Novinky
0
Vím, že hodně lidem se retrodesign, nebo řekněme "retrofikace" vzhledu nových modelů nelíbí. Mě jo. Já to chápu, jak jakési zastavení se, ohlédnutí se, zhodnocení. Současný design je totiž dost na vážkách, málokdo zvládá dnes udělat auto, které by bylo všeobecně kladně přijato, nebylo kýčovité a ještě přineslo něco nového a přitom dodrželo všechny technické a legislativní požadavky. Aby si mohli designéři "oddychnout" a trochu si ustálili názory a nechali vyzrát vize, tak přichází generace aut, která nepřináší nic nového, možná je i trochu kýčovitá, jakžtakž plní požadavky. Ale je líbivá, v cílové skupině zákazníků (mladí a draví) určitě uspěje (tedy rozhodně v konkurenci okoukaných Acur, Lexusů a většiny asijského importu a levných modelů domácích značek). Tyhle auta tu prostě budou. Nic na ně nemá navázat. Vzali to nejlepší z původních modelů a dali to současné generaci, aby si mohla užít podobné zážitky jako jejich (pra)rodiče. Takže hurá do posky a bejčit. :yes:
GTI
0
😄 :yes:
Konečně něco, co křičí do světa "Já jsem americký muscle car!!" :yes:
A všichni vyrazili k vodě. Tak to nezachrání ani Pekelná Micinka. Ach jo... 😉 >😒]
Nehci se vytahovat, ale já to čekal. >😁 U mě vede tedy Mustang, v závěsu Challenger a Camaro až na pěkném třetím místě. Taky bych rozlišoval retro a retro. Mustang (jak už jsem tu kdysi psal), kdyby dodržoval designovou linku od první generace, nikdo by neoznačil model 2005 jako retro. Není totiž o nic víc retro než třeba takový VW Golf. Camaro je na tom podobně. Challenger je silnější káva. Tak drobné světlomety a pár dalších prvků designu jdou jasně proti současným designovým trendům. Má prostě v sobě kousek veterána. Takové jadrnější retro, kam bych přiřadil i Thunderbird. Třetí skupina jsou auta, která nemají přesný vzor nebo si ho berou v jiné třídě automobilů (PT Cruiser, SSR, HHR...). Tahle auta jsou možná trochu prvoplánovitá, ale pěkná prostě jsou. Na závěr zpátky k Challengeru: červenočerná kombinace se mi moc nelíbí ale myslím, že ve světlých potažmo pastelových barvách bude vypadat úchvatně. Podobně jako Thunderbird. :yes: :yes: :yes: Pro mne je to zatím nejhezčí LX (stavím ho nad 300C, Charger a Magnum).
To auto je plné protikladů. Snaží se vypadat přísně, jako stromečkáři na čekané, ale přitom působí jako oděno do plastiku. No a ten motorlook je snad výsměchem dobrému vkusu. Jinak základním tvarem je Challenger solidní, jen je krapet bez výrazu (pominu-li "přísnost"), interiér má nápad a švih. Celkově bohužel podobně otravné, jako většina těchto amerických "retropecek". :-!
Co se ti nezdá, jen se snažili ctít tradici - to auto si na nic nehraje. Podívej se jak vypadal originál: [odkaz]
A ještě motorový prostor: [odkaz]
Vypadá skutečně jako motor.
tady je to marný... :no:
Co je marného na tom, že původní motor vypadá jako motor a nový motor jako dětská stavebnice? :-!
A u kterýho moderního vozu ne?
Mrkni na fotky u Alfy Romeo GT 😉
Jo, to je pěkný kousek.. Mě jen štve, že si lidé hledají vše proti těm retrovozům.. Píšu nahoře. Je čas se na chvíli zastavit se. To dobrý vzít zpět k sobě do současnosti.
Nic proti retru, pokud se na něj jde s myšlenkou, někde jsem to tady psal- viz Citroen C6, Volvo SCC. Tohle nemá duši. :-!
Jo, vidím to podobně. Moderní design s retro prvky. Má to v sobě odkazy na minulost, ale není to POUZE jednoduché zmodernizování starého. Ale co chtít od povrchnosti a jednoduchosti dnešního světa? 😄
Ale já si právě vážím i toho, že to je "jen modernizace". Auto s takovými tvary počátku sedmdesátých let, byť upravenými, tu prostě není a ne každému jsou po chuti různé současné paskvily. Ano C6 je avantgardní, tak jak Citroen vždycky byl. Ale ne každý auto musí přinášet něco novýho. Pro mě bude větší frajer ten, co k tomu nákupnímu centru přijede v tomhle, než ten co tam přifičí s "parádně" vytuněným G3...to je pro mě pozér. Tohle auto ani nechce nabídnout nic novýho, je to jen reakce na trh, kdy si v US čím dál víc kluků kolem osmnácti kupovalo ty původní muscle cars. Asi pro ně má nějaký charakter, nějaký význam.. A spousta lidí si nechce opravovat starou káru. Chtěj novou, ale takovou co nevypadá jako většina paskvilů.. Koukni se co se v US nabízí... Všechno jsou to pomalu ještě horší paskvily než u nás.. Všechny ty Acury s malejma kolečkama co si na ně v zupamarketu koupěj neony... To ne. Tohle je jiný auto...
Já tě četl. Dobrá myšlenka. Ovšem nic se nemá přehánět. Když byl PT Cruiser, u kterého toto retro vnímám jako u prvního, i když zrovna u něj to bylo pseudoretro, tak to bylo fajn. Pak byl New Beetle :no: Mini :yes: Mustang :yes: ale čím je toho víc, tím míň je to zajímavé. Samozřejmě, že dobrý osvědčený věci se do současnosti, budoucnosti promítnou sami. Není potřeba je tam uměle dodávat v podobě laciných retro vozů. Je to "trendy", chápu to, ale už toho je moc. Každý další retro mi přijde už fakt trapárna. Stejně jako mi tak přijde každý další CC. Ale je to prostě o trhu. Každej ocas musel mít mobil s wapem, pak s barevným displejem, pak s foťákem, teď sítě 3G, ... je to to samé 😉 PS: Nejlepší retro: Holden Efijy :yes: :yes: :yes:
Jako zarytého renaultistu tě chápu. >😒] Tohle opravdu nevypadá jako Renault. >😁
Tohle nemá s Renaultem nic společného, není to konkurence pro žádný z modelové řady Renaultu a já navíc nejsem zarytý renaultista. Takže spíše já nechápu tvé pochopení. :-!
No já jen že si pamatuju, jak si marně zkoušel obhájit, že Mustang je jen pozérství a nebyl schopný vysvětlit čeho je to póza. Protože ve skutečnosti dneska neexistuje auto, který by si míň na něco hrálo než právě Mustang který je jen a jen Mustangem. Chápu že vyznavač francouzských autíček nebude fanda do muscle cars, ale ty výlevy o trabantech....tím jsi to dost přepísk. A tvrdit, že nový Challenger nevypadá jako z kovu, aniž bys ho viděl naživo....ohánět se u toho originálem...ty, člověk, který by si ani v těch 60.letech nekoupil původní muscle...nevím jestli jsi ta pravá osoba, na kterou se při vývoji ohlíželi. Tak jsem to myslel. Ne jako urážku Renaultu. Jen náznak toho, že si nedokážu představit, jak by asi musel muscle car vypadat, aby se zalíbil zrovna tobě, který je totálně mimo cílovou skupinu. Možná právě v tom, že Renault nic podobnýho nevyrábí, bude ten háček. 😉
Už si přesně nepamatuji, co jsem psal o Mustangovi, ale že je jeho poslední generace čirá póza, to si vymluvit nenechám. Obhajovat tento názor nafoukanému americkému fanatikovi, jenž si myslí, že na 95% věcí má jiný názor, než většina kolem, mi přijde jako ztráta času, nikoliv tebou avizovaná marnost. Jinak jsem nepřepískl vůbec nic, Tráboš je z bakelitu a z fotek na mě ze stejného materiálu působí i tento USA Dodge (naživo jsem mimochodem neviděl ani Kim Novak, přesto MOHU soudit, že je ve Vertigu neodolatelná). Pravdu máš v tom, že bych si původní muscle nekoupil, ani dnes, ani v 60.letech, nicméně to neznamená, že by se mi nelíbily. Věřím že nepatřím ani mezi cílovou skupinu zákazníků při vývoji, ale to jednoduše nejsou fakta, kvůli kterým bych nemohl kritizovat vzhled. Muscle car by měl vypadat jako muscle car, aby se mi líbil, nikoliv jako trapný vizuální retromlýnek. Měl by sledovat krok proběhlého dobového vývoje (viz Mustang), ne za ním zamést podlahu. Ale to je fuk, já bych prostě nekoupil Ford T v moderních křivkách, ovšem maximálně kopírující onen původní křáp. Nekoupil bych si originální barokní nábytek r.v.1995. Pokud retro, tak s myšlenkou, viz Citroen C6, nebo studie Volvo SCC, atd., nikoliv bezduché splácání historických vítězství. :-!
To bys musel kritizovat i takový Ford GT (viz GT40). Tyhle auta nenavazují na nějaký vývoj, tohle je znovuzkříšení legendy a v tom je kouzlo. I dnešní kovbojové mohou brázdit silnice ve snových kárách jejich otců. A nakonec, tak jak Mustang v 60 letech nastartoval éru ponny cars s velkým prodejním úspěchem a ostatní se přidali, tak i teď Mustang začal komerčně úspěšnou retrovlnu (nepočítaje T-birda). To by museli být u Dodge úplně blbý, kdyby si z toho koláče taky něco neurvali. Btw. jestli bude Challenger, bude i Camaro - jó čekají nás skvělé časy.
Já v tom právě ono kouzlo nevidím. Pokud kotlíkář chce, může si snové auto svého otce zrenovovat, ne ze sebe dělat pozéra u nákupních center s takhle vyfintěným padesignem. Přijde mi to skoro tak strašné, jako stromečkařit. :-!
Chci vidět jak trh s veterány uspokojí poptávku po např. 1970' Challengerech. Těch aut je řádově několik tisíc kusů, možná ani to ne. A ty kotlíkáře bych tipoval spíš s motory 1,9 dCi než s 6,1 HEMI...
Prostě by měl trh smůlu. Takhle to dopadá jako s Helenou Vondráčkovou. Vezme svoji píseň třeba ze sedmdesátek (nějaký hit, nevím jméno, neposlouchám ji), v roce 2000 ji k tomu udělaj moderní bicí, zelektronizují ji vokál, nazvou to třeba Platinová Helena a pošlou to na trh. Tohle je to samé. Co se týče kotlíkářů, reagoval jsem s nimi na tvé kovboje, hážu tyhle grupy do jednoho pytle. Kotlíkář = kovboj. :-!
S tím nemůžu souhlasit. Znovuvzkříšení legendy? Hm a nebylo by lepší dělat nové legendy? Co budeš křísit za 10, 20, x0 let? Tvůj názor chápu, ale zdá se mi dost krátkozraký.
Jasně, taky by bylo lepší např. žít ve světě bez válek... Jinak ten Challenger pohřbila ropná krize, tak když ti vadí slovo znovuzkříšení, ber to jako evoluci (MX5 apod. taky nabyla poze jedna gen.)
No, svět bez válek je blbost. Válka je největší obchod a tak je nevyhnutelná. 😉 Ať je ten názor sebevíc krutý, tak to tak prostě je. To ale není žádná evoluce. MX5 je evoluce, když už jsi ji zmínil. Tohle je retro 😉 Jo a ta MX5 legenda je. Živá legenda.. takže to lze i bez oživlých mrtvol typu Challenger, nemyslíš? 😉
Vývoj nové legendy typu Challenger je velmi drahý, takhle u Dodge vzali již vyvinuté technologie, podvozkové skupiny a motory a dali tomu retrohábit. Hodně muziky za málo peněz. Budou komerčně úspěšní, vydělají škvarky, nezkrachujou (doufám) a ty budeš mít jistotu, že za 5 let nebudeš na ulici potkávat samé Jianglingy, nebo nedejbůh si ho budeš muset sám koupit, protože jiná než čínská automobilka tu už nebude. Neznám společnost, která staví auta srdcem naproti trhu. Mazda měla s MX5 kliku, že nalezla díru na trhu a využila toho, jenže tolik příležitostí se zas tak neobjevuje.
Právě, proto potřebujeme více válek, abychom měli nové technologie 😉 Sám víš, že nikdy nenastane situace, že bychom všichni jezdili s Jianglingech, stejně jako všichni nenosíme oblečení z tržnice. Nikdy, opakuji NIKDY to tak nebude. Buď v klidu. Vždy se najde dost lidí, kteří si koupí dražší kvalitní značkovou věc. Druhá stránka je, kde ta věc bude vyrobena 😉 A když už jsi vytáhnul tu MX5. Raději bych si koupil ji, než roztřeseného kostlivce v retr😲hozu...
Myslím, že nikdo z nás to netušil... Nikdy by nás to ani nenapadlo... Podívejte se tedy, kdo se opravdu skrývá za nickem ZZ!!! [odkaz]
Jo, tohle je Amerika Amerik... všichni to známe... ostrej vítr od pobřeží a tobě bouchá vejfuk o silnici přesně v rytmu kytary Jimiho Hendrixe... sejmeš pravej kandelábr, otřeš se o tramvaj... a za rohem na tebe vycení zuby zelený peklo... s Bullittem u kniplu... Tak já volám, já křičím... BRAVO DODGE :yes: Takhle se to má dělat. Tohle není cukrovaný suši z marcipánu... tohle je dravec s ostrým pohledem... co si na semaforech zjedná respekt jedním razantním prohrábnutím. Tohle je srdce Ameriky... tohle je Amerika v tvém srdci... BRAVO CHALLENGER :yes:
Ty hele GTI ty jsi úpnej básník ale kruciš napsals to bohovsky, ještě něco o suchu v krku a chvějícím se chřípí, natahuju kožený rukavice, řadím za jedna a nechávám se vystřelit do světa nefalšovanýho hippies a rockandrollu :yes: Pekelně krásná kára, všechny voňavky do pozoru a salutovat, jede opravdický fáro!!
zbožňuji americká auta,hlavně legendy muscle car a jejich apod...navíc Dodge....hmmmm....to má zvuk....to má koule....😄 ...správný auto pro správnýho chlapa s komplexem malého penisu 😄...BRAVO DODGE...
Objevilo se další retro, byť jen na počítači.. Je to teda trochu amatérské (oproti továrním renderingům, ale
Kdyby tušil Diesel Ruda, že přijde ta HEMICuda >😒] >😒]
:yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: