Novinky
Jo, někdo potřebuje podstavec, někomu stačí jen bejt dobrej... co dobrej... výbornej. VOLVO zmáklo dokonale zadání CC... A teď nafta... Na všechno zapomeň... hybrid, nafta, čulibrk... na čem jedeš, na tom jedeš. Ještě bych se klonil u cabria k benzínu... přeci jen, střecha dole, chce to sametovej zvuk... na ten zatím nafta nemá. Ale trend je jasnej. P.S. Nezapomeň mrknout dovnitř... abys už konečně pochopil, jak má vypadat přístrojovka... BRAVOLVO :yes:
nechápu nesmyslné spojení pouze s automatickou převovkou. To už nemáme možnost volby?... ;-\
inu, jak je to praxí v anglii (ale tam to mám rád!)....můžeš si přát jakoukoliv převodovku, pokud to bude automatická 😄 PS: v dieselu? Tak pěkné auto? proč? PROČ? nechápu to, někdo má diesel rád, protože mu šetří, ale dát ho do cabria od Volva... ;-\
Moje rec - nafta v dyzlu = barbarstvi 😒
napsal jsi dobrou hovadinu 😉 :yes:
Ja vim. Ale kdyz uz jsem si toho vsimnul, bylo pozde. Uz jsem to odklep.
Nafta v kabriu melo byt. Ale tos asi pochopil ne ?
Nafta v kabriu melo byt. Ale tos asi pochopil ne ?
Pravda je, že diesel produkuje dunění, které u kabrioletu asi moc neprospěje uším posádky. Jinak si ale myslím, že svým charakterem tam diesel může patřit: totiž klidná a plynulá jízda jaksi ke kabrioletu patří víc, než kvílení pneumatik a vytočeného motoru. Výfukový odér nafty ale taky není nejpříjemnější- o čemž se již přesvědčili majitelé například Audi Cabrio TDI z devadesátých let. Osobně bych ale taky upřednostnil benzín :yes:
Pánové, pánové, vy to asi pořád nechápete. Doba si to žádá, lidé to chtějí, tak jim to dopřejte 😉
>😁 ty seš ale škodolibej >😒]
Ale ma pravdu. I kdyz se s nim o par prispevku dohaduju, s timhle musim souhlasit. Doba si to zada. A lidi ustupujou ze svych naroku. Podivej se na to - nafta zacala v nakladacich a dodavkach. A dneska ??? Radoby sportovni verze modelu v nafte, kabria v nafte. Sokovalo me, kdyz jsem zjistil, ze vrcholny model u nove 307 je naftak a ze dostal oznaceni GT. Nemusis chodit daleko. Podivej na Skodovku. zacalo to Fabii RS. Jede sice slusne, ale pokud ma byt RS sportovnim modelem, tak to je slapnuti do prazdna. Jakypak to je sportovni model s takovou vahou na predku a s takovym motorem? A pokracuje to dal. OIIRS - mame tu dva modely - dva pomyslne vrcholy, VW GT 2.0 TDI a asi bych si vzpomnel na dalsi. Je to tak - doba si to zada. Sice to nechapu ale je to tak. Bohuzel 😒
to souhlasí. Já taky o tom nepolemizuju. Ani nemůžu: ropák mám doma >😁 . Ale některým autům moc nejde k "pleti". Sporťák a kabrio pouze benzín. A taky mě rozčilujou všude ty automaty. Copak jsou všichni váleční invalidové? Nebo si šetří pravačku na něco jinýho? >😒] . Každý o to nestojí... Automat má svůj smysl, ale do sportovního (myslím opravdu sportovního) auta nepatří. To platí i pro Ferrari a Porsche. Kdo si chce hrát na závodníka, musí na to mít buňky. Pokud je zvyklý jezdit jak v Kalifornii s rukou z okna před kavárnama, tak ať se odstěhuje tam. Takový seladoni tam mají ráj... Řazení je jedna z nejkrásnějších věcí v autě- teda v tom správným autě...
Tak v tomhle se shodnem. Myslim s tim fofrklackem.I kdyz verim tomu, ze ty moderni seqence dokazou asi divy. Staci si vyzkouset DSG a clovek musi smeknout.
PS. Nevim jak jsi myslel tu poznamku o sportaku a kabriu ve spojeni s benzinem. Zdali doopravdy, ci ironicky. Ale jinak je ta veta podle meho gusta.
PS. Nevim jak jsi myslel tu poznamku o sportaku a kabriu ve spojeni s benzinem. Zdali doopravdy, ci ironicky. Ale jinak je ta veta podle meho gusta.
s benzínem v plnohodnotném sporťáku a kabriu to myslím vážně. Tohle tam prostě patří. :-! :yes:
Takže ta nafta ve Fabii RS klidně být může >😒] 😉
Ty považuješ Fabii RS za sportovní auto? 😄 .Tomu ani sám nevěříš...
Mari, proto píši, že tam ta nafta být může, ne? 😉 Hop hop
Jistě, trh si to žádá, tak to holt dostane - kabrio v dieslu... Ovšem to, že si to trh žádá, mě ještě nenutí, abych to chápal - při takovém stylu uvažování už by nám snad ani nezbyl prostor pro vlastní názor...Takže můj názor je, že kabrio v dieslu je vrchol nevkusu, a když nějaké takové vidím na silnici, nevím zda se smát či brečet... 😒 Takže to shrnu do pár slov - kabrio v dieslu = volovina... :no: Pardon, v tomto případě spíše volvovina... 😉
No jasně, volvovina možná, ale proč by mělo Volvo stát pozadu a nechat si ukrajovat z koláče? Vážně tedy nechápeš, proč je na trhu? 😉
Ale chapu. Nerozciluj se. Jo a hele. O par prispevku vys jsem se te zastal. Tak me nekamenuj. Vidis, ze kdyz napises najaky rozumny prispevek ...... 😄
Pozor, aby nedošlo k nedorozumění - já nepsal, že nechápu, proč to chce dělat i Volvo...Já měl na mysli, že nechápu ty lidi, kteří tu poptávku po těchto vozech vytvářejí... A to je velký rozdíl... 😉
Napadla mě taková otázka, na kterou neznám odpověď. Kdo vlastně stojí za tím, že se nafta objevila v osobních autech? Kdo byl ten první, kdo něco takového představil, uvedl na trh? Kdo to byl? Kdo začal celé tohle naftové šílenství? Někdo být první musel!!! Víte to někdo??
Mercedes Benz ve spolupráci s firmou Roberta Bosche, 1936. Druhej byl Peugeot, někdy před 1960.
Tak tohle je ilustrace na wikipedii k inforacím o dieslu... [odkaz]>😁iesel_stat… Ten obrázek je vševypovídající, že? >😁
Přece ho nebudeme kritizovat za to, že dal do C70 naftu... Ovšem pokud by to byla jenom jedna z možností, tam by ta kritika pak sedla. Takhle bych to vnímal jako sondování trhu... Samo Volvo odhaduje, že v naftě pojede jen každej pátej... tak klid. Jinak, nezapomeňme, že je to coupe-cabrio, zatáhneš střechu a máš parádní čtyřsedadlovej vozejk... kdo zná motor D5... ví, že to není motor montovanej současně do
Zetorů.. . Kdybys chtěl v benzínu držet na silnici s D5 krok... tak bys potřeboval tak třílitr... nebo tedy Volvo motor co ho užívá i Focus ST... jinak nemáš šanci...
Zetorů.. . Kdybys chtěl v benzínu držet na silnici s D5 krok... tak bys potřeboval tak třílitr... nebo tedy Volvo motor co ho užívá i Focus ST... jinak nemáš šanci...
Ale zpatky k nafte. O tom, ze naftak smrdi a chrochta, neni pochyb. To je fakt, ktery se nejspis nikdy nezmeni a pokud clovek neni hluchy ci ochrnuty, pak to vnima a musi to objektivne priznat. A co si budem povidat. Pokud si nekdo tohle auto koupi, urcite to nebude uvedomely ekolog, ale spis pozitkar a mozna trosku exhibicionista. Volvo C70 se mi libi moc, jeho mechanismus skladani strechy je super, ale dat do tohoto krasavce naftu - sorry - to je skoro trestny cin.
A ze nemusis tak radit ??? A proc vetsina ropaku dostava 6 stupnovou prevodovku? Pro uzky pasmo vyuzitelnych otacek. Takze zase vedle.
A ze nemusis motor tolik vytacet ??? U naftaku nejen ze nemusis - ale nemuzes, kdezto u benzinaku nemusis ale i muzes. A to je rozdil. Mimochodem cim jezdis ty?
Radovy uznavam jako lepsi - myslim tim ovsem pouze BMW 😄
Nepoplet sis diskusi ???