Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Dacia Logan slaví 250 000 vyrobených kusů

40 komentářů

kamaráde nezlob se,ale za 250 000 neseženeš jiný auto v takové výbavě.v této ceně je klima seřiditelná sedačka s bederním nastavením,mlhovky,el zrcátka s vyyhříváním,palubní počítač atd.nevím jak kdo,ale já sem nadmíru spokojen,není to mergl,ale co bys chtěl za ty prachy...taky sem tomu autu nevěřil,dokud jsem ho neměl.Vždycky maj nejvíc keců ti,kteří v tom v životě neseděli,a už vů¨bec ne ho řídit...
Možná se prodeje snižují, ale je to myslím hlavně způsobeno očekáváním verze kombi. Myslím, že i většina současných majitelů by raději koupila verzi kombi ale nechtělo se jim čekat.
No vidíš tohle jsem si taky myslel a dneska bych byl rád kdybych tu feldu měl blbec jeden
Jo mám ho a už hnije pod lakem takže příště něco jinýho
Teda +ABS + druhý airbag. Ostatní doplňky mne neoslovují: metalíza, "Hlíny" a podobný hobadiny....
Přesně tak.
Příjem mám obdobný, věk ale vyšší, a Logana (LS Artica + ABS) mám již měsíc.
Zprvu jsem se bál, že řčení "Co bys chtěl za ty prachy" bude občas létat mou myslí, ale kupodivu opak je pravdou.
Kazdy chce slusne zit a ked poctivo pracuje tak si zasluzi zarobok aspon na tu plecku. Pri takych velkych zarobkoch ake mame regionalne az 6900./sk co je oproti zapadu ovela viac lebo tam je ubohy zarobok iba 1500./eu. Teda je dost skutocne na tu plecku. Nie je to slusne dat peniaz za ku plechu ? >😒] 😲 😒
Keby nebolo Logana tak si asi auto nekúpim.Do svinsky Malej a drahej Fabie sa nezmestím a moja rodina už vôbec,na O2 nemám .Jazdenkám neverím.A pri znalosti kvality naších ciest som príjemne prekvapený.
Čochvíľa to budú dva roky čo mi slúži bez závad a moje počiatočné obavy sa rozplývajú ako cigaretový dym.Takže :yes: :yes: :yes:
[odkaz] a [odkaz]
Přesně tak. Můj hrubý příjem je cca 60-70 tisíc a taktéž jsem si před dvěma dny přivezl Logana. Ačkoliv je mi 26, nemám potřebu dělat ze sebe frajera v "bouráku". Od auta chci, aby jezdilo a ostatní peníze radši investuju jinam. Nepřipadám si jako "socka" (viz výše 😄 a přesto mám Logana...
Ochrana pro cestujici je asi nekde mezi Felicii a Fabii. tzn. stejne tak dobra jako 10 let stary Golf. Teda soude podle tech 3 hvezdicek co dostal v narazovych testech. Na dnesni dobu kapanek pod prumer - i za ty prachy
Je to tak. Alebo je auto len na vozenie svojho zadku a je to jedno aký to má "image" alebo si treba vyberať exkulzivnejšie kúsky podľa vkusu a šrajtofle.
poznam jedneho chlapika, zaraba cez 50 000 mesacne a stale sa to zlepsuje, k robote auto nepotrebuje, velmi malo jazdi a potreboval auto na mozno 5000km rocne a tak si kupil logana, proste na tych par km co najazdi to staci, ale vsetci kolegovia a znami sa mu smiali co to kupil za auto, ostatni by ho povazovali za socku, ale preco? ze si nekupil nieco niekolko nasobne drahsie ked to nepotrebuje, len aby auto vyzeralo akoze reprezentacne? niektori ludia beru auto ako spotrebak, proste len na odvoz. Trosku si viac vsimajme ludi ako auta v ktorych jazdia, niektori ludia maju ine priority ako tlacit peniaze do aut,
To je lajdáctví redaktora, mozná na bázi spatného prekladu tiskové zprávy provedého Renault CR. Ve správném textu není "krome evropských", ale "krome západoevropských".
To si naozaj nikto nevsimne ako tvorca stranky ovlada zamepis? Zo zakladnej skoly viem,ze Europa konci Uralom!
Seacka nastaviť ide, alen pre Tvoju informáciu. Keď si všetko pridáš, je pravda, že potom už mu konkurujú akciové modely rôznych iných značiek. Ale svedčí to o tom, že tieto konkurenčné modely nejdú tak nad odbyt a preto musia byť v rôznych akciách. Tri detské sedačky vedľa seba do žiadneho iného auta neumiestniš. Mňa by zaujímalo v čom jazdíš ty? Podľa v určite ničom novom, alebo jazdíš v nejakéj akože českej škodeovke. :no:
Fuj ta prvni veta je ale oskliva. Nj takto se projevuji mladici s cerstvym ridicakem ! Joo neni nad to brat to s nadhledem 😄 kdyz rikas SOCKY..... tebe tipuji tak na majitele M3 a podobne !! Jo jinaky myslim ze socky (jak ty rikas) si ani Logana nekoupi....
P.S Bravo Logan fandim ti .....
vyrobili kucí rumunský pod křídly svých francouzských bratří od Renaultu. Našli prostě a jednoduše díru na trhu a tu umně zaplácli. A za to jim patří pochvala. Tož tak.
:no:
Milý Pajo, nerad Tě uvádím do rozpaků, ale Loganů se za první čtyři měsíce letošního roku prodalo 417!!! kousků což je oproti loňsku více než 49% propad.... No holt kvalitu už rozpoznali i méně majetní... S pozdravem PR pracovník konkurence (teď mě napadlo, existuje tady vůbec nějaká konkurence Loganu)
Velmi sa cudujem, kto si to tie Dacie pokupil... ano, zakladna cena je dobra... Ale, ked si clovek pozrie, co za tu cenu dostane, tak nezostane nic ine, len zaplakat. Skuste si pridat k zakladu take "luxusne" prvky ako druhy airbag, servo, central, ABS!!!, el. okna, radio, nastavitelny volant a sedacku - co ani nejde, mam dojem a nedajboze klimu.
A hned je cena na urovni slusne vybaveneho konkurencneho auticka.
V akcii zozeniete HOCAKE ine nove auto za plne porovnatelne naklady. A bude mat aj viac kao tri hviezdy NCAP. A bude mat aj napinace bezp. pasov. A ISO uchyty. A podobne drobnosti, ktore robia z auta auto. A ze je Logan vacsi? No je. Ale nic viac.
8-s :no: :no:
No zastaví se s příchodem Golfa VII >😁 >😁 >😒]
Mám kluci z Vašich názorů radost. Protože trh je zadělanej VW pardón, vlastně zlatejma českejma ručičkama a ryze českýma výrobkama že patrioti a ještě tak hnusnejma a za tak nehorázný prachy žéééé. LOGAN ukázal, kudy cestička. Dýky rendle, natrhni němčourům *jako v F1. :yes: >😒] >😒] :yes: :yes: >😒] >😒]
Jo, rezavej bude. Ale motor splňuje nějaké emisní limity, je tam airbag, tužší karoserie atd.
Studený pot budú mať ešte len keď príde kombi s odpočtom DPH... 😒
>😁 ale faktem je, že se prodeje snižují... Otázkou zůstává, kde se zastaví...
Otázka ale znie ako rýchlo bude z Loganov tiež "rezavá plečka" pretože soudruzi v Rumunsku akosi nezinkujú plechy takže korózna ochrana je hmm, poviem pekne, slabá. :no:
Pokud se na trh dostane verze kombi a bude dodržena slušná cena, tak to může ještě více LOGANa posílit. Jsem zvědav, zda nakonec bude i LOGAN 4x4. To by byla asi největší rána konkurenci, protože většina výrobců myslí jenom na ty největší auta pro extrémní podmínky za extrémní ceny. Myslím si, že převážná většina našich lidí (myslím, že i v zahraničí) by takové auto koupila, protože něco jako farmářské auto (auto pro volný čas) za nízkou cenu tady evidentně chybí. Mám dojem, že to je ta správná skulina na trhu... Ne každý musí jezdit s autem po poušti, přes řeky a na Himaláje.

Vždy se směji, když někdo tvrdí, že takové auto jako LOGAN (nebo LOGAN 4x4) není třeba, protože je využitelné jenom v Rumunsku a Turecku, kde jsou špatné cesty. Najezdím v roce tak kolem 45 tis.km a z toho je převážná část mimo dálnice. Neznám cesty v Rumunsku a Turecku ale ty naše asi nejsou lepší. Naopak se stále zhoršují (to lepení slilnic se nedá moc pokládat za spravování).

jch.
Hnusná plečka, ale pro socky dobrý. Počkal bych pět šest let, kolik bude ještě v té době loganů jezdit. Občas tu potkám 30ti letýho jedničkovýho golfa, ale Dacii žádnou. Renault a Dacia forever - to hell . >😒] :no:
:yes:
Logan se Renaultu povedl, neříkám, že je to nějaké extra auto ale raději Logana nežli Favorit/Felicia. :yes:
Byla to sázka do loterie... a vyšla Renaultu dokonale. Logan válí, bravo :yes:
slovo "ritit se" je neslusne???
>😁 >😒] vazeny PR pracovniku konkurence, Vase odpoved na premiovou otazku byla spatna... 😉
Asi jsi už dlouho neviděl prodejní statistiky. Logan rozhodně nevede... Logan se * do propasti. Trh se pro tohle "auto" už nasytil a na prodejích v tomto roce je to znát . (mluvím o trhu v ČR ne v Rumunsku...) :no:
VW je lidový vůz, ovšem nikoli u nás. Jo u nás je to Logan. Čím více Loganů, tím méně rezavých pleček na silnici - to je super. Jen tak dál. :yes:
VW je *,hlavne se svymi cenami at si hodi masli!
Ted vede LOGAN!!! :-! >😁 >😁 >😁
By se klidně mohl jmenovat Volkswagen, konečně by to jméno nosilo auto, které by korespondovalo se jménem. 😉 PS: nevím, zda by to pro logana nebyla ale urážka >😒]
tomu se říká trefa do černého. Automobilky hledají skuliny na trhu úplně všude, ale tohle nečekali snad ani u Renaultu. :yes: