Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
0
hmmm , ktovie ako dlho mu vydrzi ten svetly interier, skutocne svetly... Mate s tym niekto skusenosti vo Volve? Ja mam skusenost , ze pokial to skutocne neni koza (hehe not creature) , tak to prilis dlho nevydrzi... 😐
0
No ono zase tí, čo v tomto aute budú sedávať, budú vždy takmer sterilní. To neni jako my, že tam skočíme rovno z lesa v zablatených botách, alebo z tenisového kurtu (antuka až za ušami) - potom to tak aj v tom interiéri vypadá 😉
VOLVO XC90... no vidíš... Volvo jej daroval Papežovi... tobě ho nedaruje... tobě, brácho... nedaruje nikdo nic... no... proto nejezdíš také v XC90. P.S. Včera jsem se koukal na liftovanou XC90... neskonalá krása. Byla v nové zelené barvě... a byla... ostatně jako vždy... dokonalá.
Nevím, jestli by ten člověk neměl víc radosti ze zachovalého Opelu Blitz.. ;-\ Mimochodem, znáte ten vtip? Jak za WWII mlátí v Polsku mladej voják v německé uniformě mladého poláka a kolemjdoucí mi říká: "Nemlaťte ho, mám takové tušení, že je to příští papež!". "Jo, odpovídá německý voják, určitě. A já budu další hned po něm!"..
Mno... Tibby... řekl... bych... že máme... opravdu rozdílný smysl pro humor... :no:
Což o to, mě to přijde vtipný... ačkoli už jsem to slyšel. Ale nemám problém s tím, proč by papež nemohl být Němec. A kdo tehdy nebyl v NSDAP? To je jako by dneska měli odejít všichni co byli v KSČ, resp. nikde by nebyli. Ale jsou. Kdyby lidi měli dělat věci podle politický příslušnosti, tak tu vůbec nebude kontinuita. Některý apolitický obory prostě potřebujou, aby starší předávali zkušenosti mladším, bez ohledu na to jestli byli ve straně. Fyzika, astronomie, chemie, medicína.. Já vím, je to trochu mimo - papež dostane auto a my tu řešíme tohle... Pryč od toho. Politika smrdí a vždycky bude. XC90 je pěkná kára a myslím že papežovi ostudu neudělá. Natož pak komukoliv jinýmu. 😉
jenže já se prostě na spolupracovníky STB nemůžu koukat jinak než zkrz prsty, popř. zkrz mříže.
Peknej papamobil, ale divim se ze misto loga volva tam neni kriz 😄 no ale stejne to nema na ten bilej mercedes G...
Cirkev odjakziva rada kazala stridmost a obklopovala se majetkem. Pripadne si vozila zadnice v luxusnich vozech. Osobne mi to neprijde prilis vhodne, i kdyz uznavam, ze se papez uz dnes musi vozit v pancerovem voze.
To je pěkné, že na střeše toho auta nechali i hagusy.. 😄 Kolikrát si tam papež asi poveze něco na "zahrádce"? Třeba nábytek z IKEA nebo surf nebo snowboard 😉
Jinak nic proti papeži a nic proti XC90, u obou lze jen popřát "ať dobře slouží".
Jinak nic proti papeži a nic proti XC90, u obou lze jen popřát "ať dobře slouží".
pani, takto sa robi reklama, darujem jedno auto a mam obrovsku reklamu, nemusim platit rozne sportove hviezdy, modelky, hercov, reklamne agentury, televizie a co ja viem este co a mam reklamu po celej Europe a mozno aj dalej 😄
takový parádní autíčko je pro rodinu, bezpečný a velký...Svatý nehříšníky přece chrání Bůh, volvo jim nepomůže