Novinky
GTI
0
protože tohle se ti bude těžko vydejchávat... POLO na 180 koních... No, jsem zvědavej, co zase najdeš na VW... abys nemusel přiznat... že chyba není na jejich straně, nýbrž u banky, co ti spravuje konto... Sakra... VW... tu v Evropě plní funkci výrobce aut pro ty, co zatím nemaj na 911 snů... to je fakt sen... BRAVO VW-PORSCHE :yes: P.S. pamatujete na Alfy?... to byly sportovní káry... v minulém století... Pamatujete na Lancie?... to byly sportovní káry... v minulém století... To je všechno... je tu VW... a pak jeden od Renaultu... jinak je ticho... jen ticho. Cože? Grande Punto? Jo, myslíš toho nafťáka... aha... snad abys to sbalil.
0
no, na clio sport to asi velmi nema >😒]
0
Jojo, to auto vypada docela pekne, zvlast ten predni spoiler me bere a nikdy nezapomenu na Polo Cup loni v Brne pred hlavnim zavodem DTM, to bylo fakt na co koukat, ale takovy penize jenom za dalsich 30 koni a par dalsich srandicek? Za par tisicovek dostanes cip i na 200 koni. Sam jsem to zkousel s Passatem se stejnym motorem - velmi jednodusse a velmi levne cca 205k! A po dobu dalsich dvou let se nevyskytl zadny problem (spolehlivost atd). Jinak v tehle tride bych osobne radsi Fiestu ST, ale to je jen otazka vkusu a preferenci... P.S.: "VW v Evropě plní funkci výrobce aut pro ty, co zatím nemaj na 911 snů" ????? 😲 To snad ne...
0
"Za par tisicovek dostanes cip i na 200 koni. Sam jsem to zkousel s Passatem se stejnym motorem - velmi jednodusse a velmi levne cca 205k!"...Tak ty jseš taky neohroženej letec na báječných očipovaných strojích. Tunning je trojího druhu: Nahoře je Brabuss, Hartage a dejme tomu AMG, dole jsou ty vánoční stromečky ze 105 a favoritů a uprostřed je ta zajímavá skupina,co si nechá nacpat do svý stříbrný Octavie/Passatu čip (pokuď možno neznačkovej). A těm to "táhne do kopce klíďo stošede na pětku tykrávo". Za použití citace a inspirace z Carauta loňského roku, napsal K2, který tě tímto nechtěl nějak urazit ale jen humorně odporovat čiptunnigu. :-!
0
Tak ked ma automobilka jeden motor v ponuke s vykonmi od 110 do 164kw, tak to je chiptuning jak svina. a to rovno od vyrobcu a riadne zaplateny. Nech zije marketing. Najzaujimavejsie je, ze v najvacsej miere to prkatizuje prave koncern VW. Bravo VW. Kupit si overenu chipsadu na motor, ktory sa seriovo podava aj s vyssou vykonovou variantou je urcite rozumnejsie ako svojimi peniazmipodporovat marketingove oddelenie VW, ktore je platene len za to, ako vybrat od ludi co najviac penazi, Takze este raz BRAVO VW :yes:
0
Jen tak mimochodem, aniz bych se chtel hadat, Grande Punto muzes dostat i s benzinakem, a nejaka vykonejsi verze nepochybe prijde (staci vzpomenout legendarni jmeno Abarth). Zatimco GP (mimochodem moc pekna zkratka) je na trhu ani ne rok, tohle polo je tam uz asi sestkrat dyl. A pritom verze GTI dorazila az pred par mesicama, takze nemuzes srovnavat. A jeste jedna vec - design. To uz se pak, myslim, nemusime o nicem bavit. :yes:
0
na co? je ve výbavě každého auta, a tak rychle to snad zase neklekne... 😉
0
No myslím, že Clio Sport je opravdu o něčem jiném, než tahle stará nákupní taška. No a s tím Grande, to si docela podřezáváš větev. Za prvé, byls to ty, kdo tu dokázal srovnávat stejně silnou naftovou Fabii RS s Cliem RS (byl jsem to já, kdo toto srovnání odsuzoval). Za druhé, Polo je rok dva před smrtí, Grande se prodává půl roku. Nech klukům od Fiatu ještě 4 roky na silný benzín a pak začni srovnávat. :-! Tak pro příště.
0
Cha cha cha VW, Meriva OPC 1,6 T 180PS!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
Trapas.... >😁
0
..aby ťa mali na čom odtiahnuť do servisu....značkového! ( 800,- každá ďalšia začatá hodina)
cupra taky má 132 kw takže je to dobrý ale nic extra tohle polo asi nebude.sportování má na starost v tomhle koncernu jiná zančka neř vw.
náhrada za 991?haha!!!!
náhrada za 991?haha!!!!
Proč tam nedávají 6-ti kvalt? Za ty prachy...
a preco by mali?? ten motor si rozumie s piatimi stupnami tak ma 5... to nie je o prachoch, napr. taky mercedes, davaju do CLka k V8 7g-tronic ale k V12 5stupnovy automat...
Ale jenom proto, že 7g zatím nepochroupe ten megaprasečí krouťák....oni by ho tam dali rádi, ale fakt to nejde😄
A co třeba GP S 2000? Myslím, že tohle POLOauto se na to nezmotává. A Abarth panečku, ten nebude mít 10 let konstrukčně starý motor vydávaný za hi-tech... GTI, kterou emisní normu s tímhle motorem plní? Bude to možné tady vůbec prodávat? Skoro bych řekl, že ani ne, viď? >😒]
Ach jo chlope ty si nenapravitelný... Bohužel Alfa zatím trakový prdítko nevyrábí, nejmenší co dělá je 147 GTA a ani na tu jaksi Golf R32 tak úplně nemá, (pár koníků mu přeci jenom chybí)že? Ty už si z toh jejich marketingu fakt úplně zblblý... ;-\
Ach jo chlope ty si nenapravitelný... Bohužel Alfa zatím trakový prdítko nevyrábí, nejmenší co dělá je 147 GTA a ani na tu jaksi Golf R32 tak úplně nemá, (pár koníků mu přeci jenom chybí)že? Ty už si z toh jejich marketingu fakt úplně zblblý... ;-\
Měl jsem možnost se v tomhle autě svézt (teda ve standardním GTI) a největší problém je v tom, že i kdyby mělo 300 koní, tak to pořád není dobré auto. Jízdní vlastnosti jsou mírně řečeno tristní....stejně jako u základního Pola. A ta cena je opravdu šílená. Jak už jsem tady někde psal, konstruktéři VW (Audi, Seat...) trpí v poslední době utkvělou představou, že čím tvrdší, tím lepší.
Novináři a zejména naši tomu říkají... Nejjistější podvozek ve třídě... >😒]
Cituji - Imaginární srovnávací test libovolného konkurenta😒br /> Podvozek je dobrý, ale není tak precizní a jistý jako je ten ve Škodě Fabii, ten je přeci jenom stále a stále a stále a stále lepší, nejlepší na celém světě (P.S. Taky sem to jaksi nějak nepostřehl, není špatný,a le nejlepší určitě ne!!!)... :yes:
Cituji - Imaginární srovnávací test libovolného konkurenta😒br /> Podvozek je dobrý, ale není tak precizní a jistý jako je ten ve Škodě Fabii, ten je přeci jenom stále a stále a stále a stále lepší, nejlepší na celém světě (P.S. Taky sem to jaksi nějak nepostřehl, není špatný,a le nejlepší určitě ne!!!)... :yes:
Kdybych si dneska chtěl koupit malý auto, o VW ani neuvažuju. Mám jasno - když chci malý auto, půjdu tam, kde ho uměj nejlíp - tam, kde se zrodilo. K Italům. Když chci malý auto, hledám levný povoz, kterej si na nic nehraje. Stylovou nákupní tašku, chic vozík do supermarketu. A tohle jde Italům nejlíp. A kdybych si náhodou nevybral, co je špatnýho na Cliu? Polo mně přijde zakomplexovaný. Takovej malej Golf. Ale ne Golf. Kdybych si chtěl koupit Golfa, koupím si Golfa, nechci jeho menší napodobeninu. A narvat pod kapotu 180 koní? Nic, co by dělalo z tohohle Pola exota. Co z něj dělá exota, je cena. Děkuju, za tuhle porci mám kde vybírat... :no:
😄 Trošku tě poupravím: "Kdybych si dneska chtěl koupit auto, o VW ani neuvažuju." >😒] 😉
:yes: Peytle, tys to trefil... Na Polu mi stále něco nehrálo a ve chvíli, kdy jsem četl Tvou větu o jeho zakomplexovanosti, jen jsem si řekl - to je přesně ono... :yes:
Dnes ani já tě nepotěším 😉 Grande zajde rychleji, než bychom si přáli. Jistě, je to novej, značně narostlej model... ovšem POLO je na trhu čtvrtý rok... a stále krásné... nevnímám ho jako zamindrákovaného... naopak... myslím, že si připravuje půdu na velkej příchod... nového POLA.
Osobne mam momentalne Smart ForFour cdi 70kW ( pred dvoch ludi staci ) s dost luxusnou vybavou. Ked som to auto kupoval, bol som sa po dialnici previest s ForFour BRABUS, co je 1,5 130kW !!!!!!
Pri vahe toho auta to bolo uplne brutalne, na 3ke tomu este hrabali predne kolesa. Ale je s tym spojeny napr. aj fakt ze olej, filtre atd sa menia kazdych 10ooo atd 😄
Len proste to, ze VW je predrazeny kram s primitivnou technikou (TraktorDIesel). A ked nahodou omylom vymyslia nieco nove (uzasny napad s TSI, urcite si vsetci manageri madlia ruky ako dobre zarobia na servisoch, kedze ten motor ma 3 kur?vsky drahe casti: priame vstrekovanie, kompresor a turbo ) vacsinou sa to zvrhne na strasnej cene.
Pri vahe toho auta to bolo uplne brutalne, na 3ke tomu este hrabali predne kolesa. Ale je s tym spojeny napr. aj fakt ze olej, filtre atd sa menia kazdych 10ooo atd 😄
Len proste to, ze VW je predrazeny kram s primitivnou technikou (TraktorDIesel). A ked nahodou omylom vymyslia nieco nove (uzasny napad s TSI, urcite si vsetci manageri madlia ruky ako dobre zarobia na servisoch, kedze ten motor ma 3 kur?vsky drahe casti: priame vstrekovanie, kompresor a turbo ) vacsinou sa to zvrhne na strasnej cene.