Novinky
Proboha, co ten retušér vyváděl?! Vždyť než ten jeho tmavý výtvor, to už je hezčí to auto s maskováním!!!
Doufám, že ta doširoka rozevřená peugeotí tlama nebude na nástupci 607.
Nějak se to nezobrazilo... 8-s a pak už jen click na 608. Přáští zastávka Ráj, připoutejte se, prosím.
Mozna podoba 308: [odkaz] resp. [odkaz] resp. [odkaz] Mozna podoba 3008: [odkaz] resp. [odkaz]
vyklubal se nam tady dalsi falesnej GTI.. :no: :no:
Všechny nové Peugeoty vypadají zepředu skoro stejně... Už by mohli vymyslet něco nového.
Jestli jste si vsichni e😜erti nevsimli ze ta fotomontaz je slepena ze 4 aut a to nejen z peugeotu tak si tomu klidne verte jako mozny podobe>😁
Podle mě si příznivce najde. Já jsem fanda už dlouhá léta, na všech autech najdeme nějaké mouchy. Ale např. 3008 je uvnitř super autíčko, opravdu hezké kdo to viděl naživo potvrdí. někomu se třeba hned nezalíbí z venčí, ale určitě mu to vrátí svou praktičností..a v reálu je mnohem lepší než na fotkách!
Slyš, nicotný! Toto je jen předehra k velkolepému nástupu elegance a technické vyspělosti. Malí duchem a rozvorem budou utápět svůj žal ve smutných pohledech na klesající křivku prodejů a božské křivky nové doby. Lví doba přichází, Hic sunt Leones!
Běž domů malověrný, jako pokání ti ukládám 308 x Zdrávas! 😄