Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Nový Mercedes C Sportcoupé se bude vyrábět v Brazílii

Ještě před rokem jsme mysleli, že pohádka v podobě Mercedesu třídy C Sportcoupé skončí kvůli úspoře nákladů bez nástupce. Kupé nakonec bude.
Zpět na článek
neregistrovaný "cuisine"
19. 7. 2006 20:16
Re: bez titulku
málo vídaný ??? ;-\ já vím zatím jen o tomhle jednom že je tu v čr a ani ten sem ještě nedovezl ofiko zástupce ale soukromník ... :-O
neregistrovaný "Lekes"
19. 7. 2006 18:28
Re: Migration
Mercedesy jsou velmi zdařilá a vychytaná auta. Jediné, co mě čím dál víc znervozňuje, a týká se to dnes už (téměř) všech automobilek, je to, kde vyrábějí! Jak kvalitní asi mohou být Mercedesy z Brazílie, Toyoty z Turecka atd atd, vezmeme-li v úvahu přístup k práci v těchto zemích? Zeptejte se (pokud se o tom s vámi budou chtít bavit) na servisech jednotlivých značek na zkušenosti. Osobně bych si vůz vyrobený jinde než v Německu, Japonsku nebo Švédsku asi raději nekoupil, i kdyby to byla Toyota, MB apod.
neregistrovaný "Pekelná Micinka"
19. 7. 2006 17:02
Re: bez titulku
Ano, ano. GL je málo vídaný MB a přitom je to krásné auto..
neregistrovaný "don Pedro"
19. 7. 2006 16:35
Re: OT: Bimbas a právo
Pokud někde nějaký Bambas něco takového nakváká, tož by už neměl bambasit na tom místě kde bambasil když to vykvákal. Není přece nás řidičů problém že poslanectvo (už zase, oni to tam snad ani jinak neumějí) vyposlalo do světa opět děravý paskvil. A vážený pan Bambas by si měl uvědomit že je placen z našich daní, tudíž je náš zaměstnanec, který by nám měl sloužiti ku prospěchu a ne na nás dělat bububu ramena. Tož tak.
neregistrovaný "cuisine"
19. 7. 2006 15:11
bez titulku
tak se u nás dneska objevil krasavec .... nádherný ... v černé barvě husté výbavě .... Mercedes Benz GL .... LR má problém tohle auto se vážně povedlo ... závidím jeho majiteli .... měl dobrou volbu :-)
neregistrovaný "Pekelná Micinka"
19. 7. 2006 14:58
Re: OT: Bimbas a právo
Chudák paní Vomáčková... >:-[] To je tím, že nepoužíváš odrZZku >:-[] >:-[]
neregistrovaný "Tom"
19. 7. 2006 14:58
Re: Migration
:yes:
neregistrovaný "ZZ"
19. 7. 2006 14:43
OT: Bimbas a právo
[odkaz] Neuvěřitelný, jak může pasivní věc ovlivňovat funkci něčeho jiného. To mě za chvilku zavřou, že jsem jel na kole a paní Vomáčková vypadla z okna, protože se chtěla podívat, jestli mám odrazku. Vždyť já ovlivnil její zvědavost a tím jí způsobil újmu na zdraví :no: To je šlendrián ;-\ Ať mi dokáží, že jsem ten přístroj měl zapnutej >:-[] :yes:
neregistrovaný "ZZ"
19. 7. 2006 14:03
Re: Migration
Spíš je zajímavější, že asijské automobilky zde budou vyrábět, aby se vyhnuly dovozním clům. Kdežto evropské, které vyrábějí mimo EU, na dovozy clo platit nemusí. To je ale ochrana trhu... :no: Echt evropská automobilky vyveze kapitál, pracovní místa, tady zůstane v lepším případě jen vývojové centrum a clo platit nakonec nemusí. Asijci zde investují, staví fabriky, přinášejí nová pracovní místa (možná ta, která vznikla díky odchodu evropských firem)... Jo, je to hodně na zamyšlení. Chce to ovšem umět dohlédnout dál a vidět svět trochu v souvislostech a ne jen na kopec za kravínem.
neregistrovaný "ZZ"
19. 7. 2006 13:57
Brazil
Hm, tak to bude "kvalitní" perla >:-[]
neregistrovaný "sn4pb4r"
19. 7. 2006 13:53
Migration
Nakoniec sa bude v DE vyrabat iba Ecko a Maybach... EU automobilky budu vyrabat vsade inde len nie v EU , a Vychod bude vyrabat u nas... ...je to tak trocha na zamyslenie...