Novinky
0
No tak mates tady není, tak píšu za něho. Jaguar :yes:
0
Ja tu jsem, ale jen na pul ocka a zadny prstik (na klavesnici, cunata) 😄
Těšíme! Třikrát hurá!! Full mesh grill, jiný kola, samozřejmě R vzadu a lišta v barvě karoserie. Skvělý 4.2 motor a důvod k zamyšelní u konkurence. 😄 :yes:
Nemůžu si na tohle XK zvyknout. Takže mě nechává nějaký XKR úplně v klídku... ;-\ Fakt 😉
Co jsi cekal? Provokativni tvary, nebo nadpozemskou krasu? Ja ani jedno, cekal jsem Jaguar...a XK ty predstavy splnuje. Jsem rad, ze nikoho nenapadlo udelat neco ve stylu BMW 6. Je to jako s M-B klasicka, ale decentni krasa. A XKR s kompresorem co na prani (i bez nej) jezi chlupy na tele? To bude narez... 😉
Je to asi mesic, kdy jsem byl pozvan na predvadeci akci Jaguar. Bylo mi cti ridit Jaguar XJR-kompresor. Jel jsem uz v mnohych vozech, ale zadny z nich ve mne nenechal takovy zazitek jako prave Jaguar.
Nemůžu souhlasit s tím MB. Právě neočekávaná stylovka sklízí tu největší slávu. Ano, čistě emotivní, nepraktické a stylové CLS. Ten nejkrásnější Mergl dneška je ten, který je hodně neočekávaný. Vymyká se, klasický design.. no, nemyslím si, posunuje ho totiž dál.
Co je s tebou? Chybi ti u XKR baterky v kufru? Kup velky baleni Duracellu, hod ho kufru a budes v sedmym nebi😄 :-!
Ne ze nikdo nema informace o novem XKR. Ja je mam. Mam zarucene info, ze bude naprosto BOZI!!!!!!!!! :yes: :yes: :yes: >😒] >😒]
Nejmenuji se XKR, ale Paja a jsem opravdu BOZI!!!!!!!!!! :yes: :yes: :yes: >😒] >😒]
Spletl ses v písmenku... místo O tam mělo být U >😒] 😉
ZatracenyZmetku! >😁
>😁 A to jsem ještě nevytáhnul ten NAZI fotoromán >😒] >😁
Ze zrovna ty, predseda Modry ustrice, mas odvahu tady neco vytahovat😉
Hlavně ho nevytahuj ty... to bychom se Martiny už nezbavili >😒] a tý druhý ježibaby taky ne >😒]
Myslis Moniku od Ferrari?😉 Ta je extramegahusta
>😒]
>😒]
ty, matesi...co máš za jaga? myslím přesně. Máš ty kluku ušatá taky čtyřkolku, vid? 😉 . A asi taky budeš vědět, proč S-type nemá pohon všech kol ( 😒 )
X-Type 3.0 AWD😉 S-Type v soucasne podobe nikdy nemel mit AWD, takze to asi vubec neprislo na stul. To auto je filozoficky proste tak postaveny a myslim, ze mu to nijak neskodi. Moje info je, ze new S-Type by mel mit i variantu AWD.
No snad to nenacpou do new XJ. Ten by měl zůstat svůj. A jestli new S-Type má být z jiného těsta než ten současný, preferoval bych odlišení názvem.
S nutnymi zmenami v Jagu prijde i sirsi nabidka u jednotlivych modelu. Vubec bych se toho nebal. Jen at je na vyber ze 4 benzinovych a 2 naftovych motoru a zaroven u nekterych motorizaci klidne i AWD. Jak S-Type, tak XJ projdou rozsahlou zmenou. Teda aspon to tak vypada, abych tu nebyl za tluchubu😉 Oba dva modely uz asi vycerpaly svuj potencial a je potreba to vzit znovu od podlahy. Jen doufam, ze klasicka limoska jako je XJ zustane v modelove rade Daimler. S nazvama bych ja moc nehybal. Uz takhle v tom ma spousta lidi zmatek. Osobne se spis modlim, aby Jag nesel cestou BMW a spol. To uz zkusili a vidi, ze takhle to nejde. Meli by zustat paralelne s premiovym segmentem jako premiovka sama za sebe. Nejvic bych si pral, aby se v Jagu objevil motor , ktery bude mit vice nez 8 valcu😉
Souhlas, jenže je tu p. Ford a jeho AM. A to je problém no. Jinak V10 mi zní moc "německy", takže v úvahu vpodstatě připadá jen V12 😉
No tak 6.0 V12 je motor všech motorů (i když můj favorit je jednoznačně 5.3 se čtyřma karburátorama nebo mechanickým vstřikováním, nejlépe v Daimler Double Six Vanden Plas oranžové barvy 😉 ). Jinak můj názor je, že název by měl vystihovat "ducha" auta (nevím jak to líp vyjádřit). Pokud se zásadně změní koncepce (designu i techniky) měla by to být nová modelová řada. Viz Jaguar XK - E-Type - XJS - XK.
Co furt m83 s tou oran6ovou? 😉 😄
no, tak to je pěkná kárka. nerozmýšlel se mezi X-typem a S-typem se základní motorizací? Já jsem koukal, a X- type není problém pořídit za cenu základního S-typu...a ten je prostě krásnej. A zatím jsi spokojen? vady, skřípání, motor (automat?)...místo vzadu...(teď si vzpomínám, jak jsem slyšel o dovádění tebe a jagu na letišti...kam jsem teda nejel... 8-s )
Hergot, Alessio, takhle to přece nemůžeš brát, že S-Type je v základu za stejnou cenu jako vybavenej X-Type. Auto... luxusní auto si prostě kup jen tehdy, až na něho budeš mít. Sakra, ale ne jako že si dostřádáš poslední korunu do melounu a půl a půjdeš žebrat k Jagu... Auto se kupuje s nadhledem... především finančním. Jako ostatně všechno. Kup auto, který si zejtra můžeš koupit znova... abych to jaksi vyjádřil, jinak to nemá cenu... jinak jsi otrok svejch snů... Vidím, že tu budu muset přes léto zopakovat svůj seriál, Jak kupavat auto 😄 P.S. Vybuduj si podnik... uvidíš, že si na mě vzpomeneš... a budeš si auta kupovat lehce a přitom nejde vůbec o to, jstli máš Maserati nebo Logana... důležité je na auta MÍT... P.S. Hlavně nesklouzni do bahna nějakejch kovbojů N1, bazarovek z pátý ruky apod. Máš hlavu, tak ji světu ukaž... a svět ti zaplatí to, co máš pod čírem... takhle to v dobré společnosti funguje už pár století... Je dobrá mít sen... ovšem jako sen. Sen je tu od toho aby se ti nesplnil... a pak je dobrý se na sebe mrknout reálně (někdy to chce odvahu) a zhodnotit na co mám, resp. mít můžu... a podle toho žij. Hodně lidí žije na to na co nemaj... zoufalé a smutné.
já ti rozumím, a má to svoje moudro. Nicméňe, auto si nekoupím jako přibližovadlo, ale jako investici ; do mých pocitů a prožitků, do mého snu a do mého života. A Asi těžkou to bude kára, na kterou bych měl ještě jednou...to bych si ho buď a) koupil už dřív 😄 nebo za b) vyčítal bych si, že jsem koupil Caymana, když jsem mohl jít do 911 , jestli mi rozumíš. PS: jestli koupit vybavenýho x-typa nebo S-typa v základu...to je téma, to ti povím. To by si zasloužilo opravdu vycizelovaný rozbor třeba od matese. Já bych stejně šel do S-typu, protože je mnohem hezčí 😉
No to teda je dilema. Protože když se rozjedeš s výbavou tak to je minimálně 200tis. navíc. K tomu zvolit motor. Já bych třeba radši bral X-Type protože není tolik nápadný. Ale to je věc osobních preferencí. PS: Matese se radši neptej, poradí ti 4.2 Supercharged, i když to napíše pěkně vycizelovaně. PPS: GTI kde najdu ten tvůj seriál o nakupování auta? Zkoušel jsem hledat tou lištou nahoře ale ta neumí projít diskuzi.
Právě. Ale on S- type má tu základní výbavu o něco lepší, takže základní model s výbavou executive tě vyjde na 1435000. No, X-type v 3.0 a s výbavou na 1225000. Takže 200 táců, který ale jako kupující utratím do X- typu třeba za (metalíza,park.as.,koberečky,lepší rádio,bluetooth,automat,vyhřívané přední sklo,xenony,vyhřívání sedadel). No. A 200 tisíc je utraceno. Já bych ale osobně bral S-type, kde některé tyto věci již jsou v základu a se zbytkem bych se pro tak pěkný auto klidně rozloučil....kapiš? 😉
Kapim 😉 Taky hezký auto. Srovnání X-type 3.0 a S-type 3.0 je rozumná věc :yes:
no...já koukal na 2,7 diesel... >😁 (vím,ale do tohodle mi víc sedí dýzl,no)
No dobře. Podle testu XJ 2.7 tady na serveru bych tipoval že s S-typem bude dělat divy. Navíc má dobrý odhlučnění takže :yes:
Já to tu průběžně uveřejňoval v průběhu roku 2005, tak to asi takhle nejde najít... Dám to sem znova postupně... asi 15 dokonalejch 😉 zkušeností, jak kupovat auto a co to všechno obnáší, včetně krádeže... 😄
Ne! Já to číst nebudu, dokud se nedozvím, čím jezdíš! To přece nejde, abysme si povídali jako dva lidé, zasvěcení do lásky k automobilismu a já věděl prd a ty všechno (i když se ti to tak líbí). prostě mi napiš na mail, já to nikomu neřeknu. Máš moje slovo.
>😁 >😁 GTI válí GURU. Ví to celý Apoštolní svět i vesmír za horizontem. To je přece jasný jak facka. >😁 >😒] :yes:
>😁 Klid, prosím tě. Sem není vstupenkou údaj z malýho techničáku, sem je vstupenkou hlava. Kdybych měl teď napsat něco vážně, tak - víš, já naopak nechci vědět, na čem tu kolegové jezdí... jakmile to víš... stává se diskuze příliš subjektivní, falešnou a příspěvky postrádaj tu správnou dávku filosofického náboje. Přece bychom to tu nenechali sklouznout do roviny - já jezdím v tom a ty jezdíš v tamtom... ne ne, prosím pochop... tohle je pánskej klub (občas 😉 ) a ten má mít svou úroveň. Diskutujme... zajímejme se o obsahy příspěvků... nikoliv o obsahy garáží přispěvatelů... P.S. Poslední dvě tvé věty registruji... :yes:
Ja to mam v takove vybave, ze se to prakticky prekryva (cenove) s S-Typem v podobne vybave. S-Type me moc nebere, takze jsem o nem neuvazoval. Spis bylo ve hre XJ s V8 3,5 ,ale nakonec prakticnost zvitezila nad chticem😒 S timhle autem problemy nemam, ale s tim predchozim to byl trochu horor😄 Nicmene i tam se podarilo problemy prekonat. Automat nemam, protoze ten, ktery davaji do X-Typu neni nic moc. V ostatnich modelech je ten automat skvely. Misto vzadu, nevim jak pro cestujici, jeste jsem tam nikoho nevezl, ale jinak se tam da delat cokoliv i s pomerne vysokou babou😉
na tu babu se ptát radši nebudu, protože tam moc místa není a jediné, co jste tam mohli dělat, bylo prší. 😄 . Ale ty sis dobrovolně nekoupil S-type a koupil X-type? tak tohleto nechápu. já bych váhal asi jen kvůli pohonu všech kol, jinak vůbec nevidím důvod, proč nejít o třídu výš (a vsadím se, že ten diesel bude v jízdních parametrech s třílitrem srovnatelný, ne li ještě lepší)
Bud bez obav, ze se vzadu da delat cokoliv. Pripadnym zajemkynim (pro ZZ zenskym, aby se nehlasil) rad prakticky predvedu😉 U me to bylo jednoduchy, jestli X nebo S-Type. X-Type je jednoduse praktictejsi. Ma vetsi kufr, ja porad vozim nejaky krabice a do S-Typu je proste nedostanu. X-Type v 3.0 je daleko sportovnejsi nez S-Type 3.0 nebo 2,7d. Vetsinu jezdim po meste, takze se s tim i lepe parkuje. S-Type jedine s V8 a tam uz zas ja nevidim duvod, proc nemit XJ😄 AWD je taky prijemny, ale nikoliv nutny. Kdybys to otestoval, zvolil bys stejne jako ja. Otec treba ted presel z X-Typa 3.0 na S-Typa 2,7d a strasne si to chvali. Jenze je o temer 30 let starsi nez ja😄 Ovsem podle informaci o new S-Type bude tohle auto asi velmi dobra volba.
tak to mě někdy musíš svézt. Já jsem v jagu ještě nejel, ale ten S-type se mi hrozně líbí. Ta maska, ta feudální ladnost. X-type je určitě praktičtější auto, o tom nepochybuju. třílitr musí jezdit bezvadně! taky si trochu vyčítám, že jsem neuhádal Legacy ve třílitru, ale tam už to šlo dost přes milion. takže zatím bez vážnějších poruch? PS: tak vy jste jaguár rodina? Inu, vypadá to, že nadšení vám rozhodně nechybí 😉 :yes:
Svezeni neni problem. Jen s tema zadnima sedackama nepocitej😄S-Type je hezky, ten predchozi byl teda hezci. Ale ostatni modely jsou pro me hezci😉 Od Jagu jsem u nas ja, otce jsem presvedcil a uz je taky nakazenej😄 Kdyz jsem si kupoval prvniho, tak byl neduverivej, ale sesel se rok s rokem a uz ho mel taky😃 Ted kdyz na jare menil vuz, tak mel na vyber i z BMW, ale nejak ho to nechytlo😄 Rikal, ze to jede bajecne, ale nema to zadnou dusi, ze by k tomu autu musel chodit v klobouku a brejlich😄
Jaguár já rád. Vzhledově se mi líbí i naftový X-type v kombi. Ale tohle XK, neviděl jsem jej ještě naživo, ale z fotek prostě nemá ani duši, ani šmrnc, ani styl. Subjektivně z něj čtu bezradnost designerů během jeho vývoje. Bezpochyby je to jeden z nejlepších vozů své třídy, ale designově ho za velikána nepokládám (ale to ani výtvory Mercedesu, BMW a Kadilaku). ;-\
😄 To poslední jsi snad ani nemusel zmiňovat >😁 To by nikoho ani nenapadlo >😒] Vlastně... o jednom dítěti bych věděl >😒]
Muhehe >😁... 😲 to se nědělá, smát se za zády... :😉
On se tlemi na cely kolo😄 ZZe smichu za zady bych ho nepodezrival (jinak samozrejme ze vseho) >😒]
Řekl bych, žes ZZ parádně vystihl 😄 Někdy člověk napíše opravdu trefnou sentenci:yes: P.S. Velmi cením postřeh. I ten smích jsi zmínil perfektně... není smích, jako smích... v tom si rozumíme... Z toho ZZ moc radosti mít nebude... Ale o tobě je známo, žes ve světle - padni komu padni... a to je fajn.
někdo z kolegů fanoušků Jagu (nebo ty Marko) kódové označení XK?
především v hlavě... těch pár melounů se schrastit už vždycky nějak dá... XK není auto k tomu, abys ho doma porovnával s Lagunou. XK je auto, které spoluvytváří svět aut... v té nejvzněšenější variantě. Je to jedno z mála aut, které tě rázem dostane do vybrané společnosti, kde se ještě ctí klasa a mravy. Je to auto gentlemanů, je to kára pro chytrou hlavu, je to kára pro znalce. Je sice příšerný, že tu člověk může přeskakovat z článku na článek... tu se popadat za břicho nad podměrečnou čudlou od Lexe, co se tu zoufale snaží uchytit na trhu (ideální je prej míra dobře rostlýho japončíka - 150 cm, pak si pohovíš) a pak vskočit rovnejma nohama do chrámu krásy... ale i o tom je tenhle svět... Všechno je rychlé, povrchní, bez obsahu... žije se přítomností... chybí nadhled, zastavení a vědomí určité... úrovně. Tak až se jednou zastavíš... zadívej se zhluboka do očí XK... je v nich všechno, co tam má bejt. Chyba, zoufalče, chyba je na tvé straně.
Súčasná XK nie je ono. Predchádzajúca generácia bola krajšia ako zvonka tak zvnútra. Čo sa týka "podměrečnou čudlou od Lexe" treba si pozrieť namerané vnútorné rozmery v teste Lexus IS tu na auto.cz, z ktorého je vidieť, že rozmerovo unikol iba MB. BMW a Audi sú rozmerovo zrovnateľné s Lexusom IS - až na ten tragický kufor, samozrejme.
XK melo bejt XtraKrasny, a ono je tim designem (v lepsim pripade) rozporuplny; povazuju to za promarnenou sanci Jaguaru, a o to vic drzim palce, aby to dopadlo aspon s realizaci nejakyho toho malyho F-Typu ci XK-180 ;-\
To asi nedopadne jelikož Aston Martin je starý známý hrobník Jaguaru. Už jsem tu před nějakou dobou dával odkaz na článek o konceptech XJ41 a XJ42. Nádherné kupé a roadster. Když Ford koupil Jag a AM, prodloužil život XJS, soustředil se na dvě zásadní modernizace XJ40 (X300 a X308 pro zasvěcené) a na konceptu XJ41/42 postavil fenomenální DB7. Tady je [odkaz] Od té doby mám pocit, že Ford Jag systematicky potírá na úkor AM. Proč má Jaguar největší motor 4.2 a proč značka Daimler strádá?
koukám na to...ježiši to je sprostý! :no:
A je to pravda (ale antipatie k AM nechovám).
víš jak to myslím...prostě brácha utrhl setřičce od pusy piškotek... ;-\
...a dal ho druhé sestřičce, kterou má radši. Mezitím si pořídil další dvě a na tu úplně první docela zapomněl. Tak nějak? 😉
Už se to tady řešilo několikrát. Vidím to zhruba podobně. V rámci zachování exkluzivity AM, tzn. i velkých motorů se snaží Ford vecpat Jag níže než AM, přičemž já osobně nevidím důvod, když už stejně sdílí díly a platformy, proč by třeba Jag nemohl mít SS v duchu XJ220 s V12, zatímco GT s V12 by měl AM. Co se týče limuzín, tak tam by se ještě dalo zkousnout, že V12 bude vyhrazená pro Daimler. Co se týká V12 v autě typu XK tzn. GT, tak tam bych byl skoupý protože dnes je doveden V8 u Jaga k dokonalosti a navíc větší motor nemusí nutně znamenat větší výkon. Jediné v čem by V12 byla lepší je asi zvuk, chod a hlavně ten pocit, že jich máš dvanáct. Takže XJS s V12 je sice bomba, ale dnes už by to asi stejně nebylo ono. Takže jak říkám, já bych V12 u Jaga viděl rád, ale jen v případě, že by si Jag, potažmo Ford mohl dovolit vývoj něčeho, co by mohlo konkurovat řekněme Murcielagu, protože tam Jag patří. Velký supersport s motorem uprostřed za kabinou s bohatým polstrováním. Zkrátka s výkony srovnatelnými s Murcielagem, ale s komfortem Jagu. Co se týká objemu, tak tam je to optimální. Mému uchu číslo 4.196 zní docela příjemně.
4.2 do Jagu už nějakých 40 let patří, takže OK. Ale proč v rámci Koncernu může existovat Lambo, Bentley, Porsche a Audi? Protože každá ta značka má svůj styl a filozofii. Proč teda Ford nevymezí AM jako ryze sportovní značku (Porsche made in England), Daimler jako luxusní (RR, Maybach ale o trošku levnější) a Jaguar jako kombinaci (něco mezi Audi a Bentley)? Ale abych neházel jenom špínu, Ford jako jediná US značka nemá zásadní problémy takže :yes: :yes:
[odkaz]
Tady se řeší tradiční značky a ne supermoderní extra special GT made in Japan!!!
Toyota byla založena roku 1934, Jaguar se až do druhé světové války jmenoval SS.. po druhé světové válce byl tento název jaksi politicky nekorektní, tak mu vymysleli název Jaguar :-! >😒] 😉
Tome, měl by ses tu všem omluvit. Jaguar... to jsou auta, která se milují... Taková neúcta, vysmívat se tomu, že ta auta jezdila na zkratce SS... :no: :no: :no: Tos tedy nezvládl... :no: :no:
Nemám se za co omlouvat.. nebylo to myšleno jako nějaký útok, ničemu se nevysmívám.. ale pokud se máme bavit trochu na úrovni, tak je potřeba znát pár historických fakt.. SS byla hodně dobrá auta, ale historie učinila tuto zkratku jaksi nekorektní, to je prostě fakt a taky důvod, proč vůbec vznikla značka Jaguar
Jo 1934, ale vyrabela jizdni kola a sici stroje😉
1935 už bylo na světě první auto 😉 OK, SS měli docela slušný náskok.. nechám bez komentáře a pouze na Tvém posouzení, jak s ním naložili a jestli ho udrželi 😉
Prvni auto bylo na svete daleko driv. Meli to na svedomi panove Daimler a Benz😄 Ale jinak mas pravdu konec minuleho stoleti a zacatek tohoto neni pro Jag nijak priznivy😒 Ale jako Fenix se zvedne z vlastniho popela a zase bude na vrcholu!!!! To je jasny stejne jako, ze TTT dela divny hybridy😉
Samozřejmě to bylo myšleno jako první auto by Toyota 😉 S tím Jagem sem to už asi psal - IMHO se Jag dostal do nezáviděníhodné situace ze které se bez určité "revoluce" nemůže dostat.. tak dlouho zdokonalovali svoje auta, až je dovedli k dokonalosti (design, styl, pojetí), která je ovšem na hony vzdálená tomu, co dnes zákazníci většinou chtějí.. třeba XJ je podle mě (ve smyslu Jagu) doveden k dokonalosti, jenže většinou zákazníci v této třídě požaduji něco jiného.. sem na Jag zvědavej, jendoufám, že to s tím "banglismem" moc nepřeženou a že se trefí do vkusu zákazníků.. Tady bych viděl zásadní rozdíl oproti Lexusu, kterej to (stejně jako Toyota) dělá sakramentsky dobře.. nevím přesně, kde je podstata, ale tuším, že to dost souvisí se správným vyhodnocením požadavků zákazníků (a samo i s dobře dělaným marketingem) - dělají přesně to, co současní i potencionální zákazníci požadují
tak to teda...docela hrůza,ne? 😐
Technicistní krása :yes:
? pil jsi něco? krásný je S-type,Aston,Legacy sedan,carrera,krásný je západ slunce a první polibek, rosa na chodidlech a vánek v třešňovém sadu....tohle je...nějaké také převyfi***vané...
Astony jsou krásné, Ferrati také.. tohle GT se mi také líbí - je jiné než Aston, je jiné než Ferrari.. tohle je supermodení hi-tech supersport v technicistním kabátě
právě. Já v něm nevidím ani vánek, ani let motýla a ani pádícího koně.
A to je ten problém, nachytal ses sám. Napsal si SUPERSPORT. Supersport je fajn. Ale ten se jezdí prohánět na okruh jen na pár desítek minut, hodinku, dvě a pak je člověk vyčerpanej a vyblázněnej. POZOR! GT není o výkonu! V GT není nutné řešit jestli udělám 100 za 5 nebo za 7,5. V GT chci jet do slunné Itálie a zpět tak aby můj a zadek přítelkyně, nebo raději naopak, byl posazen pohodlně a komfortně (vyjma XXL lidí), aby mě řízení neunavovalo, abych si mohl pustit svou oblíbenou hudbu a jen s malým vypětím dojel vpořádku do cíle. Když se vysoukám někde na pumpě pod Alpama ve 3 ráno a dojdu si pro jídlo a pití, abych mohl kouknout s odstupem na svou káru a říct si, jakej je to krásnej kus stroje a jak je fajn, že tady jsem. Já, holka a ta kára. Prostě kouzlo okamžiku.. Na to nepotřebuješ výkon. Na to potřebuješ styl.
:yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
moc pekne receny ... navic se v tom castecne poznavam (v ty pasazi, jaxi jde na pumpu pro jidlo 😃
>😁 >😁 :yes: Dyť tam nebylo ani slovo o koblize >😒] 😉
>😒] >😒] :yes:
Presel konecne na burty. Proto ani moc nepise, zacina dostavat rozum a vidi, ze s vama, s bandou lumpu, to stejne nema cenu >😒]
Na buřty? Že by taky hybrid? >😒]
Buřty plněný marmeládou..
ste zly, hloupy a smrdej vam nohy! )😄)
>😁 A nejen to. Ještě jsem bazarovej kovboj z rejžovejch polí, prostitut touhy a zzzzzoufalec >😁 :yes:
Já vlastně ani nevim, jak to s těma koblihama vzniklo. Ale ani to vědět nechci. Každopádně jsem rád, že si rád kupuješ jídlo ve 3 ráno na pumpě. 😄
TO MATES, TO MATES!!! Uz nevim proc/jak, ale to on si zacal! >😁
No jisteee! Vzdycky ja >😒] Ty se verejne priznas, ze nezeres maso a cpes se koblihama, ja se staram o tvoje dusevni zdravi a naordinuju ti burta, ty pak zacnes chapat souvislosti a nakonec jsem spatnej ja ;-\ >😁
Pozor, pozor, pozor.. podle toho co vim, tohle nebude žádné GTčko, ale supersport - soupeř 911 Turbo a F430.. nevím proč ho novináři nazývají GT, když to s GTčkem nemá nic společného.. Lexus ho stále uvádí jako LF-A, o GT není řeč.. chápu rozdíl mezi supersportem a GT, tohle bude supersport!
Jestli to je ta hrůza na zrnitém snímku nahoře, tak nechápu co tě na tom tak bere. Neskutečně neelegantní, nic co bych si představoval pod pojmem GT. Možná to pojede dobře, možná to bude i na baterky, ale elegance a vznešenost tomu chybí. Pokud by na tom nebyl znak, nikdy bych ani netipoval, že to je Lexus.
Pro mě GT znamená - solidní výkon, pohodlí pro řidiče a spolujezdce a elegantní, čisté řešení exteriéru, dlouhá přední kapota.
Pro mě GT znamená - solidní výkon, pohodlí pro řidiče a spolujezdce a elegantní, čisté řešení exteriéru, dlouhá přední kapota.
Pánové a možná dámy, určitě jste to už slyšeli, ale mne se to líbí😒br />
Víte co je to X- type ?? XJ vyprané na 90. >😁
Mimochodem aby bylo jasno muj favorit by byl X-type černá 3.0 AWD Sport.
Víte co je to X- type ?? XJ vyprané na 90. >😁
Mimochodem aby bylo jasno muj favorit by byl X-type černá 3.0 AWD Sport.
Stykas se spatnyma lidna (MadPete)! Nedelas dobre, takhle zertovat, to se ti vymsti >😒]
ale notak...nám se to tvoje nedochůdče přece docela líbí... >😒] >😁
Náhodou já ho beru jako velice povedený kousek a mrzí mě zprávy otom že nebude pokračovatel 😒
😉 Vsak taky i kdyby to byla pravda, tak neni zadnou ostudou byt male XJ :yes: Naopak. Taky me mrzi, ze nebude primy nastupce, ale Marko tu onehda naznacoval, ze tenhle segment Jag neopusti a bude na vyber vice modelu. Nechame se prekvapit. Kazdopadne X-Type je ukazka promarnene sance diky stupidnimu marketingu😒 :no:
tak takovýho Favorita jsem ještě neviděl :yes:
To neznas? Normalni favo, ale ma zavareny zadni dvere. Odtud to 3. Cerna je jasna. Ultra moderni matny cerny lak (chapej tabulova barva). A ten sport dozenes samolepkou na zadnim okne. No a AWD vyresis cedulkou z Octavky s napisem 4x4. Tak to je ten jeho "favorit" >😒]
tak se u nás na dědině takovému autu říká >😁 :yes:
Tak se zase pekne rychle vrat k vam na vesnici a zvracej si tyhle nesmysly tam u vas :no: :no: :no:
Bud v klidu, minule už tu blil tyhle věci v nějaké diskuzi. Snaží se provokovat, což se mu tady nepovede.
Co mu taky , nestastnikovi, zbyva. Mit nick FSI, tak jsem taky zoufalej >😒]
GTI ty jsi opravdu magor, nech se vysetrit a hlavne nelez na auto.cz. Kdyz vstoupis do nejake diskuze tak ji vubec nectu, je mi totiz na bliti, blueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee gti blueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee