Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nová Honda Stream od zítřka v prodeji. V Japonsku

15 komentářů

Ten vůz je asi velice povedený :yes: Velká škoda že se nebude prodávat v Evropě... ;-\
Tak tohle je po dlouhé době pěkné MPV :yes: Agresivní vzhled. Tmavá mu sluší. S tímhle by měla Honda velkou šanci prorazit i v Evropě. Tak doufejme, že se tu časem bude prodávat. V kategorii MPV je to ke Grandisu důstojný soupeř. Převodovka CVT :yes: Chtělo by to více fotek interiéru. PS: Se nám s tou Hondou nějak roztrhl pytel, co? 😉
2x v článku je "Strem" místo "Stream" 😉 Asi nějakej letní šotek >😒]
Mně se zas nelíbí vůbec. Na první pohled vůbec. Všechno bude asi vychytaný, ale design ani náhodu :no:
No, ten předek je celej Galant. Tedy takhle by klidně mohl, s drobnými změnami, vypadat nový Galant, kdyby nějaký byl. Ty světla, úplně ho v tom vidím.. Škoda, že to není od Mitsu, mohlo by to znamenat svěží, staronový, vítr..
To nemyslíš vážně??? Já ho v tom také viděl! Ta skosená světla. Jo jo :yes:
No, ale v Japonsku není kopírování nic neobvyklýho. Tam totiž jeden výrobce s nečím přijde a všichni ostatní to okopírují. Tam to je šumák
Tak tak pravda pravda, ja si taky řikal kde juž sem to viděl (foto zepředu). A foto ze zadoboku mi zas docela silně připomíná Ford Focus SE kombi, což jest vlastně pro Hondu pochvala - neb podobati se králi, to taky není k zahození (někdy). Ale vážně - ruku na srdce, ono při takové škále modelů a jejich docela rychlé obmněnovací rotaci, vymyslet něco origoš (tzn. co nikomu nic nepřipomíná) a ještě aby to vypadalo hezky jest, věřte mi, docela dost fuška. Tož tak.
Já to nemyslel negativně. Trochu jsem si povzdechnul, že Mitsu už nedělá Galanta, když jsem to uviděl.
Šak ja vim že ne, a ezli to z mého příspěvku nějak vyplívá tož tak sem to nemyslel a poslední dlohuhá věta to snad dokazuje
😄
Nemůžu si pomoct, má opravdu šmrnc :yes: . A ta palubka je prostě skvělá. No, trvalo to Hondě pár let, než zjistila, že se auta nesmějí jen sportovně chovat, že musí také sportovně vypadat. A když už sportovně vypadají, tak by neměly mít volant z autobusu, mělká sedadla a palubku designovanou ještě Leonardem da Vinci. Ale časy se mění a tohle je další důkaz toho, že jdou vozy Honda nahoru jako celek. :yes: 😄 Ad Galant - myslíte? No chce to trochu bujné fantazie, tenhle typ světel má přece jen i Accord, ale budiž. Třeba je to pomsta Hondy za Mitsubishi Colt minulé generace >😁 . Ovšem designérský směr, jakým se nyní vydaly Tři diamanty je taktéž velmi slibný :yes:
To je hnusná Honda!
Ja mam Streama z 2001. Je to pro rodinu nejlepsi auto jake znam.
Kvalita materialu, motor, "tiptronic", proste super. Doporucuji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!