Novinky
0
Ať si GTI říká co chce, tenhle tuning je :yes: :yes: Jasně, elegance šla stranou. Ale o to tady asi moc nejde. Těch pár kousků, co se takhle upraví, to budou lahůdky na okruh a i ve městě vzbudí značný rozruch.
Výkonově jsem uchvácen, vzhledově znechucen...
Pila dělá zízi zízi >😒]
mne sa to paci, neni to ako porsche, predok trochu ufo, ale ma to hlavu a patu, je to vyvazene, a kombinacia bielej a ciernej je vynikajuca. takisto disky su velmi vhodne, takze u mna :yes: :yes:
Tie disky sú vhodné, áno. Ale len dizajnovo 😉 Keby som mal možnosť zviesť sa v tomto, tak sa asi moje obličky (pro čechy: ledviny) pevne chytia spodných rebier, aby neprišli k úrazu 😉
já jsem ročník sice ještě hluboko federální, ale těm vašim výrazům někdy nerozumím...drevokocůrik a tak... >😁
jen se zeptám...kterýže to geniální inženýr zmenšil vztlak a tím zkoršil aerodynamiku? Jo, kdyby tak zvětšil přítlak... 8-s
wow! z fotky? hmm, umiii! >😁
>😁 ne, z článku 😉 >😁
na zmensenie vztlaku sluzi difuzor (vyhoda pomerne rovnako ucinny v zatackach ako aj na rovnej ceste) a trebars zadne kridlo, ktore zvacsuje pritlak ma nevyhodu ze musi byt mimoriadne robustne aby nestracalo pritlacny efekt v zakrutach... praktickym prikladom je fabia RS... hruza ako odstreluje zadok 8-s
"Možná poněkud nižší nejvyšší rychlost lze přičíst aerodynamice, jejíž úprava byla směřována k omezení vztlaku na obou nápravách, což vede k vyššímu odporu vzduchu." ... z textu, wole 😉
no. A jak se asi omezuje vztlak - bud přítlakem, nebo změnou tvaru...pakliže se zvětšil přítlak, ok. ten tvar by ale byl víc aerodynamičtější - rychlost by vzrostla. Tipuju první možnost 😉
vztlak vznika pri prudeni pod autom a pritlak nad autom... totiz prudiaci vzduch ma mensiu hustotu pri rychlejsom prudeni a tento efekt vyuziva difuzor!
jo děkuju...já jsem plachtař a o tomhle nemám ani páru.... >😁
no, ta ironie z toho nebyla dost patrná...ted vypadám jako létající trotl >😁
😉 vsimol som si ze si z fyziky niekde inde (ako ekimak na sahare), ale rado sa stalo ze si pochopil... no vplyv prudenia vzduchu je strasne zlozity pojem... to by chcelo nastudovat statiku a dynamiku (v ramci auta) + kynematiku (ako co s cim suvisi) a potom este aerodynamika... to uz je mimo mojho profesionalneho poznania... takze vid F1... najprv treba omezit vztlak v maximalnej miere a potom zvacsit pritlak kridelkami tam kde je to najviac potrebne =) :-!
:yes: :yes: :yes: Takto ma vyzerat uprava Porsche Cayman. Konecne Tunning, ktory posuva hodnotu auta vyssie (nie len materialnu ale aj duchovnu) ...bral by som ho vsetkymi desiatymi!!! :yes: :yes: :yes:
[odkaz] Hajz.lové registrovaný...
hele, janis je předseda klubu "u červených tang", kam patří taková zdejší esa, jako ZZ nebo mates, takže pozor! >😁
O tom nic nevím, jediný co si z toho večera pamatuju, bylo když mě ten perverZZák poZZval.... svítila tam modrá ústřice. >😒] >😒] >😒]
to snad nemuzes myslet vazne
"Vyjádření většiny uživatelů bylo v rozporu s právními předpisy a dobrými mravy, a proto byla diskuze ukončena. Děkujeme za pochopení.
Super.cz" ...ztoho vypliva, ze nie si sam koho to serie :-!
Super.cz" ...ztoho vypliva, ze nie si sam koho to serie :-!
Ono, po pravdě řečeno, ani jeden z nich to neřídil, takže na tom mají asi minimální vinu. Zajímavé je spíš to, jak jsou některé věci v demokratickém státě tabu. Třeba jako to, že člověk nemůže vyjádřit svůj názor. A to že se lidem uzákonění svazků stejno párů nelíbí, tak to je prostě fakt... Takže demokracie, stejně jako každý jiný režim je dobrá akorát tak na papíře... Ale nic lepšího asi není 😒
Párkrát už jsem Karlštejn navštívil. Tedy, víme, že ženám snad byl zapovězen... ovšem, že tam budou na nádvoří křepčit registrovný v teplákách... to by císař Karel rozdejchával asi těžko... Ale k PORSCHI... Je Porsche je Porsche je Porsche. Všechno ostatní je kýč.
Sériovka Cayman vyzerá fakt sexi, a popritom čisto a uhladene, a treba počítať s tým, že optický tuning vždy preferuje agresivitu vzhľadu, trochu na úkor celkovej čistoty a jednoduchosti. Myslím, že v tomto prípade to TechArt zvládol celkom slušne. Len ten spodok predného spoileru mi stále trochu pripomína nadstavec na mojej kosačke na trávu. 😉