Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Spy Photos: Nový Mercedes-Benz CL

87 komentářů

[odkaz]%20Ville%20D]
Priznam se, ze nejkrasnejsi CL byla soucasna generace, tohle mne tolik neoslovuje.
Presne tak, ted to vypada jako ze se designeri snazili vytvorit dalsi bombu ve stylu CLS, ale to se jim bohuzel moc nepovedlo.. Ale uvidime az na zivo, na fotkach to nikdy neni ono 😉
Tak tak. Stavajici CL je nadherny 😄
[odkaz]
>😁 :yes:
KU**A TO JE *!!!!!!!!!!!!!!!! Cely cesky tuning je sracka!!!!!!!!!!!!
Nevím, kdy naposledy se mi CL líbilo. Tohle ovšem, pokud je to finální verze a ne nějaká retuš, je ošklivost první třídy. Obdobný hnus jako CLS, že by měli společné rodiče?
CLS malo štíhlu matku... toto je po tlustom fotrovi... 😉
Mně teda CLS přijde stejně hřmotný jako CL. Nelíbí se mi ani jedno. Teda mně se nelíbí ze současné produkce M-B nic.
Souhlasim ze tohle fuj tajbl, ale urcite by se u M-B naslo necopekneho...treba takove SL...to je prece nadhera, nebo ne?
No.... ne >😁 . Já prostě vyznávám jinou ligu.
mercedesov prilis nesmakujem a tri dvere na velkych autach mi pridu nelogicke, ale CLS doslova zeriem !! :yes: :yes:
Zdravím všechny slušné lidi a zároveň velmi žádám o pomoc při hledání tohoto auta mého kamaráda: [odkaz]

Jeho fábie upravená ve stylu WRC byla odcizena v noci ze 14. 6. na 15. 6. na Sněhově u Malé Skály. Její další fotografie najdete na stránkách CWC, protože se s ní zúčastnil několika závodů. Jedná se o opravdový originál, jehož ztráta není pro mého kamaráda jen ztrátou finanční. Pokud byste měli nějaké informace o uvedeném autu, kontaktujte prosím neprodleně jeho majitele Davida Knoblocha na tel.: 605586664 nebo Ivo Knoblocha na tel.: 737923565 nebo Policii v Jablonci nad Nisou nebo volejte linku 158. Za pomoc při pátrání odcizeného vozidla vám všem jménem Davida moc děkuji. Pokud můžete, pošlete tuto výzvu emailem svým přátelům.

Aleš Bursa
sakra, to je skoda !! krasny kusok !! nech im ruky zhniju ***om zlodejskym !! dufam ze sa najde, ak nahodou uvidim, dam info ! drzim palce ! 8-s
Posilam to dal, pred 14-ti dny byla po verejne vyzve nalezena unikatni AR 155...Drzim palce, at se najde. :yes:
Děkuji všem lidem, kteří nebyli lhostejní k této zprávě. Davidovo auto se podařilo dnes dopoledne díky zveřejnění krádeže najít. Aleš Bursa
to museli byt amateri, co ukradli toto auto. nejaki poriadni hlupaci. ziaden autickar by nieco takeho neukradol.
super !!! :yes: :yes: dufam ze je auto ok a dufam ze uz lezi chlapec v nemocnici !!! ak mozes, daj vediet ako sa to stalo, ake tam mal zabezpecenia atd, aby sme sa mali napozore ! diky
Sorry kluci,ale podle me Mercedes je *!
BMW je mnohem lepsi,Audi ani nemluvim a OPEL taky!ZDAR Z.
Kámo na čom ideš? To musí byť dobrý matroš! Tipujem nejaké
africké hríby.
no zasa shitom by som ich nenazval, ale tiez mi je bmw viac sympatickejsie 😉
BMW je vec názoru ale určite nie je lepší. Tie hríby si feši dal k tomu Oplu. 😉
No vypadá to když ne hrozně, tak minimálně divně. Taková trochu nuda a ty tvary mi připadají nějaké korejské. Co mi to děláte, kluci mercedesáčtí? Snad to bude v realu vypadat mnohem líp. MERCEDES FOREVER!!!
zozadu to vyzera ako toyota camry solara...co je pre mercedes nie velmi lichotive, aj ked solara ako taka je velmi pekne auto...a stoji tretinu z ceny CLka. sucasna generacia je fakt krasna.
Už tu neštěkaj psi jen na Roomster... tady už se štěká i na CL... Brácho, pochop, tohle není tvoje parketa... Na tohle koukej a snaž se, aby ti slina netekla po bradě. Je jedno, jestli to nafitili dobře, špatně, s pruhama či v bikinách... CL bude dokonaleju koník pro toho, ovšem, kdo na něho má... Až pak kolem tebe pojede, dej bacha, aby tí větrněj vír nerozpáral prorezlý boky, tvý neskonale, neskonale zoufalý šunky z pátýho kolene. Jsou dva světy - svět chudejch a svět bohatejch. Jistě víš, kam patříš... tak štěkej v ohradě jen tak, abys nerušil ty za plotem... ty bohaté... Jezdí v CL. BRAVO STYL, BRAVO CL :yes:
Zatím to vypadá, že zde jeden Vlk samotář štěká na všechno ostatní co není od vlčat >😒]
>😒] To není štěkání... to je... rákoska >😁 😉
>😁 >😁 :yes: :yes:
Souhlasím s tebou. Znám velce dobře současný model na fotkách se mi nikdy moc nelíbil ale ve skutečnosti je super a tohle bude ještě lepší... :-! :-! >😒] >😒] :yes: :yes:
Jo, přesně. :yes:
moja rec !! :yes:
Nevíš co mluvíš, vůbec. Ty takové auto mít nikdy nebudeš, to je jasné, ale pro mě je to něco jiného. Nesuď podle sebe jo?!Ty prorezlý boty ti sedí... :no:
GTI
Jestli reaguješ na mě, tak seš vedle jak ta jedle... vím přesně, co mluvím i píši. Ano, tohle není a nikdy nebylo, a samozřejmě nikdy ani nebude auto pro chudé... Jestli nevíš, kam patříš, stačí, když mrkneš pod balkón... tam se zpravidla zračí pravda. Abys to dobře pochopil... to není negativum... je to jak píšu nahoře, a... jde jen o konstatování - je svět bohatejch a svět chudejch (nikoliv svět chudáků... pokud to dokážeš pojmout pod čepici)... asi už 10 tisíc let... a to je sakra dlouho.
Mercedes ani GTI opat nesklamali - zasa nic normalne. Nejako mi nejde do hlavy, co ma spolocne spolocenske postavenie s tym, ci sa niekomu paci alebo nepaci MB. To ako, ked nemam rad Mercedesy, tak som chudak? Zrejme to je tak, ze vsetci bohati ludia musia mat radi Mercedesy, lebo ak si nahodou dovolia kritiku, upadnu do hlbokeho spolocenskeho opovrhnutia. Toto je trochu postavene na hlavu, nezda sa ti? Vies, ehm, clovek, ktory triezvo uvazuje a rozhliada sa okolo, si uz pred nejakou dobou vsimol, ze MB akosi uz nie je to, co byvalo. No a taky, ktory si peniaze zarobil vlastnym pricinenim a trochu si ich vazi, bude velmi vazne premyslat nad tym, ci si kupit prave MB. Ze ci by nahodou nebolo lepsie pouvazovat nad niecim inym... Och aka dilema, aka schizofrenia - bohaty a nebude sa vozit v CL! A ked bude okolo MB prechadzat, bude sa len s udivom pozerat spoza skiel svojho noveho BMW, ci Lexusu, ako sa jeho bohaty majitel v odstavnom pruhu dialnice bezradne spara pod kapotou... Ooo mocny MB a GTI, odpustte nam chudakom, ze nie sme taki posadnuti a mame iny nazor.
GTI
Špatně, Miso, všechno špatně. Já nahoře nepíši o chudácích, nýbrž o chudých... a to je setsakra rozdíl. Nevím, zda jsi chudák, natolik tě neznám, abych tohle mohl posoudit. Ale dám krk, že patříš do skupiny chudých. Abys to dobře pochopil... to není nějaký hanlivý odsudek... nikoliv a zásadně křičím - NE NE NE... jen ... prostě... nemáš... ten balík... na život s CL... to je vše.
GTI asi zostane bez krku
Naprostý souhlas, Mercedes je ostuda!!!!! BMW, Lexus, ještě si dovolím přidat Volvo- to je volba!!!!!
... a MB, Trackere... legenda auto.cz... a opomene MB... 😉 :yes:
ked tu niekto na niecom fici, je to urcite GTI:: stale basni o vsakovakych karach, pritom keca stale o nicom... sadni radsej do golfika a chod sa prevetrat..
GTI
Vůbec ti nerozumím. Ty se mnou nesouhlasíš? Ty se domníváš, že CL je pro chudé? Já jsem opravdu přesvědčený, že chudej by si ho koupit nemohl, že je to auto určené jen pro bohaté. Ty ne?
Tak to tady zas narychlo sjíždím a opět a zase jedině Ty, GTI, mě dokážeš svými příspěvky zvednout ze židle. Jasně, že tady asi nikdo nebude tvrdit, že CL (a vůbec snad ani žádný jiný M-B) není pro chudé a i když tady většina z nás mezi ty chudé patříme, to přece ani v nejmenším neznamená, že si řeknu: "ááá nové CL, na to nikdy nebudu mít, to je přece auto pro ty bohaté, tak to radši budu držet hubu a krok a nebo ještě lépe raději ho i vychválím, protože i když se mi nelíbí, tak je to určitě proto, že jsem chudý a blbý a prostě to nechápu"!!!!!! Pravda je taková, že tohle jsou pouze SPY photos, myslím, že ve skutečnosti ten zadek snad nebude až tak hrozný (ale taky třeba může být ještě horší), ale už teď si troufám tvrdit, že žáden zázrak od nich neočekávám. Na zázraky u M-B jsem přestal věřit po příchodu současné S- klasse......nuda, nuda, nuda!
Tak ted jsi GTIho nastvwal 😄
Nenaštval 😄 Tracker, ještě před koupí palčáků dost psával... dokonce má podstatnou roli ve story PROSEK :yes: Známe své příspěvky sto let...
Nesnášim, když někdo * jména :no: :no:
Oprava - Trucker... aby se ZZ nezadávil >😒] :no:
Tak si prosím tě zase sedni. Teda a zase se zvedni a zajdi se projet v eS... to JE jednička světa v lux třídě. Vším... i vižáží. Proč chápeš pojem chudý negativně... já nahoře opakovaně píši, že je to pouhé konstatování, bohatý nebo chudý... tak nepiš nesmysly o blbých atd... a zkus bejt na chvíli ten bohatej 😉 stojí to za to.
Ne, ne, já se neberu vůbec negativně a chápu, že jsi neměl na mysli chudý = blbý, ale já si prostě budu štěkat na koho chci i na co chci a je mi úplně volné, koho tím vyruším. Kdybychom tady, jak Ty píšeš, mohli štěkat jen ve své ohradě, to by tady ty diskuse pěkně prořídly. A být bohatý (což bych si fakt rád zkusil), do mergla bych 100% nešel i kdyby mě při zkušební jízdě přesvědčil sebevíc, protože tolik peněz za takové paskvily (mluvím o spolehlivosti) bych nedal už z principu, navíc své auto musím milovat a v tomto případě mě srdce táhne zcela jiným směrem (jak už jsem psal, či reagoval na někoho jiného, je to BMW, Lexus, Volvo).
S-class = nuda nuda nuda ale JEN po vizáži. Co se týče vnitřního luxusu...=mazec. Ale hoši, stejně až se zjeví nový LS 600h, zapomenete na vnitřní luxus jako symbol M-B. Kdo nezkusil, nepochopí...věřte!
Aha.... 😄
CL je super kolo,těším se na nové. :yes:
:yes:
Nejlíp vypadá hned na první fotce. Ta je očividně bez retuší. Všechno do sebe krásně zapadá. Ty ostatní pohledy bez maskování jsou viditelně s retušema a vypadá to plastově, proto se to možná nelíbí, hlavně se mrknout na první foto, paráda. Vzpomínám si, jak jsem viděl obrázky předešlý generace poprvý a bylo to něco hroznýho. Ale potom v reálu jsem měl co dělat, abych od ty šlechtěný kobyly vůbec odtrh oči - tady to bude to samý.
Tak ja neviem Pani, ale podobna debata tu uz nedavno bola. Nesundavali ste pod zem nahodou predcasom aj novu S-classe? Mne sa zda, ze hej, chlapci, ale ked sa k tomu autu teraz nazivo postavim a nebodaj si donho sadnem, tak pochopim.... Nove S-ko je skvost a Cl nebude horsie. Nazivo to bude pecka to vam garantujem. Teraz struhate frajerov, ale kolky z vas potom na autosalone budu smekat klobuk asi nikdy nezistim. Mat to konto tak idem do CL 65 ,to je auto bez respektu.
Vždyť nad tebou píšu úplně to samý, nevím teda, na co reaguješ. Jasně, že to auto bude v realu nádherný, mě se líbí už teď. Některý lidi tady diskuze fakt moc nečtou, akorát náhodně kliknou "odpovedět" a vykecaj se...
Si na omyle! Diskusie tu citam casto a rad, no tentokrat som spravil to co hovoris len som klikol odpovedat na posledny prispevok, ktory sa mi pacil. :yes: Chcel, som tiez vyjadrit svoj obdiv k novemu M-B a ty si mi k tomu posluzil ako brana. Ak som ta niecim poburil, tak sorry! 😄 O to mi neslo.
Ne, v poho, akorát jsem nepochopil, proč je to reakce na muj příspěvek, když tvrdím to samý 😉 Tys to mířil obecně, to pak jo :yes:
Tak toto má být nástupce coupe CL???? :no: Toto je hrůza a nic víc. Tohle totálně ***i :no: :no: :no:
Tohle vypadá fakt dobře, určitě líp než současná generace. V reálu bude definitivní verze určitě ještě o dost hezčí. Já mu držím palce a už se těším na novou SL :yes: :yes:
Jo jo, nová SL je to oč běží. Docela by mě zajímalo, jak zahejbá trhem XK + 6er
Proč všechny nový mergly vypadají jako zmrzlinový dort, který stál deset minut na sluníčku? ;-\ :no:
Predsedo - zzmrzzlinovy dort ne ??? 😄
Taky se mi to na fotkách moc nezdá, ale to se mi nezdálo ani Rko a už vůbec ne nový Sko. A dneska ? Rko je sen praktika a Sko ? No to je prostě dokonalost sama. Včera jsem potkal stříbrný, bylo moc fajn a hned odpoledne černý... Bylo... ... Dokonalý. Stejně tak dám CLku čas !
GTI
:yes:
[odkaz] vy na to?
co vy na to*
[odkaz]
Tyhle jsou lepší, ty nahoře jsou moc korejské, taková Kia Rio.
Myslim ze lepsi i realnejsi..u ty retuse, nechapu ten bilej pruh v zadnim svetle, kterej sem myslel ze je blinkr, ale na poslednim obrazku je videt, ze to neni blinkr.. 😄 Tak by me zajimalo co by to mohlo byt.. ;-\ 😉
Jo, tyhle jsou lepší :yes:
Současný CL považuju za nejhezčí Mercedes až do zjevení CLS. Tohle nový CL vypadá - zajímavě. Je tam pár křivek, který jinde neuvidíš. Takže si vyhrazuju soud do doby než to uvidím naživo. Nyní se mi spíš nelíbí, ale je tam potenciál....přesvědčit mě.
Lonesi, měl bys vědět, že před "ale" se píše čárka jo? To jen tak na úvod 😉A jinak s tím tvým soudem souhlasím. Z fotek se mi to hnusí, ale naživo to bude nejspíš jiná. No uvidíme...
Vím to, mimochodem to "ale" jsem tam přidával narychlo, když už jsem měl napsaný příspěvek, těsně před odesláním. Každopádně to hnidopišství sis mohl odpustit.
To jsem nevěděl, že JR je učitel češtiny 😄
No jo, mám to po mamce. Maturitní slohovka za jedna, celé 4 roky ns stř. škole za 1 z ČJ a maturita z JČ taky za jenda. Ale tím se vůbec nechlubím >😁 >😁 >😁
Ale notáááááák, nebuď stále takový mrzout 😉 >😁
pro mne nejkrásnější Mercedes posledních let :yes: . Dokonalá boční silueta! Tenhle vůz byl stvořen na rychlé překonávání transkontinentálních vzdáleností ve dvou a s obligátní sadou golfových holí v kufru... Mekot o korejské škole nepadá na úrodnou půdu. Ideální doplněk pro padesátníka, který už má starosti pouze s odháněním sociálek od svého plotu. Člověk dozrává a usazuje se- podobně jako auta v téhle třídě. Tady je už zbytečné se handrkovat u prodejce o stokoruny a hltat kilowaty na křídovém papíře... Koupí CL návdavkem dostaneš "dostatečný" výkon i výbavu. Je to jedno z mála aut, které se nenutí do žádné pózy: nemá to to totiž zapotřebí- stejně jako jeho budoucí majitel... 😄 .
GTI
Špica :yes: :yes:
😄 :yes:
mari, prave proto ze do zraleho padestanika co vymeta socky zpoza plotu a golfove holenevlastni mi tahle trida aut nerika nic jineho nez jen ze je to pekny....asi tak jako raketoplan...nedostizny sen. ale kdyby se to nejak v zivote semplelo ze by preci jen.....do Aston Martin se ty golfovy holke vejdou taky :-!
😉 ale to je jasný... I Aston poslouží. Já jenom kvituju ten dokonalý boční profil, tu vyzrálost, která povyšuje jednolitost celku nad pozlátko :yes: CL a ten "padesátník" k sobě totiž patří. Ale nehledej za tím žádnou hlubokou filozofii 😉
Ke prislo CLS, tak som najprv nevedel prist na jeho chut, ale teraz nema obdoby :yes: noveho eSka som sa tiez bal ale vysledok je este lepsi :yes: :yes: :yes: no toto CL by malo podla mna byt zjavom v trojke CLS,S a CL najsportovejsi, najagresivnejsi t.j. vysledok sa nezhoduje s mojimi ocakavaniami :no: , ale v tom pripade, ze majitelov CL-ok tvoria vacsinou "seniori" tak zvysena linia okien a strechy pride vhod, pretoze nastupovanie do CLS-ka je naozaj akrobaticky kusok (hovorim z vlastnej skusenosti), a to bude asi dovodom preco je nove CL usadlejsie a konzervativnejsie -- aby nebralo zakaznikov CLS-ka ...tot mo nazor :-!
souhlas, vim co myslis. Padesatnik k CL je to samy jako 30+ spokojeny fotr s rodinou a V70
Mel bych poznamku k te vychvalovane bocni siluete. Nevim jestli je to nejaka moda v dnesni dobe davat siluetu spodni hrany bocnich oken nize nez hranu prednich blatniku, ale toto se mi vubec nelibi. Mam rad kdyz je auto jednolite a ne jako nejaka stavebnice narychlo postavena za pouziti vterinoveho lepidla. A vubec cela linie dveri je strasna. Proc je to tak oble? Predchozi generace CL se mi moc libila ale tohle je na me az moc divoke. A k tem svetlum: myslim ze blize realite bude druha varianta az na to ze tam urcite nekde pribyde bilej pruh 😄 Jsem proste konzervativni, libi se mi klasicke hrante Mercedesy s poradnym grilem na cumaku >😒]
fajn, dalsi napad od redakcie :yes: ale uplne zbytocny, nechapem preco by som si mal platit za to, co mam moznost mat zadarmo... na internete su miliony obrazkov aut, staci dat obrazku tie spravne rozmery a stiahnut do telefonu... moje prachy nedostanete !!! >😒] 😉
8-s zatial nikto nebol dost blby na to, aby tu na tieto chybicky poukazoval 😲 uvidim ci budes rovnaky macher, ked auto.cz zablokuje stahovanie obrazkov a zrusi tapety (dufam ze to nenastane) prostrednictvom trebars flash-ov... potom si mozes vyhladavat obrazky na inych strankach a vermi, ze ta to bavit moc nebude, pretoze velkost tapiet tu nema obdoby na inych strankach... :-!
HAHÁ >😒]
Panove, jestli hledate nejake tapety na plochu s vasima oblibenyma plechovyma milackama, tak si dovolim poradit jednu dobrou stranku.
Je to [odkaz]
A taky se mrkinete i do jinych zalozek jako bikes, movies a babes 😉
Neni to sice moc aktualni ale koneckoncu to zase neni zpravodajsky server...