Novinky
0
Kdopak mu jako prvwni vwyjadri pochvwalu ??? 😄
nenasel by se zde nejaky borec, ktery by sem hodil nejakou skicu?? Aby jsme meli predstavu...
bude neskutečný dělo pro hochy, co zatím nemohou sedlat těžký válce... Tohle prostě VW umí. Umí vyhmátnout nadrženost... a ta tu je. O vizáž neměj strach, bude to přesně taková kára, jako bylo Scirocco, když vyjelo, a přesně taková, jakou bys chtěl. Scirocco je dodnes uctívanou legendou... Bude bez konkurence, bude svý, bude přidrzlý a bude za pár šupů. Tak se těšme. :yes:
za pár šupů není žádné VW. Viděl bych ho jako přímý konkurent nissanu 350Z (s tím 3,6l), tak si počkáme na jízdní vlastosti a cenu. Ta podle mého bude asi spíš vysoká
Scirocco (ať už by bylo sebelepší) nemůže být konkurencí pro Z33. FF/FR... Dále, "Zetko" má (pokud dobře vím) autonomní platformu samo pro sebe, na PQ35 stojí 11 modelů (Touran, A3 Mk.II, Caddy, Altea, G5, OII, Toledo Mk.III, Jetta 5, nový León, Eos, TT Mk.II) a chystá se i Bedouin. Scirocco bylo a bude hatchback "do sportovna". Možná bude vynikající, ale konkurencí pro posledního zástupce ryze sportovní řady Z prostě nebude.
Koukám, žes přes ty platformy 😄 ... tak to samozřejmě roli nehraje. Jinak bych tě snad doplnil, či upřesnil, že to bude regulérní coupé... na hatchbacky do sportovna máme jiný koníky.
Dekuji Tibby 😄
Za co, Jardo?
Ze nestavis Scirocco jako primyho konkurenta zetka jako Alessio
Počkej, bude to stát +- stejně a bude to podobně výkonné. Konkurence to bude. Ale není konkurence jako konkurence. Já taky když jsem šermoval s mistrem světa, tak jsem byl konkurence...asi tak minutu >😁
Ja se na nej tesim. Vzdycky se tesim na novy prirustky. A tohle me vazne zajima. Jestli ale nekdo mluvi o konkurenci, tak max. nejvykonnejsi model (a to jeste kdovi jestli). A tady je to, co mi tuhle radost kazi. Bude se delat i v nizsich vykonech..... Zetko je jedno.... Tecka. Vezmi zakladni model a mas vsechno co si muzes prat (pomijim Pack). Vezmi zakladni model budouciho Scirocca a konkurent zmizel.... v zakladu to bude humac bez vykonu a bez vybavy....auto pro pozery. Zadnej sportak 😒 a to me na tom stve. Je mi jasny, ze je to o koupeschopnosti, o financich, o vydelku......asi jako vsechno. Ale primy srovnani se zetkem mi nedelej. Dekuju 😄
Za par supu.........bez konkurence............ no aspon se tu clovek pobaVWi 😄
Za pár šupů v kontextu o čem píši... těžký válce... stojej o poznání víc. nauč se chápat text.
Text chapu. Akorat nechapu jak ty dneska muzes VWedet, ze "Bude bez konkurence, bude svý, bude přidrzlý a bude za pár šupů." ??? To, ze bude bez konkurence, je nesmysl, kterej vime oba dva. (teda aspon doufam). To, ze bude svy je taky nejisty vzhledem k tomu, ze sdilenych dilu s ostatnima deckama koncernu bude vic, nez sis ochoten priznat. Souhlasim s tim, ze muze byt pridrzly, coz muze byt (a nejspis bude) k dobru veci. No a k tem par supum se asi nema cenu vyjadrovat 😄
Vím přesně, co bude znamenat. Nesmíš koukat jen na poslední modely aut... vlez do historie...
Ja myslel, ze je treba koukat do budoucnosti.
Jen slepý neví, že se musí ohlížet...
Jen slepy nevi, ze se musi ohlizet ?????????????????
Diskuze ve kterých vystupuje GTi se svými rádoby intelektuálními řečmi (nevím, jak jinak označit tyto pokusy zaujmout) jsou den ode dne horší. Byly doby, kdy se přispěvky pod články zaobíraly fakty a ne neuvěřitelnými bláboly. Od jisté doby proto vlákna, která vedou od těchto nesmyslných frázích podepsaných GTI přeskakuji. Všem kteří si chtějí uchovat duševní zdraví a přečíst si smysluplné názory, doporučuji totéž.
Scirocco NEBUDE TO PRESNE TAKOVA KARA JAKOU BYLO PUVODNI AUTO!!!!
VW neumi (nevim jestli se boji nebo mu to zakazou lidi z marketingu) delat ostre vypadajici auta, a nic jineho Scirocco neni! Stare auto vypadalo jako cihla (ne zrovna doslova ale radsi nechci vedet jeho aerodynamicky koefcient)a VW nemuze a nevypusti do sveta cihlu, ledaze by na tom chteli prodelat.
Klidne vsadim, ze bude zapadat do soucasne flotily VW svym nudnym designem!
VW neumi (nevim jestli se boji nebo mu to zakazou lidi z marketingu) delat ostre vypadajici auta, a nic jineho Scirocco neni! Stare auto vypadalo jako cihla (ne zrovna doslova ale radsi nechci vedet jeho aerodynamicky koefcient)a VW nemuze a nevypusti do sveta cihlu, ledaze by na tom chteli prodelat.
Klidne vsadim, ze bude zapadat do soucasne flotily VW svym nudnym designem!
a já si moc rád potřepu pravicí s jeho nástupcem. Uvidíme, jestli bude mít stejně pevnej stisk jako jeho starší bráška. Když se nad tím zamyslíte, Scirocco byl dokonalej recept kluků z VW. Vycházel mechanicky z Golfu, kterej byl rychlej, mrštnej, spolehlivej... a praktickej. Dokonalej základ. Jenže k tomu vrcholu mu chybělo to jediný, co z něj právě dělalo Golf. Nebylo to kupé. A pak přišlo Scirocco, který uspokojilo všechny ty, co hledali kvality Golfu a přesto si chtěli vozit pozadí ve "sporťáku". Klasickej recept, kterej bude určitě fungovat i dneska. Protože, ať přemejšlím, jak přemejšlím, moc kupátek, který by se svou povahou mohly blížit Širokovi mě nenapadá. Nissan 350Z? Ten je naturelem trochu někde jinde, těžko ho můžu brát jako auto na každej den... Peugeot 407 Coupe? Ale no tak, vážení... A Alfa GT je... ehm, Ital. Takže rozhodně ne auto na každej den. Napadá mě jen Hyundai Coupé a to je tak smutný (ačkoli to ROZHODNĚ není špatný auto), že toho radši nechám. Mno, jak na to tak koukám, pokud se něco nesesype cestou, VW má zase zaděláno na pořádnej trhák. Jen mě mrzí, že podobnou šanci nedostane báječný eRko z Mladý Boleslavi. Svůj trh by si jednoznačně našlo...
... vždy to začne jako derivát nižší střední třídy s připlacatělou karoseríí, lehce poladěným podvozkem a mírně výkonnou motorizací, aby to v průběhu výroby dostávalo stále výkonější motory a skončilo po cca pěti letech výroby jako okoukané sáně, u kterých už podvozek nestačí na motor. Pro osvěžení pamětí Capri I,II,III, Fiat 124 coupé => Dino, Schirocco => Corrado, opět Fiat Coupé, Ford Puma, Renault Coupé..... a tak to zřejmě bude pokračovat dál. Ani ryba, ani rak, jen iluze. No, hlavně, že se vždy najde zákazník, který jí rád zaplatí. Ale že by to teda byl takový přínos pro pokrok v konstrukci aut, aby to stálo za pozornost, to mi ani nepřijde. Prostě prachobyčejná předokolka, pro minoritní zájemce o nepohodlné nastupování a snížený výhled... 😄
Ty, rozumnej chlap a napise takovou vec😒 To Capri, to tam nemelo byt. Vazne ne. Poslat jsem smsku Bodiemu a Doylovi, cekej navstevu >😒]
Naprosto souhlasím. Capri je legenda, jeden z nejprodávanějších vozů týhle kategorie vůbec (ne-li rovnou nejprodávanější). A o jeho jízdních vlastnostech bych se vubec nevyjadroval s despektem...
Někdo tě přidusil? Jirko... dnes to není na Oscara za znalosti...
Připojím se k obhájcům Capri...😄 Ale současně taky Pumy, tenhle prťavej Ford sice vypadá celkem hrozně, ale jezdí nečekaně dobře - ten víkend jsem se opravdu bavil...😄 Stejně jako Fiat Coupé - jasně, není to 350Z, o tom žádná, ale v turbo motorizaci to nejelo úplně špatně, pochopitelně pod rukama někoho, kdo věděl, na čem sedí 😄 Nemyslím tedy, že by všechny "sport derivace" končily tak tragicky, jak píšeš... Je to (jako vždycky) o penězích - když mám opravdu hodně, sedám do F430, když o něco míň, volím mezi Myšákem EVO, Imprezou STI nebo oním 350Z, když je to tak tak na Fabii, jdu do té Pumy - ale radost budu mít myslím vždycky >😁
... asi jsem se neobratně vyjádřil. Já se nechtěl navézt do jízdních vlastností těch aut, ostatně nezpochybňuji, že jsou o fous lepší, než u základních typů, na jejichž mechanice jezdí. Mě vadí ta emocionální stránka věci, kdy tvar karosérie navozuje majiteli iluzi něčeho, co opravdu splnit nelze. Když někdo jančí třeba s Golfem, má ty meze blbnutí podvědomě nastavené na osobák. Ten samý člověk, ale v Corradu, pak jede, jak kdyby seděl minimálně v F 40. A mě vadí, že mi přitom odvezl zpětné zrcátko, i když jsem uhnul až do pangejtu... 😄
jsem docela rád, že se po delším čase dostalo opět i na Vectru. Doporučuju přečíst zejména těm, kteří nad ní lámou hůl 😉 . Holt kámo- budeš s ní muset počítat- s tím už nic naneděláš... Tato verze po liftingu je designově absolutně dotažená. Interiér se někomu zdá příliš chladný a neosobní, ovšem ergonomie a materiály na jedničku. Třešnička je ovšem ten šestiválec 😄 . Třílitr v turbu: nulové vibrace, masivní výkon a... neuvěřitelně nízká spotřeba :yes: . Doporučuju pískovou metalízu a černou kůži. Jo a ten podvozek 😉 :yes: sice už má nějaký ten rok, ovšem dokonale skloubit komfort s jistotou v této kategorii ještě nedokáže kdekdo. Pro milovníky naftalínu je tu taky solidní možnost: 3.0 CDTI :yes: . Kdo se v ní někdy projel- ví, že takové ticho nenabízí ani Mondeo, ani Passat. Jó, holt Vectra ještě dlouho nebude patřit do starého železa :yes: . Takže ať se jí daří 😉 :yes:
Opel? Počkej.. to mi něco říká.. hm.. hm.. jo, už vim, to je ta značka co dřív nabízela Omegu.. jasně už vim.. Vectra?.. cože?.. o tý sem už aspoň rok neslyšel.. to se ještě prodává? >😁 >😒] 😉 P.S. Opel mám rád, akorád mám pocit, že se z těch problémů ještě pořád nedostal ;-\ Faceliftovaná Vectra se fakt povedla :yes: V černý metle a světlé kůži s motorem 2.8T bych si jí asi nechal líbit 😉
no ta světlá kůže, Tome... nevím, nevím... 😄 PS: z jakých problémů se nedostal? 😄 😄
Mluvim o tom útlumu, o nastal před pár lety.. z nejhoršího už je asi venku, ale koukám, že prodeje furt nejsou, to co byly a navíc to nějak furt klesá ;-\
Ale Tome 😄 čísla nejsou všechno... Konkurence je stále větší, ze všech stran se valí nové a nové modely- historie se už těžko zopakuje... Nejdůležitější je kvalitně existovat, špičková prodejní čísla jsou hodně těkavá veličina.
Vectra sqela 😄 .Jen s tou tresnickou bych to tolik neprehanel. 169 kW a 330Nm na dopovanej sestivalec mi neprijde az tak bravurni. Jukni na BMW . Radovka o sesti hrnkach do kterych nalijes 3 litriky a bez dopingu ma 195 kW. Tomu rikam motorarske umeni 😄 .... jinak samozrejme s vetsinou souhlasim 😄 .....btw. kdyz uz jsme u toho doporucovani ..... doporucil bych nekterym nejmenovanym jedincum aby si dukladne precetli cenu v navaznosti na vybavu. To jen tak pro strejcka Prihodu az se tu povedou ty nesmysly o bezkonkurencnosti urcitych produktu 😄
přesně 169 kW má impreza WRX z motoru 2,5T, a tam je to kompromisní motor, mozistupeň přes STI o stejném objemu ale mnohem větším výkonu...a mluvíme o čtyřválci.
Jojo presne tak. Kdyz sem nekde cetl test Imprezy 2.5 v zakladni vybave, zkousel jsem najit nejakeho konkurenta ktery by nabizel setjny vykon za stejnou cenu. Vysledek? Nenasel (nebo nasel ale opravdu jen par aut, ktera by na prstech jedne invalidni ruky spocital) >😁
viz výše... PS: Bavíme se o autech , nepleť sem tedy Imprezzu 😄
Impreza NENI AUTO pro lidi kteri si potrpi na kvalitu!
Impreza NENI rodinne AUTO i kdyz se tak tvari ve verzi kombi!
Impreza NENI SUPRDUPRSULTRAVYBAVENE AUTO pro lidi kteri nedaji bez vyhrivanych sedacek ani ranu!
Impreza JE LEPSI AUTO nez Fabia za stejne prachy nehlede na vybavu!
Impreza JE spolehlive AUTO!
Impreza JE AUTO pro ridice, ktery ma auto jen pro sebe a bavi ho rizeni ale nechce se predvadet v BMW ktere by mu sousedi obtahli klicema v nestrezenem momentu!!!!
Takze pokud serete na rodinu, vybavu a vsechny ty serepeticky kterymi se tak vytahuji majitele (firmnich) Passatu, bavi vas ridit a chcete nenapadne auto, v tom pripade JE Impreza AUTO pro vas!
HOWG! >😁
Impreza NENI rodinne AUTO i kdyz se tak tvari ve verzi kombi!
Impreza NENI SUPRDUPRSULTRAVYBAVENE AUTO pro lidi kteri nedaji bez vyhrivanych sedacek ani ranu!
Impreza JE LEPSI AUTO nez Fabia za stejne prachy nehlede na vybavu!
Impreza JE spolehlive AUTO!
Impreza JE AUTO pro ridice, ktery ma auto jen pro sebe a bavi ho rizeni ale nechce se predvadet v BMW ktere by mu sousedi obtahli klicema v nestrezenem momentu!!!!
Takze pokud serete na rodinu, vybavu a vsechny ty serepeticky kterymi se tak vytahuji majitele (firmnich) Passatu, bavi vas ridit a chcete nenapadne auto, v tom pripade JE Impreza AUTO pro vas!
HOWG! >😁
OK, kde je místo Imprezzy je přece každému jasné... Tady ovšem někdo opovrhoval výkonem Vectry 2.8 T a argumentoval Imprezzou... Takže asi tak. Není problémem dostat ze čtyřválce přes 200kW- ovšem auto musí taky nějaký čas sloužit, musí splňovat jakousi kultivovanost průběhu výkonové křivky atd. Není možné argumentovat výkonem dragsteru, když se bavíme o cestovním autě střední třídy 😉
Jasne, sak ja nereagoval na to primo, ja reagoval nejdriv na Alessia bo zminil Imprezu, tak jsem jen souhlasil nezavazne na predchozi diskuzi. Pak me to trosicku nastvalo, to tvoje prohlaseni ze Imp neni auto, tak to musis pochopit 😄 . Jinak ja vubec nic nerikam o Oplelu...
co to tady proboha meleš o BMW? Srovnávám snad Vectru s BMW? To ji pak můžu srovnávat i s Astonem... Jak jistě dobře víš- u přeplňovaných motorů je výkon závislý na plnícím tlaku: evidentně tady jde o "soft" turbo, dosažení špičkového výkonu evidentně nebylo na pořadu dne... 😉
Jen reaguju. Napsals masivni vykon, ja odvetil, ze na dopovanej sestivalec nic moc - jsou jinaci motorarsky klasy 😄 ..... btw. uniklo mi neco ??? Aston ma taky sestivalec ???
😄 chceš být za každou cenu originální? Tohle se už na horko nedá svádět... Podívej se: Vectra je auto střední střídy pro střední vrstvy- a tomu musí odpovídat taky její naladění... Pokud je ti to málo- je tu ještě OPC: ten samý motor s vyšším tlakem. ANO- jsou motory, které ze stejného objemu mohou dát vyšší výkon. O to ale nejde 😄 .Svez se s ní a na vyšší výkon ani nepomyslíš. Kouzlo takového motoru je v tom že je dostatečně výkonný v libovolných otáčkách- což některé motory ještě neumí a ani dlouho umět nebudou... Ve své objemové kategorii je to nepochybně jeden z nejlepších motorů- co se týká komplexních vlastností... Výkonu, krouťáku, spotřeby, kultivovanosti... O tom nemůže být žádné polemiky 😄 😉
Ano, Vectra potrebovala lifting, ale rozhodne ne na cumaku, panove designeri si meli vzit do parady spis zadni partii. Ten predek ala Astra k tak velkemu auto proste nesedi. Taky by u Oplu v ramci hlidani nakladu mohli trochu setrit chromem. Co se tyce zminovanych motoru, tak nemam nic proti a palubni deska ... jak pises trochu chladna, ale Vectry si nekupujou kluci na litani. Celkove ma u me Vectra ale velke minus, hlavne za design kombi a sedanu, liftback to aspon trochu zachranuje.
já to vidím jinak: ten předek je přesně to, co bylo zapotřebí. Podívej jak to vypadalo před liftingem... Design liftbacku je nejlepší-to souhlasí. Kombi je nyní v podstatě zástup za Omegu Caravan, A tvar sedanu se mi líbí taky dost. Sedany ale zažívají velký propad celkově: viz např Mondeo 4dv.Chrom mě k Vectře docela jde- nemám s tím problém 😉
Pre vsetkych co chcu pisat pre GTIho tu je mala pomocka, ktora nahradi VW za v/V, check this
nevite to, prosim vas, nekdo? kde je Marko? kdy priblizne by se moh' objevit?