Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Spy Photos: třídveřové BMW 1 bez maskování + 135i

53 komentářů

Na kolik se asi tak da chipnout ten moturek ???
😄
Podle článku na Novinkách, jde na opravu celkem slušná armáda aut 😲
[odkaz]
No a není lepší svolat preventivně auta na bezplatnou kontrolu, případně opravu, než čekat, až začnou lítat ze silnice (TT), nebo se převracet na budku (MB A) 😉
Preventivníma svolávačkama je Toyota pověstná, protože až nezdravě dbá na svou pověst.. než by riskovala nějaké problémy, raději jím předejde.. "Firma dodala, že doposud neobdržela žádnou zprávu o nehodě, která by měla souvislost s nedostatky" - je to téměř vždycky stejné - nic se nestalo, ale existuje podezření (byť sebemenší, kolikrát stačí nepodložená informace), že by se něco stát mohlo = okamžitě se to preventivně vymění, žádné riskování.. jako zákazníci by jsme za to měli být rádi, další důvod, proč volit Toyotu :yes: ZZ to ríká dobře - je nesrovnatelně lepší zajet do servisu a zdarma si nechat něco vyměnt, než si pak v aute rozbít ciferník nebo něco horšího.. viz létající TTčka, viz převrácené Áčko, viz Fordy s pneumatikami Firestone (doufám, že se nemýlim ve značce).. zejména u těch Fordů bylo docela dost smrťáků 😒 :no:
>😁 "kolikrát stačí nepodložená informace, že by se něco stát mohlo" >😁 >😁 >😁 😐 >😁 >😁 kdo tomuhle veri?
Ty máš asi raději létající Tétéčka a převracející se Áčka.. proti gustu žádný dišputát
Klid, jde vždy o chladnej kalkul. Pokud jde o potenciální škody na zdraví... nesla by automobilka odpovědnost, a velmi těžko by se vyvinila... strhla by se lavina žalob o náhrady škod (Lones by mohl ze Států přidat pár historek) a to by byla velká pohroma... takže v zájmu pudu sebezáchovy svolaj třeba i milion zákazníků k opravě. Tohle ovšem dělá každá automobilka. Neboj, že kdyby šlo a praskající žárovky v osvětlení kufru, že by se přetrhli 😉
Hlavně, že se shodnem na tom podstatném.. svolávačky = výhoda pro zákazníky 😄
Jo, hrozna vyhoda bejt za svoje prachy beta-testerem nerkuli dokonce Oskarem.
Docela mi unika souvislost s BMW 135i.
Taky proto je tam "OT" jako "off topic" = "mimo téma" 😉
Mě spíše překvapuje, že si takto závažné chyby (alespon to tak zní 😄 ) někdo všimnul až po 4 letech a 1mil. vyrobených kusech... Prakticky všechny automobilky svolávají auta zpět, ale také nejčastěji během dětských nemocí v prvních obdobích prodeje.
Diky predsedo. To mame teda stesti, ze si sem s "OT" nezabehnou treba holky se svejma problemama nebo si zdravotnici nedebatujou s Rathlikem. Na tohle tema tu ma minimalne dve pekny diskuse a nemusi tim otravovat v jednickovym BMW.
Vložil sem pouze čst příspěvku, tak že znova: Dneska bohužel nemám moc času, jinak bych to tady vážně rozjel Pod jedním z článků o Toyotě (maximálně půl roku zpátky) jsem dal dával true story o tom, jak Lexus získal v USA svou reputaci.. doporučuji přečíst Zjednodušeně jde o to, že do té doby byl zákzník nic (bráním se pojmu hov.o). Pak přišel Lexus a změnil situaci. Bylo to podbný tomu, co se píše v té zprávě o svolávačkách. Nic se nestalo, žádné nehoda, žádná závada se neprojevila, pouze existovala nepodložená doměnka, že by se mohla vyskytnout nějaká chyba.. v té době by to každý výrobce ututlal, dělal by pověstného "mrtvého brouka" a nechal by v tom zákazníky vykoupat.. a když by náhodou přišel zákazník s reklamací, tak by dělal problémy nebo by reklamaci neuznal - schválně, neříkejte, že nikdo z Vás nemá podobné zkušenosti i dnes - 17 let po tom, co Lexus udělal to, co udělal. Nebudu jsmenovat, snad jen, že jde o francouzskou automobilku, která moc dobře ví, že určitá část prostě nefunguje, že se jí nepovedlo dobře vyrobit a že se bude rychle kazit, přesto s tím nic neudělala, zákazíkům to zamlčela a navíc neuznává její reklamace Hlavně mi tu netvrďte, že jste nikdy neslyšeli létajících TéTéčkách, o převracejících se Áčkách nebo o mnoho bouračkách způsobených problémy Fordu s pneumatikami. Tyhle automobilky VĚDĚLI, ŽE MAJ PROBLÉMY a přesto NIC NEŘEKLI a nechali v tom zákazníky vykoupat.. teprve, když se jejich výrobky začali převracet, "létat" nebo bourat se smrtelnými následky a když se tyto případy začali množit a tlak veřejného mínění již vzrostl do neúnosných mezí, teprve potom s tím něco dělali :no: :no: :no: Znovu opakuji a přidávám oficiální vyjádření: "Firma dodala, že doposud neobdržela žádnou zprávu o nehodě, která by měla souvislost s nedostatky".. nic se nestalo, žádný problém nevznikl, pouze se objevila možnost/spekulace, že existuje určitá pravděpodobnost, že by něco nemuselo fungovat tak, jak má.. a přesto je tu svolávačka milionu(!) aut.. tenhle rozdíl v přístupu k zákazníkům snad cítí každý.. ten, kdo tu v této souvislosti píše příspěvky o nekvalitě, ten pouze sám sebe ztrapňuje a usvědčuje se z zásadní neznalosti (extrahuji od toho, že by to někdo dělal záměrně).. to, co by se tu mělo psát je přesný opak - pochvala! Pochvala za to, že existují automobilky (od Lexusu se to naučili i jiné automobilky), které si zakládají na vztazích se zákazníky, které opravdu (nejenom v propagačních materiálech na křídovém papíře) usilují o budovaní důvěry u zákazníků.. pochvala za to, že raději přiznají možnost (to se ani nedá nazvat chybou), že by mohlo být něco špatně a které vynaloží náklady na to aby tuto chybu odstranili a nenechají v tom zákazníky plavat.. Dovolím si konstatovat, že ten kdo se tomuto vysmívá je (s prominutím) blbec.. hlupák, který si neuvědomuje, že tohle je přístup, který by jsme mi zákazníci měli požadovat respektive, že tohle je přístup, který by měl být samozřejmostí.. ten, kdo se tomuhle vysmívá, tomu asi nevadí, když s ním prodejce zachází jako s kusem hov.a, tomu asi nevadí, že se na něm dají štípat třísky, mouchy snězte si mě.. Nikdy sem nevlastnil Toyotu, tak že do detailu nevim jak to chodí v ČR - ale třeba v USA je Toyota pověstná nejen svou kvalitou, ale stejně tak je pověstná i svým přístupem k zákazníkům (a o tom to je) - a to ani nemluvim o Lexusu, že.. reklama - ná zákazník, náš pán - nikdo Vás nevyfakuje, vždy se k Vám chovají s úctou a snaží se Vaše připomínky co nejuspokojivěji vyřešit (tohle nejsou PR kecy, tohle jsou zkušenosti známejch, třeba davy je také potvrzuje).. když se Vám porouchá auto, zaplaí Vám letenky nebo Vám dají k dispozici náhradní vůz.. o délce a obsahu záruk nemluvě.. co se týče Lexusu tak je mimojiné hodnocen nejlépe v oblasti spolehlivosti, ale i v oblasti PŘÍSTUPU K ZÁKAZNÍKŮM, způsobu jednání se zákazníky, vyřizování reklamací a záruk.. prostě cílem je maximálně spokojený zákazník.. Jen si to každý sám uvědomte - jak se k Vám chová Váš dealer? Jakým způsobem vyřizuje reklamace? Jasná věc k reklamaci a oni Vám to neuznali? A co automobilka, udělal svolávačku kvůli nějaké rozšířené porzše nebo to nechala na Vás zákaznících? Znám pár lidí, se kterými jejich dealer naprosto vyjebává a oni si to nechaj líbit, protože buď jsou nadutý nebo těch dealerů mnoho není a oni prostě tu svou značku tak milují, že je žádný dealer nezajímá.. beznadějný případ.. Koukám, že sem se zase neudržel - tak to shrnu - BEZPLATNÝ svolávačka zasloužej pochvalu a uznání, kdo se jim směje, ten nic nepochopil
Tome 😄 , chápu to nadšení(patrně tě svolávcí akce Toyoty zachránila před nečekanýma výdajema), jenže... 😄 stačilo dát odkaz na stejný článek pod Lexusem 😄 ... Koho by to zajímalo-ten by si to pak přečetl 😄 . 😉 :yes:
Máš pravdu, jenže spousta lidí už včerejší diskuse nečte.. navíc jsem zjistil, že jisté pako (normálně ostatní neurážim) to dává do všech diskusí, tak sem se rozhodl to hodit alespoň ješt do téhle, aby to bylo aspoň v jedné dnešní 😉
P.S. tím pakem nemyslím uživatele RS, ale to je asi jasné 😉
Uf uf, musel jsem si tuto textovou zónu přečíst několikrát... naštěstí jsem mimo dění 😄
Kde je smajlík ťukající si na čelo? ;-\
GTI
Svolávačky nejsou žádná dobrá věc. Svolávačka je technickej debakl... je to poslední záchrana před velkým vejpraskem. I Toyoty. Popisuješ to takřka dojemně, ovšem realita je úplně jiná - jde jen o to, aby zabránili velkejm průšvihům po celém světě, aby rychle uhasili doutnající průšvih. Tam kde by z vady hrozila škoda na zdraví se předpokládá zavinění výrobce a on se musí vyvinit... tedy jeho postavení ja zásadně jiné, než kdybys ty, jako poškozený mu to musel dokazovat.. Lones by tu mohl vypsat mnoho známých příkladů ze států... Teď tedy to dopadlo na TTT, zejtra to může potkat kohokoliv. Žádné automobilce to nepřejme, ale je alespoň znát, že TTT dělá dobrá auta... občas.
A když svolává VW, Ford, Audi nebo kdokoliv jiný, tak také najednou vyrábějí dobrá auta jen občas? 8-s
Brácho, dobře si to přečti, nic se nestalo, pouze existuje spekulace, že by se něco stát mohlo.. srovnej to s přístupem Wolfsburgu, kterej reagoval až ve chvíli, kdy začli Tétéčka létat po dálnicích (hlavně mi netvrď, že je netestovali při vyšších rychlostech a že o tom nemohli tušit) :-!
tak tak 😄
"...pochvala za to, že raději přiznají možnost (to se ani nedá nazvat chybou), že by mohlo být něco špatně a které vynaloží náklady na to aby tuto chybu odstranili..." Tak když se to nedá nazvat chybou, tak jak konstruktéři napraví svoji nechybu??? To si řeknou tenhle díl by mohl být poddimenzován protože není předimenzován, tak to přepředimenzujeme? Jen tak si svoláme 1mega do servisů, protože máme tak spolehlivá auta, že v našich servisech nikdo není a nechceme propouštět naše seriozní, loajální a pečlivé mechaniky tak si je přiměřeně uměle zaměstnáme? Tak jestli to je Lexus, pak je mi opravdu líto, že v naší garáži není Lexus...(nic proti Lexusu - fajn auta už od pohledu 😉 ) :-!
01.05.2006 GM: 400,000 aut; 26.5.2006 VW: 360,000 aut; 30.5.2006 Toyota: 1,000,000 aut..a to sem ani moc nehledal
:-!
Boze muj, na to uz by mel byt zbrojni pas! Ale bude to urcite mazel, hnusnej na pohled, ale na silnici skvelej😉
No, to je mi ale překvapení. To jsem vážně nečekal, že to bude vypadat takhle >😁 :no:
Osobně sem čekal, že to bude ještě horší...tohle se docela dá...
jó, to bejvávaly časy... Když bavorák býval synonymem ladné siluety a negativního sklonu přídě... Mrkni na řadu 1 s přivřenýma očima: co vidíš? Botu!! >😁 :no: Bota ko*** Mikeše... Se stěračema... Tohle se nemělo stát.Nikdy... Nostalgicky se dívám na BMW 6 první generace. Se slzou v oku. Alespoň že technika zůstává na úrovni hodné jména BMW. Už jen pro ni je dobré neztrácet optimismus a vzývat lepší designerské zítřky... Celkově jsem Bangleho epizodou zhnusen, pohoršen a roztrpčen... :-! Tisíckrát jsem si říkal že to můžu překousnout a soustředit se na něco jinýho. Jenže to nejde... Chválím počin ..35i :yes: Jenže čas už nejde vrátit: pádí a nabírá rychlost jak cikánská bouda z kopce... Stýská se mi po charismatu někdejších BMW... :no:
Klid. Jedničku považuji za svou tajnou lásku 😄 Pravda je, že jsem se byl podívat na trojkové combi... a byl jsem... no, prostě trochu nenadšen 😄 A jak jsem na něho koukal... až kacířsky jsem si (v prodejně BMW) říkal - hergot, tohle přece nové Cé od MB musí převálcovat... Ovšem, Mari... jednička... to je dokonalej řízek.
Říká se: kdo chce kam- pomožme mu tam 😄 Takže až s ní budeš brázdit rajón, já Ti nezatleskám... Bmw-to je auto od trojky nahoru. Teda pravý Bmw se vším všudy 😉 :yes: Na ohromení Octavie v levým pruhu to ovšem stačí... Ale Bmw kupujeme i pro něco víc
Píši o vizáži... a ta je pro mne opravdu ohromující. Jsem v té souvislosti ještě moc zvědavý na Volvo 30... Pak tu bodou čtyři premiovky v nižší střední A, 30, 1, A3... překrásná nabídka.
GTI, máš mail ?
No, jistě.
A můžu ho vědět ? 😉
GTI
Jistě.
Tak jak teda ta adresa zní ?
Slušné je, se sdělíš adresu svou a já se ti ozvu.
130i@seznam.cz ale asi ji budu muset zmenit. Tajna laska povysila 😄
To Volvo- uvidíme... Já mu moc velkou naději nedávám. MB A sem podle mě nepatří- je to jakýsi mikroMPV. Posezení jak v autobusu... Tenhle segment tak trochu živoří- ve stínu svých velkých brášků. Čas si to přebere 😉
Úplný súhlas GTI, jazdi jedničkou a ak si športový typ, už ju nepustíš. Keď si do nej sadneš, objíme Ťa, pohladíš ju po bradavke "štart", a jemne zavrčí, či lepšie napísané zapradie... a potom, potom sa len raduješ a raduješ, čím viac pod perinou, tým väčšia radosť. :yes: Jednička je moja láska...
Bohuzel s tebou musim castecne souhlasit. Uz to neni to co to byvalo. Driv se mi novy model BMW libil okamzite. Ted az po nake dobe, ale presto nakonec libi. Kupuju ted 320 e46 dvoudverove kupe. Jednou se bude rikat - jo trojka e46 to bylo jeste posledni vopravdovy bmw. a ja ho jeste porad budu mit. protoze takovy auto se neprodava.
😄 :yes: .Dobře ho pak zakonzervuj: jednou ho od tebe koupí nějaký milovník antického umění 😉 :yes:
"trojka e46 to bylo jeste posledni vopravdovy bmw" PŘESNĚ :yes:
Ach, to je strašné. 225 kW a 400 Nm v malom hatchbacku s pohonom zadných kolies. Neuveriteľné. Nič pre neskúsených vodičov - chcel by som ho, ale obávam sa, že do týždňa by som bol v rakvi 😄
jojo, bude to mazec >😒] O víkendu jsem si projel 130i a i ta se mi zdála dost ostrá - supercitlivej plyn, spojka nic neodpustí, brutální sound. By the way, nejlepší soumd, co jsem za poslední dobu slyšel, strčí do kapsy i zvuk Z4 se staženou střechou - to vím z vlastní zkušenosti
Do tý 135i by se hodila nějaká šikovná převodovka - že by třeba už bylo ready ZSG :yes:
a to už je favorit ne? >😁
135 asi moc lidem nerekne, ale faktem je, ze kdyz proneses "mam v garazi stodvacitku nebo stotricitku", tak si 9z10 vybavi starou orezlou skodovcicku. A pritom mas v garazi takovyhle maso 😄
Veľmi pokne povedané... :yes:
vidite tu bocnu linku ? vidite ten postoj na ceste ? doslova objima asfalt stvoricou svalnatych ruk !! nemam slov, toto je nadhera !! :yes: :yes: :yes:
GTI
:yes: :yes:
Tak tohle je bomba - nevim, ktere z aut se muze pysnit tocivakem v takovem rozpeti, navic linearnim!!! Jel-li jste nekdo treba 306 GTI, tak vite, jakej mazec udela maly narvany auticko! Skoda, ze se nemame jako na zapade, tam bych si ho jinak bez problemu koupil...
...a tak to naozaj je. Krásna na prvý pohľad. Zvýraznená linka nad kľučkami jej ešte viac pomohla. A motor 135i ešte stále nemá označenie M!!! Čaká nás ešte väčšia motokárová brutalita? Už sa teším. :yes: :yes: