Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Seat Leon Cupra: první fotografie

30 komentářů

PS. tento pribeh se zaklada na osobni zkusenosti, ale dohledejte toho tatika s klucinou ze Zlicina. Rad bych vedel,co si tehda rikali 😉
Stal tam leon a mohli by vybirat vstupny, to se u golfu asi nestane >😁
OTOCME LIST, nekonecna hadka si zada rozuzleni, proc se nezeptat nemluvnete ..... postav na parkplac pred supermarket Leona, malej kluk pribehne a rika: "Tati tati, co je to za pekne auto?". Otec,s lehce prosedivelou kstici,40ti leta praxe znalce opravdoveho sveta : "Ale chlapce, to je JEN Seat - Leon, neskodna selma" Lehce ho zatahne za ruku a jdou pryc. Klucina jednou vyroste a zapne prvne sam dalkou TVbednu a media ho nauci, jak vypada krasa - krasa je to, co ti rekne reklama-presne to co ti vnuti jako sen,lidovy sen .... ver, ze co je z nemecka, je nej. Co na tom, ze na parkovisti se u toho "lidovyho snu" nezastavi ani baba uklizecka upravit si satek v odrazu priplatkovejch zatmavenejch skel... Musis drzet basu s masou, jinak te semelou. Tak davej bacha bracho, detstvi je tezka doba.
Se obávám že tohle vlkohradští nedopustí ...
Šak nám tam ale dlúho nevydržál ... :no:
:yes: A teď si vem kdyby to někde nějaký trouba v marketingu nezpackal a nechal nejdřív vypustit na trh Leona a pak až Alteu, to by teprv bylo ... ale asi vlokohradským zadní část těla cvakala osmičku drát aneb co kdyby byla nedej bóže náhodou ohrožena pozice Golfa. Plus :yes: za černou.
Tož mně se tedy Leon líbí - a moc. U tebe bude sedět to "nebo ne", viď. Leona povrchně a naivně já tedy nevidím, a to právě pro tu jeho španělskou horkou krev, potenci a drajv (mám a mohu-li tě citovat). A zrovínka tak jak ty máš problém s Leonem mám já problém s Golfem - unylý, usedlý, ničím nepřekvapující, až nudný - to je IMHO důsledkem jeho dlouhodobé (I,II,III,IV,V) evoluce. Ale on ten Golf takový být musí, neb je šit na míru vkusu německého "publika", toho (asi) nejmocnějšího trhu v EU (bohužel s nejmenší fantazií). A Golf VI bude zas evoluce nebo už tentokáte revoluce? Na tuto řečnickou otázku si s dovolením odpovím sám: bude to zase jen evoluce, neb tu revoluci by německý trh nezkousnul, a když, tak jen velice těžko, každopádně by se to projevilo na prodejích, a o zisky jde (logicky) každému v první řadě. Chceš-li tedy neotřelý, neokoukaný design v mainsteamu, jdi do Seatu (Leon), na to a právě proto on v Koncernu je. Tož tak. P.S. Leon v čevené či modré barvě je dobrý, i v bílé mu to sluší, a v černé je to vyloženě krasavec. Ale ta žlutá, no nevím, ta je u mne docela diskutabilní. T.t. P.P.S. Jo a jěště jsem chtěl dodat: proč Koncern dokázal u VW udělat unifikační dvojku Golf/Golf+ (= Leon/Altea) a sedan Jettu tak trochu jináč, kdežto Toledo (ten kdysi tak slušně vypadající a i poměrně slušně se prodávající) vypustil do světa jako ošklivé káčátko (a to jsem se vyjádřil ještě mírně)? To ať mi nějaký marketingový znalec vysvětlí. T.t.t.
😄 :yes:
Jo,jo, C3 je stylotvornej koník :yes:
máš tam nápis OT
samozřejmě že v této třídě existují auta- na které Yaris nikdy nedosáhne. Klasická přístrojovka je dosud nepřekonatelná- to všechno beru. Velice mě ovšem překvapil skok, který Yaris od své první generace udělal... Posun k lepšímu je hmatatelný. Ta "černá díra" uprostřed přístrojovky v Ya1 byla jedno z nejhorších řešení jaké jsem v životě viděl. Nová generace překvapí robustností- je znát že požadavek bezpečnosti byl prvořadý. Clio je samozřejmě velký hráč, jenom...že narostl do rozměrů předchozího Méganu a zadní partie je reminiscencí nynějších Méganových opičích *... Corsa zatne do živého, to je jasné. Věřím v hodnotnější interiér než byl na prvních fotkách. Celkově mě ale Ya 2 velice příjemně překvapil. Ovšem 😄 na zadku z něj nesedím... Jako silnou osobnost v tomto segmentu považuju i C3- sice už trochu v letech, ale stále velice neotřelý a svěží. Jen kvalita interiéru by mohla být lepší (barvy, tvar volantu)
Yaris má mnoho parametrů na výši doby... Je to typickej produkt chladného klakulu... "jak udělat pro chudé vrstvy auto k nákupům do Delvity" pro mne má ovšem jednu velkou nevýhodu... nevypadá skoro jako auto. Absence kapličky před volantem je tak fatální nedostatek, že by mě odradil od koupě. Zrovna tak pasáž zadních blinkrů... a pak... neznám chlapa, co si nechce v autě hrát na Loeba... a tak nějak mi to prostě k Yarisu nejde... pochopím tedy logicky tance kolem Grande Punto. Myslím, že Yaris II má ovšem jeden velký klad... konečně se přestal prodávat Yaris I... pojízdnej samuraj. V kontrastu k Y-1, u něhož jsem pro neskutečně japonskou vizualitu dodnes nepochopil, jak to někdo tady vůbec může koupit, je Y-2 pramen čisté vody... ovšem, jak se má dělat malé auto... to nám ukázal Renault Cliem a Opel Corsou... jakmile Corsa vyjede... přitažlivost Y-2 rázem začne opadat... udělat auto... to není jako do sebe kopnout rejžovej likér.
Přesně tak, aspoň ten zpropadenej haldex by byl fajn... :yes:
Tady šlo o auta a ná o hračky na nákup ... >😁
musím Yaris pochválit jak vyspěl. Dnes už prostě není špatných aut. Minulá generace byla utrpení, a to i přes relativně velké prodeje. Velice dobře je na tom Yaris v bezpečnosti: 5 x hvězda :yes: . Stále se ovšem nedaří uspokojivě vyladit robotizované převodovky (a to nejen Toyotě). S novým Yarisem mám statickou zkušenost- vesměs pozitivní. Rozhodně je to nejvýraznější auto Toyoty na EU trhu. Celkový dojem: 2+ :yes:
Á... nejspíš jsem se spletl... osobně bych preferoval ten nástřik do půlky... z praktických důvodů... ale to poznáš, až při provozu.
fiat coupe nedelal De Silva ale Bangle takze tu zas placas splasky :no: Leon je narozdil od Golfu alespon nestrikanej celej, ne jen do pulky narazniku... :no: :-!
Takže causa LEON... ze seatovské unifikační trojky je nejvzhlednější... možná proto, že je to sportovní model... někdo si tu nahoře přečetl výkon motoru a už už shazuje z trůnu GTI... jenže tak to v životě naštěstí nechodí... Leon je typickej produkt De Silvy... buď se ti líbí, nebo ne. Osobně mám dojem, že De Silva prostě sám sebe nepřekonal... dokázal hodně u Fiat coupe a dokázal Alfu pozvednout k výšinám... u Seatu na výšiny jen toužebně čekaj. Vizáž Leona je příliš povrchní... příliš... jaksi... naivní. Přesto, je v něm španělská horká krev... potence a drajv... takže nakonec... kup ho a za tři roky olítej na kost... pak ho střel a kup GTI VI. P.S. Legenda se nekoná a konat nebude... škoda... tahle generace měla ukázat, že SEAT je tím pravým španělským bejčkem, pod křídly VW... nějak to nezafungovalo...
Škoda, že nehrabe všema čtyřma. 😒
No... to je dobrá zpráva 😉 :yes:
To ani nechtěj vědět. 😉
no a este strieborte vs. cierne zrkadla... 😲
Ten priplatkovy naraznik ma nejako odveci bocne otvory 8-s
[odkaz]
Tak mám takovej pocit panstvo, že tady slavnej Guru a to jak R32, tak hlavně GTI dostane pěkně na * a to od vlastního koncernového bratrance ze Španělska 😄 Už se těším na srovnávací testíky. Leon Cupra je prostě bomba! :yes: :yes:
Rozdiel oproti FR vidim v prednom narazniku, konkretne stredna cast je v ciernej farbe nie vo farbe auta. ine disky a zadny vyfuk. inak je to rovnake. Cakal som ze Cupra bude este dravsia, mali tam dat sportove narazniky co sa daju objednat uz davno na Leona tie su lepsie.
... >😁 a o čem?? >😁 >😁 rejpale.. >😁 😉 zaručený zprávy.. :yes: >😒]
No, to o něčem vypovídá 😄
Hmm... jedině lépe. Protože součástí VW je i Škoda a tý to přeju moc. A podle mě dost slušný prodeje má i Audi.
[odkaz]
Vlez na Hompe Page Auto.cz (ne na News) a koukni, teď když je Seat Leon až na vrcholu zpráv, jak by to byly krásné fotky s těma dvouma vedle.. Oranžová, modrá, žlutá.... Bůůů já chci fotky všech tří..
Leon to dokázal, překonal Alteu. :yes: Černá mu náramně sluší. U nás jich zatím moc nejezdí. Na jih od hranic jsem jich ale potkával mraky :yes: Vážně pěknej koník. Sice by to chtělo ještě zapracovat na interiéru, ale nemůžeme chtít od koncernu zázraky, že? Na Seat je ale přehnaná cena :no: