Novinky
Aby nevznikla nějaká mejlka, Daihatsu je součástí koncernu Toyota 😉
Ja si myslím, že o České republice, jako nějakém kandidátovi o kolébku pro novou automobliku nemůže být řeč. Nejde ani tak o ty pracovníky(což je podle mě trošku přitažené), ale spíš o to, že by to tu lidé asi již nerozdejchali a nová vláda by si to na triko nevzala se postavit hlasu lidu a že by byl asi hóódně silný.Já si myslím,že automobilek tu zatím máme dost a na nějaký ten čas to postačí. 😉
Jo, o ty pracovníky jde hodně (jestli přijde ZZ, tak o tom možná napíše více).. proč by to lidé neměli rozdejchat? Nezaměstnanejch je pořád dost, kdyby to postavili třeba v severních Čechách..
Aj ja si myslim ze pracovna sila bude jazyckom na vahach. Nezamestnanost tu sice je, ale zohnat kvalitnych (charakterovo aj odborne)ludi je uz dost tazke. Mozno ze malinku sancu moze mat vychdne slovensko, tam je ale zufala infrastruktura ktorej dobudovanie bude trvat 10-15 rokov..
Nerozumiem, preco by to ludia a politici uz nerozdychali..??
Aj keby to zrovna v CR postavili, nemyslim ze by pripadna vyrazna kryza v automobilovom priemysle zakyvala ekonomikou tak ako v SR... A hodci uprednostnujem europu, myslim ze koncernu Toyota sa vdaka riadeniu dari aj ked su ostatni v "hov*enkach. Takze si mislim ze to je +
A nevtieram sa TOMovi!! >😁
Nerozumiem, preco by to ludia a politici uz nerozdychali..??
Aj keby to zrovna v CR postavili, nemyslim ze by pripadna vyrazna kryza v automobilovom priemysle zakyvala ekonomikou tak ako v SR... A hodci uprednostnujem europu, myslim ze koncernu Toyota sa vdaka riadeniu dari aj ked su ostatni v "hov*enkach. Takze si mislim ze to je +
A nevtieram sa TOMovi!! >😁
Jsem tu. O pracovníky jde hodně. Jistě. :yes: Ono zaměstnávat o 20% více lidí, abych vůbec mohl pustit linky... ;-\
Daihatsu sa u nas, v SK nepredava, takze ma tato informacia potesila. Myslim, ze ci uz bude zavod v CZ alebo SK, konecne tu Daihatsu prerazi (prerazi do predaja, nie v predaji).
A co sa tyka chorobnosti robotnikov. Treba aj vam reformu zdravotnictva a este dalsich 11 mil (u nas len 5,5) ludi, co by nesli volit lavicu, ktora zrusi reformy a tym "pomoze obcanom" z ich vlastnej prosperity.... :no:
A co sa tyka chorobnosti robotnikov. Treba aj vam reformu zdravotnictva a este dalsich 11 mil (u nas len 5,5) ludi, co by nesli volit lavicu, ktora zrusi reformy a tym "pomoze obcanom" z ich vlastnej prosperity.... :no:
Som slováčka žijúca v Japonsku a preto veľmi dobre poznám autá značky Daihatsu. Sú to výkonné, praktické, šikovné, s priestraným interiérom a na výzor pekné autíčka. Bola by som naozaj veľmi rada, keby sa aj u nás na Slovensku takéto praktické autíčka na každý deň, začali vyrábať.
Ja jsem ten prispevek od GTIho pochopil jako narazku na TPCA (potazmo Toyotu, protoze ta v Koline ridi vyrobu), ze si to neumi zorganizovat, ale mozna tam hledam neco, co v tom prispevku neni 😉 Toyota je svetova spicka v organizaci vyroby a v rizeni kvality, o tom neni sporu...
😉
Taky cinan, to je ina kava.. tomu slubia, ze ak bude makat 14 hodin denne, o 5 rokov sj kupi televizor, po 15 bude moct mat skromne byvanie...a potomkovia ho budu velebit ze to bol on kto im pripravil lepsiu buducnost.
Tí su inac namotivovani.
Europa je zhyckana....ale aj tak sa mi paci.
Takze si myslim, ze u v CR, SR urcite neskoncia. Nemyslim ze maju zaujem rozputat personalnu vojnu a pretahovat ludi za vysie mzdy..