Novinky
ja len ze uz aj PSA by mohli spravit nejaky dobry automat pre male auta a nie stvorstupnovy co ma o vyse 2 sekundy horsie zrychlenie a spotrebu tiez vyssiu😐
Fajn, zlutocerna kombinace vypada opravdu efektne, ale jak to cele vypada v zakladu? Neprodpokladam, ze uz od zakladu, to mam takova kola, dvoubarevne lakovani a tolik chromu...proste mi z teto uvahy vychazi jasny problem...a to, ze auto v zakladu, nebo ,,nesportovni" verze, bude proste jen prapodivne cosi, dost mozna hnusne cosi...Mozna ze uz tu nekde ,,civilni" verze, takova ta ocekavatelne nejprodavanejsi verze byla a ja ji prehlidl...
Co se mi na tomhle autíčku líbí, je jeden naprosto originální designovej prvek. (aspon podle mě, nikde jsem to zatím neviděl) A tím je "poloviční" B sloupek. Je to paráda.. Přijít dneska s něčím novým je téměř nemožné, ale tady se to, myslím, povedlo..
Dle mě moc povedený design, sympatické autíčko, zalíbí se hlavně ženám..? Ale tohle se může oplácat čím chce a sportovně to vypadat nebude. Je to takové moc jak koule.
no ta žlutá, s puntíkatou střechou, chromem na zrcátkách a ledkama jak kráva... nevim, nevim, je to na mě nějak moc přeplácaný 8-s, jak vystřižený z webu tuzingforum.cz
sympaticky maly sportiacik 😉