo 1,8 T v Passatu po 30 tisících.Je fakt, že to auto jezdí dodnes. Ale dotyčný mu nedává tak pokouřit, jako já tenkrát.
Tady u nás (Liberec, Jablonec) jezdí hlavně starší verze Imprezy. Většinou dvoulitry 85/92 kW. Já sám jsem měl sarou 1.8 74 kW. A řekl bych, že jsem vůbec neměl strach, že by mě někde "sejmula" nabušená Oktávka. 😄 Na dálnici mě jich samozřejmě předjelo hafo, ale to je hlavně o tom, že na silnici nezávodím. A na klikatých okreskách Libereckého kraje je jakákoliv Impreza rozhodně lepší než libovolná Octavie. >😁 Já mám dokonce názor, že raději 8 let starou Imprezu než 2 roky starou Octavii. 😉
podobny nazor mam aj ja. naco prepana davat 800 000 CZK za novu OIIRS, ked za tie peniaze mam Porsche 911 MY2000. a to mi hadam nejdete nikto tvrdit, ze to 6rocne porsche je horsie auto ako OIIRS, o "premiovosti" sa ani nebavime, o style, prestizi uz vonkoncom nie. kupa noveho auta je jednoducho z ekonomickeho hladiska hlupost. hotovo.
Jo ale trochu chlapce pletes hrusky a jakba dohromady, jako srovnavat auta z uplne jinych trid ? to je jako by jsi tvrdil ze v 20 lete karose odvezes vzdyc¨ky vic lidi nez v nejnovejsim Mkovym bavoru - ano mas pravdu ale toto srovnani je uhle 😄 srovnavej auta stejne tridy a stejne cenove kategorie - a vuala - Skoda natom neni najednou tak spatne jo a pro maritna S tak kde a kde a klidne si odpojim dva valce aby jsi mel sanci >😁
Jezis to srovnani saje jak svine. Muj otec si kupuje RSko proto, aby mohl rychle a bezpecne predjizdet a pri ceste do Sasnitz jet 180-200km/h na sestku za 6l a pritom chce mit ve sve kategorii velcie levne auto, protoze razi myslenku ze vyhazovat penize za to co neudrzi hodnotu je zbytecnost. Ver tomu ze hlavne na tyhle zakazniky Skoda sazi a ne na blazny co by nejradsi pokorili stovku za 3s a jezdili za 30l 98osmicky na sto. Fakt me bavi tohle nadavani na diesel a na škodu - ano jsou schopni vyrobit supersport ale jednak nechteji a druhak nesmi.
Tak jsem se tim tady prokousal.. Uf!
Skyline je KOKUTEK :no:
Skyline je KOKUTEK :no:
Taky sem se tim prokousal... a musim rict, ze vetsina lidi tady asi nechape, ze auto je spotrebni zbozi...! a ze se od nej chce nizka spotreba a bezpecnost. to je vsechno. na co subaru??? tady v cechach. kdyz budu bydlet v alpach, tak nad nim budu premejslet...ale tady??? myslim si, ze RS tdi je perfektni spojeni. bude vypadat krasne a krasne a levne pojede... tot vse
:-! Mám ji asi 10 dní, naježděných 2000km. Jezdil jsem pred ní OII TDI 77Kw a je to kurňa znát. Jsem nadšený z jízdy s ní. Dá se s ní jezdit svižně, úsporně, a naložím do ní i dosti nákladu, když potřebuji. Přesto to chci nechat chipnout z 170k na 212k.
Počkáme na COMONRAIL to je jiná kultůra. :yes: :yes: