Novinky
0
Děkuji Vám, pánové! Opět mi začala chodit mailová notifikace :yes:
0
A mně by se hodily zvracející smilíci 😄
GTI
0
Snad jsi tu lekci ve zdraví přežil, ne?.. 😉 P.S. myslím tu lekci, co ti dnes uštědřila Toyota-Lexus... 😄 Tedy lekci... lehké vystřízlivění... jo, jo, milión aut... z toho už se musí motat hlava :yes:
0
? Ani se tě nebudu ptát, jak jsi přežíval lítání TTček ze silnice, nebo drátové brzdy v Merglu. To muselo být něco pro německý inženýrink 😄 Co se vlastně těm Toyotám stalo? Řekni! 😄
0
Na TT si pamatuji... Šlo to pozvolna a dokonce tuším, že se již možná i rok vyrábělo. Zajímavější byl případ MB-A. To jsem sledoval velmi intenzivně... Losí test... Nakonec ho prošpikovali asistentama a pokud se nemýlím, odpálilo to instalaci těchto asistentů bezpečné jízdy i do malých aut. Je to vždycky problém, když se něco nepovede. TTT holt stačila vyrobit v mezidobí milion kousků... a to je setsakra vidět. Ale nepřeji to nikomu... koneckonců, dojíždíme na to my, řidiči. P.S. Čekám na článek... mám dobrejch deset vět, které bych chtěl udat do diskuze 😄 a jsem celej netrpělivej... 😉
Dodge Roomster... to este amíci nevideli >😒]
milióny do stáda k výměně trenýrek... druhej ohlašuje kooperační milióny... GODO jede... :yes: P.S. Ten Room nahoře je milej 😄 :yes:
Jo jo, guma u Today Tomorrow Trenýrek je prevít.. >😁 Jen aby příště nebyl Dodge VWiper
a na kapotu by dali znak "brouka" alebo zmiju?!? ;-\ :yes: 😉 :yes:
Až bych se nebál říct, že příští VWiper bude okleštěný Veyron >😒]
Takze takova vyklestena ZZmije? Nevim, nevim, jak se mu to bude libit😉
..je to OT navíc je to jen takové dloubnutí, ve skutečnosti to tak samozřejmě není. PS. zadní světla budou na trhu podle mě docela dobrým rozpoznávacím znakem. [odkaz]
VW a DC jsou velice spřátelené značky!!! Např. Sprinter a Crafter se vyrábí v továrně DaimlerChrysler, liší se jen maskou - jinak je to identický vůz!!! Jestli se jim však bude dařit vyvíjet dál, tentokrát něco úplně nového, nebráním se a svět také jistě ne...
Koneckonců Caliber jede na naftě od VW...
Hlavně aby na naftě od VW nejel taky Dodge Viper. To by bylo hodně zajímavý - Dodge Viper TDI