Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Porsche 911 Turbo v ČR za 4,1 milionu Kč

97 komentářů

To křídlo vzadu je humus.. ;-\
Kdepak. K Turbu patří :yes:
Já vím, však mě se Turbo nelíbí.. Už ten název. Jak německej rapper. Turbo. >😒]
Vykasli se na nazev - az si sjedes, bude ti nazev u ... zaspinenyho spodniho pradla >😒]
>😁 >😁 :yes: Člověk přijde na diskusi o Porše, čeká (občas) nesmyslně oslavnou diskuzi, a uvidí TAKOVÝ první příspěvek. Jo, pěkné ránko.
Máte tam chybku. Pružné zrychlení za 3,5s není z 80 na 200, ale "jen" 80 na 120 a ne na 4. stupeň, ale na 5.
Díky, opraveno.
To je jasné. Nadpis velkým písmenem. Fráze "911 snů", stať o tom, že na něj nemáš (což je pravda), a nakonec tradiční BRAVO PORSCHE-VW.
😄 A dodatek, že to je pro opravdové znalce, ne chlacpů z ulice.. 😄
jistééé, kam se na to hrabou ti s žehlícím prknem a copem...to je verbeš, která by se měla střílet, protože oni, zaslepenci, nevidí a jsou sami otroky své sžírající touhy. Však on nám to ó VELKÝ nějak srozumitelně podá... 😄
Už se těším, to bude zase hlod 😄
A taky, že on by si ho vlastně mohl klidně koupit, ale nekoupí, protože by si zkazil radost z těšení...není to tak? 😉
>😁 přesně tak
>😁 >😁 :yes:
GTI
Dokonale :yes: Mám ale trochu obavu, že v tvých letech se tohle vlastně nedá pochopit... protože tvé sny... jsou o tom co "nutně" musíš mít... co nejdříve 😄 Vím... byl jsem stejný... časem pochopíš... že tohle je jen ten plošší vztah ke "snu" Ta hloubka... doufej... by se mohla dostavit s rostoucím věkem... Jinak musíš si uvědomit, že "bohatost" života nespočívá jen v hmotném majetku... dokonce si troufnu tvrdit, že to nejdůležitější a (snad) nejcennější by mělo být v tobě... včetně třeba touhy po krásnu... v podobě 911ky nebo tvého... co já vím... zlatého legacy...
GTI, kolik ti je? podle těch žvástů bych tipoval tak mezi 60-70, mluvíš jak největší pamětník... >😁
Podle toho, cos napsal... bych odhadoval, že jsem zásadně starší než ty... Být mladým je jen krátkou výsadou, které je se třeba zhostit pokud možno netrapně. Být starším je šťastnou nutností... abys jednou mohl vzpomínat na to, jak krásně praštěný jsi v mládí byl... Tak nechápu, co máš proti 60 - 70 letým lidem... budeš v tom, ani se nenaděješ... P.S. a ty "žvásty"... to neber vážně... zatím to u tebe jde, jak vidím v paralelním světě... >😁
Muhehehehehehee, pekne si mu to nandal! >😁 >😁 :yes:
Nesedí mi tam ten Ferry. V Čechách se přeci narodil Ferdinand, jež pak musel odejít. Ferry byl jeho syn a otec současného ředitele, Wolfganga.. Nebo ne??
Asi to berou jako prezdivku. I ja se obcas zamyslim, kdo byl otec a kdo syn. Ale to samozrejme nejsu novinar...
Tak na rovnych cestach by som sa s EVOm uz docela zapotil. 😄
myslim že nejen na rovných cestách >😒] >😒]
Nuz predosle Turbo nestihalo ani na rovnych, ale sucasne pribralo o par koni navyse, takze karty by sa mali obratit.
Cumi, ze je levnejsi nez szata generace a presto na nem Porsche prej vydelava nejvic ze vsech modelu 😄 . Kazdopadne se tesim, az ho uvidim na silnici, nebo jeste lip, kdyz me predjede na plny plyn >😒] :yes😒br /> . Ciste hypoteticky, kdybych mel tech prebytecnych 4,1milionu, asi bych se dlouho rozhodoval kterou prevodovku vybrat, ale asi by nakonec zvitezil automat (je mi ze sebe spatne 8-s ). A co teprv, kdyby bylo ve hre i GT3!!! To bych sice pravdepodobne rozmazl o nejblizsi svestku v zatacce, ale to by byl tezky boj >😒] >😁 .
Verdikt: bravo Porsche! Delate mi radost, i kdyz vase auto nikdy vlastnit nebudu 😒 (no mozna krome nejake te 924/944/92😄 >😁
Hergot! Chyby byly zpusobeny tim, ze pisu jednou rukou, zatimco druhou se laduju toastem. Pardón, melo tam byt: "Cumim ze je levnejsi nez stara generace..."
Já ho chci!
Jo, pánové, dostavit se takhle jednou do Porsche Inter Auto CZ, podepsat pár lejster, převzít klíčky a odjíždět v něm... Hmm hmmm, to by bylo něco, co? Ruku na srdce, kdo z vás by to nechtěl zažít?
Ja te asi prekvapim ale ja ne! Vysvetlim: Kdyz si k nemu objednas nejaky balik, ted nevim jak tomu rikaji, tak si ho muzes prevzit primo ve Stuttgartu v tovarne. To je pane jine kafe! Odjizdis z jejich showroomu a oni ti vsichni mavaji (no to sem se asi nechal trochu unest, ale predstava je to pekna, no ne? 😄 )
Myslím, že bych se pro začátek spokojil s tou Prahou 5 😉
No jo, ale těch starostí s následným prodejem... 😒 >😒]
Máš pravdu, to mě nenapadlo.. takové trable bych si vážně nerad přivodil... ufff, díky, žes mi to rozmluvil >😁
Já to s tebou myslím dobře >😁 >😒] Dej na má slova... 😉 >😒]
nádherný autí....jen mi na článku vadí ty kW....to je pro domácí spotřebiče....ne pro auta..pro ty byli vždycky koně
Ano, dobra poznamka, taky mi to vadi. V kW si to nejak nedokazu predstavit, kdezto kone to je prece krasne poeticke pojmenovani. Kdyz reknes: Mam karu, co ma 600 koni, tak kazdy, i ta nejznudenejsi panicka, musi uznat ze je to opravdu poradne stado. Kdezto kdyz reknes ze mas pravou nohou, co ja vim, 300 kW, lidi nevi co si maj myslet, jestli si slapnul do vedeni vysokyho proudu ci co...
>😁 >😁 Už to tu na auto.cz proběhlo. Redakce se od označování v koních distancovala. Takže nezbývá než pustit kalkulačku a násobit..
Fakt? Ja sem tu relativne novy, tak nevim. To je ale skoda. A proc neudelali verejne referendum??? 😲 Kazdopadne nikoho by neubylo, kdyby tam psali oboje: kone a kw treba v zavorce. Delaji to tak vsude.
Nechce se mi to forum hledat, prostě je to tak, že se udávají jen kilowatty.
Jo nekde ta diskuse probehla, Auto.cz je jen pro "oficialni" kW, ale jak pise koleg nahore, je to jak u domaciho spotrebice, auto ma mit PORADNY VALACHY!!!!
ale jinak slintam kW ne kW
TURBO uz od detstvi je to ma kara..... jeste jem nevyrost....
PS. TO kridlo se rovna TURBO
zas chyba: POD PRAVOU NOHOU tam ma byt ja se asi profackuju, pisu jak ozralej ;-\
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁 tak to je moc.......nwm proč na auto.cz neuvádějí koně ;-\ ....vždyť to je jednotka která k autum prostě patří....asi chtěj být moderní 😒
Protože prostě ne.
Vážená redakce, jsem sice naprostý milovník vozů Porsche, ale tenhle článek mi skutečně nesedl. Opravdu je potřeba pouze opisovat z marketingových materiálů automobilek? Mě to přijde jak okopírované. Raději bych si přečetl vaše názory a dojmy.
no, bavilo by tě číst "slint,slint...?" 😉
Tak ted sem se dodatecne koukl na fotky a musim rict ze v te cerne je to maly dablik! Ale jak tam tak smutne stoji na te ulici a kolem chodi lidi a vubec nechapou. Ja bych ho vzal na projizdku aby mu nebylo tak smutno. >😒] Koukam, ze ma taky keramicke brzdy, jo to budou testovaci jizy se zakaznikama, to ani nechci videt >😁 . Ale co me upoutalo vic nez Turbo, byla ta stribrna Carrera S, ktera mela podezrele povedome dily z noveho GT3. Nevite nekdo o co jde? Je to snad nejaky doplnkovy tovarni kit???
Ka každé 911 můžeš mít tovární aerokit, který se velice podobá vzhledu GT3. Na www.porsche.de je hezký 3D konfigurátor, kde se to dá vyzkoušet.
Jo, ten konfigurator jsem zkousel na GT3 a Turbu. Maji perfektni modely. Podle me je to nejlepsi konfigurator, co jsem videl. Kam se na ne hrabe Skoda.
GTI
4.1 mega, brácho... na to nemáš... nemyslím v kešeni... na 911 nemáš. protože si ho nezasloužíš... Tahle kára... dělo děl... to je nářadí fakt jen pro opravdový chlapy, a za toho, to snad pochopíš, tě zatím nepovažuje ani hospodskej u vás na rohu. A že tam se hodně snažíš. Tak především účes... težko bys moh´ udělat v 911ce karieru s copem. To je jasný... nakonec... snaž se pochopit jednu větu - Není většího kýče, než mít auto svejch snů v garáži... hluboká pravda. P.S. Nesouhlasím s tím, že "Turbo" není dobrej název modelu... No... právě je... protože všude ve společnosti těch správnejch srdcařů (nezaměňuj s pojmem "copař") když na otázku - co valíš, sdělíš, že Turbo... nemusíš už nic dodávat... rozhostí se na dvě minuty ticho... Jo, srdcaři ví. Tak měj svou tajnou lásku... třeba tu 911ku... sám život ti toho moc nenadělí... vzpomeň jednou na mě, že jsem měl pravdu... a tak ten sen... jakožto jediná realita, kterou ti nikdy nikdo nevezme... doplní dokonale tvůj život... jemně, mile, hluboce a nezvratně. Ostatně... jaká jiná lana bys chtěl, aby tě poutala k životu, když ne lana snů?... Dokážeš... domyslet... to... cos... právě... dočetl?
Ja si to dokazu domyslet, ale neni to nic veseleho 😒 .... Ty brdo, chlape, paradne si to vystihl s tim jmenem modelu!! Predstavuju si to: "Hej chlape!...No ty!...Co valis?" -ticho- "Turbo" -zvuk spadlych celisti- >😁 >😁 >😁 To je paradni predstava!!! Ale nasralo by me kdyby nekdo z tmaveho zakouti vyplneneho modrym dymem pronesl do toho ticha: "Ja Enzo." >😁 . To by se pak odehravala scena jak z Praveho poledne :yes:
GTI
😄 Jasně... jsou pojmy, které staví krev v žilách... P.S. Znáš ten slogan z Bonda, ne - jak se jmenujete? Bond... James Bond. 😄 Tak přesně to samé si představ... že se klátíš někdě nad kalným ránem u baru a na otázku, čím jezdíš, odpovíš - Turbo... 911 Turbo... 😄 Dokonalé... zavíráme, voskový figuríny hajdy na kutě... a ten bourák, tady u pultu... dnes to bylo na účet podniku. Bravo 😉 :yes:
Ó jak rád bych byl děsně kýčovitej a měl v garáži svýho bavoráčka... Taková M3 v manuálu s tím nádherným volantem s heboučkým sametem, jak to měli ve Frankfurtu... 😒 Tam museli přivolat jeřáb, aby mě z něj vytáhli 😄 8-s
teda kulový se sametem, semiš jsem myslel...
GTI
😄 Bárte... moc, moc ti to přeju. Ale já to vždycky píši i proto, abychom si všichni jaksi uvědomili, že když tam ta M3 prostě holt stát nebude, že to není tragedie... že jako... vždyť ty ji máš... navždy ve svém snu... a to je skoro... skoro, jako bys už ji měl v té garáži... 😄 :yes:
Jóó, tak k tomu mi zbývá ještě hódně dlouhá cesta. Tak bod 1 - nejdřív tu garáž 😄 😄 Pak ta dovolená v Jugoslávii a samý so*ciální jistoty 😉 no a pak, myslím, že bod číslo asi pětimístný - ta M3 v garáži... Ale já se k ní dopracuju, snad ještě dřív, než dojde ropa >😁
GTI
😄 Víš... v kapitalismu je krásné mimo jiné i to, že ze dne na den se můžeš "utrhnout" a vydělat během třeba roku obrovskej balík... A tak to M3 je proto o to reálnější. A tys připraven... neb víš... co to bude... až to přijde... Přijde to. :yes: P.S. Když to vezmu z té realističtější stránky... tak počítám je potřeba tak dvě a půl mega... to znamená 800 na akontaci... a pak holt tři roky měsíčně kolem 50 na splátky... Když budeš mít nějakej malej podnik, pak to není problém. Tak, držím - :yes:
no však to slevňujou ještě chvilku počkám a mám to v garáži 😄- ale asi tam zůstane ještě dlouho VW brouk no vždyť je to stejný jenom tam přidali fén a lejou vodu na válce a vůbec zvuk motoru je lepší. jo a zabít se v tom dá úplně stejně -a aspoň s tebe něco najdou
😄 :yes:
a ještě jedna věc. Jsem spíš zastáncem toho, aby ty "nedosažitelný" cíle byly nehmotný. Kdo celý život touží po autu a pak si ho koupí, už se nemusí snažit, splnil, co chtěl, je na konci. Já mám svůj cíl jiný a ten můj vysněný bavoráček je vlastně jakási odměna na cestě a to přibližovadlo, co mě k tomu cíli (pekelně rychle >😒] ) doveze... Tak, dost filozofie pro dnešek, dobrou noc 😉
GTI
Bravo, Bárte... dobrou noc :yes:
>😁 :yes:
Ja tak velmi rad opakujem tuto vetu. All the guys that really have the money are too old to have a good time with it. 😉
Velmi trefné 😄 :yes:
Tady jooo :yes: :yes: tady neni vo cem. Jen me desi jedna vec - proboha - mam stejny sny jako GTI
GTI: nádhernej příspěvek, ty asi budeš profi básník-spisovatel! Ale nesouhlasím s, nebo spíš nechápu "Není většího kýče, než mít auto svejch snů v garáži" Vždyť to je super, o něčem 10, 20 let snít a pak si to pořídit. 😄
tak mi ho uz konecne dovezli... 😉 >😁 ze jim to ale trvalo,uz sem se nemoh dockat! 😒
PS: a vite co je nejlepsi??!! ze 997 Turbu nestaci ani Lambo Gallardo!!!
doporucuji shlednout toto video,je fakt
[odkaz]
rad bych se na to video podival, ale nechce me to tam pustit..
ok,ted na to koukam... tak jedine zkus😒br /> [odkaz] a najdi si sekci videos-mixed a tam je Nitro is chasing new 997 Turbo,nebo nejak tak.a to je to video,kdy Turbo ujizdi na dalnici Gallardu. >😁 :yes:
Ááá, koukám další GB3000 fan 😉 :yes:
jo,jo,uz to tak asi bude... 😉 😄
Od GT3000 mě asi nejvíc baví Neo having fun :yes: To je prostě špica. Vážně "fun" na pravém místě. >😒]
to me osobne se nejvice libi Bitburg!!! a pak neni spatne Hide and seek ci Carrera GT goes wild! 😉
Bitburg si neuvědomuji. Zbylé dva jsou taky super >😒]
no,neni to v sekci Gumball,ale v mixed.je to jak dovadeji na provizornim okruhu na letisti... jestlisi nevidel,doporucuji stahnout! >😁 :yes:
:yes: :yes: :yes: WOW!!! Cool! Já chci taky. 😉 Paráda... díky! Mám těchhle videí celkem hafo, ale tohle jsem úplně přehlídnul. PS: Nejlepší jsou moje vlastní videa >😒] >😒]
obcas uz meli docela na male co?? >😒]
a jaky videa mas?
Jo, pěkně udělaný, fakt zábava.. Mám snad všechny Ant and Pete, všechny GB epizody z Extreme Channel, pak něco od Kima, spoustu TopGearu... Složka GB3000 má teď 19GB 😉 Ozvi se dyžtak na mejl...
jj diky, uz to vali-zrada byla asi nekde u me. je to parada :yes:
Jeden z dalších příkladů naší někdejší vyspělosti. Nejenže se u nás zrodil vizionář Ferry, ale nebýt Hanse Ledwinky a Ignáce Šustaly, zakladatelů automobilky TATRA, kdoví, jak by dnes výrobní program PORSCHE vypadal. Ono klasické uspořádání motoru za zadní, hnanou nápravou totiž němci během 2. SV převzali mezi jinými kopřivnickými knowhow. Proto se nemůžu zbavit dojmu, že je PORSCHE také dílem české.
>😁 Ty jména... :yes: ....počkat...ty sis je asi nevymyslel,co? Sakra...trapas... >😒]
Někdo i v práci sedí směrem k Maranellu, jiný ví, že ty nejlepší káry odjakživa vznikaly na ostrovech, další nenastoupí do ničeho, co má pod pět metrů a pět litrů... Srdcovka... Každý ji máme a často ani nevíme proč - jako by tomu tak bylo od chvíle, cos vypadl na tenhle svět... Stačilo by málo a Tvoje srdce by hořelo pro úplně jinej skvost - často jen taková drobnost, aby Ti v dětství někdo místo o Jaguaru vyprávěl o Lambu, abys na plakátu místo Ferrari viděl Lotuse, aby v televizi zrovna řádil Bullit místo Bonda... Takové drobnosti - ovšem ony se drobně zaryjou do Tvojí automobilové duše a už tam navždy zůstanou... Já tam mám Porsche 911 - víc netřeba dodávat... 😉
😉 Jistě, je to tak :yes: Proto jsou tu ty žabomyší války víc než k smíchu...
:yes:
😄 :yes: Mé děti, když jedeme v autě... mě často předběhnou a kříčí napřeskáčku když spatří Porsche - tatínku, jede 911ka, nejlepší auto, viď. A já říkám - jo, hoši, nejlepší kára na světě... jednou si jí koupíte... 😄 ... a všichni zvednem palec vzhůru, takhle - :yes:
:yes: 😄
Ty děláš učitele ve školce?!? >😁 >😒] >😁 >😁 >😒]
>😁 :yes: skoro 😄
A pak jim celou cestu povídáš o tom, jak je Jetta nejkrásnější a Passat hned za ní? Jak nikdy nemají kupovat auta těch šikmookejch cizáků? ..."A hlavně, děti, pamatujte na to, že si nikdy nesmíte koupit premanent, protože jste špatní řidiči". A zezadu se ozve: "ale tati, neměly bychom si ho právě proto koupit?" GTI jen zaryje nehty do svého umělohmotného volantu a zuby mu zaskřípou skoro stejně , jako jeho mříž N1... >😁 >😒]
GTI
😄 Vzpomeň na mně, až jednou budeš kupovat káru... a budeš plátcem DPH... a oni ti při soupisu listin řeknou - samozřejmě N1... a ty je přerušíš slovy - samozřejmě NE N1... 😉
"...ale N2..." >😁
GTI
Co to je? Vojenskej vyprošťovák? >😁
já nevím, nějaká avie... >😁
jo..ale musíš uznat, že je důležité, jestli auto ve stejné výbavě stojí 784 tis. nebo 908 tisíc... ;-\
GTI
Myslíš jako N1 a civil? No, to uznat nemusím, neb jsem to neuznal ani při březnovém nákupu 😄 DPH by si měl podnikatel správně odečíst tak, jako když si koupí jakoukoliv jinou věc, kterou používá v podniku. Přepážka je nesmysl.
To každopádně. Ale jestli si nechám dát do auta nesmysl, co mi ušetří 120 tisíc...to už je na zamyšlení...to jsou dvě poctivý vejplaty >😁
zkouška
zalamování řádků
sorry ale mam jinou ............kur.. 😄 >😒] :no: :yes: :yes: