Novinky
0
Ten vůz je asi velice povedený :yes: Velká škoda že se nebude prodávat v Evropě... ;-\
Tak tohle je po dlouhé době pěkné MPV :yes: Agresivní vzhled. Tmavá mu sluší. S tímhle by měla Honda velkou šanci prorazit i v Evropě. Tak doufejme, že se tu časem bude prodávat. V kategorii MPV je to ke Grandisu důstojný soupeř. Převodovka CVT :yes: Chtělo by to více fotek interiéru. PS: Se nám s tou Hondou nějak roztrhl pytel, co? 😉
Mně se zas nelíbí vůbec. Na první pohled vůbec. Všechno bude asi vychytaný, ale design ani náhodu :no:
No, ten předek je celej Galant. Tedy takhle by klidně mohl, s drobnými změnami, vypadat nový Galant, kdyby nějaký byl. Ty světla, úplně ho v tom vidím.. Škoda, že to není od Mitsu, mohlo by to znamenat svěží, staronový, vítr..
To nemyslíš vážně??? Já ho v tom také viděl! Ta skosená světla. Jo jo :yes:
Tak tak pravda pravda, ja si taky řikal kde juž sem to viděl (foto zepředu). A foto ze zadoboku mi zas docela silně připomíná Ford Focus SE kombi, což jest vlastně pro Hondu pochvala - neb podobati se králi, to taky není k zahození (někdy). Ale vážně - ruku na srdce, ono při takové škále modelů a jejich docela rychlé obmněnovací rotaci, vymyslet něco origoš (tzn. co nikomu nic nepřipomíná) a ještě aby to vypadalo hezky jest, věřte mi, docela dost fuška. Tož tak.
Nemůžu si pomoct, má opravdu šmrnc :yes: . A ta palubka je prostě skvělá. No, trvalo to Hondě pár let, než zjistila, že se auta nesmějí jen sportovně chovat, že musí také sportovně vypadat. A když už sportovně vypadají, tak by neměly mít volant z autobusu, mělká sedadla a palubku designovanou ještě Leonardem da Vinci. Ale časy se mění a tohle je další důkaz toho, že jdou vozy Honda nahoru jako celek. :yes: 😄 Ad Galant - myslíte? No chce to trochu bujné fantazie, tenhle typ světel má přece jen i Accord, ale budiž. Třeba je to pomsta Hondy za Mitsubishi Colt minulé generace >😁 . Ovšem designérský směr, jakým se nyní vydaly Tři diamanty je taktéž velmi slibný :yes:
Ja mam Streama z 2001. Je to pro rodinu nejlepsi auto jake znam.
Kvalita materialu, motor, "tiptronic", proste super. Doporucuji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kvalita materialu, motor, "tiptronic", proste super. Doporucuji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!