Testy
0
V té modré je fakt moc moc pěkný.. :yes:
Moc sem do diskuzí nevstupuju, ale tohle je fakt nádhera :yes: , to už přece musí umlčet všechny Banglovy odpůrce.
Zajímavé je, že zadní lampy, které mnozí při uveřejnění spy photos považovali za špatně provedený retuš, zůstaly a vypadají moc dobře.
Zajímavé je, že zadní lampy, které mnozí při uveřejnění spy photos považovali za špatně provedený retuš, zůstaly a vypadají moc dobře.
Ja nevedel jak udelaji ze sedanu sportovni coupe ale povedlo se jim to na jednicku.. uz se tesim az se budu za timhle autem otacek na ulicich, jen doufam, ze nebude jezdit moc verzi 335ci nebo si neco udelam s krkem >😒] .. jinak mela testovana verze xdrive? nejak jsem to nezaznamenal.. protoze zkrotit takovy vykon, to chce ctyrkolku 😉 nedokazu si predstavit pridat plny plyn na mokry silnici.. >😁 myslim, ze k tomu autu by se ale pomalu melo davat tak 10trestnych bodu, protoze s timhle autem nejde jezdit pomalu...
Testovaná verze neměla 😁rive, protože jej BMW do Coupé zatím nenabízí.
Souhlas, souhlas, souhlas. Jsem šťastný, když čtu redaktorův text. Ano, cejtím to stejně (umět psát, také to stejně napíšu... ) - sportovně elegantní, luxusní a nekonečně hravý. A za postřeh o staré "osmičce" - velké bravo :yes: Tomu se říká - má voko. Podívám se na ty krásné snímky a první, co mě napadne - jo, tohle je prostě kára pro mý evropský voči. Všechno, jak má bejt. Mimochodem... potkal jsem včera své první IS... 8-s nic... nic... nic... pro mne - vetřelec evropskejch silnic. To tenhle bavoráček... ten tvoří štíty evropskejch silničních krás. Prostě, brácho, pochop... někdo tvoří skvosty... někdo se o tvorbu skvostů jen pokouší... tak dělej něco pro to, abys tyhle dvě kategorie od sebe vždy rozeznal. Dám ti pomůcku - BMW... tvoří skvosty. Opravdu na desetiletí... to ostatně vidíme na těch veteránech. BRAVO TEXT :yes: BRAVO BMW :yes:
GTI, já mám takový pocit, že ty bys to napsal minimálně stejně dobře 😉 PS: IS...je taky klasa 😉
zase kecy, proc se vzdycky snazis shazovat jiny auta... IS a ty nic... a co Jetta? nemluv :no:
GTI, přestaň se chovat jako dětinskej ***k a ušetři nás těch infantilních narážek :no:
Nejsem si tak úplně jist, co máš zrovna na mysli těmi narážkami. Možná to IS? Tak, to se tedy zásadně mýlíš. Na nic nenarážím. Jen jsem nahoře zachytil dojem z toho auta, který na mě udělalo na silnici - nic, nic, nic. Koneckonců, co je na tom infantilního... tys to nezažil, že by proti tobě jelo auto a tebe až zarazilo, jak je nevýrazné, bez špetky drajvu... nijaké... tak se ještě ohlédneš... a spatříš třeba zcela nepovedená zadní světla...a... zůstane v tobě pocit prázdnoty. Jak píši - nic, nic, nic...
Az na tu priblblou prostredni cast (ty vis kterou) - davam :yes: BRAVO BMW :yes:
Přestaň v diskuzích vnucovat ostatním tvůj názor na auta. Někdo má rád modrou, někdo zelenou, někdo BMW, někdo zase Lexus, objektivní vkus neexistuje. Tak laskavě přestaň znevažovat co se ti nelíbí, IS je nádherný auto a kvalitativně je na tom přinejmenším stejně dobře jako BMW. A tvůj brácha nejsem a ani bych nechtěl bejt :-!
Vnucovat? To neni to spravny slovo. Myslim, ze GTI sve nazory nevnucuje, on je jenom rika. Takze ty jsi mel na mysli: "Prestan v diskuzich rikat ostatnim svuj nazor." Ale co potom jineho v diskuzich delat? Jen kritizovat prispevky ostatnich? Lidi, kteri delaji jen tohle, je tady vic nez dost. Ja mam radsi ty, kteri "rikaji" v diskuzich svuj nazor. Ostatne bez nich by ti ostatni ani nemeli na co nadavat.
klasika, no proste BMW! :yes: :yes:
Kdyby to melo velkou masku ,tak je to Adi jak vysity!!!!!!!!!!!!!
A keby bolo tmavo modre tak pripomina papezovo Volvo XC90 vsakano. >😒] >😒]
hmm, skoda myslel som ze to bude troska viac agresivnejsie (vyzorovo), tie zadne svetla su neadekvatne, inak pekne...
Skvělý test, skvělé auto... :yes: Mně osobně tahle trojka kupé vzhledově připomíná hlavně legendární šestku - což ovšem není na škodu, že... 😉 Nový motor bude bezesporu vynikající - jenže tak nějak mám v hlavě rovnici "BMW + benzín = atmosféra" a výsledek této rovnice bývá prakticky vždy motorová pohádka, takže osobně bych skočil do nefoukaného třílitru... 😄
:yes: :yes: Super kára. Jeden z mých favoritů. Bravo, bravo a ještě jednou bravo. Ten zadek je u téhle Coupe 3 prostě dokonalej... :-!
cituji
"budíky si půjčily ... prázdná mezikruží s posuvným červeným polem otáčkoměru podle teploty motoru a ryskou tempomatu."
hmm, zajímavé. a jak to, že mám to samé v mé E91 325i???
"budíky si půjčily ... prázdná mezikruží s posuvným červeným polem otáčkoměru podle teploty motoru a ryskou tempomatu."
hmm, zajímavé. a jak to, že mám to samé v mé E91 325i???
ZDE!!! [odkaz]
Druhé číslo lze měnit až do 14.
Druhé číslo lze měnit až do 14.
Snad se redakce nebude zlobit, že jim beru práci.. Ale článek musej namačkat sami 😄
říká se natlačit... >😁
PS: to sis zase hrál se štětečkem, nebo to je finální podoba? PS: kdybych měl zbytečných hrozně moc peňez...tohle si koupím 😉 :yes:
PS: to sis zase hrál se štětečkem, nebo to je finální podoba? PS: kdybych měl zbytečných hrozně moc peňez...tohle si koupím 😉 :yes:
A ještě dvě [odkaz] a [odkaz]
Děkuji redakci za nádherný článek, ještě teď mám zpocený dlaně, jak jsem se pevně držel židle... A jeden dotaz na redakci - nemáte u vás volný místečko? Budu vám nosit kufry, pucovat boty, jen když mě občas necháte řídit takovýdle klenot. Prosím, prosím >😁 BMW znovu ukázalo, proč je mým favoritem... :yes: No nic, jdu se zchladit za volant svýho pětapadesátikoňovýho ďábla 8-s 😉
Sám mám cca dva měsíce novou 320D Touring, šéf má 330xi a náš generál 530 ... BMW jsou skvělá auta ...
Tohle kupátko sice není příliš praktické, ale srdce se nad ním jen tetelí 😄 Paráda - teď už jen 3 s pevnou stahovací střechou
Tohle kupátko sice není příliš praktické, ale srdce se nad ním jen tetelí 😄 Paráda - teď už jen 3 s pevnou stahovací střechou
Pekne odpoledne preji redakci, novinku od Jagu a spionazni fotky verzi AM budou az v pondeli? 😉 Zarekl jsem se, ze uz predbihat nebudu! 😄
Nová trojka kupé, hm hm... článek skvěle napsanej, úplně jsem tam s váma seděl a měl zpocený pracky 😉 To auto bude hodně o zábavě, zejména v alpských průsmycích a jiných krásných místech s hladkým povrchem s absencí děr a rychlým sledem vraceček. No, u nás jich moc není... Čtu, že ve skutečnosti vypadá lépe než na fotografiích. To je poslední záchrana. Ze všech fotek, co jsem zatím viděl, se mi prostě nelíbí ;-\ Čumáku sedanu začínám přícházet na chuť - hlavně v šedostříbrné vynikne. No, tak snad časem... zatím musím čekat...
Kdyz jsme u tech barev, taky Ti u bavoraku nesedi cervena?
já ten sedam beru.. ale tohle kupé se mi prostě taky nelíbí.. a červená.. no ;-\ taky bych ji nebral.. A nevím, jestli to kupé časem bude hezčí... >😁 u Civica to nefunguje.. 😉
Cením tvůj pohled... to "praní se" s tím, zda je to dokonalé, či zda je chyba na "mé" straně. Myslím, že tak to má být. Člověk nemá dělat povrchní soudy. U toho BMW tam já desetiletí samozřejmě vnímám tu koloraci (daň času a trendům) avšak zejména ten bytelnej základ... kterej tam je ať se prostěš podíváš na jakejkoliv model, jakokoliv starej. Vezmi si třeba historii Lexusu... abychom byli v lux segmentu... dnes tu občas člověk narazí na vyznavače designového stylu Lexe... ale co čas... čím se má člověku vpálit Lex do hlavy (o srdci nemluvě)?
Jizdou prece. To bys mel vedet >😒]
Ten Lexus Vam hodne lezi na zaludku. Jinak na tehle fotce vypada kupecko opravdu uchvatne, snad jedina fotka, na ktere se mi opravdu libi, ale myslim, ze v realu bude pusobit o mnohem lepe nez sedan a prida se k 7, 6 a Z4, do skupiny nejzhezcich BMW. Btw trochu jsem zklamany z tech prednich svetel, na sedanu jsou prece jenom o neco agresivnejsi, tady mi prijdou jak na coupe hodne usedla.
Souhlasím, coupé je úchvatné... stále sjiždím tu záď... BMW projevilo velkou odvahu... :yes: Lex mi v žaludku neleží... ale často ho zmiňuji, protože v segmentu, do něhož se snaží vtlačit (Myslím střední třída - IS) pro něho prostě není místo, myslím zde v Evropě. To by museli u Lexe hodně zapracovat... píši teď o tom pod AUDI. Ta přední světla...víš, já se tu už několikrát lehce spálil soudem nad fotografíí a zažil jsem překvapení naživo. Ony snímky často klamou... a i redaktor zmiňuje, že živé coupé "funguje" o poznání lépe. Věřím mu.
PS: fotka, o ktere se zminuji je detail zade (5 radek, 3 fotka), nejak mi vypadl odkaz, asi nas "Opera-re" tady na Auto.cz nemaji radi. Jinak taky nedelam zaverecne soudy podle fotky, proste pisu o svem dojmu z fotografii, taky proto pisu "snad jedina fotka, na ktere se mi opravdu libi", protoze vim, ze posledni Bavoraky proste na fotkach nefungujou tak, jako v realu.
Bylo by fajn kdyby tuhle převodovku začli montovat i do ostatních modelů. Zvláště s možností řazení pod volnatem.
Jedna z věcí který sem na novejch BMW nepřekous je takovej detail jako je ta jejich žraločí ploutvička místo antény :no: obzvlášť tady u kupé mi to přijde až moc výrazný ;-\
Jízdní vlastnosti + technika jest bezesporu opět u BMW na úrovni vysoké a ještě vyšší, o tom není sporu. Dokonce i "kabát" se mi líbí ze současné produkce této automobilky asi nejvíc, arci jest takovej nějakej usedlej (na coupe). Ovšem račte prominouti, interiér, byť jsou bezesporu použity luskusní materiály, tak ten se tedy moc nepoved. A přístrojová deska anóbrž palubka? Tak té jsem se po první shlédnutí její fotky lek, a ještě teď mám škytavku. Tudy IMHO cesta nevede, za tohleto já bych si tedy asi moc často nesedal. Tož tak.
NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJKRASNEJSI AAAAAUUUUUUTTTTTTOOOO :yes:
Predem zdravim vsechny priznivce Auto.cz Blahopreji redakci za super clanek. Moc pekne je napsanej. Uz se nemuzu dockat az se s nim budu moct projet. Hlavne jsem zvedavej na ten novy motor. Bydlim v USA a tady se zacne prodavat 1.zari 2006. Startovaci cena modelu 335i bude kolem $40 000. Vi nekdo kdy se bude prodavat u nas? Ja osobne jezdim v BMW 330Ci model 2003
Když vidím tento umělecký kus, tak vím, že bůh existuje.
...pro boha, kde se tu vzalo slovo "Introdukce"??? Cozpak "uvod" nebo "predstaveni" zni tak zle???
:yes: BMW je proste trieda! Nech si kritizuje kto chce, čo chce, BMW nevie urobiť dobré auto. Všetky sú PERFEKTNÉ!!! :yes: A článok je veľmi pekne napísaný. Super BMW! :yes: Super redakcia! :yes: