Novinky
pocitac
0
no ta žlutá, s puntíkatou střechou, chromem na zrcátkách a ledkama jak kráva... nevim, nevim, je to na mě nějak moc přeplácaný 8-s, jak vystřižený z webu tuzingforum.cz
Přejít do diskuze
Dle mě moc povedený design, sympatické autíčko, zalíbí se hlavně ženám..? Ale tohle se může oplácat čím chce a sportovně to vypadat nebude. Je to takové moc jak koule.
Co se mi na tomhle autíčku líbí, je jeden naprosto originální designovej prvek. (aspon podle mě, nikde jsem to zatím neviděl) A tím je "poloviční" B sloupek. Je to paráda.. Přijít dneska s něčím novým je téměř nemožné, ale tady se to, myslím, povedlo..
Fajn, zlutocerna kombinace vypada opravdu efektne, ale jak to cele vypada v zakladu? Neprodpokladam, ze uz od zakladu, to mam takova kola, dvoubarevne lakovani a tolik chromu...proste mi z teto uvahy vychazi jasny problem...a to, ze auto v zakladu, nebo ,,nesportovni" verze, bude proste jen prapodivne cosi, dost mozna hnusne cosi...Mozna ze uz tu nekde ,,civilni" verze, takova ta ocekavatelne nejprodavanejsi verze byla a ja ji prehlidl...
ja len ze uz aj PSA by mohli spravit nejaky dobry automat pre male auta a nie stvorstupnovy co ma o vyse 2 sekundy horsie zrychlenie a spotrebu tiez vyssiu😐