Novinky
0
[odkaz]
0
>😁 >😁 >😁 Ty jsi voooooooool >😒] 😉
0
Proti rejžákům (vyjma Japonců) se musí bojovat všude!!!
0
Hele, klidni ty rasistický projevy ;-\ :no:
0
Tohle nevezmu ZZpět. 😐
0
Vzpamatuj se. Co tam bylo rasistického? Uklidni se jo chlapče? :no:
0
😄 :yes:
0
NeZZlob se na mě, ale tihle přivandrovalci dost dobře rozkládají hospodářství i této země. Třeba u nás v ulici koupili koloniál. Mají ho asi rok. Jejich denní tržba je odhaduji tak 800 - 1200. Když od toho odečtu cenu zboží, které prodali, tak se dostanu na zisk zhruba 200 - 300 Kč. Bývají tam dva (dvě). Mají otevřeno od rána (asi 8 do 19, nevím přesně), pokud vydělíš 300 Kč 10ti, vyjde ti uctyhodná částka 33 Kč na hodinu pro oba!!! Myslíš, že kdyby provozovali tento obchod, že zde, v této zemi můžou žít (nájem, strava...). Odpovím za tebe. NE! Co myslíš, že se tam děje. Perou se tam špinavý peníze. Stát z nich má h*, akorát některý lidi z nich mají úplatky (ty by potřebovali taky zavřít). Nejde o barvu kůže, nebo probůh toho, že by měli šikmý oči. Jde o to, že i oni jsou součástí šedé ekonomiky a zneužívají jak mých, tak tvých daní. Mě to jedno není. Proto také píšu vyjma Japonců, protože těch pár co se tu usadí, určitě neprovozuje takovéhle "kšefty" a prospívají naší zemi, protože třeba učí na školách atd. Japonci jsou morální a kulturní národ! Jejich ekonomika funguje na stejných principech jako naše a vyjma estetických a duchovních hodnot jsou stejní jako my. Ale bohužel většina ostatních asiatů nevyznává zdejší zvyklosti a hlavně zákony! A to JE problém. Samozřejmě je to také věc přístupu nás všech, zejména ve správních a kontrolních orgánech. Ale když budu morální, tak nemusím jet do cizí země dělat bordel.
0
:yes:
0
Já chodím občas na čínu u Florence (u školy), kde mají asi tak pět hostů za hodinu, jsou tam tři. je to nehorázná pračka...ale...chutná mi tam 😄
0
Byl jsi se nekdy podivat v kuchyni? >😒] >😒] >😒]
0
>😒] >😒] >😒]
0
byl jsi se někdy podívat v kuchyni kdekoli? >😒] >😒] >😒]
Jak to Mr. Marko vlastně myslel, že Jaguar ještě 3 roky zůstane v premiovém segmentu? Znamená to, že Jaguar za 3 roky nebude hrát první ligu v že přestane vyrábět 5m luxusní sedan (XJ bude 4D kupé)? Chápu, že XJ zásadní inovaci potřebuje - tohle dílko je diamant vybroušený k dokonalosti, současný král srdcí a není kam jít dál. Podobnou otázku řešilo BMW, kdy muselo inovovat např. skvostné BMW 5 minulé generace a nasadit Bangla. Doufejme, že designový posun Jaguaru nebude probíhat tak kontroverzním způsobem, to by značka nemusela ustát. Jinak bravo XJR a bravo redakce, těším se na test XJR. :yes: :yes:
BMW 5 minulé generace že byl skvost?! To se teda prober! Vždyť to byla zoufalá nuda.
Ano, byl to skvost. Az zase neco nebudes vedet, neboj se zeptat.
nejaky slovensky vestec nebo pouziva Vodaphone Live? >😒] Myslim ze ani Ford nemuze byt ta hloupy, aby Jaguar prestal delat limuziny... a pokud ano, doufam ze Ford brzy krachne :no:
Marko je zdejsi automobilova ikona. Jinak velmi schopny a mily clovek! Auta jsou jeho svet, ale nezapomina vnimat realitu. Nevim o nem nic, co by nevyznelo jako oslavna oda😉 BRAVO MARKO :yes:
Tak bavíme se tu o autech, nebo plácáme po zádech Marka? Sakra práce! >😁 Bravo Jag! BRAVO Marko! :yes:
¨😄 tak dobre, no kazdopadne jak se vede matesi? Ja snad pristi tyden projedu nove XK😄 vcera jsem se na nej byl podivat a musim rict, ze ve skutecnosti vypada mnohem lip nez na fotkach.
Nove XK jsem mel moznost trochu prohnat hned jak se tu objevilo. Jak se vede? No jak to politicky korektne napsat a nerict rovnou, ze bych nejradsi cele AMT poslal tam, kam oni posilaji Jag v CZ ;-\ :no:
Jo jo, Jaguar proste trpi a bohuzel ne jen majitelem ale i lokalnimi prodejci. nezalozime si dealerstvi Jagu?
Jo, napad slusnej, ale s timhle importerem bysme dopadli jako Jaguar Moravia😒 Jedina cesta je bombardovat anglany a donutit je, aby PAG auta zacali prodavat dealerum sami. Stejne jako BMW. Meli by se poucit, stejni lide, stejny scenar.
Myslis, ze je hodne velky nesmysl jim neco v tomhle smyslu napsat? Kdyz jim nebudou chodit rozhorcene dopisy, mozna o problemu ani nebudou vedet. (Necekal bych, ze ti z Jaguaru odpovi -pokud vubec- cokoli jineho nez vatu, ale i tak...)
Neni to nesmysl. Ja sam si ted pockam na jednu vec a udelam to. A co vim, tak nebudu prvni. Jak jinak se to maji dozvedet, kdyt ne od nas, uzivatelu. Ja jsem ochoten jit tak daleko, ze si udelam dovcu v Anglii a domluvim si tam osobni schuzku. A kdyz nebudu mluvit s nekym kompetentnim, tak se pripoutam retezem ke dverim jako jihoceska matka k plotu Temelina a uvidite me ve zpravach >😒]
Stačilo, že jsme tě viděli na fotce u ST 😉 Ale jinak souhlas. Chce to se ozývat...
Je to s tím AMT tak zlé? Uvažuji o tom že bych si udělal radost a koupil si produkt jedne z automobilek které zastupují- ale kdyžtak zůstanu u Volva nebo počkám na Legenda
Asi jak pro koho. Obecne LR je vice preferovany nez Jag. Ja a par dalsich mame problem, ze dobre pamatujeme predchoziho importera a je tam rozdil. Teda rozdil, Motokov to delal , dle me, daleko lip. A to je tyka i jedineho dealera Jaguaru Moravia, ktery byl nyni koupen AMT. Ovsem podminky, za kterych k tomu doslo jsou s ? 😒 Takze ted maji monopol, coz neni nikdy dobre. Co maji AMT asi lepsi nez Motokov je cenova politika. Vnuti ti slevu uz ve dverich. Jenze...... Jag neni Fabie. No nic, to je na dlouhou debatu a co clovek to nazor. Rozhodne se tam aspon zajdi podivat, treba jsem jen ja uknucenej. Auto si tam spatny nevyberes :yes:
No uvažuji o S-Type v 3,0 ( ať si kdo chce co chce říká- do Jaguáru nafta nepatří). Takhle mně moc o nějakou slevu nejde- ne že by mně na penězích nezáleželo, ale já chci za své penize zejména kvalitní služby a určitý standard chování ke mně ( to mne třeba donutilo přestat přemýšlet o Audi- ten prodejce byl strašně familiérní a furt jenom chválil to své a ostatní pomlouval). Já jsem anglofil a tak mám rád jiný přístup- distigované a férové chování gentlemana 😉
Ted reknu neco, co by moc lidi necekalo. V S-Typu je lepsi 2,7D nez 3.0 benzin. Opravdu, aspon pocitove. Vyzkousej a uvidis😉 Jinak S-Typa v soucasne modelove podobe lze jen chvalit. Absolutne dotazene auto! Jak jsem rikal, stav se v Jagu v Praze a uvidis. Pokud bych ja mohl doporucit, tak mam velmi, ale velmi pozitivni zkusenosti s prodejcem v Brne. Jsou presne takovy, jak jsi psal, ze bys chtel. Nejlepsi mas ovsem navstivit oba a uvidis, kdo ti vic sedne. Podminky (financni) budou velmi podobne, ne-li stejne, jedna se o jednu firmu. Ad sleva, jiste ze je prijemne usetrit nejakou korunu. Jde o to, ze v Praze se cenou podbizeji a to k Jagu jaksi nepatri, dle me. Mel by to byt vyraz indivindualniho pristupu k zakaznikovi, nebo by to aspon tak meli podavat. Pokud bys chtel v Brne kontakt na konkretniho cloveky, tak se mi ozvi na mail. Drzim palce, abys nakonec vybral to nejlepsi, jako toho nejlepsiho Jaga, toho, ketry ti nejvic sedne😉 :yes:
Příští týden si udělám čas a vyberu si něco k výročí svatby 😄 Jasně že sleva je příjemná, ale myslel jsem to právě ve smyslu té podbízivosti ( někdy z toho má člověk pocit- že prodejce je zoufalý a snaží se za každou cenu prodat a jinak že zkrachuje- mně se tahle naléhavost a nátlak ( když to podepíšete teď máte slevu .....) hnusí). Já prostě očekávam u prodejce takto prestižní značky jistý způsob vystupování, noblesy a šarmu. Mimochodem co servis jak to vychází- nesnaží si nějak tak přivydělat víc než by měli. Teď mám S80 a jsem zvyklý na to že si váží mé důvěry ( vždy jim tam jen přistavím auto na garančku a řeknu udělejte co je potřeba) a nefixlují- naopak mi při předávání auta si se mnou sednou a každou položku mi vysvětlí a zdůvodní ( a to přísahám že nikdy jsem na ně neprudil že by mne měli zaškatulkovaného jako otrapu)
Co se servisu tyka, tak Brno bez namitek a Praha snad taky. Mam u nich ted auto, tak uvidim. Rozhodne je tam par velmi schopnych techniku, kteri si vedi rady. Ceny jsou jasny a nemyslim si, ze by se snazily podvadet. Myslim, ze v tom jejich systemu to ani nejde. Zatim jim toho moc vytknout nejde. Byl bych celkem bez obav. Moje narky musis brat tak, ze jsem byl leta zvykly na neco jineho a mel jsem k tem lidem osobni vztah. Ale to sem do diskuze nepatri. Proste tam zajdi a rozhodni se. Urcite ti muzu se zarukou rict, ze v Jagu zacnes zit v jinem svete nez ve Volvu. Byt proti Volvu nic nemam. Jag je proste svet sam pro sebe. Preju stastnou ruku pri vyberu a kdybys mel nejaky dotazy, tam na mail😉 :yes:
Království na kolech - tak by se dala tahle šelma charakterizovat. Rozdíl mezi tímto a Maybachem je, že sice víš, že ten, kdo s tím přijel / se nechal přivést, má neskutečný prachy, ovšem víš, že ten v Jagu má styl, kdežto ten v Maybachu jen ukazuje kolik má peněz. Tak to vnímám já.
Já nesouhlasím. Třeba p. Horáček měl myslím, možná stále má XJ, nebo Daimlera, teď nevím.... A teď snad ještě má Maybach. Ano je to o vyjádření svého postavení, ale i Maybach má své kouzlo. Každopádně Maybachem se jednoznačně musí člověk nechat přivést, kdežto Jag je právě TO auto, které si můžeš ještě řídit sám. A navíc je to Jag.
Nádherná klasika pánové. Skutečný britský gentleman, aristokrat na čtyřech kolech. Jen jednu technickou bych měl - kdo jste byli v novém autosaloně Jaguar AMT v Hloubětíně, možná jste si všimli, že tam mají vystavenou XJ Class, která se téhle akční verzi zatraceně podobala... 😉
Až příliš nás Jaguar natahuje... až přespříliš spolehá na naše srdce, na naši věrnost, na naši velkorysost. Zoufalá kola, co vezou kastli s přakrásnou přední partií, s dokonalými světly a nehasnoucím profilem... jenže... tohle nejde rvát donekonečna... Když vezmu celou trojku (bez coupe), pak nabídka začíná být lehce za tím, kde Jaguar má být... my víc chceme, aby XJ bylo ikonou lux limuzín... myslím, že na Jaguar musíme být velmi nároční... Jaguar... to je ARO autosvěta... to je naděje, že stále ještě jsou limuzínoví srdcaři... a nejen hybridní vašnostové. Jo... já držím pšechny palce Jaguaru ať je stále tím, či byl... a čím ještě stále je... autem pro sportovního vzdělaného gentlemana, co ví, co zná, co umí... estetiku, tu netvoří výtvory východních větrů... tvou estetiku, postoje a vnímání aut tvoří právě třeba Jaguar... BRAVO JAGUAR :yes:
Zkus si to po sobě přečíst 😉
ARO? to jako ARO made in Rumunsko?
Zoufalá kola? Tak tentokrát si asi zoufalý ty. A to zoufalý nepíšu záměrně se dvěmi "z". Tohle není auto do firemní flotily. Na to je tu XJ8..
Koula jsou zoufalá, vůbec mu nesluší.
To je věc názoru. Viděl jsem slušivější, to jo, ale že by na tohle auto tyhle kola nepasovaly... Nevím, mě na něj "sedí". Na XJ8 (6) by asi patřila jiná.
Je čas udělat tlustou čáru za svou minulostí a přijít s opravdu novou generací XJ. U nového XK se to docela povedlo, hlavně interiér je velice povedený. U stávající XJ je právě interiér jednou z pih na kráse. Určitě nebude jednoduché přijít s novým modelem, ale Jag se s tím musí poprat. Zvládlo to i M-B a BMW, teď je čas aby se předvedl Jaguar. Jsem moc zvědav.
BMW zvladlo interier, u 7???? 😲 😲
BMW i M-B si řeklo a dost. A přišlo s novou generací vozů co se týče designu. Žádné vylepšování a všeljaký zaoblování stávajících tvarů, ale čistej papír. Hodně se to projevilo například u třídy E od M-B, kde pouze zvýraznily křivky předchozí generace (to samý udělal i Jaguar s XJ). Ze začátku se to zdálo jako dobrá myšlenka. Ale když přišla nová 5 a později A6, tak E hodně rychle zestárlo, ani facelift už to nezachránil. To jestli se nový vzhled M-B nebo BMW povedl si každý odpový sám, ale důležitý bylo, že se automobilky odhodlali pro radikální změnu. Kdežto Jaguar s XJ už dlouho přešlapuje. Aby nepromarnil.
kombinace aut XJ a XK v garáží = "that was a good life" 😉 :yes:
Proč was? Snad IS 😉 :yes: Napiš něco na stránky, ať to můžu dodělat.. 😉
myšleno..."Lord si usrkne čaje a zadívá se na staré pentlovky, pokryté prachem. Je středa půl šesté, čas na procházku po panství. Zavolá sluhu, ten ho snese ze schodů a posadí na kolečkové křeslo. Pomalu projíždí zahradami, když starý pán tiše pronese "...garage,Jean...". Jean se lehce podiví, nicméně zamíří ke garáži. Nechá stát lorda kousek před vraty a jde je otevřít. Jsou zrezlé,skřípou a jde to ztuha. Jean vytáhne vrata až ke stropu a jde rozsvítit. Žárovky jenom neochotně a slabě žhnou. V přítmí se objevily dvě siluety, zakryté těžkou zelenou tkaninou. Starý pán lehkým pokynutím přikazuje Jeanovi, aby jí sejmul a ze tmy se pomalu vynořují dva majestátné automobily. Je to XJ a XK, stojí pokorně vedle sebe. Starý pán se jen usměje a chvíli vzpomíná na chvíle, kdy obě tyto kočky proháněl po úzkých silničkách hrabství Kent...nezapomenutelné zážitky. Lord uroní slzu štěstí..."its been a good life" 😉
No jo, ale my musíme chtít, aby právě takovéhle zážitky mohly vznikat i nadále. Z toho důvodu je prostě nutné, nevyhnutelné a nezbytné, aby se zde neuchytily korejské a další značky a zároveň se snažit, aby lidi měli jakési vyšší cítění a morálku a nepodporovali tyto korejské značky.
Toto auto je proste nádherné. >😁
Ale jeden detail mi tam moc nesedí - chrómové detaily k Jaguaru rozhodne patria, ale všetky sú pomerne decentné a elegantné, a zrazu za blatníkmi svieti "kus plechu" 15x40cm - muselo byť aj toto naozaj v chróme?, alebo keď ano, tak trošku inak tvarované. Jasné, že tento model má vyzerať športovo, ale niektoré mohutné drsné športové prvky vypadajú v chróme trochu neprirodzene. Teraz pomaly čakám, či niekto neurobí aj mohutné zadné krídlo v chróme.
Ale jeden detail mi tam moc nesedí - chrómové detaily k Jaguaru rozhodne patria, ale všetky sú pomerne decentné a elegantné, a zrazu za blatníkmi svieti "kus plechu" 15x40cm - muselo byť aj toto naozaj v chróme?, alebo keď ano, tak trošku inak tvarované. Jasné, že tento model má vyzerať športovo, ale niektoré mohutné drsné športové prvky vypadajú v chróme trochu neprirodzene. Teraz pomaly čakám, či niekto neurobí aj mohutné zadné krídlo v chróme.
Pravda, v barvě karoserie by to vypadalo lépe.. Myslím, že standartní XJR by tě zcela uspokojilo a nemá ty výstupy vzduchu.
No, aj obyč. XJR by ma celkom uspokojilo 😄 😄 Mne výstupy vzduchu nevadia ako také, ale na takomto aute podľa mňa vyzerajú lepšie, keď sú trochu decentnejšie. Na nejakom brutal šporťáku môžu byť aj extrémne výrazné, tam je to žiadúce, ale pri Jag ide predsa okrem dravosti aj o eleganciu - tak som to myslel.
Souhlas.. 😉
taky bych se spokojil s XJR ... jsme tu samy skromny kluci
U XJ obecne existuje "dechrom" paket, mozna bude i u tohodle. Pak uz bys mohl jit objednavat😉
Jaguar XJR je a vzdycky bude slechtic, audi A8 ma proti nemu image Paroubka... libi se mi tradice, tradice dlouheho kufru, nizoucka siuleta proti ktere vypada BMW 7 jako MPV. jaguar XJ je jiste horsi nez S-class, ale ma smrnc. neni to kusovka z marketu...