Novinky
0
Z těch 5 ani jeden. Já bych ho nazval Evomo.
0
Jak si sestavil Evomo?
0
Já ho nesetavil, je to latinský výraz.
0
A znamená? Něco o vývoji?
0
ja to nasel, je to trefna.... jen hledej smudlo, hledej..... 😉
0
už jsem měl na mailu..
Rockton - jméno hodně zaměřené na americký trh
Nanuk - těžko soudit, pro čecha vzbuzující nepatřičné asociace
Namib - nehodí se k VW
Tiguan - při pohledu na fotku v titulku padne velmi dobře
Samun - trochu asociuje i slovo samuraj, nezní úplně dobře ve spojení se slovem Volkswagen.
Já bych asi volil Tiguan. Jinak bych byl za toho Beduina.
Nanuk - těžko soudit, pro čecha vzbuzující nepatřičné asociace
Namib - nehodí se k VW
Tiguan - při pohledu na fotku v titulku padne velmi dobře
Samun - trochu asociuje i slovo samuraj, nezní úplně dobře ve spojení se slovem Volkswagen.
Já bych asi volil Tiguan. Jinak bych byl za toho Beduina.
Ještě bych možná dal jméno odvozené od slova gekon. Anglické "gecko" se nehodí, německy to nevím. Při pohledu na tu fotku na titulce, pokud bude vůz vypadat stejně jako Concept A mi prostě přijde ten pohled jako gekon. Gekon je malé, docela hezké zvířátko, vyskytuje se v různých barvách a má "terénní" vlastnosti. Mě by pěkně asociovalo s tímhle přírůstkem do koncernové rodiny. [odkaz] To je hodně malý jedinec, jak říkám existuje víc druhů.
Tohle je ono. [odkaz] .. malý VW je takový docela milý, je to terénní auto.. Gekon psáno s K a ne s C by se mi líbilo jako název. A slogan by mohl být... GET ON with GEKON® Co říkáte?
Jo :yes: "G"... jako GURU... G-GECON. jsi náš 😉 :yes:
No vidíš, s tím G mě to nenapadlo. Měl jsem "rozpracovanou" i variantu kde jsem GEKON interpretoval jako GErman KONstruktion, jenže pak jsem bohužel narazil na to, že GErman je anglické slovo a KONstruktion německé. Takže by to musel být GECON, pak by to šlo, jenže gekon je anglicky "Gecko" a ne GECON, ovšem to by nemuselo vadit. Takže já jsem pro GEKON. Ani si nemyslím, že by s tím měli problém s výslovností nebo s významem. V americe by to byl GECON a v Evropě třeba GEKON. Taky by to ško jako GErman, ECOlogy, ale co s tím N?
Třeba GErman ECONomy, protože to určite cifršpioni pořádně oříznou 😉
Hele ten název se nemusí nijak "rozkládat". Mě by se prostě líbil a snažil jsem se najít ještě nějaké významy, co by se daly použít v marketingových kampaních..
GErmanisch KONstruktion 😉
A je vyřešeno.. 😄 Ale není to náhodou germánská konstrukce? To by asi neprošlo.. 😒
A je to tady, vyber jméno pro svůj sen příštího roku. No, je to jasné - bude vybráno pasátní jméno... co se ti pozvolna vpálí do hlavy... bude znělé... jako zvuk motoru TOUARECHE... bude tvrdé, jako jeho podvozek a přítulné, jako celý vůz. Jistě. Bude to přece VW... P.S. Hlavně nedávat NANUK... to bych tu asi neustál 😉 :yes:
....(prosím, prosím, prosím...ať je to nanuk, prosím....) >😁 😉
😄 Je znát, že VW tvrdě přikládá do kotle. Nikdo tu na něho nemá. Dokonalá modelová politika, dokonalé vozy. Design, který nikdo nemůže dohonit. Předvoj Evropy. Střecha světa.
Už si něčím zacpi hubu 😉 Nikdo VW nic nevyčítá, ale střecha světa?? Design nejde dohonit, jde ho udělat jinak. Těžko se bude BMW snažit vypadat jako VW a naopak.
Nepíši o premiovém segmentu... myslím, že tohle bys vědět měl. Ano... nikdo ve standardu nemá na VW. To víš i ty. Ostatně je to jednička Evropy... A číslovky znáš.
btw. nechces se prejmenovat na GT, kdyz tak horecnate podporujes ten "obrovskej technologickej boom" VW??? >😒]
Ale to nemá nic společnýho s premiovým segmentem. Co třeba Škoda, brácha ve vlastním triku.. Já nesouhlasím akorát s tezí: "design, který nikdo nemůže dohonit" a "předvoj Evropy". Design už jsem psal výše, a předvoj Evropy tvoří právě premiové značky (i když nevím, co je třeba na MB A premiového, jako na modelu). Doufám, že chápeš co tím chci říct.
Znám ve standardu značku, co strčí VW do kosé kapsy. :-!
Já vím, RR. Jenže to už jsme v jiném segmentu... >😒]
RRENAULT! Jistě, znám jak skvěle zní, na zvuk motoru jeden nezapomene. :-!
Design? žádný z VW se mi nelíbí (ne, že by se mi třeba hnusily, to ne, ale taková...šeď. mezi slepými, passat králem). Tím nechci říct. že můj názor je nějak směrodtaný co se týče světa designu, ale...jistou míru sterility snad vidíme ve vátvorech VW všichni (Nanuk je zatím docela svěží vítr)
Rad bych upozornil na to, ze to co je zde videt je koncept...tot vse. Az bude nekdo delat neco dokonale, ostatni skonci, coz se zde nedeje.
Hale Her autobild. že jsi slepej vím už dávno, že jsi úplně mimo taky, ale že jsi totálně vypatlanej šovinista zaprodaej Adolfům vím až teď.
Nejlepší jméno je VOPAJCOVANEJ HNUS FIALOVEJ. :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no:
Nejlepší jméno je VOPAJCOVANEJ HNUS FIALOVEJ. :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no:
Ty seš kus *...
Možná jsem *, ale mám jasnej názor na zajebaný výrobry, lépe řečeno *** od VW. Vlastní zkušenost!!! To raději budu jezdit Japoncem nebo Korejcem než těmahle chcípákáma.Vypadaj všechny na jedno brdo, koncepční zaostalost a hlavně se mi jaksi vypařil smysl názvu značky.
Jó už vím, předražená vopajcovaná pixla.
A mimochodem pane( paní)Pekelná Micinko. Neznáme se, netykáme si, tudíž očekávám omluvu za útok na soukromou osobu. Předem děkuji.OZZY.
Jó už vím, předražená vopajcovaná pixla.
A mimochodem pane( paní)Pekelná Micinko. Neznáme se, netykáme si, tudíž očekávám omluvu za útok na soukromou osobu. Předem děkuji.OZZY.
To byste se nejdřív musel omluvit Herr auto... teda...víte, koho myslím...
Proč se nestaráte o sebe a reagujete za jiné?
Moje kritická slova byla určená pro pana TDI.
A jen tak mimochodem. Je těžké s někým diskutovat o tom co je a není umnění, když nerozpozná kýč, vkus od nevkusu, protože mediálně a obchodně je zajímavější prodávat přece to, co se předloží mase.
Vkus, respektive nevkus se dá lehce ovlivnit médii. Kdopak asi vlastní naše vydavatelství? To je divný že Němci. A pročpak? Že by proto, že neví co s prachama? Nebo potřebují prodávat krámy II a III kategorie v zemích, kde je konzum v plném proudu? A proč si neohřát polívku že!!!
Moje kritická slova byla určená pro pana TDI.
A jen tak mimochodem. Je těžké s někým diskutovat o tom co je a není umnění, když nerozpozná kýč, vkus od nevkusu, protože mediálně a obchodně je zajímavější prodávat přece to, co se předloží mase.
Vkus, respektive nevkus se dá lehce ovlivnit médii. Kdopak asi vlastní naše vydavatelství? To je divný že Němci. A pročpak? Že by proto, že neví co s prachama? Nebo potřebují prodávat krámy II a III kategorie v zemích, kde je konzum v plném proudu? A proč si neohřát polívku že!!!
Už nemám moc času, resp. musím se vzdálit, takže ty palmy na pozadí a jiný terén jsem nestihl dát.. [odkaz]
bych viděl pořadí asi následnující😒br />
1)Namib - potom 2)Tiguan a asi jako třetí nejlepší bych zařadil Rockton
Nazval bych jej "Butter". Pro GTIho něco jako butr, neboli šutr, kus skály, nebo vyvřeliny, to aby na diskusích nepolevil. No a my ostatní už bychom si to poctivě přeložili. :-!
[odkaz] 😉
>😁 >😒] :yes:
To není sranda Tome. Já bych tomu ten název opravdu dal... Přečti si výše. Tohle jsem udělal proto, abych si jen tak nehonil tričko..
Možná sis měl raději vyhonit 😉 tričko - když tě to baví >😒]
Magore... Já když už něco kritizuju, nebo mám jinou představu, tak se snažím aspoň navrhnout řešení. Ne vždy, ale někdy jo.,
tak by mě docela zajímalo, proč vůbec píšeš u aut takové blbosti, ani to neni k tématu , ani to neni k zasmání , jenom k pláči , jak jsou lidi jako ty magoři. Čau a polepši se .
micinko...v čem to maluješ? (přebarvuješ?) to to jde tak lehce? já jsem u grafiky skončil v autocadu 😐
ale vždyť máme takových možností, takových krásných jmen! Proč se omezit jen na nanuka? ( >😒] ). Co třeba Algida? Kolorka? Mrož? (ten by se tam celkem hodil,ne?). nebo jedno pěkné, teplé, německé jméno pro křehkou dívku: Gertruda? 😄
>😒] Herr nástěnkář, vy jste dneska veselá kopa. Du bist lustiger Kopfe heute >😒]
Hele ty lustiger kopfe heute, tenhle VW je náhodou wunderschöne... 😉 :yes:
Název BURAN by odpovídal "segmentu budoucích uživatelů" a navíc zní podobně jako tuareg nebo turan
Ahoj , zasílám můj tip na název auta.Dle mého názoru se bude jmenovat Samun. Je to horka novinka VW a tak se k ní horký vítr z pouště hodí a zároveň se poušť hodí i k jeho staršímu bratru Tuarégovi .
na 95% to bude Rockton nebo Samun ale spíš se přikláním k tomu Rocktonu protože je to agresivnější název a k tomuto autu by se hodil
To se vazne v koncernu VW musi vyvijet a vyrabet dve mala SUV? Tak se mohou jmenovat treba der_deutche_yetti a der_tschechische_yetti ?
Volkswagen EuroTrash
Volkswagen EuroShit
Volkswagen EuroGay
Volkswagen EuroShit
Volkswagen EuroGay
ja to super auto a ešte keby sa volalo freder tak ho má každý dokonca si aj ja zoberem pôžičku a kúpim si ho. 😄