Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

JE Design A8 – luxus ve 300 km/h

19 komentářů

nemůžu jinak, prostě slintám :yes: to bych si dala líbit 😜
To nie je hnus, ale podla mna len zavist...Ved kto z nas by nechcel hoc aj preve toto "hnusne" auto 😉
Kapanek nexapem preco si uz rovno nekupil 12-valec alebo S8...
toto audi je rychle a ma silny motor ale design je katasrofalny...na tuning je najlepsi BRABUS (((www.brabus.de)))
Jo,jo, ale najdou se i auta, u kterých už ani není co * (viz třeba tento případ). >😒]
tohle je opravdu hnus a jeste ze to nebude hyzdit evropsky silnice a skonci tro nekde mezi velbloudama
bože no tak to je pěkně fujtablíkové autí ... není nad a8 před faceliftem .....
Prostě jim zbyla hromada plastů na skladě, tak to naplácali na A8. Proč ne oni v tom jezdit nebudou. ;-\
nevim nevkus zvlaste z boku to opravdu neni nic hezciho nez CRX u pumpy avsak celkove si myslim ze kombinace bila barva, cerna kola a bezovy interier je kombinace, ktera se nam bude cim dal tim vicc obevovat, a kdyby bylo auto v teto kombinaci udelane vkusne nema chybu. jak nadherna a osobita by byla v teto kombinaci treba 147GTA, M5??? neodolatelna jak jste mohli videt v essenu :-!
Zaprve - opravdu dekujeme za ukazku toho, jak to vypada, kdyz proste nekdo nema vskus a nevi co s prachama, ktery mu my vsichni nechtene cpeme horem dolem. Zadruhy nechapu, proc si ten trotl z Dubaje nekoupi W12 - 450 koni v zakladu a stacil by mu normalni cip aby mel 500, kroutak vetsi a nebylo by potreba to takhle domrsit. Proste maji cas a penize na nesmysly a nic lepsiho na praci nemaji....
Na prvy pohlad ma fascinuje mriezka chladica... ze je to ine ako seriova podoba a dost ma fascinuje ako agresivne posobi s tou tlamou. Na druhy a treti a stvrty... pohlad si vsimam uz iba upravy, ktore sa sem vobec nehodia t.j. podbehy, predny spojler atd. posobia ako prilepene nastavce... to uz je design A8-ky tak pokrocili, ze sa nenajde upravca, kt. by ho fakt vylepsil a nie doriadil??? ;-\ Ja by som A8ku vratil JE designu a radsej by som volil S8... ps: 4.2 V8 kompresor = 500k ????? kde to zijeme? pravek? ziadna zmena objemu atd atd. vysledok = :no: :no: :no: (vynimkou je stvarnenie masky chladica) :-!
Jo no.. 8-s
Kolik za to chcou ???
JE design > urcen pro ty, kteri chteji bez spetky vkusu * designe krasnych aut. :no: :no: 8-s
děkujeme redakci za osvětlení termínu "ten neví co s prachama" :yes:
:no:
>😁 :yes: >😒]
Ve světle jeho výtvorů si vždycky s úlevou uvědomím, jak je sériový design nádherný
to je humus :no:
Tomu sejkovi to mohli nabouchnout i na vic. 500 koni z dopovany 4,2 neni az tak velky umeni.