Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Podcast 08: Golf V s pětiválcem v USA za 340 000

4 komentáře

cinska tanga ????
GTI
tohle není nic pro hluchý. Alfa... do USA? Kéž by se vrátila aspoň do Evropy... Nepotácí se ovšem jenom Smart... potácí se hlavně naše peněženky... Smart v USA? Jo, jako nákupní vozejk do supráčů... ideální. Králík vyskakuje... 340tyček... můžeš tam zobat VW z ruky... ale napřed se nauč plavat. Čína?... stačí mi čínský tanga... auta kupuju zásadně od výrobců z Evropy. Sakra... samá Čína... dosť bolo Číny. Jo,jo, klima jede - nohy v kýblu, hlavu v mlze... ještě že mám uši... tak BRAVO :yes:
To video.. :yes: :yes: :yes: To je lahoda ten zvuk. Dokonale jsem se probral. Až mě jednou povezou na hřbitov, tak běda jestli to bude v nějakým VW Transporteru. Tu krabičku, s tím co ze mě zbude chci posadit na sedadlo spolujezdce.... Pááánejo, to je kára... Je to skutečně aristokrat a konzerva. Jsem na tom podobně. Tedy s tou konzervou. Ale to že stále ještě má přehrávač na kazety.. >😒] >😒] Já bych se dostal jen lehce přes 3 mega. Volant si vyhřeju sám a ty vzadu se můžou koukat z okna, ne na DVD. Hlavně tu audiosoustavu, sedadla a kola. Nic víc bych tam nedal. 😉
:yes: